Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a stroncium féle hűtőborda úgynéz ki mint a suliban a radiátor :DDD

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#2) lujó55 válasza Ł-IceRocK-Ł (#1) üzenetére

lujó55
(őstag)

Tényleg úgy néz ki, de ha ezt kapja a DDR2-es modul is, akkor nagyon bejövős a cucc, mert még bizony sokan nyomják DDR2-vel.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#3) bartucc válasza Ł-IceRocK-Ł (#1) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondolom tervezők gondolkodtak mi is legyen az új ötletük, ránéztek a radiátorra, és "Megvan" :DDD

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#4) Góliát

Góliát
(senior tag)

A Corsair ram bejövős, itt ennyi az ára.

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#5) Ł-IceRocK-Ł válasza bartucc (#3) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

El tudom képzelni. De most komolyan. Nem jutott eszükbe ötlet, kinézett az ablakon, nézd már ez tök jó lenne még hűtőbordának is.... :D

lujó55 : ezen nem csodálkozom, én is azzal tolom még egy darabig, és attól ugyanúgy embervagyok. jó az a ddrII. csak az ára egyre feljebb megy, ez megszokott dolog sajnos.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#6) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

A fogyasztásra helyezik a hangsúlyt? :U
Inkább a Sandy Bridge a fő ok, és ennek következménye az alacsonyabb fogyasztás. (ami eléggé elenyésző lehet) Úgy látszik ma ilyen energia takarékos nap van.... ;]

A corsair az nagyon tetszetős, mint mindig!

(#7) proci985 válasza bartucc (#3) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

más gyártónak már volt ilyen modulja, ddr2-1200as kiten láttam hasonlót.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#8) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Gondolom nem csak én nem látom, hogy hol van itt a fogyasztásra helyezett hangsúly. :U Ezek szabvány értékeken működő memóriamodulok az új procikhoz, ennyi, nem több.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#9) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

durva 2113 1,5val :)) kicsit magas a késleltetés de bánja franc nagyon komoly a cucc

asd fgh jkl éáű

(#10) Archer

Archer
(őstag)

A mostani ramjaimnál megmértem, hogy mennyi különbség van fogyasztásban 1,65V és 1,73V között. Eredmény: elenyésző, Szünetmentessel mértem ami 6W-os lépcsőkben tud mérni és nem ugrott egyet sem feljebb, szóval nincs 6W a különbség. Tényleg ilyen kamu szöveg, hogy a fogyasztás miatt 1,5V meg úgy ez az egész green mánia ami mostanában megy. Lejjebb veszik valaminek az órajelét mondjuk 50MHz-cel meg valami kis minimálisat csökkentenek a feszültségeken aztán az már Gríín Edisön.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#11) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Ha rámondjuk valamire hogy "Green" (még ha nem is az) már is el lehet adni drágábban... :U

(#12) Fr3eWar válasza Góliát (#4) üzenetére

Fr3eWar
(senior tag)

Majdnem, mert az általad linkelt az régi típus, 1,65V-os. Az új lényege hogy 1,5V-os.

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#13) Góliát válasza Fr3eWar (#12) üzenetére

Góliát
(senior tag)

A mindenit, milyen igaz. :R
Elmehetnél nyomozónak. :C

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#14) Balika911 válasza Archer (#10) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A mai felhozatalra a Red inkább illene, mint a Green. :D

(#15) szki válasza Archer (#10) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

"Szünetmentessel mértem ami 6W-os lépcsőkben tud mérni és nem ugrott egyet sem feljebb, szóval nincs 6W a különbség."

Azért mert az egész 2x2 GB RAM fogyaszt össz 6W-ot. Szóval elenyésző megtakarítást hoz, ha 1,65V helyett 1,5-on üzemelnek a ramok. Ami amúgy régóta a szabványos fesz...

Kíváncsi vagyok, hogy a szendvics tudja-e majd etetni a 2133-as ramokat adattal?!

