Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jó cucc de az ára miatt még erősen várólistás marad :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2) Skynet258

Skynet258
(PH! addikt)

Nekem volt még az előző generációból HD Mini... fél év után eladtam, és 50-ből összeraktam egy HTPC-t XBMC felülettel. Csak annyit mondok, hogy soha többet ilyen médialejátszó... :DDD

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#3) MittuDomain_

MittuDomain_
(tag)

Sajnos gyengébbre sikerültek, mint vártam...

Nem akarnék reklámozni, de a boxee box mai akciója egy ilyen teszt után kvázi kihagyhatatlan.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#4) Peak válasza Skynet258 (#2) üzenetére

Peak
(őstag)

erről az XBMCről tudnál pár szót mondani? mi ez, mire jó, stb? köszi.

H/K AVR460 / RTi A7 / CSi A6 / RTi A3 / LG 47LD750 / InAkustik Referenz HDMI / Acer TM6594G - XBMC HTPC

(#5) elefant válasza MittuDomain_ (#3) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

rajta vagyok a boxee boxon is

(#6) F34R válasza Peak (#4) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy mediaplayer , mediacenter felülettel , használahato win/linux alól is.
[link]

skinekkel módosítható és van hozzá egy rahedli plugin is.

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#7) MittuDomain_ válasza elefant (#5) üzenetére

MittuDomain_
(tag)

A linket akcióban az a kemény, hogy a HD2 mini ára alatt van most 3 napig.

Kíváncsi leszek a konklúzióra azzal kapcsolatban.
Jó lenne, ha hamar kijönne a tesztje, mert ha megéri a 31 Mátyást, akkor sietnem kell a rendeléssel. :D

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#8) elefant válasza MittuDomain_ (#7) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

szerintem ne habozz....

(#9) Möhe

Möhe
(őstag)

Mennyivel logikusabb távkapcsolót tudtak adni az elődhöz képest (POHD). Csak nem tudom érdemes-e váltani/váltanom az első szériáról. Szép és jó a tudása,de hogy ez mennyire éri meg....!?!?!?

"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

(#10) TayRol

TayRol
(PH! addikt)

nekem a legelso szeria van, epp tegnap tettem fel a 2.0-as GUI-t ami sokkal lassabb az elozonel de haladjunk akkorral.:)

aki most akar venni mindenkepp az ujat vegye illetve a konkurenciat is jol nezze meg.

Suzuki - Way of Life

(#11) elefant válasza TayRol (#10) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

jaja, soksok fórumot átnéztem, és mindenhol szidták az új gui-t (mármint aki a régiekhez használja).

(#12) TayRol válasza elefant (#11) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

de most mar nem rakom vissza a regit. neha még kell a filmeket konvertalnom de amig a nagyreszuket viszi addig kiszolgal engem a masina. a legbosszantobb hibaja megis a halozaton keresztul valo masolas. remelem az ujban van fejlesztes ezzel kapcsolatban (is).

Suzuki - Way of Life

(#13) Z_A_P válasza elefant (#11) üzenetére

Z_A_P
(fanatikus tag)

Nekem Mini 1.5 van :) (ez az ujabb chipsettel szeretlt Mini1).

Nade a lenyeg, van egy frissitese a GUI2-nek, amiben vannak shortcut-ok: a legjobb dolog amit eddig beleraktak. Barmit el lehet menteni, es akkor nem kell 15 konyvtaron keresztul maszni mire beerunk a LAN-on a movies-ba.

Ellenben a GUI2-vel ha AAC hangot (par regi filmben sajnos meg ilyen rakas szar van) HDMI: multichannel PCM-el tovabbitva a HM erositobe a Mini nem rendesen dekodolja: a center hangfal az 5.1-bol tul halk, tulkepp szinte nema. :U
Igy a beszedeket nem lehet hallani.
Stereo PCM-el mar jo, csak akkor nincs 5.1
Ti teszteltetek ezt, nektek jo?

