Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) b3er

b3er
(fanatikus tag)

Hiszi a piszi... Amúgy az előző drivernél nektek is megszűnt a tuning? :W Ahogy felraktam, nem tudtam Shader órajelet sem állítani, és nemvolt hajlandó a kari tuningolt órajeleken futni, pedig tunningos a kicsike ;]

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73553

(#2) Abu85 válasza b3er (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

két napra rá vót javítás egy beta formájában. ;)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#3) b3er válasza Abu85 (#2) üzenetére

b3er
(fanatikus tag)

Jah akkor csak én voltam lemaradva... :U

(#4) BiP válasza b3er (#1) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#5) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aztán szegény ATi-t jobb híján a driverekkel szapulják az Nvidiások.

"én nem a dirverrel szeretek szarakodni hanem használni a kártyám" szintű hülye szöveg... :(((

[ Szerkesztve ]

(#6) b3er válasza Tomate (#5) üzenetére

b3er
(fanatikus tag)

Hát igen már megint Nvidia VS Ati Rivalizálás... Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai ennyi.. Kinek a pap kinek a paplan ;] :DDD

(#7) Spectrum

Spectrum
(tag)

Adds override anti-aliasing support for Mass Effect 2. :K

(#8) Sicilian válasza b3er (#6) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Mindig azt veszem, ami éppen a jobb, ez most az ...... :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#9) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

L4D-ben arra a 30% pluszra kíváncsi lennék. Mégis milyen vga+cpu páros mellett jött ez nekik ki? Valamint milyen beállításokban? Lehetséges, hogy 2560x1600-ban(hasamra ütök) 30fps helyett 39 van, Az tényleg +30%...

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#10) fagy53

fagy53
(PH! nagyúr)

Megjött, mivel az előzőt szerencsére kihagytam, ez feltettem a win 7 64bit alá. Eddig semmi gond, lehet tuningolni a VGA-t és korábban problémám volt a 185.xx-el a Heaven-nél, ez most megszűnt. Hab a tortán, hogy 7%-kal gyorsabban is megy. :C

Tomate: lehet is az AMD/ATi drivereket szapulni, bár az NV driverek sem problémamentesek időnként. ;] Szívattak már ezek is egy párszor, pl a béták jól mentek, de a soronkövetkező WHQL kiakasztott. Ez most az, kíváncsi is vagyok tartogat-e meglepetést? :D

[ Szerkesztve ]

(#11) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem tudom, nekem már nem mai driver van fennt, de egyszer leszedtem a legújabbat, asszem még tél közepén és onnantól nem akarta a rivatuner látni az órajeleket, és a tuning se ment. Mondom jólvan, ment vissza a régi, ami jó bevált. :) (8800GT)

PC-STYLE.hu

(#12) JoolsNOS

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lehet letölteni...aszonnya később próbáljam.

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#13) tome.jr válasza JoolsNOS (#12) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én már egész délután próbálkoztam nem sok sikerrel. Valami gebasz van az oldalon.

(#14) Depression válasza Tomate (#5) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha flame-et akarsz, én is tudom szapulni az Ati drivert, pedig nekem az 'dübörög' itt a gépemben. Sajnos.
Arról nem is beszélve, hogy 2 nap alatt hozták a hotfix-et, és egészen a 6k-es szériáig visszamenőleg támogatja a kártyákat, míg az Ati drivere már a 4k-est is tönkre vágja.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#15) Lord Vader

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Innen gond nélkül le lehet szedni.

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#16) Tomate válasza Depression (#14) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eszem ágában nincs flamelni, csupán megjegyeztem azok számára akik elvakult zöldek és a drivertámogatását szidják állandóan az atinak, hogy az élet Nv-s oldalon se mindig habos sütemény...

(#17) Tökmindegy válasza Tomate (#16) üzenetére

Tökmindegy
(senior tag)

Pedig az:) Mármint habos torta. De te ezt úgysem tudhatod:DDD
Mellesleg szidja az, akinek az van. Én nem szidom.Nem is érdekel igazán ,hogy az ati driverei jók e vagy sem.

Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"

(#18) pincehely

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért olyan nagy szó ez a driver, hogy ezt kell vinni a Cebitre?
Mondjuk ha már kártya nincsen :N

http://kefetemap.deviantart.com/

(#19) 9950es

9950es
(fanatikus tag)

Adds override anti-aliasing support for Mass Effect 2.

ez már qrvára kellett nekem 1280*720hoz :DDD

120 fps or GTFO :D

(#20) D1Rect válasza b3er (#1) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hú, sztem ezt sokat fogom még linkelni. ;]

Milyennapvan?

(#21) 9950es válasza D1Rect (#20) üzenetére

9950es
(fanatikus tag)

Nagy élmény lesz : ))) Még mellé megspékeled az aláírásoddal biztos azt fogják rólad gondolni hogy plecsnis ATI generalisszimusz vagy mi vagy . Ye.
:C

(#22) JoolsNOS válasza Lord Vader (#15) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi. Csak itt nem tudom kiválasztani, hogy hányas szériához kell a driver. Vagy az mind1?

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#23) richpublic

richpublic
(kvázi-tag)

:DD gta 4 nek sli támogatás hurrá :C

*Xbox kontrollert vennék!*

(#24) b3er válasza D1Rect (#20) üzenetére

b3er
(fanatikus tag)

mitis? :DDD

(#25) 9950es válasza 9950es (#19) üzenetére

9950es
(fanatikus tag)

Hát érdekes egy override lett ez, geometrián látszódik ahogy kell (kellett is,) modelleken nem, fps hitet nem veszem észre mer vsync miatt 60....

Ja hogy még SLI sincs bekapcsolva mégis 60 frém, holott 16x AA-t állítottam supersample ...

[ Szerkesztve ]

(#26) Kommy válasza JoolsNOS (#22) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindegyiket tartalmazza, de amúgy az nv oldalán egy átverés a választó mert mindig ugyan azt a driver-t töltöd le, kivéve a operációs rendszeri választás.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#27) Lord Vader válasza Kommy (#26) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így igaz.

Más. Kicsit belenéztem a Bad Company2-be. Nincsenek rá szavak. Valami csoda. Az új driverrel nagyon jól fut. Az eddigi nagyon pici laggok is megszűntek. Szerintem Win7-re most jót alkottak. Az élsimítás is tökéletesen működik. Nagyon szép ez a játék.

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#28) Abu85 válasza 9950es (#25) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ne MSAA-t kényszeríts, hanem SSAA-t. Az MSAA nekem is gány.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#29) 9950es válasza Abu85 (#28) üzenetére

9950es
(fanatikus tag)

ssaa volt, már 2 féleképp próbáltam, szerintem ez ilyen, továbbra is csak geometrián látszódik , és nincs perfomance hit . Mellesleg nekem ez igy pont jó , ui. ha 1 kártyával megvan a 60frém akkor 3d -ben pont jó az SLI és kihúzom augusztusig ME dlc-kel :D.

[ Szerkesztve ]

(#30) Abu85 válasza 9950es (#29) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor valszeg az NV még csak az MSAA-ra engedélyezte a kényszerítést.

(#31) D1Rect válasza 9950es (#21) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak az avatarom szeme elárul. :B
Viccet félretéve: Soha egyik gyártónál sem találkoztam driverhibával.

Milyennapvan?

(#32) Abu85 válasza D1Rect (#31) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na ez tuti user error. :D

(#33) 9950es

9950es
(fanatikus tag)

Betértem prof Mordin S-hoz , ott rendesen van perfomance hit :DDD , le egészen 33-ig.

(#34) 9950es válasza 9950es (#33) üzenetére

9950es
(fanatikus tag)

NA sikerült totál jól beállítani (azóta játszom :D ) 8x SSAA ban fut , kényelmes 40 körüli fpsel, hát azt kell mondjam hogy egy 1280*720 as DLP projektor szanaszét alázza a samsung 120hz LCD-t , mind mozgásban, mind színekben, mindezt 2 méteres képátlóval .

