Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Buffalo árára kíváncsi leszek

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#2) Komcsi

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem időben és árban jobban kijövünk egy horodzható HDD-vel, de hogy ez melyik cégnek lessz haszos vagy miben nyílvánúl meg a szerepe, majd kiderül... Mindenesetre érdekes. Én egy normál DVD-t sem tudok végigvárni, pedig nem panaszkodhatok az írómra.. Na várjuk az árakat és a további fejleményeket... :)

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#3) Borisz76

Borisz76
(senior tag)

A 3Tb-os HDD-k hajnalán még van aki nem adja fel.....

Nem azt mondom,hogy felesleges - mert van amikor jól jöhet egy ODD - de amilyen ütemben esnek a HDD árak olyan lassan fognak ezek a meghajtók elterjedni.

Az optikai meghajtók sebességben, tárolókapacitásban és árban sem versenyképesek a jelenlegi HDD-el.

Ez van.

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#4) jerry311 válasza Borisz76 (#3) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

És nagyon úgy néz ki, hogy élettartamban sem jók.
Van 10 éves vinyóm, ami megy, de nincs 10 éves írt CD-m, ami még olvasható lenne...

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#5) Borisz76 válasza jerry311 (#4) üzenetére

Borisz76
(senior tag)

Igen.....ezt kihagytam :)

HDD kontra ODD versenyben a CD,DVD,Blu-Ray írók maradnak alul.
Jelenleg.

Aztán jön a holografikus vagy flash alapú mennyország......

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#6) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Egy ilyen árán veszek 3 darab 1Tb HDD-t és akkor a méregdrága lemezekről még nem is beszéltem, valamint arról sem hogy a HDD-t annyiszor írom újra ahányszor akarom.10 darab 50-es blu ray csak 500 Gb tehát 60 darabnak az árából gyanítom hogy még vagy 2 HDD-t veszek de lehet többet is, lusta vagyok megnézni.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#7) Angel1981 válasza Borisz76 (#3) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Egyetértek!
A letöltések dinamikus előretörésével nem hiszem, hogy ezekből valaha is tömegcikk lesz....

(#8) Arena87 válasza Borisz76 (#3) üzenetére

Arena87
(fanatikus tag)

A gond ott kezdődik, hogy egy filmet, játékot nem fognak kiadni HDD-re. Így kell a ODD. Amíg kelendő lesz fizikai adathordás ODD-n, addig nem fog eltűnni. Szóval sokáig lesznek még ODD-k a piacon. Talán amikor majd teljesen elterjedt lesz az online disztrubciók, majd csak akkor fognak eltűnni ODD-k, addig nem! :U

東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires

(#9) hakosh válasza Arena87 (#8) üzenetére

hakosh
(kvázi-tag)

Annyira talán már nem. Elég gyorsan nő a digitális disztribúció népszerűsége. Ha az összes kiadó belátná végre, hogy ez a jövő, akkor tényleg pár év lenne szerintem.

(#10) M107

M107
(senior tag)

Odd lesz még egy darabig talán akkor nem ha Mari néni is a Piripócs puszta 52/c-ből is memória kártyán (50-100 gb) vagy még nagyobb terjedelműn tudja nézni a videot hallgatni a zenéit stb stb...

UI:
Mindenkit nem lehet rávenni hogy ne használjon lemezt mert már elavult. :R
Megvan még a létjogosultsága (szép is volna ha pl a sorozataim meg az összes filmem családom s a saját archívumom-mat pl merevlemezeken tárolnám csak
- Lóvé is nem kevés
- Biztos Tárolóhely
- Az idő vasfoga ( vagy motorhiba tudom akkor Kürt Kft) - bevallom én nem értek pl a motorcseréhez a vinyón, és idegennek nem szívesen adnám ki a féltett dolgaim (tudom biztonsági másolat de hányszor Murphy törvénye szerint egy pár darab biztos a legrosszabb forgatókönyv szerint.
- Hd tartalmak stb stb eszik a helyet (Családi videók.....)soroljam, Cd 1980-as és még mindig van s sokan használják a világon főleg audio cd-ként pl: Dj-k

:O

Amúgy egy kis Pio-ra beruháznék ha 0-60000 Ft között lesz az ára

[ Szerkesztve ]

Pioneer Bd 206 Cool Audio Cd, Best DVD, Very Good Blu-Ray!

(#11) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Én annak jobban örülnék, ha a pioneer, még mindíg inkább az ócska, elavult dvd írókat gyártaná/fejlesztené.

Legalábbis nállam nagy űrt hagytak, azóta se tudtam lerakni a voksom egy gyártó mellé, pillanatnyilag optiarc-al próbálkozom.

Ezek a formátumok, amik a hírben is vannak, egyelőre távol állnak tőlem.

(#12) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Többeknél: "Tb", "Gb"

Ha az első betűnél nem esik nehezetekre a shift benyomása, akkor a másodiknál miért?

B = byte
b = bit

(#13) Entryy

Entryy
(fanatikus tag)

A Pio árát nagyon kíváncsian várom!

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#14) gantum válasza dezz (#12) üzenetére

gantum
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

akkor már inkább mindenki áttérhetne TiB GiB re. :D

LOGOUT blogban az adásvételeimet rögzítem. // PÜ = Gyorsabb válasz!

(#15) dezz válasza gantum (#14) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na igen. Ráadásul ott is lehet kattogtatni a shiftet... :D

(#17) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Szépen lassan ki fog halni a dolog.

1 éve nem rakok a gépekbe ODD-t mert lassú és hangos.

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#18) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

a kapacitással nincsenek problémák
az 50 gb is megfelelő lenne de a technika ára és az írási sebesség hagy kívánni valót maga után

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.