Es a lenyegi kerdes, a legnagyobb hibaja a Mini1-nek: a taviranyito.
En 99% elegedett vagyok a Mini1-el,de a taviranyitoja botrany. Kb +- 5 fokot lehet elterni a hajszal pontos lejatszora valo mutatastol, kulonben nem veszi a jelet. Tenyleg pont ra kell mutatni mint egy fenykarddal, es akkor hajlando erzekelni.
Van mellette egy onkyo erositom, na annak lehet a plafon fele, hatam moge, az mindenhol erzekeli. De szegeny mini rettento szar ebben.
Ti mit tapasztaltatok, van ebben javulas?

[ Szerkesztve ]

OK

(#14) TayRol válasza Z_A_P (#13) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

a taviranyito nalam is csak kis szogben mukodik, de ez szokhato.:) aac hanggal meg sosem probalkoztam de a tobbivel jo a hangero. H/K erositom van.

Suzuki - Way of Life

(#15) Stukker1987

Stukker1987
(fanatikus tag)

Szintén első generációs Mini tulaj vagyok.....az elégedett fajtából.
Amikor megvettem ezt a lejátszót gyakorlatilag best buy kategória volt. Szerintem ma sincs oka szégyenkezni. Aki olcsón szeretne médialejátszót és ki tud fogni egy keveset használt darabot az ne habozzon.

Felraktam én is a GUI2-őt és valóban lassabb mint az 1 volt(talán 1-2 fagyásom is volt). Talán annak tudható be, hogy az új hardverre optimalizálták.

A távirányító még rosszabb minőségűnek tűnik mint az első szériás... :U

[ Szerkesztve ]

Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.

(#16) Cs_Laci válasza MittuDomain_ (#3) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Van egy A.C. Ryan Mini-m, ettől függetlenül elvittem az utolsó Boxee-t...
Köszi a linket

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#17) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

A mini-ben nincs Torrent kliens :Y

Lassú, bosszankodós menü + nincs Torent kliens -> ezek arra akarnak rávenni, hogy vegyek Dune HD Lite-ot, pont 10 000 Ft-al drágábban. Lehet sikerülni is fog ez az AC Ryan-nek. ;]

(#18) Z_A_P válasza TayRol (#14) üzenetére

Z_A_P
(fanatikus tag)

De jo, vk kollega :R

Meg tudnad esetleg nezni ezzel:
[link]

Mivel AAC-t nem tamogatnak az erositok, igy a passthrough helyett MultiCh PCM-re kell allitani a kimenetet, es ugy tesztelni. (Passthrouhg-ban stereon megy, ugy jo)
Az erositon "Multichannel" kell h megjelenjen (bar erositoje valogatja)

Koszonom!! :R

OK

(#19) Pharaoh

Pharaoh
(fanatikus tag)

Mini1-em van, az új GUI-val nagyon lassú lett, így visszatettem egy régebbit fw-t. Eddig az én igényeimet kielégíti tökéletesen. Ez a 2. nem sokban ad többet.

[ Szerkesztve ]

(#20) Peak válasza Z_A_P (#18) üzenetére

Peak
(őstag)

nekem mióta az erősítőmre van dugva a HD2, azóta nem is enged mást, csak passthrought.

H/K AVR460 / RTi A7 / CSi A6 / RTi A3 / LG 47LD750 / InAkustik Referenz HDMI / Acer TM6594G - XBMC HTPC

(#21) Z_A_P válasza Peak (#20) üzenetére

Z_A_P
(fanatikus tag)

:F
Hat ez fura. Az erositod 99% h nem tudja dekodolni az AAC multi-t, tehat passthrough-val (passthrough = atkuldi az erositonek a hang adatot atalakitas nelkul, h az dekodolja a hangot) bukod az 5.1-et. Ezt kene megtennie a Mini-nek, majd PCM multi-kent atkuldeni. (output: PCM Multichannel-t kivalasztva)

OK

(#22) Petyyyyy

Petyyyyy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"A külső feliratok kezelése sem okozott nehézséget" Nade mi a helyzet ha külső szinkronsáv szerepel a film mellett pl. ac3 vagy dts formátumban? Ezzel is boldogul a vas?
Mármint akkor kiválasztható melyik hangsávot játsza le?

Szemed az úton, pedál a padlón - Mobil memóriájából adatmentéshez keresek szakembert! -> PM!

