Ez vajon tényleg úgy szól, mint amennyibe kerül? 
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
Ez vajon tényleg úgy szól, mint amennyibe kerül? 

hát.....
HÁT........

Aki megveszi, annak biztosan..... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

Ebben a kategóriában nem igazán szokták nézni az árat... Inkább csak az előnyére válik a magasabb összeg...
abba a házban ahol nő is él a férfin kívül soha nem engednek be egy ilyet
Genesis Montana - újra kétkeréken
"B*tch please"... A nő úgyis csak a konyhában van és szendvicset csinál, akkor meg nem mindegy, hogy a többi szobába milyen rendszert raknak? 
Egyébként viccet félretéve én nem vinnék egy olyan házba egy ilyen értékű rendszert, bár ez még rendben lehetne, mert nem áll meg rajta a cserép, így nem lehet virágtartónak használni.
Persze abban az esetben, ha az illető hölgy is zenerajongó és értékeli az ilyesmit...
[ Szerkesztve ]

Abba a szobában, ahol ilyen van, nem engednek be nőt 
[ Szerkesztve ]
Epic 9gagger is epic 
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

én most vettem 1 pár M-1 hangsugárzót, szerintem elég jól szólnak.
eddig rendes méretű hangfalaim voltak házimozihoz, front: 603 S2, surround 602 S3, center: LCR-600 S3, és egy ASW-600 sub. elköltöztem, és új lakásban nem fértek el rendesen a surroundok, azok helyett vettem az M-1eseket.
nyilván nem olyan mint egy rendes, teljes hangfal, és nem is vártam sokat ettől, de számomra meglepően jól szólnak.
mozizni szerintem jók, zenére azért inkább rendes hangfalnál maradok 
nő téma: én pont a párom miatt vettem ezt, mert először egy Focal Sib-XL-t vettem hátra, és csak puffogott hogy milyen ronda, meg hogy néz ki blabla... pedig mintha jobban szólt volna mint az M-1 
[ Szerkesztve ]
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**
Szinte ingyen adjak...
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

király vagy! tényleg.
irigy vagyok 

Nos a márkanév garantálja,hogy piszkosul drága a cucc,de a minöséget is.Persze azért arra kíváncsi lennék,hogy mozizás közben(amire elvileg gyártották ezt a szettet)mennyivel szól jobban illetve egyáltalán jobbnak halljuk e mint egy nagyságrendekkel olcsóbb Logitech-et.

Azért ne keverjük a szezont a fazonnal....a logitech-es dobozkák nem mozizásra valók...

Attól a fizika az fizika marad.
Az hogy b&w vagy Logitech van ráírva, ugyanolyan pici dobozok, tehát szól, de a hangminősége messze elmarad egy öblösebb fadoboztól.
Volt nekem is egy quadral szettem, megvannak a korlátai.
Épp tegnap hallgattam meg egy NAD 5.1-es szettből kivàncsiságból, hát elég gyenge volt.
[ Szerkesztve ]

Nyilván, az ilyen pici vackoktól ne várjon senki csodát ( nekem mondjuk biztosan nem kéne még a B&W sem ), de azért ezen belül is vannak fokozatok. És a L.t. nem az "audiofil" hallgatóságot célozza meg, még akkor sem, ha megkerüljük a beépített erősítőjét....

Nekem ezeréves B&W 802-es állódobozaim vannak, és ha jó anyagot kapnak, bitang jól tudnak szólni. A filmeket is sokkal jobban élvezem rajtuk, mint a másik hangfalaimon, egyértelmű, hogy a hangminőségnek a filmeknél is van jelentősége.
A cikkben bemutatott hangsugárzók biztosan jobban szólnak, mint egy akármilyen olcsó tömegtermék, inkább azon lehet vitatkozni, hogy vajon annyival jobban szólnak-e, mint amennyivel többe kerülnek. De ez már egyéni filozófia és szerelem kérdése. 

más hasonló méretű szetthez képest lehet hogy jól szólnak, de egy aránylag jó minőségű méretesebb szett kb ennek az árának a feléért sztem simán odaverné.

