Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Gl4diator

Gl4diator
(kvázi-tag)

Juhé, pont tegnap rendeltem egy 14" 4755-öst barna színben:)

(#2) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Acerből is már annyi van mint a dög.
Ezek minden héten adnak ki valami újat.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#3) Boxi88 válasza Devid_81 (#2) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Átvették az intel stílusát... ráadásul beválik nekik! :U

(#4) apatyas

apatyas
(kvázi-tag)

Ezekre bezzeg rá tudják tenni az USB3.0 -t! Vagy az előző hírben csak nem írták de azért mégis van?

(#5) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom, tényleg szigetes klavi-e, az enyémen ugyanez vaqgyon, de a sony, apple, and co klavikhoz képest sokkal kellemesebb írni rajta. Viszont vannak hibái is szépen a szériának.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#6) exile

exile
(tag)

Biztos, hogy van rajta USB 3.0?

Panasonic P42G20 / Popcorn Hour A-210 / Onkyo TX-SR508 / JBL SCS178

(#7) vitko válasza exile (#6) üzenetére

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Miért írnák a cikkben, ha ne lenne? De te a bolti specifikációknak biztos jobban hiszel.. :W

Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

(#8) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Tegnap nyomkodtam haver Dell XPS-ét ami hasonló belsővel rendelkezik vagy mondhatni ugyan az mint az itt felsorolt masinák: i7-2630QM, 8 GB DDR3, GT540M 2GB, 640 GB elég komolyan mennek rajta a játékok... 800 euróért kapta :U

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#9) stifi válasza Kopi31415 (#5) üzenetére

stifi
(senior tag)

csiklet a billentyűzet!
hja, és kellemes gép, volt alkalmam nyomkodni már. egyben van, nem nyoszog, jó a billentyűzete, viszont szerintem gyérül konfigurálható, sokféle processzor de csak kétféle videó...

[ Szerkesztve ]

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#10) stifi válasza Puma K (#8) üzenetére

stifi
(senior tag)

okosban nettó áron külföldről?
mert hogy nem itthon az tuti, nálunk 1100-1200 EUR körül mérik az árát

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#11) Puma K válasza stifi (#10) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Semmi okosba. Nagyszülei vették havernak Németországban akciósan boltból. Amúgy mivel euróban írtam az árat még jó hogy nem itthon lett véve.

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#12) Kopi31415 válasza stifi (#9) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért szerintem kissé nyeklik, de kibírható.

Az enyém sem volt túl sokféle, de nekem jutott B-D is. :)

Németeknél sokszor lehet akciókat kifogni, hogy akár 3-400 €-kat is csökkentenek az árakon, de minden notira egyidőben. Viszotn nincs minden driver feltéve, pl a touchpad drivere nem volt. És a bolti support a pirosaknák katasztrófa...

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#13) atee13

atee13
(újonc)

Sziasztok!
Vettem egy acer 5742g-t nem volt widows csak valami linpus linux.
Elvileg csináltam egy boot dvd-t másik gépben kiírta a cd-romról való indításhoz nyomjon meg egy gombot (valami ilyesmit)
de ebben a gépben hiába állítom be a cd-ről való boot-olást nem törődik vele,elindítja a linuxot.
Valaki segítsen mit csináljak ilyenkor,h win7 legyen a gépen.
Eddig csak simán installáltam win cd boot aztán ment minden magától,egy picit részletes leírást kérnék,ha nagyon kell vele bűvészkedni.

(#14) Kroni1

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

Kinéztem egy ilyen 4755G notit, mert az 540M GPU ugy látom kicsit gyorsabb a jelenlegi gépemben lévő 6470-nél és szükség lenne rá.

nVidiás notim viszont nem volt még, ezért kérdezném: az 540M mennyire melegszik/fogyaszt? Ahogy a cikkben van akkor ez az optimus technológiával le tudja energiatakarékosságból kapcsolni magát, hogy terheletlenül csak a prociban lévő Videokari menjen ugye?!

[ Szerkesztve ]

(#15) Spyx válasza Kroni1 (#14) üzenetére

Spyx
(tag)

Igen, az NVidia Optimus lényege pont az hogy stand by állapotba rakja a dedkált VGA-t és az integráltat használja kizárólagosan.

Szerintem már láthattad te referenciának ajánlom ezt a PH cikket ehhez a notihoz. Acer Aspire 4755 Itt vannak konkrét hőmérséklet adatok is.

Az 540M azonos hardverkonfigurációban, néhol akár dupla sebességre is képes a 6470-hez képest. (persze közel se minden esetben, innen ki is keresheted ezeket Mobil grafikust kártya lista)

Üdv

Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.