[ Szerkesztve ]

(#35) Rambovits

Rambovits
(fanatikus tag)

Nektek sikerült letölteni a drivert?:D Nekem nem engedi letölteni valami miatt :/
"Please try again at a later time. Sorry for the inconvenience." blablabla :(((

Szerk: #15 hsz.

[ Szerkesztve ]

A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.

(#36) atesz1974 válasza Rambovits (#35) üzenetére

atesz1974
(kvázi-tag)

Lejön az Nvidia honlapjáról, csak legalább a GTX 275 kártyát kell kijelölni, akkor már felajánlja, telepíteni meg lehet a korábbi kareszokra is....

Józsi bácsi! Nem székletből sormintát végig az ajtóra, hanem székletmintával a sor végére az ajtóhoz....! "Vok, tom, szal, mek" stílusú nyelvújítók kíméljenek...!

(#37) Depression válasza D1Rect (#31) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Telepítsd a legújabbat, és nézd meg a ME2-t.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#38) eziskamu

eziskamu
(PH! addikt)

Hurrá, akkor megyek haza,telepítem is Win7 alá. Hátha nem fog laggolni a....
Google Earth :DDD , Nekem ez a kedvenc játékom, a repcsiszimulátorával szoktam zuhangatni, és Ferihegyre már majdnem le is tudtam szállni :DDD
Ilyen piros-kék szemüveg kéne hozzá. Annó amikor volt LCD-s szemcsim, ment a G.E. is sztereóban (már nem emléxem mit trükköztem vele).

(#39) eziskamu válasza 9950es (#34) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

Most te mázlista vagy, vagy ennyire pangás van a cégnél ahol dolgozol? ;]
D1Rect: szerintem te is találkoztál már, csak azt hitted, hogy nem bug, hanem feature ;]

[ Szerkesztve ]

(#40) deMarco

deMarco
(kvázi-tag)

van más is itt régi karikkal? nekem régi drivert kellett telepíteniem, mert az újakkal mindig "villog" a kép mikor elindul a driver, de akkor is ha elindítom az nv vezérlőpultot. olyan mintha oda vissza váltogatná a felbontásokat 4x-5x. 7600GT SLI-m van. esetleg ha valaki tud valami megoldást erre, azt jó néven venném. thx

Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

(#41) rocket válasza D.Orion (#9) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Az valojaban nem 30%, hanem "up to 30%" , "akár" szo megint kimaradt :)

Ezeket az ertekeket ellenorizni nem lehet, mert lehet meg csak nem is felbontas, es beallitas fuggo, hanem pl. X helyen, X tortenes eseteben eddig leesett az fps 20-ra, de mostmar 26fps, es megis van az "up to 30%" :)

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#42) D1Rect válasza Depression (#37) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még az egyet se játszottam végig. A ME2 meg ~10K, annyiért nem szoktam játékot venni.

Milyennapvan?

(#43) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Azért remélhetőleg bemutatják a cebiten az új videokártyákat is. 1db működőképes példánya csak van az nvidiának a kártyából és ettől jobb alkalom nem lesz a bemutatására. Ha mégis elmarad a bemutatása, akkor lehet számolni azzal hogy nyár előtt nem kerül boltokba.

(#44) Abu85 válasza Depression (#37) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mi kellene látni? Ugyan olyan, mint a 9.11-essel. :)

(#45) Csabroncka válasza deMarco (#40) üzenetére

Csabroncka
(fanatikus tag)

Ez most úgy néz ki jól sikerült! A 7600 GT-n és a 8800GT-men is tökéletes minden, még a tv beállítás is működik..el sem hiszem

Battlefield nick:*818* CpLJohnConnor "The future is not final"

(#46) deMarco válasza Csabroncka (#45) üzenetére

deMarco
(kvázi-tag)

köszi, akkor leszedem én is :)

Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

(#47) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mióta van GF300?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#48) lsc válasza Lenry (#47) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy-két hónapja, egy újabb átnevezés.

Az élet kegyetlen .

(#49) Lenry válasza lsc (#48) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mit neveztek már megint és mire?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#50) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Egyes Blizzard játékok alatt megsüti az új driver a videókártyát. [link]

Bazinga!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.