Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) -Mike- válasza pitbull93 (#47) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Egyelőre semmi.

Complicated human being.

(#52) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudom. Nekem a 2. rész se tetszett, egy idő után legnehezebb fokozaton is unalmas volt mert kívülről tudtam már az összes pályát és az AI -t is ki lehet ismerni.
Remélem a 3 jobb lesz ha jön. GRID 2 tényleg jöhetne, az nagyon tetszett.

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#53) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez remek, de ki adhatnák már a GRID 2-t is... :U

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#54) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Havas palyat is pls! :O

Ne szemetelj ! / Steam..

(#55) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

A Dirt2 motorja, na ennek örülök, mert elég stabil opimalizált volt, és nagyon szép grafikát elő tudtak varázsolni vele, remélem most is ilyen szépen fog futni és ha még ettől is szebb lesz akkor :R

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#56) eladohardver

eladohardver
(senior tag)

"elmondása szerint több olyan elemet is beleépítenek a játékba, ami új tapasztalatokat és élményeket nyújt majd a játékosoknak." Ja mint dirt2 ben a gate crasher mi? Tiszta tuxracer... Ez aztán élmény:)

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#57) zazahoho

zazahoho
(őstag)

a grafika szép volt kétségtelen :K ,de a játékmenet unalmas :F
jó lenne kicsit a rally irányába mennének el

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#58) JanR

JanR
(őstag)

Van olyan Rally jatek ami kompatibilis W7-el?

www.oaziscomputer.hu

(#59) suti_88

suti_88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már nem azért de nem mára volt ígérve egy videó az új F1 játékból?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#60) shiftelek válasza JanR (#58) üzenetére

shiftelek
(újonc)

csinálják gyorsan gyorsan :D
JANR ezt hogy érted?

(#61) zola0601

zola0601
(kvázi-tag)

Nekem nem jön be a dirt! :(

Üdv: Zoli

(#62) fagy53

fagy53
(PH! nagyúr)

Én személy szerint örülök, hogy csökkentik az amerikai befolyást, mert ez meg a japán nem nem nekünk európaiaknak készült. Végre európai szemszögből készül egy sikerjáték. :C
Ez feltételezi a havas pályát és a rally-s elemek erősítését, tele van a hócipőm a buckás sivatagos pályákkal, a gumipusztító értelmetlen drifttel, ami elsősorban közönségcsalogató elem. Változatos, a vezetői képességeket preferáló, újraindítás nélküli felelőséggel terhes versenyzést szeretnék és nem a gyermeteg amerikai, elsősorban látványelemekre épülő képregényt. :K

suti_88: úgy hallottam, hogy az F1 2010, szeptemberben jelenik meg.

[ Szerkesztve ]

(#63) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Jó a Dirt 2 de jobban megfogott a Grid én inkább aszt várnám . :B :)

(#64) suti_88 válasza fagy53 (#62) üzenetére

suti_88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Engem az nem vigasztal. Videót ígértek, videót akarok.

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#65) zbence

zbence
(fanatikus tag)

Jó kis játék lesz ez, csak úgy, mint a felmenői! :K

(#66) NoroKings válasza sagesz93 (#1) üzenetére

NoroKings
(újonc)

Dirt 2 lemaradt :( Igértél a Forma 1 09 et is a GRID motorral ellátott jatekot..... Még a Dirt2 -höz sincs sokmindenkinek gépe és máris a 3-at csinálják?.... nem értem a koncepciót :)))

"Veni, vidi, vici"

(#67) Ice!?

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem a legjobbakat remélve is csak jövő évvégén lesz belőle valami.

Civic terepjárót a népnek!:D

♥ prelude

(#68) Sn00k válasza 30z.Samu (#6) üzenetére

Sn00k
(őstag)

FORMA 1 ? Mi lenne vele... :U kapcsolj 7végenként az rtl-re :)

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#69) Tálydi

Tálydi
(senior tag)
LOGOUT blog

De jó!!!
Nem sokára kipörgetem a Dirt2-t, és ez az az egy játék amiben nemazt érzem,hogy az autó alatt huzzák a pályát, hanem az autó halad a pályán...

Remélem 3-ba a gumin nem csak egy material lesz... de más kivetni valóm nincs, nagyon jó játék!

Deutschland ist der beste! Bayerische Motoren Werke! Good drivers have dead flies on the side windows" - Walter Röhrl **********The Stig**********

(#70) tony95

tony95
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

VÉGRE!

