Juhé, pont tegnap rendeltem egy 14" 4755-öst barna színben
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Notebookok, tabletek » [Re:] A 4755 és 5755 típusokkal bővült az Acer Aspire notebook családHozzászólások

Gl4diator
(kvázi-tag)

Devid_81
(PH! kedvence)
Acerből is már annyi van mint a dög.
Ezek minden héten adnak ki valami újat.
.::www.megadanceradio.hu::.

Boxi88
(őstag)
Átvették az intel stílusát... ráadásul beválik nekik! 

apatyas
(kvázi-tag)
Ezekre bezzeg rá tudják tenni az USB3.0 -t! Vagy az előző hírben csak nem írták de azért mégis van?
Nem tudom, tényleg szigetes klavi-e, az enyémen ugyanez vaqgyon, de a sony, apple, and co klavikhoz képest sokkal kellemesebb írni rajta. Viszont vannak hibái is szépen a szériának.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

exile
(tag)
Biztos, hogy van rajta USB 3.0?
Panasonic P42G20 / Popcorn Hour A-210 / Onkyo TX-SR508 / JBL SCS178
Miért írnák a cikkben, ha ne lenne? De te a bolti specifikációknak biztos jobban hiszel.. 
Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%
Tegnap nyomkodtam haver Dell XPS-ét ami hasonló belsővel rendelkezik vagy mondhatni ugyan az mint az itt felsorolt masinák: i7-2630QM, 8 GB DDR3, GT540M 2GB, 640 GB elég komolyan mennek rajta a játékok... 800 euróért kapta 
[ Szerkesztve ]
Kezd iPon szint lenni...

stifi
(senior tag)
csiklet a billentyűzet!
hja, és kellemes gép, volt alkalmam nyomkodni már. egyben van, nem nyoszog, jó a billentyűzete, viszont szerintem gyérül konfigurálható, sokféle processzor de csak kétféle videó...
[ Szerkesztve ]
Nincs időm kedvesnek lenni...

stifi
(senior tag)
okosban nettó áron külföldről?
mert hogy nem itthon az tuti, nálunk 1100-1200 EUR körül mérik az árát
Nincs időm kedvesnek lenni...
Semmi okosba. Nagyszülei vették havernak Németországban akciósan boltból. Amúgy mivel euróban írtam az árat még jó hogy nem itthon lett véve.
[ Szerkesztve ]
Kezd iPon szint lenni...
Azért szerintem kissé nyeklik, de kibírható.
Az enyém sem volt túl sokféle, de nekem jutott B-D is. 
Németeknél sokszor lehet akciókat kifogni, hogy akár 3-400 €-kat is csökkentenek az árakon, de minden notira egyidőben. Viszotn nincs minden driver feltéve, pl a touchpad drivere nem volt. És a bolti support a pirosaknák katasztrófa...
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

atee13
(újonc)
Sziasztok!
Vettem egy acer 5742g-t nem volt widows csak valami linpus linux.
Elvileg csináltam egy boot dvd-t másik gépben kiírta a cd-romról való indításhoz nyomjon meg egy gombot (valami ilyesmit)
de ebben a gépben hiába állítom be a cd-ről való boot-olást nem törődik vele,elindítja a linuxot.
Valaki segítsen mit csináljak ilyenkor,h win7 legyen a gépen.
Eddig csak simán installáltam win cd boot aztán ment minden magától,egy picit részletes leírást kérnék,ha nagyon kell vele bűvészkedni.
Kinéztem egy ilyen 4755G notit, mert az 540M GPU ugy látom kicsit gyorsabb a jelenlegi gépemben lévő 6470-nél és szükség lenne rá.
nVidiás notim viszont nem volt még, ezért kérdezném: az 540M mennyire melegszik/fogyaszt? Ahogy a cikkben van akkor ez az optimus technológiával le tudja energiatakarékosságból kapcsolni magát, hogy terheletlenül csak a prociban lévő Videokari menjen ugye?!
[ Szerkesztve ]

Spyx
(tag)
Igen, az NVidia Optimus lényege pont az hogy stand by állapotba rakja a dedkált VGA-t és az integráltat használja kizárólagosan.
Szerintem már láthattad te referenciának ajánlom ezt a PH cikket ehhez a notihoz. Acer Aspire 4755 Itt vannak konkrét hőmérséklet adatok is.
Az 540M azonos hardverkonfigurációban, néhol akár dupla sebességre is képes a 6470-hez képest. (persze közel se minden esetben, innen ki is keresheted ezeket Mobil grafikust kártya lista)
Üdv
Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...