70-300 L tetszik, de 100-300 / 4-nek több hasznát tudnám venni, persze a 70-200 4L IS minőségében.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
MaUser
(őstag)
Ez a mondat sehogyan sem jó: "Ez ugyanis a világ első zoomos halszemoptikája, amely ráadásul full frame...". Már régen van zoomos halszem, Tokina 10-17 a becsületes neve.
Nem inkább "Ez ugyanis a világ első zoomos full frame halszemoptikája..." akart lenni ez a mondat?
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
E-3-ra, átalakítóval? 
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
váltottál?
én is, egy fuji f200 exr-re 
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

ROBOTER
(őstag)
Nem, kombináltam!
Utolsó két képes beszámolót láttad? Azok már vegyesfelvágottak!
hmm... de a Nagy Fekete Zuiko megvan még? vagy az Oly maradt makrózni és a Kánon telézni?
a fotókat nem láttam, de most pótoltam az elsőt. wow! profi fotók, bárhol megállnák a helyüket.

Mercutio_
(PH! addikt)
Jól néz ki a 70-300, de az az F4-5.6 egy "professzinális" lencsétől kissé vérszegény 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

ROBOTER
(őstag)
Nagy fekete ha minden jól megy, néhány nap múlva már mást boldogít.
De amúgy igen, a 12-60 pótlására egyelőre nem látok esélyt Canon vonalon, és nekem eszméletlen nagy segítség a két váz. Még lehet akkor is, ha később kisebb kategóriából kerül ki a kettő.
hát, kár érte, az azért igazi kuriózum. persze nem 3 ft, tudom.
új oly pro váz egy hónapon belül kint van, kíváncsi leszek rá. az biztos ugyanakkor, h nálam a "minél kisebb, annál jobb" elv dominál már, imádom a d300-at, de messze nem használom eleget. gyors af nem igazán kell, inkább pontos, meg ütős mf, meg live hisztogram. magyarán hosszútávon az evil lesz a befutó - reményeim szerint oly. az egyetlen dolog, ami eltéríthet, az a nikon d3s szenzora egy kis vázban... 

orbano
(PH! félisten)
nincs semmi baj ezzel a mondattal. ha a barátőmnek van a legszebb szeme a világon, ráadásul nagy a melle, akkor ez azt jelenti hogy nincs több nagymellű nő? előbb tanuljunk meg magyarul aztán fikáccuk cikkírót kéremszépen 
A vér nem válik VAZZE!™

dkekesi
(kvázi-tag)
Ha példát akarnál állítani, akkor a kérdésed helyesen így hangzana: ha a barátnőmnek van a legszebb szeme a világon, ráadásul nagy a melle, akkor ez azt jelenti hogy nincs szebb szemű nő (mert ugye a mondat első felével kapcsolatban kell döntést hozni)? És akkor a válasz az hogy nincs, azaz mégiscsak lehet fikázni a cikkírót.
Amúgy több zoom halszem optika is létezik az említetten kívül, de ha jól tudom ez az egyetlen, ami full-frame szenzorra teljes képet kitöltő és kör alakú képet is tud készíteni.

Duree
(PH! addikt)
Na egy biztos nekem ilyen optikáim sohasem lesznek,igaz nincs is szükségem rá az árukból vehetnék egy autót
[ Szerkesztve ]

jap
(fanatikus tag)
24-70 II és 50 1.4 II sehol? 
''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''

MaUser
(őstag)
Pontosan, ennyit akartam mondani, most leülök.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

v.tom
(őstag)
Ejjej az a 300/f2,8.
Az álmaim obija.
Bár én nikonos vagyok, de majdnem ugyanezekkel a paraméterekkel van 300-as nekünk is.
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance