Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Hova kell ez? Paksra? 
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

Kb oda.
Vagy Quad SLI/CF és egy szénnéhúzott Q9xxx-hez. De még talán oda is elég lenne a kisebbik testvér is.

hát én majdnem lesz**tam a bokám mikor megláttam egy küldöldi tesztet ahol 2db 4870x2 836 w evet
lol
[ Szerkesztve ]
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
(#6) venember83
Legalább a 12 voltos ágak elég erősnek mondhatók, jó elosztás esetén nem nagyon lehet megfektetni ezt a tápot semmilyen jelenleg kapható konfiggal. Mondjuk hat-hétszáz wattos terhelés esetén kíváncsi lennék, hogy valóban halk marad-e. Valószínűleg nem, túl sok már az eldisszipálandó hő.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Ja, de ebbe benne van a durván 80%-os hatásfok is!
"melynek maximális zajszintje – a gyártó állítása szerint – 15 dBA"
Mint ahogy a többi Nexusnál, in idle mode.
Nekem a 4090-es van, ez üresjáratban (illetve bizonyos terhelési szintig) 16dBA-s.
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

Én mint gondolkodó felhasználó veszek majd egy 400Wattos, 82Plus minősítéssel bíró márkásabb tápot oszt jóccakát. Mindenki máson meg röhögök aki ilyesmire pénzt dob ki 

Ezek a fogyasztási adatok a teljes gépre vonatkoznak igaz? Nem csak a kártya fogyasztása. Ezt a "GLOBAL WATTAGE"-ből gondolom.
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

Paks, Vérpistike, Minek, Felesleges. Na jó volt?
Amúgy korrekt, kicsit bánom, hogy nem moduláris tápot vettem mert sokkal jobb a kábelvezetés. Így meg trükköznöm kellett egy sort.
twitter: MatrixfanLive

Nem tudom, nekem nem lenne kevem röhögni, amikor játék alatt lekapcsol a gép, mert nem vettem bele megfelelő tápot.
Egy komolyabb játék alatt, simán felvesz a gépem a fali csatlakozoból 550-560W-ot. Számold ki, hogy az mennyi leadott teljesítmény a túloldalon.
Persze HTPC-be bőven elég egy 400-as márkás, de azért ne álltalánosítsunk már, mert nem mindíg helytálló.

Neked milyen géped van? Az enyém sem kutya. 100%-os GPU terhelés mellett (GurMark) 290 W-ot eszik monitorostul, mindenestül... Milyen gép az, ami ennél majdnem kétszer ennyit kér...?
Ja, és 360-as Zalman tápom van!
[ Szerkesztve ]

Hát nekem tetszik a táp, főleg, hogy moduláris, csak nem szeretem a szétszedett 12V ágat. Mondjuk az én 850es Silverstone-m sokkal bejövősebb.

Nem az a lényeg, hogy milyen gépem van, hanem, hogy a mai gpu-k miatt, sajnos valóban szükségesek ezek a "nagy" tápok.
Egyébként a 290W-odat nekem egyedűl a GX2 bekajálja,
jön még mellé egy 90nanos windsor és 450W-nál járunk. És hozzájön a sok-sok aprólék. Monitor nincs benne, azt nem tudom hozzámérni, csak a gép fogyasztását méri a műszer.
Most alapon 262W-ot vesz fel, de ha energiatakarékos üzemre váltok megelégszik 94W-al.
[ Szerkesztve ]
Faszéé kell mindig Paksot emlegetni. Rühellem máá.
A solti 540kHz Kossuth adó 2 Megawatt teljesítménnyel ad. Ez ahhoz képest nem sok, főleg a hálózati áramfelvétele se közelíti meg a 850W-ot. Amúgy meg egy porszívó is 1200W. Szóval abba lehet hagyni Paks emlegetését.
Amúgy bejövős a cuccos, szeretem a moduláris tápokat, én elvárnám, hogy a minőségi kategóriába legalább félmoduláris tápok legyenek: az alaplapi meg a még 2sata csatlakozó legyen fix, meg 500W fölött egy VGA csati is, mert ezek alapból használatosak, de a többi jobb, ha moduláris. Egyébként miért kell ágakra bontani a 12V-ot? A Silverstone nem bontja szét, az nekem jobban is adja.

Silverstonet nem szabad összhasonlítani egy Nexussal!
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

Jól felpörgetted magad! Csak hajrá!
Amúgy nem tudom, mit szólnál, ha 1200W-ot enne a számítógéped?! Lehet, hogy egy porszívó ennyit zabál, de az nem megy akár egész éjjel? Nem?
Nem mondta senki hogy kötelező 4 cpu és 4 gpu magot használni, bőven meg lehet lenni egy C2D-vel meg egy 4830as vga-val, meg egy 450es táppal.
Egyébiránt meg abszolút nem húztam fel magam, csak unalmas a Paksozás.
Harmadrészt, meg ha lenne pénzem 1200w-ot fogyasztó gépre, és éjjel nappal tölteni akarnék, akkor vennék egy jobb netbookot vagy egy nettopot, meg egy 4hdd-s hálózati adattárolót 8tb összkapacitással, és töltenék. és a nagygép csak akkor menne, ha kellene.

Engem nem érdekelne.
Bár én nem warezolok, van pénzem eredeti Windowsra. 

