Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ROBOTER

ROBOTER
(őstag)

70-300 L tetszik, de 100-300 / 4-nek több hasznát tudnám venni, persze a 70-200 4L IS minőségében.

(#2) MaUser

MaUser
(őstag)

Ez a mondat sehogyan sem jó: "Ez ugyanis a világ első zoomos halszemoptikája, amely ráadásul full frame...". Már régen van zoomos halszem, Tokina 10-17 a becsületes neve.:) Nem inkább "Ez ugyanis a világ első zoomos full frame halszemoptikája..." akart lenni ez a mondat?

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#3) Parci válasza ROBOTER (#1) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

E-3-ra, átalakítóval? :DDD

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#4) ROBOTER válasza Parci (#3) üzenetére

ROBOTER
(őstag)

7D-re!

(#5) Parci válasza ROBOTER (#4) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

váltottál?
én is, egy fuji f200 exr-re :DDD

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#6) ROBOTER válasza Parci (#5) üzenetére

ROBOTER
(őstag)

Nem, kombináltam!

Utolsó két képes beszámolót láttad? Azok már vegyesfelvágottak!

(#7) Parci válasza ROBOTER (#6) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

hmm... de a Nagy Fekete Zuiko megvan még? vagy az Oly maradt makrózni és a Kánon telézni?
a fotókat nem láttam, de most pótoltam az elsőt. wow! profi fotók, bárhol megállnák a helyüket.

(#8) Mercutio_ válasza ROBOTER (#1) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Jól néz ki a 70-300, de az az F4-5.6 egy "professzinális" lencsétől kissé vérszegény :D

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#9) ROBOTER válasza Parci (#7) üzenetére

ROBOTER
(őstag)

Nagy fekete ha minden jól megy, néhány nap múlva már mást boldogít.

De amúgy igen, a 12-60 pótlására egyelőre nem látok esélyt Canon vonalon, és nekem eszméletlen nagy segítség a két váz. Még lehet akkor is, ha később kisebb kategóriából kerül ki a kettő.

(#10) Parci válasza ROBOTER (#9) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

hát, kár érte, az azért igazi kuriózum. persze nem 3 ft, tudom.

új oly pro váz egy hónapon belül kint van, kíváncsi leszek rá. az biztos ugyanakkor, h nálam a "minél kisebb, annál jobb" elv dominál már, imádom a d300-at, de messze nem használom eleget. gyors af nem igazán kell, inkább pontos, meg ütős mf, meg live hisztogram. magyarán hosszútávon az evil lesz a befutó - reményeim szerint oly. az egyetlen dolog, ami eltéríthet, az a nikon d3s szenzora egy kis vázban... :DDD

(#11) orbano válasza MaUser (#2) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nincs semmi baj ezzel a mondattal. ha a barátőmnek van a legszebb szeme a világon, ráadásul nagy a melle, akkor ez azt jelenti hogy nincs több nagymellű nő? előbb tanuljunk meg magyarul aztán fikáccuk cikkírót kéremszépen :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#12) dkekesi válasza orbano (#11) üzenetére

dkekesi
(kvázi-tag)

Ha példát akarnál állítani, akkor a kérdésed helyesen így hangzana: ha a barátnőmnek van a legszebb szeme a világon, ráadásul nagy a melle, akkor ez azt jelenti hogy nincs szebb szemű nő (mert ugye a mondat első felével kapcsolatban kell döntést hozni)? És akkor a válasz az hogy nincs, azaz mégiscsak lehet fikázni a cikkírót.
Amúgy több zoom halszem optika is létezik az említetten kívül, de ha jól tudom ez az egyetlen, ami full-frame szenzorra teljes képet kitöltő és kör alakú képet is tud készíteni.

(#13) Duree

Duree
(PH! addikt)

Na egy biztos nekem ilyen optikáim sohasem lesznek,igaz nincs is szükségem rá az árukból vehetnék egy autót

[ Szerkesztve ]

(#14) jap

jap
(fanatikus tag)

24-70 II és 50 1.4 II sehol? :F

''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''

(#15) MaUser válasza dkekesi (#12) üzenetére

MaUser
(őstag)

Pontosan, ennyit akartam mondani, most leülök.:)

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#16) v.tom

v.tom
(őstag)

Ejjej az a 300/f2,8. :) Az álmaim obija.
Bár én nikonos vagyok, de majdnem ugyanezekkel a paraméterekkel van 300-as nekünk is.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#17) orbano válasza jap (#14) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

pedig milyen jó lenne egy 24-70 raktársöprés :)

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.