Azért nem semmi, hogy egy 500 wattos tápegység már nem számít nagynak.
Valaki tudja, milyen bél lehet bennük?

Azért nem semmi, hogy egy 500 wattos tápegység már nem számít nagynak.
Valaki tudja, milyen bél lehet bennük?
Az a kabelkorbacs ritka ergyan nez ki...
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
jo kerdes, mar jonnynal is nagyban megy a talalgatas ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok

Gazdasági válság van Khömm....
Én mit szóljak 65W-os tápom van 
De egy jó kis 100W-osnak örülnék!
[ Szerkesztve ]
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

A kis minimalista
. Nem is kell nagyobb, ha nincs rá szükség.
Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

Nekem egy 300-as azért kéne (bőven maradna benne tartalék is), mégis, a mostani Corsair HX-em is 450-es. Ez volt reális áron elérhető. Egy közepes gépbe ezek az 500 körüliek szerintem igen nagyok.
Mindegy, ez legyen a legnagyobb baj! 

Egy mai középkategóriás gépbe egy 400-as körüli táp bőven elég és még a hatásfoka is magasabb mint egy nagy tápnak kis terheléssel. (Nálam egy régebbi 350-es FSP közel azonosan fogyasztott a korszerűbb 425-ös Enermax-el szemben mert papíron hiába nagyobb a hatásfoka az Enermaxnek, ha arányosan kisebb terhelés jut rá mint az FSP-re, azonos konfigról van szó természetesen).
Csak gondolom logisztikailag meg mindenhogyan egyszerűbb kiadni 3 nagy tápot, oszt" jó lesz az mindenhová mint mondjuk 350-től 6-700W-ig kiadni 5 félét. Meg a nagyobb tápért több pénzt lehet kérni.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Az igazi kérdés inkább az, hogy ki gyártja a belét? Scythe nem fejleszt tápokat, úgyhogy biztos, hogy valamelyik nevesebb tápgyártó adja, amelyet komoly felárért "újracsomagolnak", majd kiadnak. A korábbi tápjaik Sirtec belesek voltak, tehát valami komolyabb beszállítóra gondolok, de a korábbi tápjaik árait figyelembe véve sosem vennék Scythe tápot, amikor ott van a Seasonic beles XFX, ami szerintem most a legjobb ár/értékű arány táp mindennapi felhasználásra.
[ Szerkesztve ]
Még mindig van floppycsatlakozó?! 
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Tetszenek! 
Egyébként a Scythe tápok esetében mindig kiemelt szempontot volt a halkság.

Asus xonar dx-hez jól jöhet a floppy táp 
Kíváncsi vagyok milyen bél van benne. FSP-re tippelek.
[ Szerkesztve ]
fsp kizárt, nincs szétbontva a 12es ág.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Mondjuk az is igaz.
[ Szerkesztve ]

Nagyon jól néz ki ebben az eloxált házban...

Milyen belsővel szerelik ezeket?
Közeleg a Tél...

Ez nem érv, mert van egyágas FSP, és van matricázó aki "egyágasított" nem egyágas FSP-t.
Az egész interneten ez az egy kép van a tápról.
Hivatalos rajt 2012. január 25.
www.scythe.co.jp oldalon nyoma sincs. Várni kell egy pár napot / hetet a belsőt illetően.
SP-BZ-550A (550W) 6480 ¥
SP-BZ-650A (650W) 7480 ¥
SP-GD-500A (500W) 7480 ¥
SP-GD-600A (600W) 8480 ¥
[link]
[ Szerkesztve ]
egybematricázva sem jön ki 500as modell alapján. de igazad van, kiderül.

Azért az vicces lenne, ha nem saját gyártmányú ventillátor lenne benne.

Az is inkább csak saját matrica a ventilátoron...
Si vis pacem, para bellum.

Ezt nem tudtam, hogy a ventillátorok sem saját gyártmányok. Ezek alapján a tápban lévőre is nyugodtan tehetnek egy matricát.

A Scythe a ventillátorokat is maricázná?
Akkor viszont miket gyárt, matricákon kívül?
Ez most komolyan meglep, kb. egy világ omlott össze bennem... 
Mindenesetre elég jónak tűnnek ezek a tápok, és még az áruk is viszonylag baráti - Japánban legalábbis.
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth?

Elég sok típusa van, amit pl Revoltec néven is megvehetsz. Nyilván ugyan attól az ODM-től rendelik.
Si vis pacem, para bellum.

Az S-FLEX sorozata pl. Sony csapágyozást tartalmazott, a Gentle Typhoon-okat a Nidec Servo-tól rendeli. 

ezt se tudtam eddig, megvoltam győződve arról hogy a scythe saját termékeket gyárt nem csak címkéz egyes típusoknál.... 
"Legen...Wait for it...Dary"

Remek, mondjuk 80+ Gold alatt be is tiltanék mindent...
Own the racetrack
most nem azért, de mind a Sony FDB, mind a Nidec féle 2BB megoldás a legjobbak között van. az SFlex az egyik legjobb consumer venti volt (van is négy a gépházamban
), most pedig, hogy kiment, a GT szériát szintén a legjobbak között tartják számon.
jobb egyértelműen max a San Ace volt, de az még az SFlex/GT szériához is képest kegyetlen drága. címkézés egyébként annyira nem rossz, Scythe kifuttatta az SFlex szériát, viszont Thermalright néven a mai napig meg lehet őket venni (bár 1000-1500-2000rpmes sebességgel, de hasonló paraméterekkel).

Szerintem nincs ezzel gond, ha minőségi cuccokhoz adja csak a nevét - tapasztalatom szerint a termékei 80-90%-ra ez igaz.

Ez világos, minőségi cuccokat árul. De akkor honnan ered maga a név? Csak annyi, hogy minőségi gyártóktól szerzi be a termékeit?

Ameddig a minőség az első és nem a magas profit nekem is rendben van.
Ultra kaze-el hűtöm én is a házat, szabályzóra vannak kötve mióta megvannak.
"Legen...Wait for it...Dary"

![;]](/dl/s/v1.gif)
Közeleg a Tél...

www.scythe.co.jp oldalra felkerültek a Solid Power tápok.
A képek alapján a gyártó szerintem a Great Wall.
[ Szerkesztve ]

Great Wall?
Nem ismerem...
Közeleg a Tél...
4 sale http://tiny.cc/aprok

Értelek, köszi az infót.
Közeleg a Tél...
Majd egy belső teszt meg egy ár eldönti mit ér valójában is ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

Ha így van és mellé az árcédula is húzós lesz, akkor nincs az a tényező, ami miatt ajánlható lenne ez a táp.
Ahogy mondtam hiába kiváló a venti, ha a belső tartalom felejtős. Már pedig a Great Wall minden, csak nem egy nívós tápfejlesztő cég.
[ Szerkesztve ]