DiRT 3 húú, már várom :)

[ Szerkesztve ]

All you need is love! - The Beatles

(#71) konas

konas
(senior tag)

Ez jo hir..
Valami Dirt 1 szeru-t szeretnek. :)

(#72) Tomcat válasza 30z.Samu (#6) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Na igen a WRC. Nekem is az hiányzott a DIRT2-ből és a DIRT1-ben sem vitték túlzásba. Azt a pár Rally-s pályát meg unalomig toltam előbb offline majd online is. Valahogy nekem a CMR2004-2005 szerűség hiányzik manapság. Rengeteget toltuk LAN-ban anno ezeket. Ilyeneket nem fejlesztenek már manapság?
Mondjuk az érdekes hogy a 2010-es WRC-ben meg kétféle autó lenne? (Citroen-Ford) Meg a kissebb kategóriások (S2000-N)? Ez így Mitsubishi EVO meg Subaru Impreza nélkül elég sovány lenne... :F

[ Szerkesztve ]

Tomcat

(#73) EarL 007 válasza Tomcat (#72) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem, VFTS-sel, Trabival lenne az igazi. Aztán szólhatna a redná-redná. ;]

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#74) person

person
(senior tag)

GRID2-őt!!! :O :DD

[ Szerkesztve ]

(#75) - = Zk = - válasza kpal (#63) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ich auch! :R

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#76) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Idén nem hiszem hogy el fog készülni az F1-es játék. Év végére beeshet, de sztem akkor már menne a hype... aztán lehet a karácsonyi roham előtt kiadják. :U

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#77) Vistaboy válasza suti_88 (#64) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Parancsolj. Ennyi érkezett az F1 2010-ből.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#78) zack válasza Vistaboy (#77) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvileg akkor 2010-ben ki kellene jönnie valamikor. Bár a megjelenések csúszásai már-már mindennaposak.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#79) KajakFéreg válasza sagesz93 (#1) üzenetére

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

:N

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#80) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kikéne már nyomni legalább az elsőt :B

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#81) 30z.Samu válasza eddie17 (#16) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én ezt tudom! Csak először márciusra ígérték! :( Már vártam, mint kisgyerek a Jézuskát! :B

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#82) Barell válasza Vistaboy (#77) üzenetére

Barell
(senior tag)

Azért már van 1-2 kép is róla. :)

1:43 méretarányú BBurago modell autókat veszek! Privát!

(#83) Vistaboy válasza Barell (#82) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tudom, de úgy rémlik, hogy már azokról is írtam egy hírt. :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#84) csoli31

csoli31
(fanatikus tag)

Én inkább várom az új WRC-t (PC-re), mint ezt a játékot. A DIRT 1 még tetszett nekem, de a második része már nem. :( Ebből kifolyólag a harmadik részéhez egyáltalán nem fűzök nagy reményt.

"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc

(#85) menalcas

menalcas
(őstag)

Ez mind szép és jó, mert a Dirt2 is jó volt,de én inkább a GRID folytatását várnám mint szerintem még oly sokan rajtam kívül :C

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#86) madstunt

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nah lehet hogy vmi épkézláb rally játékot összehoznak,mert a dirt2-t-ről ezt nem igazán lehet elmondani,látszik hogy akiknek tetszett azok a Gridet is várják még nagyon...

[ Szerkesztve ]

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#87) nfsu17

nfsu17
(őstag)

Én először játszottam a Dirt2-vel. Dirt1 kimaradt.

Nagyon élveztem a játékot, a grafika piszkosul jó szerintem, az élmény is tetszik, néha éreztem, hogy ezen a pályán már voltam sokszor, de túltettem magam rajta. Az autók hangja is jó és gyönyörűen néznek is.

Aztán feltettem a Grid-et. Kb 3 hónapig nyüszkölődtem rajta, míg kb végigvittem, de amúgy még mindig nincs vége. És bármilyen furcsa, én ennél a játéknál éreztem, hogy mindig ugyan azon a pályán megyek. A grafika se nagy szám, főleg ez a barnás most wantedos kép nem jön be. Az autók sem valami hűdeszépen kidolgozottak, a pályán kívüli grafika meg 0.
Ha nem tudnám, hogy egy cég készítette mindkettőt, én meg nem mondtam volna.

Szóval Dirt2 nekem: 90%
Grid: 50%

Én egyáltalán nem várom a Grid2-őt, persze azért majd ránézek, hátha közben megtetszik.

(#88) JanR válasza shiftelek (#60) üzenetére

JanR
(őstag)

Ugy ertem, hogy valami jo rally jatek nincs ami win7-en is elmegy? Anno a colin 2005-el jatszottam sokat, de az se vista-n se 7-n nem indul el, csak xp-n, de emiatt nem fogok xp-t tenni. Viszont valami jo rallys jatekkal jatszanek (es itt nem a dirt2-re gondolok es nem is az 1-re).

www.oaziscomputer.hu

(#89) Shufny válasza JanR (#88) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Richard Burns Rally gond nélkül fut W7 -en (nálam x64 prof), csak az ff beüzemeléséhez kell egy kicsit turkálni a registryben. A cam hack hozzá sajnos nem :( . Nekem jelenleg csak ezért van még mindig meg az XP -m, mert alapból a játék nem támogatja a widescreent. Mondjuk abból kiindulva, hogy CMR2005 helyett kéne, lehet az RBR nem fog tetszeni.

