Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

ahh, de szép

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#2) Benyadapro

Benyadapro
(fanatikus tag)

tényleg jól néz ki csak hogy hűthet? :)

(#3) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

Pont az előbb láttam kint a techpowerup-on hírként.
Nem valami nagy szám.

cars1dA

(#4) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

MEghallgatnám 2800 rpm-en. ;] :U

(#5) NoLF válasza cizoe (#4) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én nem :N :DDD

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#6) kételkedem

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a megoldás a ZALMAN VF900-CU-hoz hasonlít. A hőcsöves megoldás jó hűtést eredményezhet, a venti is normális méretű.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#7) kecsetif válasza NoLF (#5) üzenetére

kecsetif
(tag)

Én sem...
Azt meg abszolút nem értem, mért nem lehet fogni végre Accelero S1 méretű bordát meg egy 12cm-es ventit és rárakni gyárilag a vidkarira? Ez olyan nehéz dolog lenne? :F
Má' naon unom a sok otthoni garikockáztatós barkácsot!! :((

[ Szerkesztve ]

(#8) S*Tom*

S*Tom*
(senior tag)

Vagy gyári intel proci hűtő tuningolva két hőcsővel. :DDD

(#9) littlelion21 válasza NoLF (#5) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Na igen, lesz ott vonyítás....

(#10) [CS]Blade2

[CS]Blade2
(őstag)

"fordulatszáma 1000 és 2800 között"

2800RPM-en a 90mm-es ventivel már porszívózni is lehet :DDD
:(

(#11) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Semmi extra, csak ami kell, plusz csendes -> jó kis 4870-es karesz, tehát igencsakelfogadnám kategória.

VIGYORRRGAZMUS.....

(#12) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

Vessetek a mókusok elé, de ez nekem akkor is tetszik!

-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#13) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Netezés,officolás közben biztos csendes:K
Mondjuk akkor sem hallod,ha tökhangerőn vagy fülhalgatóval nyomod a gémet.

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#14) TTomax válasza moha bácsi (#12) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Nekem is tetszik,habár nem vagyok a házon belüli hűtés hive.Tuningos darabnak látszik....

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#15) Mr.Csizmás válasza moha bácsi (#12) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos nem olyan egyedi ez, mint az XFX exclusive matrica edition 4870-ese ;] :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#16) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem értem itt a problémát... ilyen fop32-m volt... (más tesztet nem találtam róla) ez rezegtette rendesen a házat és volt hangja... a nagytestvérének, a fop38-nak viszont írtak szép 46dB fölötti zajszintet is... :) ez már üvöltött keményen... volt szerencsém ilyet is hallani többízben... ezek a mostani ventik teljesen némák a régi nagy "széltoló" dögökhöz képest :D anno próbálkoztam mindenféle gumigyűrűkkel, hogy az illesztésekhez beraktam a házba, de nem sokat ért ez sem... kicseréltem inkább a hűtőt egy 1000ft-os aerocoolra és fele akkora fordulaton szinte némán alig pár fokkal lett melegebb a proci :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#17) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az a borda kicsinek tűnik... A ventilátor az kb. ugyanaz, mint ami a 7900GTO/GTX szérián volt. Szerintem egy kb. akkora bordával szépen le lehetne hűteni (akkor a venti sem járna 2xxx fordulaton).

sálálé

(#18) HavocS

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A kérdés csak az, miért kellene 2800 RPM-en mennie? A 3870-en 70°C-ra belőve a legdurvább esetben ment csak fel 70%-ra a venti, amúgy 60-65 körül szokott üzemelni, és ez nem is a gyári beállítás, ami kb. 90°C-ra áll be. Nagyobb venti = jóval nagyobb légszállítás = jóval kisebb szükséges fordulatszám. Kicsit meglep, hogy ennyire ellenségesen áll hozzá mindenki...

Finally S-PVA!

(#19) NoLF válasza HavocS (#18) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kicsit meglep, hogy ellenséges hozzáállásnak veszed a viccelődést. mindenki viccesen kiakadt, hogy 2800at foroghat a venti, de nyilván mindenki tisztában van vele, hogy (valszeg) sosem fog ennyin menni, csak töredékén.
egyszerűen meghökkentünk a magas max fordulatszám értéken, 9 centis létére.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#20) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Én azon a véleményen vagyok h a kari szép! Hogy a hütés bevállike az majd eldöl ha már az ember gépében van. DE mindenesetre jo látni h nem ref hütés van rajta.

