a gyártók 99%-a már a vista érkezésekor felkészült a W7-re
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
a gyártók 99%-a már a vista érkezésekor felkészült a W7-re
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Kicsit draga, viszont az altec Lansing hangrendszer erdekes lehet.
Ugytunik nem mentek messze mert a regebbi HP cuccokhoz meg a teso JBL jart bar az nemvolt kimagaslo de geniusnal sokal jobb.
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.
De a prémium plecsnihez DX10.1 kell. 
Kíváncsi vagyok az a 25 wattos Sempron mennyire 25 watt, mivel az AMD kicsit másképp adja meg a TDP-t, azaz ez kb 15 wattnak felel meg, nem?
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
(#4) marositech

Ejj felkészült? Akkor a képen miért van vista a notin?
Így reklámozni? 
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
Az a 400 dollár nem olyan rossz azért... ennyiért talán egy netbookot lehet kapni, ha lehet.
Szerintem megéri az a notebook.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Az win7, csak vista skinnel. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az desktop gép nagyon ocsmány
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!
jaja látom felkészültek...
a notinak 15 colon akkora felbontást adni + Kettő giga ramot?
akkor legyen már 3 a mostani alkalmazások .. bár nézzük a mozzillát egy huzamosabb netezés után lazán megeszi azt a 2 gigát
A noti az még elmegy, na de ez az asztali gép, inkább tartották volna meg maguknak, de nem a Windows 7-nek.
<-ƘƘ-> Rendszerment
Nem megeszi, hanem kihasználja. Nem mindegy.
ha nem teljesen hülyék akkor az a 2gb memória egy modullal van beépítve a gépbe.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
A baj, hogy akkor is, ha csak 1 giga van a gépben.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Baj? Az is baj, ha egy program kihasználja a procid 2-4 magját?

A compaq nekem valahogy mindig olyan ormotlan volt, olyan nem is tudom. A deskpro házak soha nem jöttek be, valahogy nem volt elég "finom" vagy stílusos, olyan nehézkes, vagy hogy mondjam.
És ezen a képen úgy látszik az asztali házból, hogy ez mitsem változott. Talán nem előnyös a nézet, vagy nem tudom, de borzasztóra sikeredett. Legalábbis számomra.

Compaq Presario 4010f
Ez aztán érdekes párosítás lett...
Azt hittem akkor már az 5000-es szériából tesznek bele kártyát.
CSS (Hun)Bloodkiller
Amennyiben alapvetően el lehetne vele intézni kevesebben, akkor igen. Azért, mert van kapacitás dögivel a szoftvernek még nem kell zabálnia az erőforrásokat, tessenek a fejlesztőknek azokat optimalizálni, minél kevesebb erőforrás használatára.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Ha kihasználja, az OK.
De ha felzabálja az erőforrásait, az már nem OK.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
az sosem baj
csak azt akartam mondani h a mai világban már anyám is aki nem nagy gép művész kihasználja azt a 3 giga dd2 es ramot ami a gépében van pedig ő csak naphosszakat netezik (ie7+MediaPlayer+office)
Ha van szabad erőforrás, miért ne használhatná, nem azért van? Az a jó ha van 4 giga ramom és ebből 1 giga van kihasználva, a többire rá se merjenek nézni a programok?
Ha fogyóban van a memória, akkor az adott programok visszavesznek az étvágyukból, vagy ha esetleg nem tudnak, akkor átmegy a swapba a cucc a memóriából.
Nálam most konkrétan 150 megát eszik a FF a 4 gigából 24 lappal, mert a ram többi része gyakorlatilag tele van. Ha magában futna, valszeg felkajálna 1,5 gigát, de mit érdekel az engem? Használja a ramot, azért van... Ha meg megnyitok egy másik programot, akkor majd a FF szorít neki helyet, mint ahogy most is.
[ Szerkesztve ]

Sose tudtam megérteni, hogy miért rakják egy asztali gép előlapján szorosan egymás fölé a két USB csatlakozót. A GeForce 6150-es integrált chip 2005-ös, ennek kicsit leporolt változata a 6150SE (GeForce 6 sorozat, 90 nm, Core Clock: 425 MHz, Vertex Processors: 1, Pixel Pipelines: 2, Shader Model: 3, DirectX v9). Az alaplapon emellett valószínűleg nForce 430 chipset van. A 2,3 GHz Sempron meg valószínűleg egy egymagos AM2-es Sempron LE-1300 (65 nm), 2008 januári. Szóval kb. lesöpörték a padlást, aztán odaadták a marketingnek amit találtak, azok meg raktak rá egy árcédulát, aminek a nagy része a márkanév. XP-vel vagy Linux-szal irodai gépnek használható.
Ki állította meg az órát?

És kit érdekel, hogy az usában mi és hány dollárért jelent meg? Hazai híreket akarok, nem lefordított külföldi cikkeket!
Use the force, Dude !
akkor hajrá lehet kezdeni

[ Szerkesztve ]

Majd ha újságíró leszek, de most olvasó vagyok.
Itthon milyen újdonságokat fogok látni a boltok polcain? Mert hogy ezeket nem az biztos.
Use the force, Dude !
Szerintem sokan szeretnék tudni, hogy pl mi várható. De mindegy, nem akarok olyan kaliberű vitába keveredni, mint pl. hogy forog-e a föld vagy sem... 
[ Szerkesztve ]

Én meg nem akarom megmagyarázni, miért nem CSAK arra vagyok kíváncsi, mi lesz kapható Amerikában de nálunk soha. Nem láttam pl. a hírt, hogy kapható már nálunk a hP 4510s bordó verziója.
Use the force, Dude !

Hááát hát, sok új dolog nincs sztem... nem értem mi olyan nagy hír ez a compaqtól.
[ Szerkesztve ]