Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a sorsa a kishalaknak, pedig szimpatikus cég volt a 3Com, most is dübörög egy 10+ éves hálókártya a desktopomban. Remélhetőleg a hp fenntartja a színvonalat.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#2) szuper-t válasza venember83 (#1) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is van 1-2 hálókari belőle eddig enm volt vele bajom
kár h a HP már nem oylan mint régen ...

(#3) Taky válasza szuper-t (#2) üzenetére

Taky
(senior tag)

"kár h a HP már nem oylan mint régen ..."
Mint szinte az összes gyártó... :S

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#4) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Nagy még nagyobb lett.
Igen az ügyfélkörrel történő felvásárlás az egyik legjobb befektetés.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#6) _XXXXX_

_XXXXX_
(tag)

Igencsak megvagyok pedig elégedve a 3com termékeivel. Van melóban vagy 10 db pcmci wifi kártya, meg egy 16 portos 1 gigás switch. Minden szónélkül üzemel évek óta. D-link, smc, tplink közelébe se ér minőségben/megbízhatóságban. Egyedül a cisco switcheink ap-jeink veszik fel a versenyt.

FiveOmens clan

(#7) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Szóval ezért szárnyaltak a 3Com részvényei tegnap! az AMD miértjéről már tegnap hallottunk,de ezt nem értettem.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#8) Kantorpe

Kantorpe
(tag)

Eszmeletlen rossz tapasztalatom van 3com cuccokkal kapcsolatban.
Remelem a procurve szeriara nem kigyozik at.
Kicsit furcsa, hogy az a ceg aki a legtobb portot adja el a vilagon szukseget erzi a konkurencia csokkentesenek.
D-link et es tarsait kar hasonlitani, nem egy kategoria.

[ Szerkesztve ]

Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...

(#9) forgonati

forgonati
(senior tag)

Most is egy 3Com Access point-ot használok, évek óta gond nélkül megy. Haverom cégében meg csak ilyet használnak, százszámra vannak náluk 3Com AP-k, switchek, stb. Azt mondja, hibátlan cuccok. Végülis az ő javaslatára vettem én is 3Com-ot, nem is bántam meg. Sajnálom hogy elvesznek :(

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.