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#21) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

HDMI csati, szupi!

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#22) Quiksilver

Quiksilver
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondolom szép ára lesz :U javítsatok ki ha tévedek de azért egy ekkora ventinek kevesebb hangja van mint egy 4cm-es porbafingónak :DDD

Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#23) Gyuri27 válasza Quiksilver (#22) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Feltételezhetően. Ha meg ugyan annyit pörög igaz, hogy hangos lesz viszont meg fog fagyni a gpu. :DDD

Tetszetős darab. Az msi úgy látszik össze szedte magát és nem tesped tovább. Lapjaik is egyre jobbak. Így tovább.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#24) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Jól nézelődik ki, viszont hiányolom a ramokról a süniket....

(#25) D.Orion válasza Dyno (#24) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nekem is nagyon tetszik, de a ramsünik elhagyása tényleg érdekes dolog. Lehet, hogy szellőztet annyit a venti, hogy nem kell rájuk? :F MSI oldalán meg nincs még info a termékről. :(

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#26) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mintha az intel procihűtő került volna fel a vga-ra, csak ennek még szárnyai is nőttek. Ez lehet Fantomasz Vga-ja :)

Nekem ez a D-sub - Dvi - Hdmi rész nem tetszik csak. Lehetne inkább Dvi - Dvi - Hdmi.

Így biztos olyan lesz a korítése mint a Club3d 4830 kártyáknak: adnak hozzá dobozt, átalakító nem kell a kimenetek miatt, jár mellé még egy Cd, átalakító ismételten nem kell, aztán mivel átalakító nem kell mást már nem is adnak mellé (se táp madzag, se cf híd stb)

True Success is Blonde

(#27) Móci válasza mephi666 (#16) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

FOP32 nekem is volt, attól valóban falra lehetett mászni! Azt a hatalmas hangorkánt...
A FOP68-as jobb volt már sokkal...

Nem rossz ötlet ez a hűtés, de ez a venti full fordulaton... bele sem merek gondolni. Lehet, hogy felszívná az X-Fi-t, s bedarálná. :DDD
Egy VF900 nem lett volna jobb? Talán az is elég rá, nem ismerem a tapasztalatokat.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#28) nixx-21 válasza S*Tom* (#8) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

esküszöm h pont ugyanez jött le nekem is első ránézésre :DDD

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#29) Male válasza Móci (#27) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szintén FOP32 tulaj voltam... hangos volt, de jól is hűtött az akkori kis vackokhoz képest (Cel366@550 stabilan, illetve 616-on, de ott már nem volt teljesen ok :) ).

S*Tom*, nixx-21: Az első gondolatom nekem is ez volt, amikor megláttam :)

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#30) Móci válasza Male (#29) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem 600-as cerkát vitt, arra alapon elég volt 5v-ra lekötve is...

(#31) nixx-21 válasza Móci (#27) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

VF900 csak nagy hangerővel lenne képes rá mert 4850 se viszi annyira jól a'la Sapphire HD4850 Toxic hallotam már róla h néha tud ám hangos lenni

mellesleg a RAM-ról én is hiányolom a bordákat isz GDDR5-öket már kötlező hűteni....

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#32) Móci válasza nixx-21 (#31) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor bizony nem ajánlott...
Nem volt vele tapasztalatom, így csak felvetettem az ötletet.
Az msi megoldása sem rossz végül is a nagy borda, hőcsövek szempontjából; csak valami halk ventit raktak volna rá, nem egy turbinát.

(#33) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nem tűnik rossznak, csak a venti "enyhén" hangos lesz(szvsz) ill. A hőt a házba ontja.

(#34) grabber

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Már itt is a méret számít? :U

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#35) Dyno válasza D.Orion (#25) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Nem tudom szerintem biztos nem válna hátrányára ha lene rajta süni.