(#23) csaabz

csaabz
(senior tag)

Nem jobb ezeknél egy olcsóbb HTPC?

World of Tanks - Forza 4

(#24) bdlackoo válasza csaabz (#23) üzenetére

bdlackoo
(lelkes újonc)

de :K

Mi öten vagyunk, te meg egyen, Köcsög!

(#25) Z_A_P válasza csaabz (#23) üzenetére

Z_A_P
(fanatikus tag)

Nem :) Hogy raksz te ossze 20ezerbol egy mindent lejatszo taviranyitos(!!) HTPC-t?

Ha viszont sikerul a fenti, akkor jobb!

OK

(#26) elefant válasza Z_A_P (#25) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

nyilván azért sokan nem értenek ehhez....

(#27) KRi2

KRi2
(tag)

"HD2-ben van hely egy maximum két terabájtos, 2,5 hüvelykes, SATA/SATA2 merevlemez számára."

Ohje, írni vagy semmit vagy jól. 2TB-s 2,5-ös wincsik még nincsenek is. A készülékbe 3,5-ös wincsik mennek, de van adapter a kissebb noti winyókhoz is.

||| | || ||||| | ||| ||

(#28) erdoke válasza csaabz (#23) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Bruttó 42-ért vettem egy 1 TB-os beépített notivinyóval szerelt, hálózatot is tudó asztali média lejátszót, ennyiért ilyen méretű/hangerejű/fogyasztású/kinézetű HTPC-t nem lehet építeni. Arról nem is beszélve, hogy az egész kütyüre 3 év gari van.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#29) edward2 válasza MittuDomain_ (#3) üzenetére

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Boxee mint kihagyhatatlan? Én csak a szoftvert próbáltam amit le lehet tölteni hát én nagyon remélem minden boxee tulaj helyében hogy legalább nem lagosan fut a készüléken azon túl hogy az egész menürendszer és kezelhetőség egy határ nagy szar.

(#30) gekkoXT válasza erdoke (#28) üzenetére

gekkoXT
(tag)

ez milyen?

(#31) erdoke válasza gekkoXT (#30) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

WD TV Live Hub
Azt hiszem, 33990 + ÁFA volt.

(#32) TayRol válasza csaabz (#23) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

en 25-ert vettem mikor megjelent. amugy nem volt idom/kedvem/energiam egy htpc-t osszerakni, foleg ennyiert.
amire kell - hogy neha estenkent bekapcsolom es nezem a hd filmeket - arra tokeletes.

erdoke: ez ennyiert eleg jo vetel volt. nem is lattam meg ezt a kutyut, de tetszik.

Z_A_P: legkesobb holnap megnezem.

[ Szerkesztve ]

Suzuki - Way of Life

(#33) avman

avman
(őstag)

ezekben az asztali gyufásdobozokban van lehetőség kép felskálázására? dvd-hez pl.
milyen minőségben tudhassák eztet vajon?

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#34) epityesz

epityesz
(fanatikus tag)

elég sokba kerül ez a kis boxocska:)

tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(

(#35) Z0mbi

Z0mbi
(fanatikus tag)

Szoval mielott sokat aradoznank ezekrol a csodakutyukrol. Nekem HD minim van (a regi)
2.0 as GUI val es tudja a hd hangokat.
Ezeknek a cuccoknak (mas markaknak is) a nyomoreksaguk a szoftver.
Nem full open source, lassan javitanak hibakat, stb ...

Egyszeru dolgokat nem tudnak mint peldaul random jatsz egy videot egy konyvtarbol. (sorozatoknal igen hasznos)
Az enyem ha az erositovel egyszer elveszi a hdmi a 'megbeszelt' felbontast, ujrainditas utan 480i ben jelenit meg (a setupban nem is valaszthato a 1080p se 720 as felbontas)
Az egyetlen megoldas: HDMI kihuz, visszadug. 21ik szazadban vagyunk...
Elfelejti hogy mindig jelenitsen meg feliratot ha van, az 1-2 mp es csend mp3 jatszasnal, doglassu USB, ramasolas lassu, ... szinte csak sorolhanam.
Ezek a cuccok a szoftveripar szegyenei. (jomagam is ebben dolgozom)
De mivel nagy a rohanas igy nem a minoseg a lenyeg hanem az hogy valaki eloszor tudjon valamit. (mondjuk youtubeozni a kutyun ahelyett hogy alapveto funkcionalitas le legyen tesztelve es fixalva)
No majd talan egyszer...