Egyébként könnyen előfordulhat, hogy másért is kelleni fog még az öreg XP, szóval annyira nem zavar, hogy ott van tartaléknak.

[ Szerkesztve ]

M-Stage fejes erősítő és MSII+ DAC eladó: http://href.hu/x/ebx2

(#90) JanR válasza Shufny (#89) üzenetére

JanR
(őstag)

Probaltam a(z) RBR-t egyik ismerosomnel, de az szerintem nagyon messze van a CMR2005-tol. En nem szeretnek se a registry-ben nyulkalni egy jatek miatt, se akarmilyen hack-et telepiteni. Ha te itt most tort jatekra gondoltal, akkor meg feleslegesen idegesitem magam, mert nekem nincs tort jatekom es remelem nem is lesz.

www.oaziscomputer.hu

(#91) Barell válasza JanR (#90) üzenetére

Barell
(senior tag)

Tört játékot ne is rakj be a meghajtóba mert nem fogja vinni. Csak épet.
CMR 2005 mellesleg hogyhogy nem megy win7en? Nekem is fent van és megy. Sőt a 2.0 a 3 és a 4 is volt fent. Mindenféle problem nélkül mentek.

1:43 méretarányú BBurago modell autókat veszek! Privát!

(#92) Shufny válasza JanR (#90) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Hát messze van mert a CMR arcade. 1 kulcsot kell kitörölni a játék registryjéből, dúrván 10seces művelet. A camhack azért kell, mert alapból a játék kamerája túl közel van a kormányhoz (bár ez nézőpont kérdése, gondolom a készítők úgy gondolták, hogy a kormányod a "műszerfal", de a játékosok többsége szereti ha a játékban látja), de főképp azért, mert nem lehet alapból fov -ot, meg hasonlókat állítani, szóval 16:10 -ben nem lehet játszani vele. Camhack ennyit csinál. Amég 4:3 -as monitorom volt, minden probléma nélkül játszottam vele win7-en, és most is megy, csak vagy el van nyújtva, vagy 4:3 -as módban.

M-Stage fejes erősítő és MSII+ DAC eladó: http://href.hu/x/ebx2

(#93) JanR válasza Barell (#91) üzenetére

JanR
(őstag)

Hahaha, nagyon jol tudod mire gondoltam ... :(((

Orulj neki, hogy nalad megy, nalam nem!

www.oaziscomputer.hu

(#94) madstunt válasza JanR (#93) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

colin 04 indul emlékeim alapján csak adni kell neki xp kompatibilitást

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#95) NoroKings válasza Vistaboy (#77) üzenetére

NoroKings
(újonc)

sajnos énis csak ezt láttam :) a F1 2010 ből. nem lenne utolsó ha megcsinálnák :)

"Veni, vidi, vici"

(#96) zazahoho

zazahoho
(őstag)

cmr2005 volt az igazi rally :K ami utána jött az már csak hasonlított hozzá :F
biztos lenne rá igény(már csak a rally versenyekre kijárók számából ítélve is)
a dirt3 tuti jobb lesz :K goo kimi :DDD

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#97) athomi

athomi
(PH! kedvence)

több rally, válktozatosabb pályák. ennyi kell ide :)

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#98) zazahoho válasza athomi (#97) üzenetére

zazahoho
(őstag)

:K :K dirt2-ben a pályák száma is elég kevés volt,reméljük ezen is változtatnak majd :K

(#99) Breki válasza JanR (#90) üzenetére

Breki
(PH! addikt)

Ja nagyon messze persze
Inkább magasan veri minden tekintetben

[link]

Egy rúdtáncos CMR2005-t ne mérjünk már egy valódi rally szimulátorhoz, ha ennyire nem ismerjük :C :DD

Egyébként az rbr telepítés nélkül simán megy és a hivatalos ára 999 Ft :Y :R

[ Szerkesztve ]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#100) Breki válasza Shufny (#92) üzenetére

Breki
(PH! addikt)

Én 16:9-ben játszom vele.

Ezt a kamerás dolgot nem teljesen értem szerintem meg túl távol van a kormány én magamnak megcsináltam ilyenre a belső nézetet

Szerintem pont az a jó, ha nem játszik duplán a kormány

[link]

De tényleg nézőpont kérdése, camhack-ot nem használok

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.