Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

a gyártók 99%-a már a vista érkezésekor felkészült a W7-re

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#2) nesa válasza Psych0 (#1) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Kicsit draga, viszont az altec Lansing hangrendszer erdekes lehet.

Ugytunik nem mentek messze mert a regebbi HP cuccokhoz meg a teso JBL jart bar az nemvolt kimagaslo de geniusnal sokal jobb.

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#3) lezso6 válasza Psych0 (#1) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De a prémium plecsnihez DX10.1 kell. ;)

Kíváncsi vagyok az a 25 wattos Sempron mennyire 25 watt, mivel az AMD kicsit másképp adja meg a TDP-t, azaz ez kb 15 wattnak felel meg, nem?

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#4) marositech

marositech
(tag)

Ejj felkészült? Akkor a képen miért van vista a notin? :D Így reklámozni? :N

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#5) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a 400 dollár nem olyan rossz azért... ennyiért talán egy netbookot lehet kapni, ha lehet.
Szerintem megéri az a notebook.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#6) lezso6 válasza marositech (#4) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az win7, csak vista skinnel. ;]

(#7) KicsiUbul

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Az desktop gép nagyon ocsmány

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#8) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

jaja látom felkészültek...
a notinak 15 colon akkora felbontást adni + Kettő giga ramot?:) akkor legyen már 3 a mostani alkalmazások .. bár nézzük a mozzillát egy huzamosabb netezés után lazán megeszi azt a 2 gigát:D

(#9) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A noti az még elmegy, na de ez az asztali gép, inkább tartották volna meg maguknak, de nem a Windows 7-nek.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#10) lezso6 válasza szuper-t (#8) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem megeszi, hanem kihasználja. Nem mindegy.

(#11) Hunter2 válasza szuper-t (#8) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha nem teljesen hülyék akkor az a 2gb memória egy modullal van beépítve a gépbe.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#12) Kopi31415 válasza lezso6 (#10) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A baj, hogy akkor is, ha csak 1 giga van a gépben.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#13) lezso6 válasza Kopi31415 (#12) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Baj? Az is baj, ha egy program kihasználja a procid 2-4 magját?

(#14) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

A compaq nekem valahogy mindig olyan ormotlan volt, olyan nem is tudom. A deskpro házak soha nem jöttek be, valahogy nem volt elég "finom" vagy stílusos, olyan nehézkes, vagy hogy mondjam.

És ezen a képen úgy látszik az asztali házból, hogy ez mitsem változott. Talán nem előnyös a nézet, vagy nem tudom, de borzasztóra sikeredett. Legalábbis számomra.

(#15) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Compaq Presario 4010f
Ez aztán érdekes párosítás lett... :F
Azt hittem akkor már az 5000-es szériából tesznek bele kártyát.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#16) Duree

Duree
(PH! addikt)

Mennek le az árak helyesen

(#17) Kopi31415 válasza lezso6 (#13) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amennyiben alapvetően el lehetne vele intézni kevesebben, akkor igen. Azért, mert van kapacitás dögivel a szoftvernek még nem kell zabálnia az erőforrásokat, tessenek a fejlesztőknek azokat optimalizálni, minél kevesebb erőforrás használatára.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#18) Alchemist válasza lezso6 (#13) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

Ha kihasználja, az OK.
De ha felzabálja az erőforrásait, az már nem OK.
:)

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#19) szuper-t válasza lezso6 (#13) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

az sosem baj
csak azt akartam mondani h a mai világban már anyám is aki nem nagy gép művész kihasználja azt a 3 giga dd2 es ramot ami a gépében van pedig ő csak naphosszakat netezik (ie7+MediaPlayer+office)

(#20) lezso6 válasza Kopi31415 (#17) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha van szabad erőforrás, miért ne használhatná, nem azért van? Az a jó ha van 4 giga ramom és ebből 1 giga van kihasználva, a többire rá se merjenek nézni a programok? :F Ha fogyóban van a memória, akkor az adott programok visszavesznek az étvágyukból, vagy ha esetleg nem tudnak, akkor átmegy a swapba a cucc a memóriából.

Nálam most konkrétan 150 megát eszik a FF a 4 gigából 24 lappal, mert a ram többi része gyakorlatilag tele van. Ha magában futna, valszeg felkajálna 1,5 gigát, de mit érdekel az engem? Használja a ramot, azért van... Ha meg megnyitok egy másik programot, akkor majd a FF szorít neki helyet, mint ahogy most is.

[ Szerkesztve ]

(#21) csendes válasza lezso6 (#20) üzenetére

csendes
(fanatikus tag)

Sose tudtam megérteni, hogy miért rakják egy asztali gép előlapján szorosan egymás fölé a két USB csatlakozót. A GeForce 6150-es integrált chip 2005-ös, ennek kicsit leporolt változata a 6150SE (GeForce 6 sorozat, 90 nm, Core Clock: 425 MHz, Vertex Processors: 1, Pixel Pipelines: 2, Shader Model: 3, DirectX v9). Az alaplapon emellett valószínűleg nForce 430 chipset van. A 2,3 GHz Sempron meg valószínűleg egy egymagos AM2-es Sempron LE-1300 (65 nm), 2008 januári. Szóval kb. lesöpörték a padlást, aztán odaadták a marketingnek amit találtak, azok meg raktak rá egy árcédulát, aminek a nagy része a márkanév. XP-vel vagy Linux-szal irodai gépnek használható.

Ki állította meg az órát?

(#22) utax

utax
(fanatikus tag)

És kit érdekel, hogy az usában mi és hány dollárért jelent meg? Hazai híreket akarok, nem lefordított külföldi cikkeket!

Use the force, Dude !

(#23) szuper-t válasza utax (#22) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

akkor hajrá lehet kezdeni :W :W

[ Szerkesztve ]

(#24) lezso6 válasza utax (#22) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:F

(#25) utax válasza szuper-t (#23) üzenetére

utax
(fanatikus tag)

Majd ha újságíró leszek, de most olvasó vagyok.

Itthon milyen újdonságokat fogok látni a boltok polcain? Mert hogy ezeket nem az biztos.

Use the force, Dude !

(#26) lezso6 válasza utax (#25) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem sokan szeretnék tudni, hogy pl mi várható. De mindegy, nem akarok olyan kaliberű vitába keveredni, mint pl. hogy forog-e a föld vagy sem... :U

[ Szerkesztve ]

(#27) utax válasza lezso6 (#26) üzenetére

utax
(fanatikus tag)

Én meg nem akarom megmagyarázni, miért nem CSAK arra vagyok kíváncsi, mi lesz kapható Amerikában de nálunk soha. Nem láttam pl. a hírt, hogy kapható már nálunk a hP 4510s bordó verziója.

Use the force, Dude !

(#28) Laci_a_Paci

Laci_a_Paci
(kvázi-tag)

Hááát hát, sok új dolog nincs sztem... nem értem mi olyan nagy hír ez a compaqtól.

[ Szerkesztve ]

(#29) szuper-t válasza utax (#27) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

várjuk akkor az építő kezdeményezésű híreket;)
nem kötekedésből :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.