(#36) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Biztosan szép, de szerintem 1 liter whiskey után tudnék csak ilyet ;]
Hátezmegmijez? :Y Játék közben nem hiszem, hogy 2000rpm alatt tud maradni az a venti...vagy max pasziánsznál... :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#37) GReddy válasza nixx-21 (#31) üzenetére

GReddy
(fanatikus tag)

Nem kell minden pletykát elhinni. Éltemben az utolsó ennyire durván csöndes kártyám nagyjából az MX400 volt. A Toxic NAGYON csöndes. Játék alatt is. Sok óra után is. Aki zajosnak mondja, az valószínűleg egy silent pipe-pal hasonlítja össze. De az is van itthon, nem sokkal halkabb. (nincs rajta venti) Hidd el, zárt házból semmi nem hallatszik ki a Toxicnál. Tapasztalat.. Szerintem ez az MSI sem lehet sokkal hangosabb. Talán..

Dominate the woods... The Bowhunter.

(#38) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Jól hűt ez. Csak kérdés hogy milyen zajszinttel, bár elvileg a csendesség jegyében született...
[link]

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#39) Dyno válasza zuchy (#38) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Ha ennek lehet hinni, akkor nem is olyan rossz.

(#40) kecsetif válasza grabber (#34) üzenetére

kecsetif
(tag)

Hűtésben mindig is a méret számított. :B A bordánál is és a ventinél is...
De persze nagyon sok minden múlik még a felépítésen, a venti légszállításán, szabályozhatóságán, stb...

(#41) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Hmm, nem rossz. Mindig is jobban szerettem a nem refi hűtéses kártyákat de nálam a Sapphire Toxic HD 4870 1GB a csúcs. Mondjuk a D-Sub helyett DVI-D jobban tetszene, elvégre van átalakító, és a D-Sub rosszúl mutat, viszont a HDMI dicséretes. :D

(#42) TomBoy1986

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nagyon tetszik ez a kártya, igazán szépre sikerült, s nem hiszem, hogy túl hangos volna, pláne 2D-ben :)

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#43) syC

syC
(PH! addikt)

Ref órajelek :( ...

• De hova temetik a túlélőket? •

(#44) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kari jól néz ki, de azért kiváncsi lennék hogy hűti.
De legyen OFF is:

Komolyan, mennyibe kerülne nekik az összes vga-ra, ami aktív hűtéses egy 4-5cm-es kis vacak helyett egy minimum 92-es ventit rárakni, olcsóbb lenne mint a bordázat és annak tervezgetése, és halkabb is. Minden karin párcentis kis ventik küzdenek, még a GTX-eken is...

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#45) FefeeX válasza bartucc (#44) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Félek hogy ez nem olyan minőségi 92mm-es venti. Már legalábbis ha igaz az amit itt sokan rebesgetnek, hogy milyen hangja van... Csak mert ugye ennek kisebb fordulaton jobban kéne tudni hűteni mint a refmegoldásnak... És persze halkabban.

Minden esetre nagyon tetszik kinézetre - bár a glaciatorom még mindig jobban bejövős... (rá kell jönnöm hogy az rázza-e a gépem vagy a 2 WD vinyó rezonál össze...)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#46) Maestrohun válasza FefeeX (#45) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Az én tapasztalatom szerint a winyók tudják nagyon "rázni" vagyis berezonáltatni a házat, és nyomi brummogós hangot hallatnak... de nem fogok csak ezért venni semilyen hangcsillapító szutykot. A masszív ház is segít abban, hogy ne rezonáljon be a ház.

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#47) FefeeX válasza Maestrohun (#46) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

csak akkor hallatszik, mikor éjjel teljesen csend van és aludni szeretnék (ugyebár a többi alkatrész már erősen 20db alatt van), és ilyen zuuuuum ........zuuuuuuum.........zuuuuuum......zuuuuuuuuum hangja van :)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#48) HavocS válasza NoLF (#19) üzenetére

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha viccelődés, akkor rendben, csak a szmájlik nem erről árulkodtak :)

Finally S-PVA!

(#49) Springfield

Springfield
(újonc)

Megvan a kártya, alapjáraton csendes, 50 °C-on megy, játék közben még nem teszteltem, de akkor biztos lesz hangja.. :-P

-MSI P45 NEO3 FR, Core2Duo E8400 3 GHz, 2*2GB Kingmax 1066 DCh, MSI HD4870 1GB GDDR5, Samsung 1000GB SATA-II, Raidmax Ninja Black, HKC USP5550 (550W), ASUS DRW-1612BL

(#50) zsolt1129 válasza Springfield (#49) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

Nézd meg majd mennyi terhelés alatt is. Kiváncsi vagyok rá :R .

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.