Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Volcanust hatalmas lángnyelvek díszítik

Hm, hát igen, kell a vizuális reprezentáció a gépház belsejében bömbölő hardverről, még akkor is, ha szembántóan ízléstelen.

Nincsen esetleg kifejezetten gémereknek szánt, lángcsóvákkal díszített router nagyon gyors netkapcsolattal rendelkezők számára? :D

Egyébként továbbra sem értem, hogy hogyan lehet egy alapvetően mozdulatlan tárgyra lángmintát rakni.

A másik ház meg addig visszafogott, ameddig be nincsen kapcsolva. Már nem elég, hogy világít, hanem mintásan világít. Megy ez.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#2) AXisBOLD válasza Morden24 (#1) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A másik ház meg addig visszafogott, ameddig be nincsen kapcsolva. Már nem elég, hogy világít, hanem mintásan világít. Megy ez." :K végül azt is sikerült elb***ni.

ez elsőt meg nem is minősítem.

Aurea mediocritas

(#3) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Ocsmány, vagy valami ilyesmi a kellő megjegyzés az ilyesmikre.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#4) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Ezek baromi rondák :O

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#5) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez kell a népnek... diszkógömb mikor lesz hozzá? :F már csak az hiányzik a választékból...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

A Volcanus -nak nagyon bazári kinézete van... :U

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#7) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Talán még hiányzik az oldalukról hogy Made in China.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#8) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Az alsót elfogadnám. A lángnyelves nagyon bazári...

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#9) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Akár otthon is hagyhatnák, hogy ne bőgjenek le nagyon.

(#10) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez a lángnyelves hiper-gagyi edisön már ~5 évvel ezelőtt is cikinek számított :)
Kéretik a dizájnereit visszaküldeni a földalatti bunkerbe , ahová még '69 -ben elvonultak :D

(#11) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Enermax Volcanus szerintem a gagyiság netovábbja :U

(#12) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

cebiten ilyen sz4rokat mutogatnak???

remélem ennél lejjebb nem lesz.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#13) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Uuuh bammeg! Ezzel én nem foglalnám az értékes helyet a Cebit standon. :W

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#14) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennél szarabbat már rég láttam... Ki a franc találta ezt ki? Nem verték agyon, vagy vették el tőle a dogokat? :F
De ez még hagyján, cebitre ezeket kivinni... bátorságból ötös! :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#15) Morden24 válasza Móci (#14) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tartok tőle, azért csinálnak ilyeneket, mert van felvevőköre.

A vásárlók ízlése szégyenletesebb, mint a dizájner munkája :U :DDD

(#16) mephi666 válasza Morden24 (#15) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért megnézném azt a felvevőkört, de nagyjából el tudom képzelni :(

a samsung divánál már elmondtam a véleményem, kb ezt tudom ide is mondani... nem rokonok ezek a dizájnerek? vagy véletlenül nem ugyanott tanulták a "mesterségüket"? :F

ha egyszer megtartanák az ilyen "dizájnerek" ünnepélyes megkövezését, akkor oda jóeséllyel pályázhatna az enermax és a diva dizájnere is... ja meg az, aki megálmodta a korábbi renault megane-nak ezt a formát :W

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#17) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a Diva tényleg elég ocsmány...
Felvevőkör? Erre? Jó, biztos lesz olyan, akinek tetszik, s fogják is venni, de gondolom nem hatalmas nagyságrendekben.
Ha mégis, akkor baj van.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#18) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hol vannak az Enermax formatervezöi?
Hogy lehet ennyire ocsmány házet tervezni?

(#19) ABee

ABee
(tag)

SZVSZ az Enermaxnak soha nem voltak igazán szép házai, de ezek ... ááá :W

"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

(#20) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha már házak, akkor inkább ezek: -> Sharkoon Rebel 9 Value fekete
Sharkoon Rebel 12 Economy fekete

Nem szép házak ezek az enermax házak :U

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#21) TESCO-Zsömle válasza Sub-ZeRo (#20) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem minden ország gyászol, mint mi... Van ahol a csilivili cuccokat szeretik.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#22) Balika911 válasza TESCO-Zsömle (#21) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

"Van ahol a csilivili cuccokat szeretik."

