Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) MCGaiwer

MCGaiwer
(őstag)

ha valakinek van infója hol lehet kapni (esetleg más, ehhez hasonló 17"es tartót) légyszives PMben írjon. köszi

!!!Nem tok irni, ne is foglalkozz vele!!!

(#2) olbaidhun válasza MCGaiwer (#1) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is kellene egy! Elég 15" vagy kisebb is.

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#3) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

A képek alapján egész jól kigondolt konstrukciónak tűnik, szívesen megnézném élőben is. :K

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#4) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Nem vagyok elájulva tőle.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#5) Lars válasza olbaidhun (#2) üzenetére

Lars
(senior tag)

A régi laptopom alatt volt egy thermaltake Tai-Chi M de tök felesleges volt. Hangosabb volt az AMD-s laptop hűtésénél, és jóformán csak a winyó hűtésén segített picit. Ez 15-ös pad, de tényleg felesleges, ha a gép hűtése rosszul van megtervezve, akkor nem ez fogja megoldani a problémát.

(#6) yakuza.tora válasza Lars (#5) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Azt nem, de ilyen nyári melegben egyáltalán nem rossz, ha van egy "kis" légkavaró a gép alatt, ami kifújja a meleget a gép alól!
Nekem kifejezetten tetszik a cucc, és ha 10K alatt lehetne itthon kapni, akkor ráharapnék egyre... :K

Alléz Olympique de Marseille!

(#7) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

mi értelme ennek? a hűtés az oké, de egy dokkoló/külső monitor szerintem használhatóbbá tesz bármilyen notit.

(#8) Muerte75

Muerte75
(senior tag)

Volt már egy pár laptop hűtőm kb.egyik sem ért még egy forintot se.Viszont a mostani az tényleg hűt és bárhová elhelyezhetőek alatta ventikNotepal u3

TMUF timeless

(#9) yakuza.tora válasza Muerte75 (#8) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ezt már én is nézegettem, mert tetszett az alu váz, de a 3db 8cm-es venti kicsit visszariasztott. Nem túl hangosak?

(#10) Muerte75 válasza yakuza.tora (#9) üzenetére

Muerte75
(senior tag)

Egyáltalán nem.Szinte hangtalanok.Az előző 1 vagy 2 ventis hűtőjeim mind hangosabbak voltak.Nyugodt szívvel ajánlom.

TMUF timeless

(#11) yakuza.tora válasza Muerte75 (#10) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

:R
Akkor asszem, beruházok egybe.

(#12) MCGaiwer

MCGaiwer
(őstag)

nekem fontos lenne hogy szemmagasságba helyezhető legyen vele a noti. ventik nem érdekelnek, csak lehessen őket lecserélni

!!!Nem tok irni, ne is foglalkozz vele!!!

(#13) kerelo

kerelo
(senior tag)

UP.Jó cucc,jó áron :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#14) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Lehet, hülye kérdés, de a laptop hűtők a gép felé fujják a levegőt, vagy szívják?

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#15) Muerte75 válasza Day 'n' Nite (#14) üzenetére

Muerte75
(senior tag)

A gépre fújják.

TMUF timeless

(#16) Day 'n' Nite válasza Muerte75 (#15) üzenetére

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Köszi. :R

[ Szerkesztve ]

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.