Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Core i7 -hez mikor lesz 1,65V -on üzemelő 2133 Mhz -es RAM? :))

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#2) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nagyon jól néz ki :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#3) NoLF válasza KrenAtesz (#2) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bizony, s ez igazán fontos egy tuningramnál :K

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#4) Knoxville

Knoxville
(újonc)

Ez über állatul néz ki! :C

(#5) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Így nézett ki anno a 233-as Klamath proci is a Siemens PC-kben ...csak nem 'vót kék LED :D

(#6) Borisz76

Borisz76
(senior tag)

HTPC-be fölösleges........

Nem csak a sebessége de a zaj miatt is :D

Bár a célközönség sem ők.

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#7) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Kíváncsi lennek mit hoz játékokban (szerintem keveset), a múltkor egy teszten a duál channel kemény 0,2% hozott.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#8) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

2,05-2,15 V és i7 hihi :D

(#9) NoLF válasza atti_2010 (#7) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt nem igazán értem
a dual channel köztudottan nem hozott látható gyorsulást (bár függött a konfigtól természetesen, meg hogy milyen proci alatt van)
de itt most sebességről van szó, azzal arányosan nő a teljesítmény is természetesen

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#10) MZsoltee

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lassan eljutunk oda hogy egy 3GHzes C2d-n kisebb hűtő lesz mint a tuningos dd3as ramokon :D

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#11) Ricco_hun válasza P00By (#8) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Akkora feszültség csak a csúcssebességhez (2133MHz) kell. Írja a cikk is, hogy bármilyen konfigban elindul. Szóval biztosan van egy olyan SPD profilja is a memónak, amivel nagyon jól elpöfög a Corei7 mellett (pl: 1333MHz, CL9, 1,6V).

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#12) Sanyix

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

istenem... ezt a szánalmas vergődést. De az rosszabb ha valaki meg is veszi.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#13) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

CL 10-10-10-30 :((( Már majdnem megáll...

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#14) Ricco_hun válasza D.Orion (#13) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

"Már majdnem megáll..." :DDD :DDD :C

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#15) Sotho válasza D.Orion (#13) üzenetére

Sotho
(senior tag)

Most mé? Ugyanakkora mint a1066@ 5-5-5-15 :U

(#16) D.Orion válasza Sotho (#15) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

:D Csak talán háromszor drágább(vagy lehet többször).

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#17) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Azért pár tesztet megérne hogy mennyit hoz a konyhára ez a parasztvakítás.Mar játékokban mert nekem nem ér több 10e forintot hogy gyorsabban csomagoljon 2 másodperccel.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#18) [CS]Blade2 válasza Gonosz15 (#1) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Core i7 -hez mikor lesz 1,65V -on üzemelő 2133 Mhz -es RAM?

Egy tuningosoknak készült modul hiába tudná 1,65V-on a 2133Mhz-et, ők akkor is 2,0V++ -on fogják hajtani még nagyobb órajellel, vagy kisebb késleltetéssel ;]

Hiába lenne mindenkinek jó a kisebb feszültség, és az alacsony fogyasztás, ha a verseny miatt eltérnek ettől a gyártók, :(

(#19) HUAFBANDITA válasza atti_2010 (#17) üzenetére

HUAFBANDITA
(lelkes újonc)

HI!

Szinte tudtam a hír elolvasása után, hogy valaki leírja ezredjére is ezt a parasztvakítás, meg vérpistike szöveget :O Nem unjátok még??? Most komolyan, én is erre gondolok de nem írom le mert már nagyon szánalmas... Vagy csak engem idegesít :F Bocs ha valakit megbántottam. :W

(#20) atti_2010 válasza NoLF (#9) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Persze, egy 667--és egy 800-as között hatalmas 1 frame/sec. mértek. Igazan megéri a többlet pénzt, ugyanis az időzítéseket növelni kell.

[ Szerkesztve ]

(#21) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nem egészen csak az időzítés számít, az órajel emelésével azért nő rendesen az írás/olvasás/másolás érték.
Valóban magas időzítésekkel mennek ezek (most még), de sztem simán 18-20Gb/sec körül lehet az olvasás egy jó rendszerrel párosítva... :K

.::www.megadanceradio.hu::.

(#22) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Hovatovább eljutunk oda, hogy a gépben a memóriák hűtése lesz a leghangosabb.

