Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Korrekt ár érte van kábel menedzsment, oldalról tölthető vinyók, alsótápos, de ez sem tetszik :(

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#2) hyperspace válasza KaiotEch (#1) üzenetére

hyperspace
(fanatikus tag)

Szerintem még ez a legjobb ház azok közül, amiket bemutattak mostanában.

[ Szerkesztve ]

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#3) AxBattler

AxBattler
(senior tag)

Szép és jó ház, megfelelően árazva.
UPP!

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#4) patex1983

patex1983
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem ez konkrétan tetszik :K
Egyre több alternatíva van már a cm692-es házára.

(#5) Gude

Gude
(senior tag)

Jóféle házikó! :C

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#6) KevinMulder

KevinMulder
(kvázi-tag)

Rack-be nem szerelhető, így számomra tárgytalan :)

(#7) truptik

truptik
(lelkes újonc)

Karácsonyra ezt kérek a Jézuskától!!

Have gun, will travel. Paladin.

(#8) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Ugy látom ez is olyan mint az én házam teteje. Ventik vannak felül apró lyukacsos a tető.
Utálatos takaritani,mert állandoan tele megy porral...

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#9) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Jó kis házikó, a kis stackeremből is csak ez a fajta kábel elvezetés hiányzik.

(L) Atiradeonika (L)

(#10) ProEvoFan

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

99 dollár, kb 20k.
Ennyiért nem rossz ház így első ránézésre.Nekem tetszik.

EVIL IS BACK!

(#11) FRENK1988 válasza ProEvoFan (#10) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

persze mire ideér a dollárból ójró lesz és még rá a fa és mári snem szimpi:(

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#12) lsc válasza ProEvoFan (#10) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy "kicsit" megcsúsztak [link], ennyiért már nem a legjobb.

Az élet kegyetlen .

(#13) boeing

boeing
(senior tag)

Jó fajta lakosztály,de egy kicsivel többért CM-690 II :K

(#14) Zso2

Zso2
(őstag)

Ezt a házat még le is raknám a nappaliba a tv mellé,nincs túlcsicsázva,jó ára van.

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#15) Zso2 válasza lsc (#12) üzenetére

Zso2
(őstag)

Na így már nem annyira jó vétel,még csodálkoztam is a 100 dodo-n...

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#16) Destructo

Destructo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha egy radiátor belefér számomra best buy (Y)

aAa GééPPPeTTTtt 3 éve vettük öö pénzé..öö péénnééégy , őő hát a géppp az rossz, meee nem meggyöö.....

(#17) Destructo válasza lsc (#12) üzenetére

Destructo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez de rossz...már egy 10 essel drágáb...nemsemmi...

aAa GééPPPeTTTtt 3 éve vettük öö pénzé..öö péénnééégy , őő hát a géppp az rossz, meee nem meggyöö.....

(#18) zolyee

zolyee
(tag)
LOGOUT blog

Egész korrekt kis házikó! :K

(#19) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemrossz, az biztos. Nekem így elsőre picit a CM 690 Adv. hajaz, gondolom ellenfelének is szánták.

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#20) ProEvoFan válasza lsc (#12) üzenetére

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

Nos akkor tévedtem....
Ennyiért már nem jó.25k környékén van Cooler Master 690 Adv. II, vagy még olcsóbban Cooler Master HAF 912 Plus.

EVIL IS BACK!

(#21) Televan

Televan
(senior tag)

Ennél a háznál is csak a nevet kell megfizet. Ha nem Corsair lenne sokkal kevesebbért meg lehetne kapni.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#22) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Visszajön divatba a régi szólás, ha szellentesz mellette? "Ráköpött a karbidra" :))

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#23) hibavissza

hibavissza
(senior tag)

siralmasan igénytelen a fotón az előlap, olyan ritkán van bemutató a ph-n lakásban is használható házakról. csak ezek a gagyi gémer vackok futnak. tudom ezt kell nyomatni, mert a kereskedőknél ezek a szarok kaphatók, mert ők is csak a kínai ócó gagyit tudják behozni és ők tejelnek a reklámért....mellesleg anno én sem kaptam esztétikus-jó-olcsó házat, úgyhogy most kénytelen vagyok együtt élni egy ótvar cooler master házzal.

[ Szerkesztve ]

(#24) Client válasza Destructo (#17) üzenetére

Client
(kvázi-tag)

Én inkább azt mondanám, hogy több, mint másfélszerese lett az ára.
Egyébként korrekt ház, de ennyiért komplett gépet veszek.

Ex - WaterLo

(#25) dBLOOD

dBLOOD
(lelkes újonc)

Biztosan csak megöregedtem, de amikor én voltam fiatal ennyiért már emberi méretben is lehetett házat kapni, nem csak gyermekméretben.

Sok a birka, sokan szeretik a sz*rt.

(#26) engusz válasza lsc (#12) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

A 99 dollárnál egyelőre a beszerzési ár is magasabb. És azon még nincs szállítás, sem haszon.

Egyre több PR hírben szerepel aránytalanul nyomott ár. De szinte soha, egy esetben sem volt leírva, hogy ezek mit takarnak. Mert végfelhasználói, tehát fogyasztói árat a legkevésbé. Marketing lenne? Annak nem túl jó, mert a felhasználó is csak addig hiszi el, amíg meg nem látja egy boltban, hogy mennyi is az annyi.

