Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

Dizájnos nagyon 5***** :K

cars1dA

(#2) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

ááá ez az ház ez eszméletlen :R

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#3) strife

strife
(kvázi-tag)

Nem esne rosszul egy ilyen pakk a fa alatt, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül :)

...

(#4) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na, minden elismerésem, CM.

ez überbrutál... :Y :R

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#5) syC

syC
(PH! addikt)

Nekem is tetszik, bár az árabiztos nem lesz alacsony :) :K

• De hova temetik a túlélőket? •

(#6) sgergi válasza syC (#5) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

599 dollár. :)

Egyébként tényleg baromi jól néz ki a cucc.

[ Szerkesztve ]

(#7) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Nagyon szép! :R

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#8) .mf válasza ADAM1337 (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Dizájnosnak dizájnos, meg jól is néz ki, de $599-ért elég drága (amennyiből egy komplett gép is kijön, nem is akármilyen); no meg a procihűtő még nem is kompatibilis i7-tel (öngól? Aki ilyen sokat költene rá, az sztem már i7-nél tart)...

(#9) Zin

Zin
(senior tag)

Szep darab :R

Powered by:S2

(#10) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

Hát ezt az 500 darabot nagyon hamar el fogják kapkodni... Igaz 600 dollár, de ezt az veszi, aki ennél többet költ VGA-ra és Procira... Eszelős jól néz ki..

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#11) Hulk24

Hulk24
(senior tag)

A ház az nagyot üt! Nagyon brutál, hozzám vágnák nem dobnám vissza...szaladnék vele!:D:D

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#12) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

vajon a fekete szinterezés mennyit ronthat a hőátadáson.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#13) BemApo válasza Psych0 (#12) üzenetére

BemApo
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem max 1-2 fokot, viszont nagyon állatul nézi ki az egész pakk!, elviselném ha Jézuska ilyet hozna karira :DDD

UpTheBruce!

(#14) Cadal

Cadal
(őstag)

Huhh, pont tegnap nézegettem a Z600-as hűtőt, de így feketébe még brutálisabb. Meg az a ház is! :R

Akinek bejön a fekete belső az esetleg nézze meg ezt! Igényes szép megoldások! (forrás:[link])

[ Szerkesztve ]

(#15) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

USA-ban elkapkodják egyből. :)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#16) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Cosmos Black Label :C

a Cosmost már a kezdetektől így kellett volna kiadni :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#17) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Már megint mi ez a vakítás? :U Csak fekete festék... :DDD De jól néz ki... :)

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#18) engusz válasza .mf (#8) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Az újabb Z-600 és V8 hűtőket már LGA1366-os leszorítókkal csomagolják. Szerinetm a Black Label csomagban sem lesz ez másképpen. Ha igen, akkor sincs túl nagy baj, mert létezik külön leszorító, mint kiegészítő. Természetesen több CM hűtővel kompatibilis.

(#19) Croissant válasza Cadal (#14) üzenetére

Croissant
(tag)

Eszeveszett jól néz ki, amit linkeltél :B

Ezért a pakkért mondjuk tényleg sok az a 600 dolcsi, pedig ebből is szép, igényes rendszert lehetne összerakni.

(#20) Ayg0 válasza Cadal (#14) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

Na igen, itt a péda, hogy igényesen is meg lehet oldani a belső kábelezést. Nem semmi. :)

Nekem is Z600 van, de a többséggel ellentétben nem vagyok hasra esve a fekte tesótól. Ellenben a 'Blekk edisön' Cosmost én is szivesen belaknám. :K

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#21) Omega81

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez a szinterezés nagyon klafa dolog. A télifelni-garnitúrámat most csináltattam téli szezon előtt pár hete. Nem olcsó, de az eredmény...
[link]
Hát még a 17"- os AWS-ek hogy fognak festeni szinterezve! ;]

Viszont ami tény és való, hogy az eljárás költséges.
A CM limitált szériája bejövős, az ár pedig a limitált szériához igazítottan magas.
Fanatikusoknak megérheti. Ez a mennyiség azonban nagyon limitált, lényegében ide kishazánkba behozatni lehetetlenség lesz.

[ Szerkesztve ]

(#22) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gyönyörű. A szépet miért limitálják mindig?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#23) Nyugdíjas válasza Depression (#22) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Talán mert keveseknek van rá igénye? ::D

Illetve ennél is kevesebben vannak, akik hajlandóak érte egy kicsit többet is fizetni.

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#24) FefeeX válasza Depression (#22) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Hogy a burzsók tutira egyedül legyenek vele... Nem véletlen hogy a szupersportautókat is limitálják, a sznob akkor vesz valamit ha:
1. indokolatlanul drága
2. szinte biztos, hogy kevés embernek lesz csak és azok is annyit fizetnek érte minimum
(venne egyet és 1 év múlva mindenkinek olyan lenne akkor nem venné meg, és így elbuknák az erősen extra profitot...)

Nyugdíjas: kicsit?? :F

[ Szerkesztve ]

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#25) ADAM1337 válasza .mf (#8) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Ára igen drága nekem személy szerint nem kéne.
De tetszetős. :R

cars1dA

(#26) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kár hogy nincs külön a házikó!:(
Eddig is nagyon tetszett a cosmos, de ez most nagyon elgondolkoztatott. És meg is haragudtam CM-ékre, hogy csak packban hajlandóak árulni! :((( :((

Family Guy Online - Closed Beta

(#27) Balika911 válasza Nyugdíjas (#23) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem baj Tata, lényeg, hogy bár ez sem kutya, nekünk ennél úgyis szebb, jobb és drágább van! :K

És az a "szörnyű", hogy ez csak félig volt poén.

