Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Konflikt

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hat igen, ez varhato volt.
amennyiben ezek igazak:

15. October 2009: presentation

Nikon D700x,
AF-S Nikkor 24 to 135 mm f/3.5-5.6G ED VR
AF-S Nikkor 70-200mm f/2.8G ED VR II
AF-S Nikkor 35 mm f/1.4G,
AF-S Nikkor 85 mm f/1.4G

Nikon D700x - differences from the D700:
effective pixels: 24.5 million … Image Sensor Cleaning, Image Dust Off reference data ….
[S] 6.048 x 4.032
Continuous high-speed mode: 5 fps without batterygripu, 6.5 fps with batterygripem
1 Release mode addition: Self-timer + MUP
2200-pixel RGB sensor
LCD monitor: 920 to-dot, 2.9-inch, Výklopný
Enhanced contrast detect AF
Enhanced phase detect AF: new 2,200-pixel RGB sensor cooperates with 3D Tracking, Auto-Area AF-C is dynamic area,
flashing auxiliary section plus focusing direction “display in the viewfinder with the” user-control “change of direction
Movie - mode: 1920 * 1080 at 24 fps Quicktime MOV, H.264 codec

AF-S Nikkor 24 to 135 mm f/3.5-5.6G ED VR:
lightweight and affordable zoom with high image quality, 77mm filtrov thread, 610 g, 7 rounded blades diaphragma,
3 aspherical and 2 ED members, enhance contrast-detect AF-S mode

AF-S Nikkor 70-200mm f/2.8G ED VR II
revised lens for maximum optical performance in the digital FX zrcadlovkách Nikon,
VR II for up to 4 stops, filtrov thread 82 mm, 1530 g, Nano - Crystal Coat, enhance contrast-detect AF-S mode

AF-S Nikkor 35 mm f/1.4G:
peak lens completely revised design, Nano - Crystal Coat, enhance contrast-detect AF-S mode

AF-S Nikkor 85 mm f/1.4G:
top portrait lens with SWM focus and Nano - Crystal Coat, enhance contrast-detect AF-S mode

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#2) MLaca válasza Konflikt (#1) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

de rég várok már a 35/1.4GN-re!

http://mlzphoto.blog.hu/

(#3) Konflikt válasza MLaca (#2) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:)
a 85 f/1,4 is allatka lesz!

apropo ha esetleg valaki nemtudna nikon napok vannak tegnaptol pentekig: A D300s megjelenesenek tiszteletere ki lehet probalni a vazat. (ill. a D3000-et is) Tegnap az ArtWorkPhoto - Nikon Szakmai Konzultációs Nap volt, sajnos csak kb 5-kor ertem oda, de igyis kb 1 orat ismerkedtem vele:). meg volt kinn mellesleg 70-200 f2,8 300 f/4, meg vagy meg 10 uveg.

Ma, (vagyis mar megy 10-tol este 6-ig) az ArtWork Photo-ban lehet kiprobalni a vazat.

Holnap pedig a Triponnal van lehetoseg. Erre elmegyunk, mert bnom a tegnapirol lemaradt :D

En kitennek egy hirt is rola:)

(#4) Konflikt válasza Konflikt (#3) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lekestem a mod-ot, szval nem az uj VR II-es 70-200 volt kinn, hanem a regi VR I-es. Annak is lesz majd egy ilyen bemutato nap. (a tegnapi Nikonosok aztmondak, h nem hivatalos meg ugyan, de valszeg szept vegen lesz egy nap csak a 70-200 VR II-nek)

(#5) MLaca válasza Konflikt (#3) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

lesz hír róla mingyá.
nekem 85/1.8-am van, azt se nagyon használom, el is akarom adni, szóval kiesik az a gyútáv tartomány. ami érdekel az 70 mm-ig, illetve 600 mm-től :)

http://mlzphoto.blog.hu/

(#6) Konflikt válasza MLaca (#5) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

600 tol engem is erdekelne egy nikkor. mondjuk a f4-es :D

a 85 1,8-at mennyiert kinalod? (pm-ben is johet)

(#8) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát sajnálom mert igen kellemes kis gép volt

(#9) Dare2Live válasza Duree (#8) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha ugyanennyiért raknak bele videot, meg faragnak még pár dolgon sokat nem vesztettünk....

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.