(#16) gfefe

gfefe
(őstag)

Engem a fogyasztás annyira nem izgat...
viszont én bizony nem térek át ddr3 ra egy ideig....

minek is térnék? Meg ne sértődjenek a gyártók, de förtelem ez a ddr3 időzités...
Az én szar kingmaxom 980Mhz en megy 4-4-4-15 be... és aláz jó sok ddr3 ramot...

Parasztvakítás magasfokon..... :U

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#17) daa-raa válasza gfefe (#16) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

És mit számít önmagában az időzítés? Semmit. DDR2-980@4-4-4-15 = DDR3-1960@8-8-8-30.

Egyébként meg a RAM sebessége szinte semmiféle hatással nincs a rendszer teljesítményére. Szóval hiába tuningolod, ettől nem lesz gyorsabb a géped.

Si vis pacem, para bellum.

(#18) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyszerű, majd biztos követik a példát a proci- és GPU-gyártók is. :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#19) Keldor papa válasza gfefe (#16) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hogy egyesek meg mindig az idozitesnel ragadtak le... Azt hittem hogy 2010 vegen mar elfogytatok...

(#20) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

A ddr2 modul ha nem hajlandó csak 2,1 V-on menni 1066-ot cl5-ben, akkor nem valami komoly egy kit lesz ez...

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#21) CocooN-z válasza mmdms (#20) üzenetére

CocooN-z
(őstag)

Bezzeg egy G.Skill Trident mi ;] 1200@1.8V

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#22) gfefe válasza Keldor papa (#19) üzenetére

gfefe
(őstag)

read: 10500
write 9000
coppy 11000
késleltetés 42

(aida64 szerint)

Szerintem ezek baromi jó értékek... és ezeket 2000mhz es ramok tudják ddr3 ban....
Azoknak az ára meg jóval magasabb így nekem a váltás feleslege....

Az időzités meg igen csak fontos....

(#23) daa-raa válasza gfefe (#22) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

És mit számít az, hogy mit mér egy szintetikus program? Semmit. Az a lényeg, hogy a felhasználói alkalmazások, amiknek valódi értelmük is van gyorsulnak-e. Egy-két tömörítőprogramot leszámítva mindet hidegen hagyja az időzítés és a DRAM Clock is.

Egyébként ezeken mi a baromi jó? 2000MHz-en az elméleti maximális sávszélesség 16000MiB/s egy csatornán. Ez bizony ettől igencsak elmarad...

(#24) mmdms válasza CocooN-z (#21) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

1160 mhz 2,1V cl4 800-as geil ultrákkal? ;]

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#25) gfefe válasza daa-raa (#23) üzenetére

gfefe
(őstag)

Ok legyen neked belátásod szerint :R

Viszont abban megegyezhetünk, hogy +4000 értékért (ami legjobb esetben össze jön) nem érdemes alaplapot és memót cserélni... pláne, hogy ha az embernek jó lapja van mint nekem....

(#26) daa-raa válasza gfefe (#25) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Magának az Everest-es/AIDA-s és hasonló a gép valós teljesítményére semmilyen szinten sem utaló mérésnek nincs semmi értelme, innentől kezdve emiatt akár csak egy fillért is kiadni baromság. Bár akinek az a hobbija, hogy megállás nélkül Everest/AIDA/háromtrémárk teszteket futtat, ahelyett, hogy használná a gépét...

Egyébként meg 65%-át kihasználni a busznak, és erre azt mondani, hogy jó... Igen erős kijelentés.

(#27) zotyi85 válasza Góliát (#4) üzenetére

zotyi85
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nekem is tetszik

http://logout.hu/blog/zotyi85/index.html

(#28) lizRRR válasza zotyi85 (#27) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Nekem a kénézet és a praktikus airflow jön be a legjobban. :)) :C

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#29) waporka

waporka
(tag)

csakis a corsair! vannak 2x2gbos 2000mhzes moduljaim és tökéletesen müködnek!

a privire illik válaszolni....

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.