Az ECS A890GXM-A MOSFET hűtése elég brutálra sikerült. 
Alléz Olympique de Marseille!

Az ECS A890GXM-A MOSFET hűtése elég brutálra sikerült. 
Alléz Olympique de Marseille!

Egy hasonló mATX lapot szívesen látnék (vennék), csak integrált VGA nélkül. Tudom, elfér rajta, sőt, néha jól is jöhet, de nekem tényleg baromira nincs rá szükségem. 
(#3) Mr.Csizmás
4290??
az milyenféle? tud hibrid cf-et?
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Itt a hír magáról a chipkészletről: LINK. Ebben benne van.
PH semleges
aha....gondoltam volna, hogy 4000-essel tudjon hibridet, de még mindig a 3400-asokkal csak. 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Inkább ezt olvasd el ne a hírt.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
á szóval 4290 + 5450 vegyesüzem.
erre voltam kíváncsi. köszi Oliverda!
félek, hogy az uj msi alaplap drága lesz eléggé...
pedig minden rajta van, sőt, az integrált vga nekem se kéne 
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

Szerintem az MSI teljesen rendben van! Az áráról meg csak annyit, hogy remélhetőleg Asrock is kiad valami hasonlót! 
RISC86 Power
Ezt a ECS A890GXM-A lapot kinézet alapján, ezekkel a LEGO színekkel nehéz komolyan venni 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Az msi tetszik. 
Stiky: hejj egyszer de legóznék egy ilyen dragonnal.
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
A Black Dragon elég elég tetszetős, de az Msi sem tűnik rossznak.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Osztom a véleményt. Nekem se a megbízhatóságot és az erőt sugározza külsőleg. És nekem is mindig a LEGO, meg az őskövület jut eszembe ezekről az ECS lapokról.

Az MSI lapban én inkább a két hosszú PCI-E foglalatnak nem látom értelmét. Aki Crossozik, az úgyis normál méretű ATX lapot vesz, nem?

Pedig nem rosszak az ECS lapok, mégha külsőre nem is a legszebbek. 
Tetszetősek!Milyen árkategóriában nyithatnak? 
Ezekről az ECS lapokról mit tudni?Jók?

ECS lapokat errefelé lehet kapni (ECS néven)?
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

Miért?
GrotESC: nagy ritkán lehet kapni. Itthon is ecs a nevük.
[ Szerkesztve ]
Elég ritkák itthon a lapok. Vga-t nem is láttam tőlük szinte sehol. Talán elvétve egy helyen.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Talán mert nem fontos a kis méret, a kis fogyasztás, de fontos a plusz csatlakozók megléte, a szellősebb elrendezés. Gondolom én.
De nyugodtan tegyék fel a kezüket, akik 2 vga-t használnak mATX-es lapban :-)

Én szerettem volna. De a dfi megoldása elég drága volt. A kis méret és fogyasztás nálam is számit. Ezért érdekes az matx cf deszka. Amúgy meg nem mindenkinek kell annyi slot.

Előbb-utóbb csak meglesz a mostani deszkám utódja 
"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

rem az fx majd tud legalább 2 valódi x16ot vagy 3 x8at
x16 - x16 vagy,
x16 - x8 - x8 vagy,
x8 - x8 - x8 - x8
Ezeket tudja/fogja tudni elvileg.
Different songs for different moods.

Nem csak felsőkategóriás vga-t lehet CF-be kötni, pl. 2db 4670 vagy 5670 alá teljesen jó egy ilyen lap...

Vagy 2db green 5750 alá. Íííí az, de komoly lenne. 
Már kapható az Asus M4A89GTD PRO 32.853 Ft
Szerintem eléggé elfogadható ár, lehet mégiscsak ilyen lap lesz az új deszkám, mivel amit eddig néztem az egy M4A79XTD EVO lett volna, aminek az ára kb. megegyezik a fenti lap árával (kb. -1000 Ft)
[ Szerkesztve ]
★

Ja, ramirisben már van készleten, ájpon rendszere is frissült vele.
Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill

Csak egy AMD785G 700 Mhz-en. 40 shader / 4 tex / 4 rop..
Igazán belerakhatták volna a 4350 RV710-es magját. ( 80 shader / 8 tex / 4 rop ).
Ahogy néztem, ha grafikus teljesítményét , azt egy DDR3-as 785G-s sideportos lappal se perc alatt elő lehet állítani kis OC mellett.
Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill

majndem olyan komoly mint egy 5870es 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D
"Igazán belerakhatták volna a 4350 RV710-es magját. ( 80 shader / 8 tex / 4 rop )."
Biztos bele tudtak volna rakni még akár egy 5770-et is csak legyen hozzá minden lapra olcsón megfelelő hűtés meg ne fogyasszon 100 wattot 55nm-en, mivel 40nm még nem igazán tart ott hogy megérje chipset-et gyártatni rajta. Akinek több kell az majd megveszi a diszkrét kártyát.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Ahogy olvasom külföli oldalakon, az ACC (Advanced Clock Calibration) már a múlté. Hm, érdemes maradni a jó öreg SB750-es chipsetnél?
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
Az a múlté de van helyette core unlock az alaplap gyártóktól.

