Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Szép designos az a passzív hűtés. :K

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#2) sNORh válasza luw2win (#1) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

jaja nagyon cúúkor..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#3) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Hm, kéne már vmit vennem :D
Ez gyorsabb lehet a 7600 GT-nél? :D

(#4) Devid_81 válasza P00By (#3) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Hat csak :)

Szerk: tesztecske
Haaat, ize', valamit csinal, de nem az igazi :)

[ Szerkesztve ]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#5) Lord Vader válasza P00By (#3) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem vagyok benne biztos. :F

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#6) Himym

Himym
(senior tag)

Egy "z" betüvel több van ebben a mondatban: A konkurens oldalon a GeForce 210 tekinthető az ( helyett csak egy "a" kellene :R ) friss Radeon első számú ellenfelének.

(#7) P00By válasza Lord Vader (#5) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Én se :N

(#8) Abu85 válasza Himym (#6) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi javítva :R

A 7600 GT-nél biztos gyorsabb.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#9) Translator

Translator
(tag)

Vki mondja mán el nekem, hogy egy félmagas kártyára minek is jó a triplaszlotos hűtés... :U

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#10) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ari :D

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#11) smkb

smkb
(senior tag)

Notiban engem komolyan mondom kellemesen meglepett a HD4570 (680mhz) GDDR3 (800mhz) mennyire jól használható, annak ellenére hogy papíron mennyivel levan maradva egy HD4670-től, úgyhogy az útódja is kellemes lehet (a HD5470 ettől csak kicsivel magasabb órajelében tér el) ha valaki nem akar nagyteljesítményt kipréselni, de alacsony fogyasztást. Személy szerint a GT210 helyett biztos ezt választanám.

(#12) luw2win válasza Devid_81 (#4) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes, Tomék passzív hűtéssel teszteltek, Techspot-ék meg azzal a kis daráló aktívval.

az aktív kapott: Idle: 41C°, Load: 58C°
passzív pedig : Idle: 22C°, Load: 29C°

Érdekes. Akkor ugy tűnik jóra sikeredett a passzív hűtése.

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#13) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyira nem győzött meg, HD videót gyorsítani jó, no meg elég zsír dolog rajta az a hdmi, meg a hd audio támogatás, de...
Gyenge.
HD 5650? HD 4570? Lesz arany középút?

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#14) Abu85 válasza smkb (#11) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Itt sem fogunk egyetérteni, de notiban ezen a szinten szerintem jobb a GeForce 210. Az ATI főlénye a játékokban jön ki, de ez a szint inkább a multimédiáról szól. A GeForce 210 ebben jobb ... DX11 ide vagy oda. Emellett ott van az is, hogy a mobil GeForce-hoz saját meghajtót készít az NV. Fentebb persze más a helyzet, mert az ATI játékokban erősebb, de itt ez szerintem nem szempont.
Persze fel lehet hozni, hogy a Radeonokhoz is lesz majd mobil driver támogatás, de ettől függetlenül van jópár videólejátszó, ami a CUDA-t használja.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#15) oneiros

oneiros
(kvázi-tag)

Aki most épít HTPC-t annak ideális ez a kártya. De azért rakhattak volna bele több SP-t, mert igy teljesítménye kb a régi HD4350/4550 szint, sőt a 4550 egyes játékokban veri a 5450-et. A korábbi hírek 200SP-ről szóltak.Szvsz 4550-ről nem éri meg váltani. :(

Welcome to the Mod Men Show!

(#16) CPT.Pirk válasza luw2win (#12) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt hol tesztelték? Kint a levegőn? 9500GT mindössze 14 fok náluk?

Mert ha mag mondjuk 20 fokos, akkor a bordának ennél hidegebbnek kell lennie.

Móci: 5600-as széria alatt ne keress játékra való radeont, azt meg még ki kell várni, hogy olcsóbb legyen. Pl. egy Fermi megjelenés sokat dobna az ügyön...

[ Szerkesztve ]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#17) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Eljutott a belépő szintre a HD 5000????