Hiánypótló termék ![;]](/dl/s/v1.gif)
vérpistike Téged annyiszor, annyi helyen emlegetnek itt a fórumon, végre megismerhetlek "személyesen" is 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Noha tény, hogy a high-end kategórián kívül mindenhova fölöslegesek ezek a tápok, mégis unom, hogy minden egyes tápos hír kapcsán lefutják-lefutjuk a kötelező köröket. Különben is, volt szobatársam Pakson dolgozik, és mindig csuklásrohamot kap, valahányszor kijön egy új táp. 
Ez akkor még hasznos volt, amikor elkezdtek kijönni az 500+ wattos tápok, és mindenki internetes wattkalkulátorral számolgatta a gépe teljesítményét, aztán kijöttek olyan brutális értékek, hogy a K6-2 procis, Gef4 videokártyás gépem alá nem elég a 300W-os táp meg ilyenek... de így 5 év után már uncsi. Főleg, hogy ma már a legnagyobb természetességgel árulnak 200W körüli fogyasztású videokártyákat, amikből több is megy egy gépbe.

4x12Voltos ág, áganként 20A terhelhetőség=960W
Vagy most mivan?!
.::www.megadanceradio.hu::.
Az egyes ágak terhelhetősége nem egyenlő az össz terhelhetőséggel.
Oda is van írva az adatlapra, hogy +12V össz. 760W (azaz 63.3˙A) 
[ Szerkesztve ]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Okés, rendben, csak így hirtelen szemet szúrt, ha összeadogatsz mindent akkor 1.2kW jön ki durván, nah sebaj.
Jáhá, másik dolog, 12cm-es venti kileheli a lelkét, nem hogy 15dBA el mocorog amikor 160-170Wattnyi disszipációt próbál elkotorni...
.::www.megadanceradio.hu::.

Nexus ventik csendesek meg max fordulaton is. Pedig nekem lassan 4 eve meg vannak(8 es 12 cm). A leghangosabb a gepben az fsp es a huto ventije.
szerk: 5 db van belole, 24/7 ben teszik a dolgukat.
[ Szerkesztve ]
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

...kellett mint egy falat kenyér... 
itt egy quad-al nem fogyaszt 330W fölött a Gx2 
True Success is Blonde
(#29) venember83 válasza rootkiller (#16) üzenetére
Szabvány szerint 12 volton leadott teljesítmény nem haladhatja meg a 240 VA-t.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Csak azt nem vágom, hogy minden másnap megjelenik egy új 700W+ táp, fasza meg minden, de ezeket kinek adják el? Oké, crossfire 4870 x2-höz kell. A userek hány százaléka használ olyat? 1% ? Annyi potenciális vásárlóra érdemes harminc raklap terméket kihozni? Valószínűleg nem. Akkor meg akik ilyen tápot vesznek és nem rendelkeznek a fentebb említett vga-val, egyszerűen át vannak verve, de keményen. Dettó mint az 1giga dd2 ram a 15ezer huf-os videókártyán...
Fan of 2nd order harmonics since 2010
Amcsiba azért jobban veszik az ilyen szarokat.
talán egy kicsit erős az, hogy "szar" nem gondolod?
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
Ezek előállítása nem kerül lényegesen nagyobb összegbe, mint mezei társaiké, viszont jóval nagyobb nyereséggel adhatók el, itt keresd a megoldás kulcsát. Az meg nyilvánvaló, hogy jópár embert megvezetnek a reklámokkal és ajánlásokkal, de ez mindig is így volt. Elvetemültebbek még azt is állítanák, hogy ez hajtja a világot a fejlődés irányába.

Randa és 20A per ág... 
• De hova temetik a túlélőket? •

FélOff
Adatlapomnál szereplő konfig quadprime+szőrösfánk alatt 350-360w-ot kajál meg (de proci csak 2,2ghz, vidókari +feszelve), természetesen csak a gép. (Powercheck3000-el mérve)
Játékok alatt megelégszik 300w-al is. De még lehet lesz csökkentve fesz és 2d órajel. Ezért elég neki a 450-es márkás táp. De CF esetében lehet hogy nem lenne elég, akkor mehet az 550-es.
Azutáni lépcsőfok a quad/3way CF/SLI, na azokhoz kell ilyen szörny.
[ Szerkesztve ]
Minecraft szerver: http://mcph.dyndns.info/

Jó dolog ez a moduláris kábelezés. Bár egy kis házi mod, aztán egy "sima" tápnál sincs gond a kábelekkel.
De ez a rengeteg watt akkor is feleslegesen sok...
Gyanítom nem az egyvidkaris c2d tulajokat célozták meg vele... ![;]](/dl/s/v1.gif)

850w
anno egy egesz gepteremre eleg volt ennyi

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

Nagyon jók a Nexus tápok.
(Szép-szép, bár nekem egyenlőre bőven elég a 500 W-os) 
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

És sokáig elég is lesz,hacsak nem valami brutál SLI/CF rendszered lesz

bocsi az OFF-ért, de ehhez mit szóltok?
http://www.gepbolt.hu/akciok/788/4GB_os_FSP_tapegyseg_Hogy_is_van_ez_.html
jó táp ez? mondjaok valamit lécci róla!
ASUS M2N SLI Deluxe; AMD Athlon 64 X2 6000+ (@3200Mhz); Sapphire 4870 512Mb videókari; 4x1024Mb@800Hhz; 500Gb Seagate winyó; 500Gb Samsung winyó; auzen prelude 7.1; chieftech GPS-450AA-101A

Nem lehet rossz táp, mert a PH tápajánlójában szerepel a neve. FSP Epsilon (modell: FX-600GLN, FX-700GLN)
Milyen géphez kell?Az epsilonokat nemnagyon szeretjük ajánlani,mert elég hamar tönkremennek.Ekkora táphoz meg nagyon brutál gép kell(quad,cf/sli).Ami az aláirásodnál van konfig,azt egy Corsair vx 450 simán viszi és sokkal halkabb és megbízhatobb
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu