Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért kell egy tárgyaláshoz 1080p felbontás, meg óriási plazmaTV? Egymás szőrszálait akarják számolgatni, vagy mi?

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) azbest válasza Male (#1) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hogy valósághű legyen a rolex a kezén :K

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#3) Male válasza azbest (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

...bár Kínában szerintem már gyártanak olyan "Relox"-ot, ami még ekkora felbontáson sem bukik le ;]

Hogy ne csak OFF legyen: Lassan azért jön ezzel majd a biztonsági kockázat is: "Tényleg vele beszéltem, vagy csak jól átvertek?"

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4) divrapier válasza Male (#1) üzenetére

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

miert kerul a burj al arab-ban egy szoba 10-60.000 dollarba 1 ejszakara? mert egyesek megengedhetnek ilyen felsokategorias cuccokat, es akkor miert ne.

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#5) Borisz76

Borisz76
(senior tag)

Az IP technológiára építkező rendszer már 1,5 Mbit sávszélességű internetkapcsolatnál is lehetővé teszi a 720p felbontást......

Nos gondolom ez a feltöltési sebességre vonatkozik....mert akkor nállunk még felejtős.
Na jó...... talán 1-2 szolgáltatónak már ilyen csomagja de akkor még nem beszéltünk a szakadásokról.

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#6) Vicoo

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Tök jó lehet tárgyalni ezzel :) -Szóval Mr.. <buffering> ! MEgkötjük a szerződést ami öt<buffering> dollárról szól ugyebár?

(#7) Male válasza Borisz76 (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, felfelé (is) kell ekkora sávszél hozzá... viszont amennyibe ez kerül, nem ADSL-lel rendelkező cégek veszik.

(#8) Thrawn válasza Vicoo (#6) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Volt szerencsém a 3000-eshez, egyáltalán nem volt semmiféle <buffering> :)

Different songs for different moods.

(#9) mg105

mg105
(senior tag)
LOGOUT blog

ez gondolom tömöríti a felvett és a lejátszandó képet is. kíváncsi lennék, mi dolgozik egy ilyenben :)

(#10) Scalpel

Scalpel
(senior tag)

Én inkább arra vagyok kiváncsi, hogy küszöböli ki a rendszer az időeltolódást. :)
Mondjuk egy Budapest - Los Angeles távon... Tudom, sok kávéval... csak akkor lassabban térül meg, ha egyáltalán :DDD.

(#11) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

300.000 zöldhasú, nem semmi :) De tény, hogy olcsóbb/gyorsabb/kényelmesebb, mint állandóan repülőn ülni, meg szállodákban élni.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#12) zed1983

zed1983
(őstag)

Ez nem semmi :R

(#13) IreN!CuS válasza Vicoo (#6) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

a cisco nem az a cég amelyik ilyen "buffering" cuccot dob ki a nagyközönségnek..:)eddig akár milyen cisco router-al vagy ilyesmivel kellett dolgozunk tökéletes volt minden téren

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#14) Integra

Integra
(Jómunkásember)

nem rossz ez, de ez nem fogja kiváltani az ilyen cégeknél a személyes találkozókat, együtt dolgozásokat. ez inkább csak egy plusz tool a melóhoz.
sziszkóéknál is pontosan tudják, hogy a személyes találkozók pótolhatatlanok, mindennél jobb az ilyen együttműködés. ha már van egy stabil alap, akkor lehet használni ezt is. csak kérdés, minek? mikor van telconf, sametime, netmmeting etc..
én biztos nem ruháznék be ilyenre, max egy tárgyalóba, hogy a menedzsment néha használja. de minek? ők pontosan az érvelésem miatt amúgy is utaznak..

[ Szerkesztve ]

(#15) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Nekem az ára kéne.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#16) AnimX

AnimX
(újonc)

ez kifejezetten jó dolog :)

http://baratcsaba.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.