(#27) Entryy válasza lsc (#12) üzenetére

Entryy
(fanatikus tag)

Kár érte, pedig szimpatikus volt.

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#28) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már tesztelték is TPU.

Az élet kegyetlen .

(#29) b.lajos

b.lajos
(lelkes újonc)

Nekem bejövős, és még az ára is jó lenne ha nem szállna,-szállt volna el nálunk. A tesztelők sem találtak sok negatívumot benne.

(#30) Destructo válasza Client (#24) üzenetére

Destructo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Teljesen igazad van...ez a 18.000 még nehezen de egy életben egyszer lenyelhető...de 30k...semmiképp... már egy konfig az ára..

(#31) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

30 ezer Forint már húzós összeg ezért a házért.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#32) banhammer válasza lsc (#28) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A képek alapján emberes mérete van a háznak.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#33) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

A legfontosabb infó kimaradt a cikkből: milyen hosszú videokártya fér bele?

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#34) erdoke válasza Dr. Akula (#33) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Attól függ, hányfelé hajtod...

(#35) Dr. Akula válasza erdoke (#34) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ezen most biztos röhögni kéne...

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#36) erdoke válasza Dr. Akula (#35) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jaja, én is jót röhögtem, hogy nem találtad meg a neten a ház hosszát. A Corsair honlapján meg nyilván a hír írója se tudta megmérni, pontosan mennyi hely van a HDD keret és a hátlap között...

(#37) engusz válasza Dr. Akula (#33) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

316 mm a Corsair.com szerint. Tehát a 33-as vagy nagyobb kártyáknak más kuckó kell.

(#38) KaiotEch válasza engusz (#37) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De akinek olyan hosszú kártyája van az nem vesz ilyen házat.

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#39) engusz válasza KaiotEch (#38) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Hát, a fene se tudja. Láttam már sok mindent. ;)

(#40) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

jó ház tetszik :K
20 ért jó lenne, talán pár hónap múlva

az Isc által linkelt tesztet megnézve még jobban tetszik :K
ötletes, hogy a felső ventiknek van kidudorodás hogy elférjenek az alaplaptól

[ Szerkesztve ]

(#41) Dr. Akula válasza erdoke (#36) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ilyen mentalitással az egész cikk felesleges volt, hiszen ezt a kunyhót máshol is meg lehet találni a neten...

[ Szerkesztve ]

(#42) Dr. Akula válasza engusz (#37) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Az még épp jó. Az 5970 310 mm (6990 és a többit nemtom), jellemzően ez már nem szokott beférni minden házba. A Graphite 650T-be is asszem csak a fél vinyókeret kiszerelése után fér be, ezek szerint ez ennyivel hosszabb hogy nem kell varázsolni (a képek alapján nem is lehet).

// htx az nfo-t!

[ Szerkesztve ]

(#43) erdoke válasza Dr. Akula (#41) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem cikk, hanem hír. A retekklubba is betelefonálsz a bemondónak, hogy adta közre a cserbenhagyó gázoló autójának az alvázszámát?
Nyilván annyi info van, ami a hivatalos közleményből kinyerhető.
Ha tesztelik, akkor nyilván megnézik, mi fér bele.

[ Szerkesztve ]

(#44) Dr. Akula válasza erdoke (#43) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Így van, tök felesleges bármit is leírni, hiszen ez csak egy hír, majd az olvasó kitalálja magától, vagy szétgúglizza magát, vagy megvárja a tesztet (amiben megincsak felesleges bármit is leírni, hiszen ott van minden a neten, ugyebár)...

[ Szerkesztve ]

(#45) erdoke válasza Dr. Akula (#44) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Úgy tűnik, képtelen vagy különbséget tenni a hír és a teszt között, de megpróbálom még egyszerűbben: Honnan a búbánatos francból tudná a hír szerzője (továbbítója), pontosan mekkora kártya fér bele ebbe a házba? :F

[ Szerkesztve ]

(#46) Dr. Akula válasza erdoke (#45) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Pl. megnézi? Mondjuk az általad is ismert gyártói oldalon? Gondolom ezt képtelen voltál elképzelni. A szalonban meg majd a kocsihoz nem adnak ajtót, mondván a bontóban úgyis tudsz venni hozzá...

(#47) erdoke válasza Dr. Akula (#46) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jelen esetben valóban elérhető ez az információ a gyártó honlapján, de korántsem mindig ez a helyzet. Szerintem nem tűnik reális elvárásnak, hogy minden hírhez még félórákat olvasson utána a hírek szerzője. Az se biztos, hogy főállásban csinálja... Általában van egy sajtóanyag, amit áttesznek magyarra, és ennyi.

(#48) Möhe

Möhe
(őstag)

Tetszik,érdekes a formája.Ráalszom a vételre, de lehet hogy a CM-692 marad a listámon,még akkor is ha nincs USB3-as front kivezetése.

"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

(#49) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Az a túlnyúlás nem tetszik a ház tetején, nagyon béna, a belseje nem rossz, ahogy az ára sem.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#50) AxBattler

AxBattler
(senior tag)

Caseking-en 100 ojró...

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.