(#36) Champipi válasza Z0mbi (#35) üzenetére

Champipi
(fanatikus tag)

Ez tök korrekt hozzászólás volt, egyet értek.

Viszont erre reagálnom kell:
"Ezek a cuccok a szoftveripar szegyenei."

Szóval a válaszom:
Ellenben a marketing ipar gyöngyszemei!

;]

(#37) erdoke válasza Z0mbi (#35) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jól értem, hogy kipróbáltál egyet (az egyik legolcsóbb "márkásat") a több tucat jelenleg kapható médialejátszóból, és levontad a következtetést, hogy mind szar?
Én nem sokkal drágábban vettem lejátszót (kb. 19-21e, ha levonom a benne található HDD árát), és eddig sokkal inkább jókat tudok írni róla, mint rosszakat. Nem veszettül csicsás a felülete, de legalább nem zavaróan lassú. Tucatnyi különböző felbontást küldtem már rá, a TV-n sose volt semmi gond. Eddig a hanggal se, bár a DTS HD MA-t nem adja ki digitálisan, ami különösebben nem érdekel, úgyse tudja az erősítőm.
HDMI kihúz? ROTFL, vágd ki azt a szart az ablakon, és vegyél normálisat.

(#33) avman
Azt hiszem, mindent felskáláz, legalábbis eddig nem tűnt fel, hogy valami ne 1080-as lenne.

[ Szerkesztve ]

(#38) Bird válasza Devid_81 (#1) üzenetére

Bird
(fanatikus tag)

Akkor inkább egy mini-itx-es HTPC, mint ez....... :U

[ Szerkesztve ]

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#39) Z0mbi válasza erdoke (#37) üzenetére

Z0mbi
(fanatikus tag)

:D No akkor pontositok.
QA vezeto vagyok egy nagy szoftver cegnel. Hidd el mast se csinalok csak probalom a minoseget biztositani kicsit komolyabb alkalmazasokban mint egy olyanon ami ezeken fut. (es igen itt behelyettesitheted a dune-t is vagy amit akarsz)
Mert a mainstream produktokban nincs minosegbiztositas,. Amig forumokon riportalnak bugokat addig nem beszelhetunk ilyenrol.
Azt hogy vegyek egy normalisat az felejtos. Kimerem jelenteni hogy mind szar. Vannak szarok es szarabbak. Ennyi :) Kemeny szavak ezek de 9 eve dolgozom ebben az iparban sajnis ez tapasztalat es nem legbol kapott dolog.
Szoval meg kellene allni egy pillanatra es elgondolkodni miert van az hogy egy lejatszo masodik evesen mar nem supportalt. Nincs fw update, nem foglalkozik senki a kerdesekkel bugokkal stb. Sajnos a piac iranyitja az egeszet. Ennyi
Na megyek mert minoseg biztositanom kell :D

(#40) madgie válasza Z0mbi (#39) üzenetére

madgie
(VIP)

A három éves Popcorn Hour-okra idén is jött frissítés...

Bird: ja, ha kellően kocka az ember, hogy nagyjából be tudja úgy konfigolni, hogy majdnem feleannyira kényelmes legyen a család 1.0 júzereinek, mint egy médialejátszó.

