ha valakinek van infója hol lehet kapni (esetleg más, ehhez hasonló 17"es tartót) légyszives PMben írjon. köszi
!!!Nem tok irni, ne is foglalkozz vele!!!

ha valakinek van infója hol lehet kapni (esetleg más, ehhez hasonló 17"es tartót) légyszives PMben írjon. köszi
Nekem is kellene egy! Elég 15" vagy kisebb is.
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com
A képek alapján egész jól kigondolt konstrukciónak tűnik, szívesen megnézném élőben is. 
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Nem vagyok elájulva tőle.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

A régi laptopom alatt volt egy thermaltake Tai-Chi M de tök felesleges volt. Hangosabb volt az AMD-s laptop hűtésénél, és jóformán csak a winyó hűtésén segített picit. Ez 15-ös pad, de tényleg felesleges, ha a gép hűtése rosszul van megtervezve, akkor nem ez fogja megoldani a problémát.

Azt nem, de ilyen nyári melegben egyáltalán nem rossz, ha van egy "kis" légkavaró a gép alatt, ami kifújja a meleget a gép alól!
Nekem kifejezetten tetszik a cucc, és ha 10K alatt lehetne itthon kapni, akkor ráharapnék egyre... 
Alléz Olympique de Marseille!
(#7) zsirfecske
mi értelme ennek? a hűtés az oké, de egy dokkoló/külső monitor szerintem használhatóbbá tesz bármilyen notit.

Volt már egy pár laptop hűtőm kb.egyik sem ért még egy forintot se.Viszont a mostani az tényleg hűt és bárhová elhelyezhetőek alatta ventikNotepal u3
TMUF timeless

Ezt már én is nézegettem, mert tetszett az alu váz, de a 3db 8cm-es venti kicsit visszariasztott. Nem túl hangosak?

Egyáltalán nem.Szinte hangtalanok.Az előző 1 vagy 2 ventis hűtőjeim mind hangosabbak voltak.Nyugodt szívvel ajánlom.
TMUF timeless

Akkor asszem, beruházok egybe.

nekem fontos lenne hogy szemmagasságba helyezhető legyen vele a noti. ventik nem érdekelnek, csak lehessen őket lecserélni

UP.Jó cucc,jó áron 
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Lehet, hülye kérdés, de a laptop hűtők a gép felé fujják a levegőt, vagy szívják?
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

A gépre fújják.
TMUF timeless