Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Tituka

Tituka
(senior tag)

ezek a zalmanok elég drágák szoktak lenni..

nem biztos hogy a legjobb választás :U

Skizofrén vagyok, és én is...

(#2) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egész jól hangzik, megnyerő a külseje is. Bár a modularitás hiánya kis negatívum a szememben, nem beszélve arról a hú de nagy szabványosságról a 12 Voltos ágakat illetően.
Vajon a mostani minőségibb tápokból mely védelmi mechanizmusok hiányoznak a felsoroltak közül, hogy itt annyira ki vannak emelve?

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebbe is Fsp bél lesz?

venember83: Énis Everestre tippeltem,de az ágnak a terhelhetősége más :U

[ Szerkesztve ]

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#4) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az az érzésem, hogy ez is valami FSP bél, esetlegesen Everest klón (bár annak a 12-es ágai csak 18 ampert tudnak), de kíváncsi lennék tesztekre. Remélhetőleg nem fog ciceregni, mint a ZM360B-APS, ZM460B-APS, ZM500-HP, ZM600-HP.

Kendek: Valóban minőségi tápokban mindegyik benne van, csak itt kiemelik, hogy lássa a kedves vevő.

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#5) Hochi válasza venember83 (#4) üzenetére

Hochi
(kvázi-tag)

Üdv !Nekem volt 1 600-HP-m kb 1 évig bírta és beadta a kulcsot.36k volt .Szóval én nem vennék Zalmant.Sőt 1ik terméküket sem venném meg mert az árhoz képest nem tudnak semmi extrát.

(#6) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Jó nagyot nőt :D

(#7) Skizz válasza Hochi (#5) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+1

Sírni tudnék amikor meglátom egyes termékeiket és az árukat.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#8) buherka

buherka
(PH! addikt)

Nekem ZM600-HP van és nagyon meg vagyok vele elégedve...valahogy nálam ez a cicergés nem jött elő, vagy csak sz@r a fülem :B (lehet, hogy azért nem cicereg mert Mistral-os ;] )

Érdekes, hogy ebből az új Zalmi-ból már kihagyták a hőcsövet...pedig az árába igazán beleférhetne, arról nem is beszélve, hogy még nem is moduláris :U

(#7) Skizz ...ez igaz :U ...nem olcsó a Zalman, az tény.

[ Szerkesztve ]

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#9) aram01

aram01
(PH! kedvence)

"a floppy meghajtókhoz pedig egy csatlakozót alakítottak ki." valaki használ még floppyt?

Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

(#10) Skizz válasza buherka (#8) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs sok értelme a hőcsőnek a tápba.

Az meg a másik tény, hogy a többiekhez képest igencsak túlárazott termékekért cserébe nem kapsz semmi extrát. Gondoljunk csak a VF1000-re... ;] Vagy 900. Vagy 700. Tökmindegy.

(#11) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Ez lenni Enhance ATX-0260GA?

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#12) nyunyu válasza venember83 (#4) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Az az érzésem, hogy ez is valami FSP bél

ZM1000-HP-ben mar Enhance bel volt.

Mindenesetre a tavasszal bemutatott ZM500-RS-rol sincs boncolos teszt a neten, amibol egyertelmuen kiderulne a belso.

[ Szerkesztve ]

(#13) Skizz válasza nyunyu (#11) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

e

(#14) nyunyu válasza Skizz (#13) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Jo az Enhance weblapja :W
Atszerkesztettem az elozo linket az amerikai oldalukra.

(#15) antikomcsi válasza aram01 (#9) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Floppyt nem, de példáúl az egyik előlapi panelem, floppy csatlakozóról kapja a tápot.

(#16) aram01 válasza antikomcsi (#15) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)

ja,így már oké a dolog

Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

(#17) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Modulárisnak jobban örültem volna. :U

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#18) Skizz válasza nyunyu (#14) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jobbakkal is előfordul. :D

(#19) orbano válasza venember83 (#4) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nekem nem cicereg a 360-as zalmanom, pedig kint van az asztalon, pont a fülem felé a kimenetével (htpc ház, oldalra kifele levegőzik a táp)

egyébként emlékeim szerint eddig elég jól vizsgáztak a zalmanok. jó FPS belsőt kaptak, átgondolt, hátés szempontjából optimalizált felépítéssel.

A vér nem válik VAZZE!™ - Sony Vaio P31ZK/W netbook eladó!

