Alakul a molekula!

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Alakul a molekula!

Nem semmi
Az egyébként elég érdekes, hogy "baráti találkozó" címszó alatt futott az esemény, és az AMD szponzorálta
Ettól függetlenül szép eredmények, azt meg kell hagyni!
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

http://www.flickr.com/photos/strici/ *****Kawasaki ZX-6R Ninja*****LG optimus X2*****Olympus E-PM1***

Hát ja. Nem gyenge. Mondjuk nem is szegényen, nélkülözve mentek neki a tuningocskának.
CSS (Hun)Bloodkiller

AMD-barát találkozó.

Ez már igen szép eredmény.
De azért látom, hogy maga az AMD is rákészült az eseményre...
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
Ez elég durva...

Ezen ki kellett volna próbálni a Crysis Warhead-et. Talán jól ment volna.
PH semleges

Huhh, super Pi-nél 4928Mhz az északi híd frekvenciája.
..
A Crosshair III hozza a szintet!
Amúgy nagyon szép eredmény!
[ Szerkesztve ]

DFI. Végre méltó régi nagy híréhez. 
(Cadal szép az az x2 550 eredmény
)
[ Szerkesztve ]
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
Miért nem kentek oda neki 2v-ot? ha mér héliummal csapatják? 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

Ezen ki kellett volna próbálni a Crysis Warhead-et. Talán jól ment volna.
Igen. Talán. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
Nem tenne jót a piacnak, mert úgy elérnék a 10 GHz-et, s ezáltal intel-mérnökök százai követnének el öngyilkosságot. 
[ Szerkesztve ]
Ollalla... 
"...Alig múlt egy hete, hogy az AMD Phenom II Black Edition TWKR 42 processzorai hozzáértő kezekbe kerültek..."
Jah, tudtommal az a party volt, aminek a vegen felbetort a socket... 
alba gu brath
sokan várták már a 7 GHz-es áttörést. 
extra
Bizonyos feszültség után nem skálázódik a Phenom II , hiába adnak neki több feszt, nem megy jobban, csak a méghidegebb hőmérséklet segít.
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Finom 
így coldbug nélkül 
[ Szerkesztve ]

egyetértek, de nem is a Phenom2 sajátossága, hanem már az alacsony csík jellegzetessége ez.. 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''
És szegény procinak miért nem mindegy hogy -150 vagy -200fokon megy? 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

[link]
Azért az inteltől még eléggé el vannak maradva, főleg SuperPI-ben.
Ettől függetlenül nagyon szép eredmény, a cucc meg elég brutálul nézett ki a végére 
"What next in the parade of constant obstacles?"
Akkor nem azért, mert a nagy hidegtől szinte szupravezetővé válik a prociban minden, ezáltal gyorsabban tudnak vándorolni az elektronok, azaz nagyobb elérhető frekvencia?
[ Szerkesztve ]
Intelnél azért megy feljebb, csak nem mindegyik procinál..
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Pedig van S osztály reklám, csak nem nálunk... valamiért
Látom közben szerkesztettél, de ha már kerestem egyet, akkor csak belinkelem: katt... igaz ez még a régi
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Meg kell kérdezni az AMD-t, nem tudom, valószínüleg a gyártástechnológia miatt..minnél hidegebb annál jobban megy..Mondjuk jobban örülnék ha ezt már folyékony nitrogén hőmérsékletéhez állítanák, mert folyékony héliumot tesztre megfizetni egy vagyon.
[ Szerkesztve ]
Mert a SuperPI az Intel-re optimalizált teszt. Nem fogsz találni mégegy olyan programot ahol ekkora lenne az eltérés.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Na ezt nem tudtam, akkor csöndben maradok 
#21: a szupravezetőben ha jól tudom egyáltalán nem mozognak gyorsabban az elektronok, párokba rendeződnek, és ezért lesz a veszteség gyakorlatilag 0, de ez most mindegy, mert ilyen hőmérsékleten a szilíciumnak köze nincs a szupravezetésez
aztán lehet ezt is rosszul tudom, akkor mára befejezem 
[ Szerkesztve ]
"What next in the parade of constant obstacles?"