Hát az áralkotásnál nem voltak szívbajosak, Én a komplett hm hangfalaimért fizettem kb a drágábbik árát, pedig azok se noname sz@rok - lásd, adatlap -, sőt....szóval egy nullát csípjenek le a végéből.
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Hát,add el a polkokat és vegyél egy ilyet

Biztos jól szólnak, de a dizájnon dolgozhattak volna még egy kicsit...
Lábdobra ideális. A Sub értelemszerűen hozza az alját, a kicsik meg tök jók lehetnek 2-8 kHz között...

Még két szatelit elfért volna. HD-TV-hez és Blueray-hoz illene. 

Mindenképpen 
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Én a zeppelin air-t hallottam de az nagyon jól szólt igaz az ára elég húzós de a magas a közép meg a mély hangok is rendben voltak csak jót tudok mondani a B & W hangfalakról .

Ezzel nincs is semmi baj, csak az árával.
Ennyi pénzért bárki tud gyártani/gyártatni remek hangszórókat.
Még a Bose is olcsóbb.

A B&W minden tartozékát ők maguk gyártják és csomó pénzt fektetnek kutatásra nekik van a világon a legnagyobb ilyen intézményük és egyet értek veled valóban drágák én pl régebbi 602 S3 vadászok .

Most adtam, sztem felejtsd el, nincs túl jó hangja.
Bár ízlés dolga. A b&w a 6-os szériában nem gyárt jó dobozokat, a 8-astol meg már drága.
Sztem

Kef q300-al szemezgetek ép csak még nem hallottam milyen annak a hangja kefről is jókat hallani .

Az már jobb, de picit túl van árazva.
Az r300 viszont tetszik.

Az r300 drágább mint a q300 kb a duplája csak vajon hol a legolcsóbb a q300 ?

172ezer,
Vazz, ez tényleg a duplája.

az darab ár
megnéztem

http://ipon.hu/webshop/product/kef_q_300_dio/195982
Ez egy pár
de a r300 viszont
http://ipon.hu/webshop/product/kef_r_300_dio/195833

Én a q300-ra értettem.
Az r nyilván drágább.

Később leesett mire gondoltál de médiamárkba vajon mennyi lehet a q300 ?

en sztereora ugy 8 eve 602.s3- okat hasznalok. szerintem meg - korrekt erositovel es hanganyagokkal - eszmeletlenek. lehet, nem volt jo a hazassag a dobozok es az erolkodo kozt.
Az informatikus írja a programot, használni már nem nagyon tudja.

Lehet, mégis melyik nem passzol hozzá, a denon3312 vagy a primare spa21?

Csak egy ötlet, mondtad, hogy neked nem jött be a hangjuk.
Én egy Marantz pm-4 (esotec széria, amibe több anyagot raktak értékben, mint amennyiért be merték árazni, de hát meg kellett mutatni, hogy a Marantz az Marantz, a Philips nem cs..szte el az átvétellel - igaz, hogy 1980-ban volt az is.) társaságában használom őket nagy megelégedéssel, nem mindig A-osztályban.
Azért a világon a B&W egyik legnagyobb sikertörténetéről beszélünk. Sokan vannak, akik eladták, és most újra próbálnak venni, mert azóta a kategória hangfalait már Kínában cuppantják össze, és - hát - nem az igazi a végeredmény.
Most amúgy milyen frontokkal hajtod az említett két erőlködőt?
Az informatikus írja a programot, használni már nem nagyon tudja.

az adatlapomon kint van,de jelenleg most egy focal chorus 714-el a primare-t
a bw-hez még annyit,hogy a 6-os széria régen sem volt drága,ahogyan ma sem.
a 685-ös 600€,azt hangban sokkal jobb mint a 602.
na mindegy,kinek ez kinek az jön be,a lényeg nekem nem tetszett,150€-ért adtam el.
[ Szerkesztve ]