Az nem a múltkor volt az 5670-el? ;] :DDD

(#18) Abu85 válasza antikomcsi (#17) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az csak olcsó volt. :P

(#19) antikomcsi válasza Abu85 (#18) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ja tényleg, vettem is vagy 3-at, mert annyira best buy. :DDD ;]

(#20) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

"belépőszintű megoldásokhoz hasonló[a]n 64 bites lesz"

Múltkor láttam valahol ezt a passzív hűtést, tényleg kis dizájnos darab.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#21) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

DDR3 memóriával egész jó lehet a nagyobbik. Kis játékra is akár, olcsóbban mint az 5670...

Most nézem, hát játékra nagyon kevés. A 7600GT-nél minden esetre erősebb.

[ Szerkesztve ]

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#22) zed1983

zed1983
(őstag)

A passzív hűtés nekem is tetszik rajta...

(#23) Devid_81 válasza luw2win (#12) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Hmmm, itt valami gyanus ezekkel a hofokokkal :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#24) smkb válasza Abu85 (#14) üzenetére

smkb
(senior tag)

Pontosítok. Játékban volt számomra meggyőző Notin a papíron látható adatai ellenére.

(#25) Pixelmaster válasza P00By (#3) üzenetére

Pixelmaster
(tag)

Jó kis kártya az, nekem a passzív hűtéses Gigabyte még most is megvan, pótkártyának a HD 4830as mellet és símán futott rajta a Crysis is, teljesen jó minőségben :P

és szerintem órbitális ronda ez a kártya a Gigabyte passzív hűtéses verziójához képest :)

kérdés: ez most gyorsabb mint pl. az én HD 4830-asom ??? :) ez most komolyan érdekel...
mert ha nem, akkor mi értelme ennek? a Directx 11 miatt ? :U
mondjuk nem drága ez tény... de ha nem directx 11re fejlesztke vagy én nem is tudom... mire jó ez ? ;]

[ Szerkesztve ]

-=The digital artist of the darkside=-

(#26) gabor85 válasza Translator (#9) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

engem is érdekelne... gondolom kisebb hűtővel ugrott volna a "passzivitás"

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#27) Abu85 válasza smkb (#24) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor így mégis egyetértünk. :)

Retekegér: Javítva köszi. :R

[ Szerkesztve ]

(#28) toldy válasza gabor85 (#26) üzenetére

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Nem hiszem mert létezik más milyen formában is.

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#29) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon zsear cucc ez HTPC-be.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#30) Lord Vader válasza Abu85 (#8) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

KB 4 év elteltével váljék egészségére. :DDD :DDD

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#31) Móci válasza CPT.Pirk (#16) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akar a fene hardcore játszani ezen a kis kártyán, de én egy picivel többet vártam tőle.
Jó, ha olcsóbb lesz az 5670, akkor az lesz a jó vétel. Ha tényleg lemegy az ára.

[ Szerkesztve ]

(#32) Dominiator

Dominiator
(tag)

Jó kis darab :K :C

Who's the bigger hero who lives or who want to live?

(#33) Abu85 válasza Móci (#31) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Te a HD 5570-re vágysz. ;) Kis türelem még. :)

(#34) Móci válasza Abu85 (#33) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pontosan! :K

(#35) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

A legnagyobb gond, hogy végül nem lett a HD4200-vel HCF-kompatibilis, mert így tök felesleges a HCF feature a 785G-s lapoknál. :O

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#36) luw2win válasza Abu85 (#33) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Ez mikor jön pontosan? - az 5830-al együtt?

Male: Az mit takar? :U

[ Szerkesztve ]

(#37) Male válasza luw2win (#12) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Toméknál deltaT van... szóval +20-22 fok kb, hogy korrekt legyen az összevetés.

Szerk: Ez megy a többieknek is, akiknek gyanúsak a hőfokok :)

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#38) Kansas válasza Pixelmaster (#25) üzenetére

Kansas
(tag)

De most komolyan, mioért is kellene gyorsabbnak lennie az új belépő szintnek mint a régi felső-közép/alsó-csúcs kategóriában induló HD4830-nak?

