"az árak viszont egyelőre nem ismertek sajnos."
Nem lesz olcsó, azt viszont biztosra lehet venni.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Nem lesz olcsó, azt viszont biztosra lehet venni.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Ilyen specifikációkkal egészen biztos. De a gyorsaságot meg kell fizetni.

Jah, 120 GB-os verziot ugy 300 €-ra saccolnam...
Mindenesetre az adatok impresszivek.
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Általában a kisebb változatok nem hozzák a nagyok sebességét a kevesebb csatorna miatt.
TRON addict

Szerintem elírtátok nem olvasásban hozza hanem írásban a 85k-t.
Ha a Vertex 3 max iops-ot vesszük alapul a 240Gb-os max. 55K tud olvasásban.
[ Szerkesztve ]
Professzionális fejhallgató erősítő készítést vállalok, nézz be az apróba.
OCZ Vertex 3 MAX IOPS & Patriot Wildfire SSDs Reviewed
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
egy mezei user ki se tudja használni ezt a sebességet 
mindenesetre szívesen használnék egy 480 gb -osat 

Az új Sandforce-nál (legalábbis a Vertex 3-asoknál) a csatornák száma ugyanaz, a sebesség különbség abból adódik, hogy egy csatornán több modul van, a vezérlő pedig ügyesen kihasználja, hogy pl elküldi az adatot az egyik modulnak, akkor az leírja az eküldött adatot, azalatt viszont elküldi az ugyanazon a csatornán lévő másik modulnak az új írnivalót, ezzel időt spórolva meg.

Kár hogy az ár ismeretlen,de az biztos hogy nagyon gyors cucc.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Köszi!
Jó kis cucc, az biztos! 
Igazán kiadhatnának ebből egy 64 gigás verziót.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

minek? pistána, 7-nek kevés.

Miért is?
GTAPlace.hu - A legújabb hírek és információk a Grand Theft Auto sorozatról.
Nálam Windows 7 Professional, SQL Server 2008R2, Developer Studio 2008, MSDN Library, plusz még egy tonna program, plusz hiberfil.sys, plusz swap kényelmesen elvan 48 gigán.
A tej élet, erő, egészség.
Szerintem még jobb is, ha nem tudjuk meg... ![;]](/dl/s/v1.gif)
| It's over NYAN thousand! - EarL 007 | UFO = Unidentified Farming Object - by: moha21 | Origin/Battlelog: kyrixx | "Be yourself, no matter what they say....."
én 32 GB-os SSD-t használok Win7 rendszermeghajtónak. A telepített programjaim is itt vannak, játszani nem játszok, és így jelenleg 6,9GB szabad helyem van a 32-ből 
[ Szerkesztve ]
★

Szia !
Nekem a 80-asbol (74,5 GB formazva) 45 GB szabad. Sokan meg mindig nem ertik, az SSD nem adattarolasra valo. (Es teljesen felesleges is) A nagyobb peldanyok mellett max. a csatornak szamanak novekedesebol adodo sebesseg novekedes szol.
A 64 (59 formatozas utan) szukosen eleg lehet W7-el. En a 40-esbol kifutottam masfel ev alatt Vista-val, igaz nem volt rajta sok minden (winsxs konyvtar szethizta magat es azzal nem lehet semmit csinalni). Plus 22GB-al meg egy evig minimum kihuztam volna. De lett egy Corsair F120 igy ez a "mi lett volna ha" kategoriaba marad.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Ha ilyen tempóban haladnak tovább akkor jövőre már lesz létjogosultsága a sata4-nek ![;]](/dl/s/v1.gif)
jobb is hogy nem derült ki az ára 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
A 120-as áráról tudtok infót?
Olvasd végig a hirdetést légy szíves, mielőtt írsz! (Legyen benne az is, melyik termék felől érdeklődsz...) Köszönöm!