[ Szerkesztve ]

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#41) erdoke válasza Z0mbi (#39) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szerintem nem ugyanarról beszélünk, de legalábbis nem ugyanazok az elvárásaink ezekkel a termékekkel kapcsolatban. Engem az érdekel, hogy
1. Vigye azokat a videó/hang/kép formátumokat, amiket rádobok/streamelek.
2. Ne legyen idegesítően lassú a használata.
3. Ne legyen bűn ronda a felülete, bár értelemszerűen nem sokat nézegetem a menüjét, csak a film elindításához kell.
Amíg ezt megkapom a készüléktől, különösebben nem érdekel, mások mit nem tudnak vele lejátszani, sírnak-e csicsásabb kezelőfelület miatt, stb. Jelen pillanatban az a helyzet, hogy két olyan apró buggal találkoztam az enyémen, ami zavar, ebből az egyiket baromi egyszerűen meg tudtam kerülni (hála egy fórumtárs tippjének), a másik funkció működtetéséhez angolra kell váltanom a UI nyelvét. Egyébként mindkettő a legutolsó, augusztusi firmware hozománya, pl. a magyar nyelvi támogatás is akkor került be, és a jelek szerint nem tesztelték teljes alapossággal (a film info netes lekérésekor újraindul a kütyü, ha magyarul próbálom, angolul tökéletesen működik). Olyan szintű prioblémákkal, amiket te írtál, nem találkoztam. Egyszer összedugtam a HM rendszerrel, ill. az otthoni hálózattal, és azóta használom arra, amire vettem. Mind a belső, mind külső HDD-ről, de hálózaton keresztül PC-ről és iPad-ről is mindent szépen vitt eddig. A következő lépés egy WD MyBook Live bővítés lesz a gigabites routeren, így a PC majdnem teljesen kikerülhető még letöltéshez is (bár egy BD25 ISO 25-30 perc alatt lecsúszik, úgyhogy nem sokat kell emiatt járatni a gépet, max. az esetleges visszatöltés miatt).

(#42) Z_A_P válasza Z0mbi (#35) üzenetére

Z_A_P
(fanatikus tag)

Reszben egyetertek...de szerintem a legtobb hiba az on keszulekeben van...

Egyszeru dolgokat nem tudnak mint peldaul random jatsz egy videot egy konyvtarbol. (sorozatoknal igen hasznos)
Hat szerintem ilyet rajtad kivul senki nem akar :D

Az enyem ha az erositovel egyszer elveszi a hdmi a 'megbeszelt' felbontast, ujrainditas utan 480i ben jelenit meg (a setupban nem is valaszthato a 1080p se 720 as felbontas)
Nekem is erositon keresztul megy, es semmi baja sosem, az fw frissites utan kellett csak hozzanyulni, egyszer beallitani a felbontast!
De! NE hdmi auto legyen, hanem kezzel allitsd be, pl 720P
[link]
Itt a 2. menupont.
Ha igy is csinalja, akkor az erositoddel/tv-val van a hiba sztem.

Elfelejti hogy mindig jelenitsen meg feliratot
Ennek is van default beallitasa (talan MISC-ben), de nekem mindig emlekszik.

Szoval meg kellene allni egy pillanatra es elgondolkodni miert van az hogy egy lejatszo masodik evesen mar nem supportalt. Nincs fw update, nem foglalkozik senki a kerdesekkel bugokkal stb.
[link]
Ez mar majdnem 3. eves a cucc ;)

Szoval nem annyira tragikus a helyzet mint irod...de az biztos hogy rohammunka van.

@TayRol
Koszi, nagyon kivancsi vagyok! :R

[ Szerkesztve ]

OK

(#43) TayRol válasza Z_A_P (#42) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

megneztem, nekem a legelso (nem a "+"-os minim van) de amit adtal video az tokeletesen, a megszokott hangerovel megy. optikai kabelen van a hang rakotve az erolkodomre.

Suzuki - Way of Life

(#44) Skynet258 válasza madgie (#40) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Azért ez így erős. :) Nem vagyok kifejezett kocka (mondom ezt úgy, hogy nagyúr vagyok itt a PH-n, na mindegy, de hidd el akkor is :DDD ), de gépet összerakni nem nagy szám. Win7, XBMC telepítés... ok, ok, next szintű. Logitech táv behangolása: talán ez a legnehezebb, köszönhetően a szoftvernek. :B Mondjuk egy nap, próbálgatással, finomítgatással.

