hát ha ezt beszoroznánk egy (átlagolt) obi árral akkor elég durva összeget kapnánk 
[ Szerkesztve ]
Üdv:Tony
(#1) Tonyius777

hát ha ezt beszoroznánk egy (átlagolt) obi árral akkor elég durva összeget kapnánk 
[ Szerkesztve ]
Üdv:Tony

A képen látható garnitúrát elfogadnám (bár akármelyik általam választott darabbal is boldog lennék) 
[ Szerkesztve ]

Köszönet értük! (egy 35-80-as tulaj
)

Szép teljesítmény, viszont egyik sem "fehér"... az az alapvető baja. ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

Azért ez szép nagy szám.
Vajon más gyártóktól is megtudhatjuk ezt az adatot?
Sosem láttam még gyutávot cm-ben megadva. 
Nem notebook, ThinkPad. :)

Szép eredmény! Pár darabbal én is hozzájárultam ehhez a mennyiséghez az elmúlt 17 év során. 
Tomcat

Minek fehér objektív fekete gépre?
Legalább d3100 ban van már vörös verzió is.
Semmi értelme a fehér objektívnek, jó legyen, más nem számít.

Erről beszéltem én is. ![;]](/dl/s/v1.gif)

7db-ot én is bevállaltam a 65 millióból. De miattam egyelőre nem fog gyarapodni ez a szám, volt egy rendszer-váltás, azóta a vörösöknél tolom a biciklit.
Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház
(#12) Day 'n' Nite válasza gyomordzsák (#11) üzenetére

Nálam pont fordítva van a helyzet 
És gratula a cégnek. 
[ Szerkesztve ]
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

Nem erről beszéltél, lehet h erről akartál, de nem ez jött ki belőle.

Fehér = Canon

Na ezt jól félreértettem, amúgy vázban sztem sokkal jobb a nikon. Olvastam is vhol, hogy a nikon ujjakat fejleszt canon a beváltat teszi jobbá meg a kiforrottakat. Nikon bevállalósabb.

Szerintem ezt nem lehet egyértelműen kijelenteni, melyik a jobb, de nincs is értelme ezen vitázni, mindkét gyártónak megvan az erőssége, és a legtöbben elfogultak a saját rendszerükkel szemben. A lényeg, hogy szép teljesítmény, és ez nem a gyártás mennyiségére vonatkozik (mindenki annyit gyárt amennyit akar), hanem hogy el is adtak ennyit... ebből tudnak "építkezni".

Akkor az a cikk kicsit elfogult volt... (Canon 10D/300D, 5D).

egy bizonyos feszültségű bolt honalapján olvastam anno, hogy a canon inkább valamit továbbfejleszt mint hogy merőben újjat próbáljon ki.

Csak egy kis felsorolás:
teljesen elektronikus objektívkezelés
ultrahangos AF motor
képstabilizátoros rendszerobjektív
CMOS AF modul
dSLR minőségű CMOS képérzékelő
CaF2 alkalmazása fotográfiai objektívekben
stb.
Nem tudom mit olvastál, de minimum műveletlen volt a szerzője fotós technika terén.

Az lehet, azt hittem egy ekkora üzletlánc oldalán nincs h*lyeség kiírva, ezek szerint de.

A fehér objektív nagyon okos dolog.
Segítek: 40fokos hőségben egy lencsékkel teli 30-40+ centis csőben mi történik,ha fekete a burkolat,és mi történik,ha fehér... 
A Nikon-Canon vita örök hülyeség,mint kocsiknál a Japán vs Német.
Mind a kettő brutálisan jó. És mivel mások vagyunk,mindenkinek más jön be.
Nekem a Nikon vázai sokkal minőségibbek,és sokkal jobban az én logikámhoz illeszkednek.Vakurendszer is jobb. A Canon viszont felbontásban,elérhető fényerős optikákban,videóban előrébb jár. De ez is csak az én látásom. Mind a kettő kiváló.
Focus Ghia 1.8 <3