Hol marad a grid 2? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
igencsak örülök, hogy bejelentették a dirt3-at, kételkedtem abban, hogy lesz több rész.
nagyon várom már, a 2. része szerintem nagyot ütött! 
Hajár!
A dirt2 is bitang jó 
BANZAII
(#4) eclipse006
Nagyon jó hogy dolgoznak rajta. személyszerint a Dirt 2 annyira nem tetszett,mert kb annyiból állt a játék hogy 60x kellett menni ugyanazon a pályákon,és a havasat is kihagyták.Remélem ez jobb lesz minden szempontból.
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

boeing
(senior tag)
Hát igen,elégé unalmas volt. 
"kb annyiból állt a játék hogy 60x kellett menni ugyanazon a pályákon,és a havasat is kihagyták"
Ez nem WRC rally (sajnos), azt valaki más csinálja (sajnos).
De mi van a Forma 1-el? 
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

G4NXST4
(tag)
Hát ja a Forma 1 az jobban izgat, mint a DiRT 3. Szerintem inkább a F1 en dolgozhatnának, de valós irányítással nem olyan elcseszettel, mint a DiRT 2-ben volt.
Vagyis én ennek örülnénk jobban 
[ Szerkesztve ]
nagyonromlik

sephi
(őstag)
Sztem már lejárt az a szerződés, miszerint csak a Sony adhat ki Forma1-es játékot. Sajna pc-n még mindig a 99-02 és egyéb modjai vannak.
Nagyon bejött a Dirt 2, sztem a 3 is baba lesz.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN

Janika!2
(fanatikus tag)
Szerintem jó kis játék lesz a 3.Dirt is már az előző kettőben sem kellet csalódnunk... 
"MOSH TO KILL!"

boeing
(senior tag)
A Codemaster dolgozik a F1 2010-en,én azt várom jobban.
[ Szerkesztve ]

zcool
(fanatikus tag)
Így van..
De mondjuk a 2. rész valóban egy kicsit uncsira sikeredett ezzel az állandó pályaismételgetéssel....de a grafra nem lehetett panasz...
és igazuk is van fölösleges új engine-t csinálniuk ezt egy kicsit feltupírozzák és már jó is...
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!

Janika!2
(fanatikus tag)
Mondjuk az tényleg unalmas volt hogy 1 pályán az egész játék alatt versenyezni kellett vagy 40xer ráadásul oda vissza...
Gondolom nem csak mi vagyunk így ezzel és találnak rá megoldást... 
"MOSH TO KILL!"

boogie84
(őstag)
Így van! Én még a Dirt 2-vel sem játszottam, de már most jobban várom Grid 2-t.
►►►►►►►►► Eladó masinák: ►►►►►►►►► http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Cclone
(lelkes újonc)
Hát igen...
Jó lenne, ha változtatnának ezen a részén a játéknak. Grafikailag nagyon bejött a Dirt2. Várom a folytatást.
Eladó R2E hf blokkok+csatik 10K
remélem az Amerikaiságból megmarad a Monster Energy
Bármi más változhat. Jaj még egy: Ne legyen DX12 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)
Bejelentették, ősszel jelenik meg, képek is vannak már a játékról.
Persze az F1 2010-re gondolok.
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!
Na szuper DIRT3 
EU: RoCDaN.464 US: SkyMouz.183 ID: skymouz@gmail.com

sch_a
(senior tag)
A concept art-os képekre gondolsz, vagy van már rendes?

Skodry
(fanatikus tag)
Végre valaki rátapinottt a lényegre !
F1!
(azóta "sz@rok" a játékok mióta nem a játék szeretete, játszahtósága a lényeg ,hanem hogy sokan megvegyék...)
Sajnos a sokak azok nem éppen én vagyok. Cod2 és F1 2002 óta megtom számolni egy kezemen az élvezhető játékokat
|||OPELOS vagy? Regisztrálj! www.sosemkopel.com|||Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás. Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Skodry

gempula
(tag)
Jipijáó.
Sokkal jobban várom az F1 2010-et mint a DiRT 3-at, pláne hogy a DiRT 2 halál unalmas lett kb. 5 játékóra után. 
(#21) -Mike- : Engem már az se érdekel, csk jöjjön már ki valami új F1 mert már baromira unom a sok buhera sufnituningos F1 Challenge 99-02 modokat. 
[ Szerkesztve ]
Just when I thought I was out... they pull me back in!

-Mike-
(őstag)
A Codemasters neve a garancia arra, hogy az F1 irányítása is arcade lesz, persze csilivili grafikával.
Complicated human being.

wednesday
(senior tag)
Biztosan lesz arcade irányítás benne, de remélem tesznek bele szimulációs kapcsolókat. Azért egy F1-el nem tehetik meg a full arcade felfogást. Még mindig jobb mintha az EA égisze alatt jönne ki, ahol lennénk ilyen feladatok, hogy: mocskos előzés, pörgess ki 3 ellenfelet stb.