(#28) H.O.D. válasza Hulk24 (#11) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

Ha hozzád vágnák, agyonütne :DDD

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#29) VBalu987

VBalu987
(lelkes újonc)

Én kicsillem a tápegységet egy picit!
Szerintem egy ilyen házba jobban dukált volna a a tápegység kicsit erősebb tagja, a 900 wattos társa.
Amúgy a ház nekem is megtetszett.

(#30) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Jól néz ki, csak szerintem az 500 darab túlságosan is kevés. Máskülönben majdnem "must have" kategória :U

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#31) Omega81 válasza VBalu987 (#29) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Mit raknál bele, hogy lerántson 900W-ot? Sőt, 700-ast mi használja ki?

(#32) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Senki nem hiányolja a CM termékpalettájából a VGA hűtőket??? Olyan rég nem jött ki hűtő, hogy 8600GT után már nem is nagyon lehet rárakni más VGA-ra a hűtőjüket...

(#33) Balika911 válasza Omega81 (#31) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A mindenkori top rendszereknek (főleg ha tuningosak) azért kellhet egy ekkora táp. Másnak mondjuk nem igazán. :)

(#34) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy Matrix szériás videokártya az Asustól jól passzolna a készlethez :)

(#35) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

most nem azért, de ez a Cosmos 1010es. ablakkal, alaplapraköthető szenzorokkal (a mittoménmelyik szabvány szerint), meg lehagyott zajszigeteléssel... igen, a Cosmos alapból egy tökéletes ház az adott célra, az 1010 gyakorlatilag a csilivili visszaléptetése, de ha ez kell a népnek... továbbra is fenntartom, hogy ha CM csúcskategória, akkor Cosmos vagy Stacker 832/Cosmos 1100S. a HAF832vel kapcsolatban aggályosnak tartom a sok lyukat, a 690 is porosodott, mint állat:)

szépnek szép, de én le nem cserélném az alu bélelt kávézóasztalomat:)

szebb jobb és drágább kategóiában meg ehh...

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#36) Cs_Laci válasza Balika911 (#33) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Mégis mire kevés az a 700W ha jobban belegondolsz... :F
Főleg mert nem egy gagyi táp.

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#37) Balika911 válasza Cs_Laci (#36) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem írtam, hogy kevés - azt írtam, hogy egy csúcs rendszer alá már indokolt lehet ekkorát tenni. :)

(#38) Kopi31415 válasza .mf (#8) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

i7? Ebbe csakis BE szeria valo. Phenom, meg Phenom II.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#39) Kain válasza Balika911 (#37) üzenetére

Kain
(senior tag)

De most komolyan a 700W-os CM táp,egy Tri-SLI-s GT280GTX-es,Quadal szerelt rendszert is kiszolgál kényelmesen,akkor miért indokolt?Lehuzás gyanánt,mert még csak 1 X5-ösre tellik a vezérigazgatónak?Vagy te bmw-kel kereskedsz? :)

(#40) Nyugdíjas válasza Kain (#39) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Mondjuk nemtudom, hogy az én ismereteim hibásak-é, vagy a tiedek,de nem olyan nagy probléma ám, hogyha egy táp nem "csúcson van járatva" állandóan. ;)

De ha te ettől nyugodtan alszol, akkor elég a 400W-os táp is, már ugyis kibeszéltük ezt a múltkor, hogy a PC-nek az egyik tulajdonsága, hogy semmiképpen nem fogyaszt többet 350W-nál.

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#41) Balika911 válasza Kain (#39) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ha már egy ilyen rendszert hoztál fel, akkor például ezért. Erre nem mondanám, hogy olyan kényelmesen kiszolgálja.

Ahogy nézem ez a táp annyiba kerül, mint egy új szériás 500 W körüli Enermax - ilyen megvilágításban még csak lehúzásnak sem lehet nevezni.

[ Szerkesztve ]

(#42) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Újabb kihagyhatatlan akció dollárpapa kölkeinek.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#43) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

:C

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#44) shteer válasza Nyugdíjas (#40) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

és kis tuninggal elég az olcsóbb táp? ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#45) Integra

Integra
(Jómunkásember)

zsír, nekem mondjuk csak a ház kéne, bepattintanék egy ninja-t a cpu-ra, szép kontrasztos is lenne a fekete/réz kombó. :)

(#46) IamMenyus

IamMenyus
(lelkes újonc)

a szett ára nettó130 felett lesz, ha egyáltalán megjelenik idehaza bárhol készleten.

egyébként már el is kapkodták.

(#47) alienpapa

alienpapa
(fanatikus tag)

Az a ház..... gyönyörű. :)

''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

(#48) IamMenyus

IamMenyus
(lelkes újonc)

amatőr képek a házról

csak étvágygerjesztőnek :)

(#49) TK36

TK36
(tag)

Vessetek rám követ, de nekem nem kellene a házacska.

Ha ilyenem lenne, akkor meg egész nap suvickolnám a por miatt. Nehogy'má a por megálljon egy ilyen szép házon. :P

[ Szerkesztve ]

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#50) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

A piacon található kb 10 db ízléses PC ház egyike. Az Cosmos házat és a tápegységet figyelembe véve viszonylag rendben van a 600 dollár tekintve a limitált szériát. Egy hirtelen összerakott géphez pont a Cosmost néztem, a hűtő és táp már megvan. Ha ezt lehetne itthon kapni akkor elgondolkodtam volna egy ilyenen. Az egész PC-ből úgyis csak ezek a komponensek érnek valamit egy év múlva és legalább egységes.

twitter: MatrixfanLive

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.