Nem csodálkozom azon, hogy a foglalat tök úgy néz ki, mint az 1156. Várható volt. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
]Phobos[
(senior tag)
Igaz, hogy nem nézegetni venném, de tetszik a design. 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

gempula
(tag)
Hát, ha azt az 1 pin-nyi különbséget észrevennéd, akkor elég sasszemed lenne. 
Just when I thought I was out... they pull me back in!

Quan-Chi
(őstag)
na most ha láttál S478-at és Socket-A (462) ott elég nagy volt a különbség a tokozás alakjában pedig számszerint csak 16pin eltérés volt

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

gempula
(tag)
Ez így van. 
Just when I thought I was out... they pull me back in!

Mans20
(őstag)
Ezen is közel van a cpu foglalat a ramokhoz,ha valakinek magasabb hűtő van a ramokon az nem bírja berakni mert útba van a cpu ventije,kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb egy ilyen konfig,egy 1156 nál.

daa-raa
(MODERÁTOR)
Akkor hasonlítsd össze a Socket 940, 939, AM2 és AM3 foglalatokat is.
Si vis pacem, para bellum.
A socket462 és socket463 közt csak 1 pin eltérés van.
Mégis nagyon látványos a különbség. 
[ Szerkesztve ]
a 940 am2-t, és am3-mat nehezen, ugyanis egy és ugyanaz 
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
Pedig nem.
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Próbálj meg beletuszkolni egy AM2-es processzort egy AM3-as foglalatba. Az elgörbült lábaknál láthatod a különbséget.

tlac
(PH! nagyúr)
Lesz egyáltalán olyan LGA1155-ös Sandy Bridge proci, amelyikben nincs igp?
(Mert, ha nem, akkor nem sok értelmét látom a P67-es lapoknak, amelyeken nincsenek monitor kimenetek.)

Joachim21
(fanatikus tag)
Ebben a hírben az egyetlen érdekesség, hogy a P67-nél nem lehet kihasználni az IGP-t. Akkor ezek szerint nem csak a csúcskategóriás Sandy-k között lesz IGP mentes modell?
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

tlac
(PH! nagyúr)
úgy látom egyre gondoltunk

Joachim21
(fanatikus tag)
Igen, elég logikus felvetés, hogy mi haszna olyan alaplapot/chipset-et kihozni, ami eleve nem tudja kihasználni a processzor minden erőforrását.
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
Mindig is tetszett a Biostar alaplapjai mind tudásban mind kinézetben. Most kezd kissé az XFX deszkáira hajazni (sötét alapszint mindenhová 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Ez most megint minek? Mér kell 2évente új foglalat? Tudásban se jobb, egy lábbal kevesebb, nem tudták volna megtartani az 1156-os foglalatot? Már nagyon elegem van ebből. Most akkor mi a francra cseréljem le az lga775-ös rendszeremet, és mikor? Ha lecserélem erre, majd 2 év múlva megint kompletten mindent cseréljek? Ediig is jó volt az egységes foglalat, az AMD szokása volt régen ez a két foglalat. s754 meg s939, most ez a követendő példa? A mostani rendszerek se jók, mert 1366-on lassabbak a ramok max sebességei, és nincs integrálva a pci-express vezérlő, p55-be meg nem mennek bele a legjobb procik és csak 4 memóriafoglalata van, és csak 2 csatornás.
Ja, az AMD meg nem alternatíva már.
[ Szerkesztve ]
Aki nem issza el, annak van!
Ezek se alszanak! nem tudom hova ez a rohanás. Szerintem pár év múlva be fog állni egy kicsit a technologia, azt nézelődünk! Kezdünk visszafejlődni majd...
Pl: 5970-akkora mint egy fél ház!
C:\Privátot előbb észreveszem!...
A 1156-ost már mikor tervezték, akkor kijelentette az Intel, hogy nagyon rövid ideig fog élni. Már a táblázatban 2 évet írtak rá... A 1155 lesz "hosszú" életű, de mondjuk úgy, hogy hosszabb...A 1366-ot is túl éli majd...
Az AMD miért nem alternatíva? AM2+-os lapom van, már kész van hozzá a béta bios, ami a 6 magos procikat támogatja.. Csak annyi hogy nem DDR3-as ramok mennek bele, hanem DDR2-es. Aki AM3-at vesz, az még szerintem jó pár évig kihúzza...
Jó, nincs benne USB3, meg Sata 6gb/s, vagy mi, mert régi a lap... De könyörgöm még csak most jött ki az SSD ami kb megtudja közelíteni a Sata2 elméleti sebességét...
Akkor miért nem alternatíva?!...Szerintem az... (saját vélemény)
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

atti_2010
(PH! kedvence)
Miért ne lenne alternatíva? Mert a szomszéd Pistike Benchmarkban 100 ponttal többet csinál az Inteles gépen? Nekem van Intel és AMD is, képzeld az Inteles nagyon nem érte meg, egy i5-750 talán megéri, de nagyon talán.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Angel1981
(PH! addikt)
Jogos, ez bennem is felmerült!

zazahoho
(őstag)
csak azért ,mert így több hardvert tudnak eladni
,az 1 láb különbség ráadásul arcpirítóan bosszantó
,nem mintha ez érdekelné őket 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

daa-raa
(MODERÁTOR)
Ez bizony három különböző foglalat...
Si vis pacem, para bellum.
Ennyi, ezen nem is lehet vitatkozni.
Nincs baj az AMD-vel, csak vannak akik nem ismerik és túl elfogultak.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Na akkor ide is ennyi. 
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Quan-Chi
(őstag)
ez most olyan hogy nekem csak Inteles gépen van/volt és mind nagyon megérte ! 6 évvel ezelőtt a 3.0ghz-es Nortwood A1 -et bruttó 116.000 ért vettem
és még mindig megvan sőt, még legtöbb játék megy rajta
mondjuk IC7-max3 as lappal van 4x1gb 500-as rammal meg X800XT PE- el ! szóval fénykorában elég masszív konfig volt
!
egy c2d E 8400-as 20K , ennél nincs jobb AMD-s alternatíva 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
próbálj meg egy am2-es foglalatba egy am3mas procit beletuszkolni, nem fogod látni a különbséget 
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
Látom nem fogtad fel. 
(#9) Sanyix: "a 940 am2-t, és am3-mat nehezen, ugyanis egy és ugyanaz"
Ha ugyanaz lenne, mindkét irányba működne a dolog.