Aztán lehet, én vagyok buta, de valamit nem értek. Ha már nagy teljesítmény kell, akkor ugye - legalábbis Intel-vonalon - Core i7 processzor. Ezzel viszont épp nem használható ez a RAM 2.0V körüli feszültségen, 1.6V-on meg nyilván lassúbb. Vagyis két lehetőség van:

1) Lassúbb C2D processzor 2.0V-on hajtott RAM-mal, vagy
2) Core i7 processzor 1.6V-on 1333MHz-en hajtott RAM-mal, de ezt jóval olcsóbb RAM-ok is tudják.

Vagyis nehezen látom ennek a RAM-nak a létjogosultságát, hacsak nem arról van szó, hogy "ilyet in tudunk már gyártani".

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#23) Keldor papa válasza shtml (#22) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A 2. pont sokkal értelmesebb, hiszen ezek a modulok szerintem 1,65V alatt/-on tudnák az 1600MHz-1800MHz-et is 9-9-9-ben akár. Core i7+Tri Channel melett ez már igencsak ütős. (bővebben Core i7 topic)
Arról nem is beszélve, hogy a RAM is tovább fog élni, mert 2,15V biztosan káros... :U

(#24) hoffman_ válasza Keldor papa (#23) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem teljesen tökmindegy?? :DDD
A 2,15V gyárilag megengedett(javasolt? ;] ) és emellett ott az élettartam gari... Vagy bírja ez, vagy jól kicsesztek magukkal A-Datáék? :)

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#25) shtml válasza hoffman_ (#24) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Ez OK, csak a Core i7-t nem fogja bírni a 2.15V-ot.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#26) divrapier

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

egyre kevesbe szimpatikusak ezek az 'uj technologiak' aktiv hutessel. 10 eve meg csak a tap zugott nalam. most meg proci, vga, chipset, ram, hangkartya. legkozelebb a billentyuzet vagy eger kap ventit? maradt meg mas?

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#27) shtml válasza divrapier (#26) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Aha, maradt. A ventilátor motorját hűtő ventilátort még senki nem találta ki, gondolkodom az ötlet szabadalmaztatásán.

(#28) atti_2010 válasza divrapier (#26) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

A HDD kimaradt, de lehet lesz északi, deli, keleti,nyugati híd, meg 20 magos proci (18 csak figyel, mikor tömörítünk vagy konvertálunk), az áram ellátó egység stb.

(#29) Peter13 válasza divrapier (#26) üzenetére

Peter13
(tag)

Hangfalszett.
Monitor.
USB bögremelegítő.
User.
...
:))

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#30) hoffman_ válasza shtml (#25) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Világosíts fel kérlek, vagy valaki :U

Annyira nem vagyok képben a Ciore i7-tel kapcsolatban. Igazából tojtam rá nagy ívben, nem is figyelek a hírekre, mert mérges vagyok...

De mi az, hogy egy mem-feszt nem bír egy CPU-architektúra? :F
Nem ugyanaz a fesz megy a CPU-ra és a RAM-okhoz...

Jéééé, nézzétek! Új smile!! Most találtam :DDD --> :N

[ Szerkesztve ]

(#31) shtml válasza hoffman_ (#30) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon én sem értem, miért nem lehet függetleníteni egymástól az IMC (a processzorba integrált memóriakontroller) és a memóriák feszültségét, de biztos van valami oka, elvégre nem hülyék az Intel fejlesztői.

(#32) hoffman_ válasza shtml (#31) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát erre se mernék mérget venni ;]

(#33) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez egy vicc. 2ghz/7-8-7-20/1,65V Corsairra meg OCZ-re nem kell venti, és ugyanezt hozzák, mert ennek kegyetlenül szar az időzítése.

(#34) jugeen

jugeen
(PH! addikt)

adata mindig is lusta volt bin-elni a memóriáikat. így valamivel olcsóbban is adja őket.

mennek az ő elpidával szerelt moduljaik is ddr3-2000 7-8-7-21-1T-t.

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

(#35) jugeen

jugeen
(PH! addikt)

íme, hogy mit is tud ez a 2133-as kit :))

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

(#36) sanyiksaborz válasza jugeen (#35) üzenetére

sanyiksaborz
(tag)

jugeen te is tudsz valamit!!!
2008-12-31 23:25:06 <--------KEMÉNY!!! :Y :Y :C :C ;] ;](függöny)

[ Szerkesztve ]

Merida Extreme 907 outi ELADÓ!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.