Sicilian
(őstag)
Na az jó, nekem okés, várom 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

-Mike-
(őstag)
Ha tesznek is bele, messze nem fogja hozni az elégséges szintet sem. Vérpistikéknek lesz írva a játék, ha komoly szimulációs részt írnának bele nem lenne olyan népszerű a nehéz irányítása miatt.
Complicated human being.

okay
(fanatikus tag)
Az F1-nél úgy látszik felhőszakadás is lesz
.Ezt belerakják a Dirt3-ba, meg persze a hó ,ugyanilyen grafikával és kész a tökéletes autós játék ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerintem nem Michael Schumacher-eknek írják a játékot, hanem gamereknek. 

-Mike-
(őstag)
Erre írtam igen, szép grafika, billentyűzettel való irányítás =arcade.
Complicated human being.

wednesday
(senior tag)
Jó full szimulációra én sem számítók, mert akkor a játékosok 90%-a még elméletben se tudna vezetni, nemhogy gyakorlatban. Ideális autóbeállítás, gumi kiválasztás, versenytaktika stb. A legtöbben meg az első kanyarban elfüstölnék a gumikat fékezéskor. Többek között én is. 
[ Szerkesztve ]

Skodry
(fanatikus tag)
Ez olyan mint mikor az egyszerü ember colin 2 után richard B-rallyizni kezd
Az sem egyszerü mindenkinek...
Pedíg egy jó szimulátor jó lenne,ezek az arcade dolgok nem vonzanak...
|||OPELOS vagy? Regisztrálj! www.sosemkopel.com|||Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás. Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Skodry

okay
(fanatikus tag)
Én is arra gondoltam hogy meló után kikapcsolódásként játszok vele. De egy szimulátorhoz nem elég leülni 1-2órát bohóckodni. Persze ki mit vár a játéktól. Nekem meg fog felelni, nem tudják elrontani.

wednesday
(senior tag)
Természetesen az lenne a legjobb megoldás, ha szimulátor szint is lenne az biztos. 
Egy nehézségi skálán lehetne mindent állítani. Az emberek mikor ráéreznek a dolgokra állíthatnák nehezebbre fokozatosan, mindenki igénye szerint.
[ Szerkesztve ]
Így van. Akár minimális grafikai újítás is elég lesz, csak legyen sok, változatos pálya. És legyen sötét pálya. De ne csak super special szerü pályán. Hanem a dzsungelban 
Ez jól hangzik, több rallyt és több pályát kérünk!
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

Dani_kp
(senior tag)
Nah a DiRT 3-ba lesz hó, eső meg jóval több és változatos pálya akkor az lesz a Best of Rally-s game számomra!!! 
╭∩╮(° ˛°)╭∩╮
Akár még maradhatna a mostani grafika is mert nagyon szép,de akkor is belelehet unni a pályákba egy idő után,tényleg a változatosság lehetne a hangsúly a következő részben.
30z.Samu: Tényleg nincs sok hír Forma 1-es játékról.
szerk:
Dani_kp: ugyanezeket hiányoltam én is.
[ Szerkesztve ]
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#
Van rendes. Az esős versenyek egész jól néznek ki. Viszont a maradék in-game kép kicsit lehangoló. De várjuk ki a végét.
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

Skodry
(fanatikus tag)
Ezzel egyetértek, ugy mint régen a viperracingban..
Volt arcade meg simulator.
csak most lehente
easy - megium - hard - simulation

Sicilian
(őstag)
Nem kell minden játékot szimulátornak csinálni, a Dirt nem az a kateória, nem is volt és remélem nem is lesz az...
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Uu most elképzeltem a sötét dzsungel-pályát, az tényleg ütős lenne. 
"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________
Hát a 2 nem fogott meg a játéktermi feelingjével.. 1 jobb volt
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

danati
(senior tag)
Ha hozza az előző részek szintjét akkor vevő leszek rá. 
Eladó komplett PC: C2D E6600 @ 3,2Ghz, ABIT AB9 QuadGT, Gainward 4850 Golden Sample stb... http://href.hu/default.aspx

Prof01
(PH! addikt)
Hajrá! Kíváncsian várom. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
hajrá , 2. rész odab@szott. 
[ Szerkesztve ]
just be
azt lehet már tudni hogy KB mikorra jön ki?
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

pitbull93
(fanatikus tag)
Üdv!Valaki nem tud valamit valamilyen Forma1-es élvezhető játék kiadásáról??Arra tuti lenne igény!
Ez egy jó kérdés! A válasz engem is érdekelne. Hm.
" Chuck Norris pórázon vezeti az áramot! " - = Origin(BF3/RUN): Gabbers_Unite = -

robert02@12
(lelkes újonc)
Már nagyon várom.
Nagyon király ez a hir. 
A hangya egész nyáron dolgozott. A tücsök pedig egész nyáron hegedült. Télen mindketten megdöglöttek.

szabogabor10
(fanatikus tag)
Már a DiRT 2-nek is iszonyat jó grafikája és játékmenete van, reméljük a 3 sem fog sokat változni :-)
-- Genuine Microsoft Windows 7 Professional x64 -- -- IE 9 / IE 10 DP user -- -- Xbox 360 S 250 GB with Kinect™-- --Xbox Live GamertaG (UK): gszabo1 -- -- SE Xperia Ray ST18i--