van új is, csak nem a retekklubbon kell keresni 

szerintem egy procinál nem ezen van a hangsúly, hanem a stabil tranyókapcsoláson..
az pedig a felhasznált anyagszerkezettől is függ : mármint ilyen mértékű tuningnál, igaz hogy az SOI jobban bírja a feszt, de valszeg csak szobahőmérsékleten, illetve huzamos használat mellett..
[ Szerkesztve ]

Ez az eredmény nagyon DURVA!! Az északi híd sebessége lenyűgöző. Ahhoz képest, hogy "házi kis tuningverseny" elég kemény dolgokat hoztak magukkal. 
Audaces adiuvat fortuna!
Nem nevezném kis tuningversenynek és főleg nem házinak 400L folyókény héliummal 
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
Tudtam én, hogy jó az A-Data 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

Komoly eredmény, gratulálok az amd munkatársainak és a tuningmestereknek 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

és ez mire jó? 
http://mlzphoto.blog.hu/

ezt egy házigazda kérdezi, kicst csodálkozom
hát mire való, ha másra nem:
REKLÁM 

esztelenség. kinek hosszabb az....orra..
http://mlzphoto.blog.hu/
azt a lapot mintha kinn hagyták volna havazáskor 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

"folyókény"
mi 
Házi - nem házi... ha a ph tuningmesterei összeállnának és egy gyártó is bőkezűen osztogatná a folyékony nemesgázokat, ott is születnének eredmények, és az is ennyire lenne házi 
Kik voltak ott? Sampsa, SF3D gondolom, még kik?
Szerk: ó látom egész nemzetközi volt az esemény: Massman, Giorgioprimo, Elmor, stb. Hát akkor ez tényleg nem éppen házi tuningtalálkozó volt 
[ Szerkesztve ]

az igaz, de semmi másra nem jó, csak reklámnak. Csak amiatt volt az egész, hogy az amd elmondhassa, hogy 7ghz-en járt a procink, vegyétek, és használjátok. senki nem fogja 1-2 napnál tovább járatni a prociját 1.7v-on, -200 fokon és alatta. az intel oldal miért csinál hasonló teszteket? ugyancsak emiatt.. ki emlékszik arra, hogy melyik a leggyorsabb processzor most a világon? de ha a szomszéd hülye gyerek váltig állítja, hogy az amd-t 7ghz-re lehet járatni, és az a leggyorsabb, akkor azt fog venni.
amúgy semmire sem jó, max demóztatni, hogy fasza a gyártástechnológia.

egy szóbeli vállonveregetés a tuningmestereknek

amúgy mennyi a különbség hőmérsékletben a nitro/hélium között amit használtak? 
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu
Na, ez már igazán überállat király frankó eredmény. Még is csak BE procit kellett volna vennem 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Mi van az északi híddal??? 250 Mhz-en megy akár melyik tuning lap simán, az enyém is ment 245Mhz-en pasziv hűtéssel MA790X-UD4, ha rábiggyesztek egy ventit észre sem veszi a 250Mhz-et, ott a szorzó volt nagy nem az FSB, sőt az Asus is megy 400-at és még nem is tuning lap:M3A-H/HDMI.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Bele kell húznom!
Indulok is Szibériába és széthúzom a procim a pingvinekkel! 
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--
Nem gyenge
Az a lap is egész jól néz ki ott az utolsó képen 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
jól lehütöték 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Arra csinálták hogy reklám legyen, senki nem mondta hogy Pistinek 7Ghz fog menni, sőt ráírták hogy nem forgalmazható kereskedelembe.Te egy koncepciós kocsival tudsz menni az utcán?
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Egyes. Leültem. 
[ Szerkesztve ]

Nem sok értelmét látom, de ez az én véleményem. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
így cukkolva a másik oldalt és rajongóit (U can't touch this, azaz szabad fordításban: a közelébe sem érhetsz – a szerk.).
Intellel 8+ GHz a rekord 
függetlenül ettől álleesős rekord, gratulálok 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6