Azon gondolkodom,I3 tesztet olvasva lehet valamit elrontott az AMD
A tesztek szerint az Intel felnőtt a 785G-hez,a 880,890G az itt olvasottak alapján lényegében 785G +1,2 apróság.Nem lesz ebből baj?Vagy nyár végén kijön 885G.
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

Sziasztok.
....Mindegyik ATX formátumú, AM3-as foglalatukkal például már az AMD hatmagos processzorai is használhatók lesznek velük.....
Tehát már ezekbe az alaplapokba is belerakható a megjelenésük után a hatmagosok, vagy erre a chipsetre épülnek majd hatmagosakat fogadó alaplapok?

Kérdésem az lenne,hogy a most kapható Asus 890 deszka mivel tud kevesebbet mint a nagyobb még most nem kapható 890 chipes deszkák? Amire én gondolok az,hogy ebben nincs USB3 csak Sata3 és ebben integrált VGA van,esetleg több VGA-t lehet majd bele tenni a nagyobb alaplapokba. A nagyobb deszkákban nem is lesz integrált változat. Igazat megvallva előnyös de én inkább rendes kártyát használnék vele. Egyéb más dologban lehet eltérés? Esetleg tunning terén lehet gyengébb?
[ Szerkesztve ]

Sziasztok.
Lesz itt több chipset is.
890FX
- High-End-Variante
- Unterstützung für Quad-Crossfire
- Wird meist für High-End-Boards genutzt
- Neue Soutbhridge SB850 inklusive SATA-3-Unterstützung (SATA 6 GBit/s)
- USB 3.0 nur per zusätzlichem Controller
890GX
- Onboard-Grafik
- Sideport-Speicher (dedizierter RAM-Chip für die Onboard-Grafik)
- Unterstützung für Crossfire X
- Hybrid Graphics (Onboard-Grafik und Grafikkarte arbeiten zusammen)
- HDMI und DVI samt HDCP-Unterstützung
- Wird sowohl für günstige Boards als auch für sehr gut ausgestattete Boards genutzt
880G
- Onboard-Grafik (vermutlich langsamer als bei 890GX)
- Sideport-Speicher (dedizierter RAM-Chip für die Onboard-Grafik)
- Hybrid Graphics (Onboard-Grafik und Grafikkarte arbeiten zusammen)
- HDMI und DVI samt HDCP-Unterstützung
- Wird hauptsächlich für günstige Boards genutzt
870
- Günstige Variante
- Wird hauptsächlich für günstige Boards genutzt

Melyik oldalon,van amit belinkeltél?
A Google tudja a fordítást.magyarul jobban hangzana,mint németül 

Eltaláltad. 

Itt már teszt is van.
Melyik lesz a "jobb" a GX vagy az FX?
Tudom kicsit költői a kérdés.

Ha minden igaz az FX az integrált VGA nélküli,vagyis több extrával rendelkezik,kevésbé butított,és ezáltal több csatlakozót tudnak elhelyezni mint a GX alaplapoknál melyek ott találhatóak a VGA kivezetések alapból.
Ez az én gondolatom,ha nem igaz akkor igazgassátok ki a feltevésemet.

Talán még annyit,hogy a GX széria alkalmas HTPC kialakítására,amely elvileg elegendő videotartalékkal rendelkezik,hogy ne kelljen bele tenni külön VGA kártyát.Feltéve ha Blu-Ray filmeket is viszi rendesen,amely elegendő hardveres gyorsítással rendelkezik a CPU helyén levő chip
Fordításból ez jött ki a Google által:
A M4A89GTD PRO/USB3 valóban felszólította a tömegeket.Azt integrált videót, illetve nem kell szuper high-end grafika, de ugyanakkor képes futtatni kettős videokártyák a nép, amely a komoly játék.
[ Szerkesztve ]

Asrock megint dolgozik 
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

890FX a legújabb legjobb legerősebb chipset AMD oldalon manapság ha jól megy buldózerig nem is lesz chipset váltás de kitudja...
Rohadtúl várom ezt az alaplapot:
Gigabyte 890FXA-UD5
-Dual lan
-USB3.0/SATA 3
-két darab pci-e kártya x16-ban
-marad szabadon hangkarira X1-es PCI és marad sima lan karinak PCI
- Ramok 1866+-osak duall channel
-Szép hátlap + szép színválasztás
-Dual Bios
-Hiba jelző led + on board gombok
- Kép
Remélem nektek is tetszik a lap ár még sajnos ismeretéen. 

Jól teszi 
Egész mutatósra sikeredtek az új lapjaik, mondjuk kicsit Gigabyte-os, MSI-s lett ez az új dizájn. 
Himym: Ha 890FX, akkor már inkább Asus Crosshair IV
, persze annak az árát is megkérik rendesen.
[ Szerkesztve ]

Nekem nem tetszik és nem marad ki pci szabad hely kenem meg kell ...
Amúgy is már vagy 3rom éve asus van a háznál már behívom a gigát is. 
I/O panele is ocsmány kialakítási a giga legalább tesz a kinézetre és nem valami gányolat rog felirattal... Lásd Asus, 
[ Szerkesztve ]

Ízlés kérdése
, a Giga lapok is jól néznek ki, de rengeteget lehet szívni a gányolt BIOS-aik miatt... persze kinek mi a fontosabb
, én mindenesetre többet nem kérek belőle
, ilyen téren Asus vagy MSI szvsz sokkal jobb. Amúgy PCI nem értem miért nem marad szabadon, 4 vga-t akarsz belepakolni?