Mi értelme? Hát HTPC-be pl. jó, amire az kell azt tudja, és olcsó mellé. Hogy csak az előbbi példádat nézzük, a HD4830 95W-jával szemben ez terhelve eszik 19W-ot, alig harmada pl a HD5670-es 60W-jának is...

Nem a Dx11 a poén benne, csak ha már a HD5xxx-es széria tagja, azzal jött ki. Miért, tettek volna rá Dx8-at? Annak végleg mi értelme lenne?

A fő gépembe nem tenném, de egy HTPC-be vagy egy több monitort meghajtó irodai PC-be ideális szvsz.

I used to be a decent sysadmin, then I took an arrow in the knee... (BOFH)

(#39) huszar90

huszar90
(tag)

Kár hogy gyengébb mint a 9500 gt pedig jól néz ki a hűtője :DDD

(#40) TESCO-Zsömle válasza Devid_81 (#23) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs azokkal semmi gond, csak tudni kéne olvaskodni.

A passzív borda hőfokai deltában vannak megadva, amit a kedves fórumtárs elfelejtett átszámolni... :DDD

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#41) Male válasza luw2win (#36) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt, hogy a környezeti hőfokot kivonták a mért értékből, és az van a táblázatban... tehát a 22 és 29 fok valójában 42 és 49 lehet (ha 20 fok volt a szobában amikor mérték).

(A ventisnek a tesztjénél viszont nem vonták ki a környezeti hőfokot... tehát összevetéshez mindenképpen számolgatni kell a szobahővel)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#42) gabor85 válasza toldy (#28) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Na az első már életképesebb.
Gondolom a HTPC-kben más kártyák nincsenek, ergó ennek a hűtésnek van elég hely.

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#43) ViZion válasza Zanik (#35) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A HCF minden modellnél parasztvakítás volt... mire elérhető lett az alaplap, a videókarik már szintet léptek, amik nem voltak alkalmasak...
Az integrált sideportos HD3200 nálam arra jó, hogy türelmesen várok egy megfizethető kártyára (25000 Ft alatt) ami játékra frankón meghajtja a monitort (1680×1050), PS alatt meg elbír 2 monitorral (ez 5 éve nem kihívás egyik kártyának sem, szal bizakodom).

Apropó... Kedves Fórumozók, mik a tapasztalatok?
1680×1050 felbontáson játszani (BF2142, COD MW, stb...) esetleg kis kompromisszumokkal (alacsony AA, akár DX 9 vagy 10, kevesebb árnyék...) milyen lehetőségek vannak, mik a javaslatok, és az árak?

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#44) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Hmhm. Ez tényleg jó kis htpckbe is. Passzív, keveset eszik, van hdmi. Főnyeremény

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#45) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mint az USB 3.0 is. Először jönnek a bővítőkártyás megoldások, aztán meg a chipsetbe integrálják. :DDD
Azért biztosan jó lesz ez valakinek, mert amúgy én inkább egyel "butább" integrált GPU-val veszem azt a HTPC lapot, mint, hogy ilyet rakjak bele.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#46) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

HTPC házakban elég szükös a hely,ez belefér kényelmesen? Elég tetszetős kis passziv hütés,de elég magas is egyben.
Vagy igy képen tünik csak magasnak?

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#47) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet ebből PCIe x1 változat is? mITX deszkáról lelógna hosszában?

(#48) schawo válasza Kobaljov (#47) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lefűrészeled PCI-e 1x mértre és kész is.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#49) Zanik válasza ViZion (#43) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Én is pont ezért vettem IGP-s lapot, és én is (hiába) várom hogy az 5750 30ropi alá menjen. No, meg kártyacserekor/gariztatáskor is jól jöhet.

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#50) stevve válasza Silentfrog (#46) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A Sapphire kártyáján vékony borda van. Eddig az a legszimpatikusabb HTPC-be.

PH semleges

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.