Jaja, errefelé is van olyan környék, én mégsem szeretek arra járni. :D

Az alsó ház világítás nélkül még tetszene is, viszont a felső ízléstelen gagyinak látszik. Kissrácoknak jó lesz, talán nem kérnek érte sok pénzt, így az sem baj, ha hamar kinövik.

[ Szerkesztve ]

(#23) TESCO-Zsömle válasza Balika911 (#22) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az ember nem választhatja meg a szomszédait, ha később jönnek...

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#24) Sub-ZeRo válasza TESCO-Zsömle (#21) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért gyászolna? Mert fekete? Az a színe a gyásznak és? A fehér meg ezüst házak nekem nem jönnek be... ja meg ezekben van ezüst is, de a fekete az mindenhez megy...

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#25) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

Enermax Volcanus ezek nagyon rondák a másik házikó az viszont bejön :)

EVO & STi power

(#26) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Falusi búcsú kategória.
Remélem adnak hozzá céllövöldében nyerhető hurkapálcás kakasnyalókát is!
Ízléstelen. :W

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#27) Matamata

Matamata
(fanatikus tag)

Hát pl régebbi házaik közül a Phoenix és az Uber Chakra is hasonlóan dizájnos.
LOL

[ Szerkesztve ]

(#28) tomic

tomic
(őstag)

Első ránézésre a belseje, profilból, kiköpött CM690.

Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye.

(#29) audi100td

audi100td
(PH! nagyúr)

Eddig se tetszettek az Enermax hazak, a fotokat elnezve ezutan sem fognak. :N

(#30) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

A másik házhoz, a tükörfényes ECA3190-hez tartozó billentyűzetet már láthattuk, az Acrylux tökéletes párja lehet a csillogó fekete, áttetsző akrilborítású Enermax gépháznak.

középre szerintem kettőspont kellene, azaz '...billenytűzetet már láthattuk: az Acrylux...' vagy uez pontosvesszővel, mert sima vesszővel elég... fura?

on: szégyen ahogy kinéznek ezek a házak, tiszta "raptor-gaming dizájn" kategória. egy nívós tápokkal felhozott márkanevet így zülleszteni... a cég dizájnerei munka után együtt gombázhatnak az AC marketingeseivel/igazgatóival. :)

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#31) pereces válasza Morden24 (#1) üzenetére

pereces
(tag)

mozdulatlan tárgyra is lehet lángmintát rakni, esetleg furán néz ki na de ez legyen a tulaj problémája

[ Szerkesztve ]

(#32) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Enermax Volcanus: Fújj!
Hogynézki??? Azt hittem, hogy az Enermax értelmes gyártó mintsem ilyen gagyi magát lejárató tré házat tervezzen és gyártson.

Enermax ECA3190: Jeah!
Gépházaknál/telefonoknál imádom a szögletes formákat. Ha valami szögletes akkor az tetszik az esetek többségében.

Kezd iPon szint lenni...

(#33) Morden24 válasza pereces (#31) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tudom, hogy fizikailag lehet.
Úgy értettem, hogy ízléstelen ÉS emellett szerintem nem összeegyeztethető egy statikus ojjektummal.

Egy kocsin is hányinger, de az legalább megy valamerre.

(#34) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

mindkettő tipikus példája a céllövöldei kétpálcás finomságoknak. szánalmas

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#35) nagylaci32

nagylaci32
(lelkes újonc)

Szerintem se a Vulcanus a legszebb ház, de egy háznál a külsőségnél van fontosabb is; pl: a belseje meg van tervezve (alsó táp, kábelvezető nyílás, szellőzés, processzor mögötti ablak, stb). Megjegyzem, nekem sem kellene, viszont az Enermax ECA3190 egy első ventilátor cserével egyáltalán nem csúnya.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.