Ezek után állítom kényelmesebb, gyorsabb, és egyszerűbb kezelni, mint bármelyik PlayOn-t (volt az is). Popi-t nem tudom, az legendásan jó cucc, de így látatlanban ki merem jelenteni, hogy semmivel sem egyszerűbb használni, mint az itthoni HTPC-t, és nem is funkciógazdagabb. És mondom, nem vagyok elvetemült kocka. ;)

(#45) TayRol válasza Skynet258 (#44) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

szerintem itt az ár is sokat szamit. 25-ert vettem, kulso hdd-m pedig mar adott volt. ennek ellenere nem mondom, hogy nem jobb valasztas a htpc mint ezek a kis dobozok.

Suzuki - Way of Life

(#46) Peak

Peak
(őstag)

Urak-urak! :)
Egy kicsit túllihegitek a dolgot. :)

Tényleg hagy némi kivánni valót maga után a szoftver, tényleg bugos néha, és tényleg vannak teljesen bugyuta hibái egy ilyen eszköznek.

De kérem értsétek meg, hogy az "egybites"-családtagoknak, akik nem értenek a hálózatokhoz, a videoformátumokhoz, a feliratkezeléshez, azoknak egy ilyen eszköz megváltás egy "videolejátszós" notebook/PC után. :)

Ékes példája a bnőm... imádja használni!
2 kimenetet kötöttem be:
neki a stereo analog RCA-t composit-tal a gagyi-AVIhoz, sorozatokhoz, no meg hogy ne menjen feleslegesen a 8-csatornás 800W-ot zabáló házimozirendszer,
és magamnak természetesen a HDMI-t, az igazán minőségi forrásokhoz, nyers BRhez, vagy 6/8 csatornás hangokhoz...

Tudomásul kell venni, hogy ennyi pénzért ennyi szolgáltatás teljesen jó egy ilyen célhardvertől!

Uff, én szóltam! :)

(#47) madgie válasza Skynet258 (#44) üzenetére

madgie
(VIP)

Na várjál, nem ilyen egyszerű ez, tapasztalatból mondom. Átlag 1.0 user (főleg ha nőnemű :D) nem akar egeret, billentyűt, sőt, Rii Minit sem az asztalon látni, mert nem akar egerészni, ide-oda pötyögtetni, egyszerűen annyit akar, hogy ha bekapcsolja a cuccot, akkor ott legyen a filmek listája és kész. Én is megcsináltam a Brazos HTPC-t otthon, beállítottam, hogy indításkor teljes képernyőn automatikusan induljon az XBMC, frissítsen is, a háttérben meg töltsön mindig az utorrent. Ez már eleve elég kocka feladat, nagyon sokan ennyire sem képesek beállítani a gépet. Aztán neki kellett állni a jó kis ati/amd drivernek, mert egyesével kellett beállítani a overdrive-ot minden frekvenciánál, mert hiába lőttem be 23.976-ra, ha sorozatoknál, 50 Hz-en szépen túlpásztázott. Tehát megint egy olyan feladat, aminek utána kell guglizni, rá kell jönni a mikéntjére, magyarul nem egyszeri usernek való. Ehhez képest az átlag médialejátszót bekapcsolja bárki, kiválasztja mit akar nézni és kész. A power user-ség itt annyiból áll, hogy meg tudd jegyezni, milyen porton keresgéld a transmission webUI-ját, ha PC-ről akarod vezérelni a letöltést :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#48) Z_A_P válasza TayRol (#43) üzenetére

Z_A_P
(fanatikus tag)

Koszi. :R Mire volt neked allitva az Audio menuben az SPDIF output?

OK

(#49) TayRol válasza Z_A_P (#48) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

LPCM. Passtrough-ban nincs hangom. egy 8 éves erositom van.

Suzuki - Way of Life

(#50) Skynet258 válasza madgie (#47) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Megoldás: meg kell tanítani a nőnemű egyedet, hogy pro legyen ezekben a dolgokban - én már jól haladok. :D

Egyébként se bill-t, se egeret, se Rii-t nem lát az asszony, ugyanazt a Logitech Harmony távot használja, mint tévézésnél. Ha meg az megy neki, akkor itt se lehet hiba. :D
De ok, elfogadom, hogy sokaknak nem olyan egyszerű a HTPC belövése erre a szintre (bár én nem érzem akkora falatnak a dolgot, de tényleg itt esz már pár éve a penész, sokat tanultam :K ).

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.