(#20) ne_nezze válasza aram01 (#9) üzenetére

ne_nezze
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jelen! :D
időnként életet menthet, arról nem beszélve, hogy az xp csak onnan eszik meg pl raid vezérlőhöz drivert, anélkül azt sem látja hova települhet fel.

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#21) venember83 válasza orbano (#19) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerencsés vagy. Így elsőre pár "sípoló" hsz:
[link]
[link]
[link]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#22) (Darkwood) válasza orbano (#19) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Anno nekem se ciripelt! Nagyon jó kis táp volt!

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#23) Jhonny06 válasza Tituka (#1) üzenetére

Jhonny06
(őstag)
LOGOUT blog

Biztos, hogy nem. 2X olyan drága, mint egy átlagos FSP, csak nem látjuk a különbséget, az a ciki..

When you make a mistake, you lose the right to play.

(#24) sephi válasza venember83 (#4) üzenetére

sephi
(őstag)

Az én 600-as epsilon-omnak 4 db 15 A-s 12 V-os ága van...

Kiváncsi lennék egy tesztre...

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN

(#25) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Jól néz ki, de csöppet túl van árazva. Tudom Zalman, de akkor is. Ennyiért már jobb moduláris táp vehető. Corsair HX520 vagy HX620. Ezért nem csípem én a Zalmant már jó ideje.

[ Szerkesztve ]

(#26) benedekco válasza aram01 (#9) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

XP sata driver
Enterprise 128 emulator, az istenért nem tudtam rávenni, hogy ne kelljen neki, így meg eléggé lassúcska, persze talán gyorsabb mint az eredeti a 800K-s (vagy 720-as? nem emléxem már) ötnegyedessel :D

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Katz Eye törőékes mattüveg Nikon D80-D90-hez; 0km-es bringa alkatrészek (Ultegra...): http://tinyurl.com/7mbws8o

(#27) KajakFéreg válasza Ari18 (#25) üzenetére

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

Jobb azér nem sűrűn :P

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#28) Ari18 válasza KajakFéreg (#27) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Dehogynem, Corsair sokkal jobb. Seasonic beles. ;]

(#29) buherka válasza Skizz (#10) üzenetére

buherka
(PH! addikt)

Szerintem meg pont hogy van, ennél a tápnál meg főleg van értelme a hőcsöves+alu lamellás hűtésnek. A hőcső pont ott van rögzítve benne, ahol a legjobban melegszik a táp.
A hőtermelés egy részét elvezeti az alubordákról.
Szóval biztos nem humbug...meg jól is néz ki :P (főleg ha nem is látom ;] )

Amúgy meg a Zalman cuccokat addig vettem, míg volt Mistral...a tápom 20K volt a VF1000 meg 7.5K. szóval ennyit azért megért.
Pont azelőtt vettem mind a kettőt, mikor lecsaptak rájuk a vámosok.
Ez volt a búcsúajándék :B

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#30) 14adam válasza Ari18 (#28) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen jóféle Seasonic-al rendelkezik.De majd amikor a félvezetők elsűlnek akkor már tök mindegy,hogy milyen beles...A venti olyan lassan pörög benne,hogy 90 fokosak a félvezetők...

(#31) Ari18 válasza 14adam (#30) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Van rá 5! év garancia. Szerinted mennyire érdekel? Erre csak azt tudom mondani, hogy Q9300@3.5GHz 4870 CF és simán melegedés nélkül bírta. ;] Ennyi

(#32) 14adam válasza Ari18 (#31) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy kis olvasni való

(#33) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hmm, legalább is ilyen is van :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#34) Dyno válasza Ari18 (#31) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Ha neked szétég, sok helyen semmibe veszik a garit....

(#35) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ismerve a Zalman-t, amennyiért adja a termékeit, azért egy jobb ár/érték arányú terméket lehet már venni. :U

Eladó 8 magos Opteron konfiguráció: http://hardverapro.hu/apro/8_magos_szerver_l1n64-sli_2xquad_opteron_8gb_memor/friss.html

(#36) Dyno válasza juliabrilke (#35) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

egy jobb ár/érték arányú

Nem is csak egyet. :)

(#37) Ari18 válasza 14adam (#32) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Olvastam már, de ameddig gond nélkül megy, addig mit foglalkozzak vele?

#34 Dyno Csúnya volna, ha nem az én hibámból tönkrement terméket, nem gariztatnának. Ha a garis papír nem sérült, akkor nem köthetnek belém.Aki hagyja magát azt biztos elhajtják.

[ Szerkesztve ]

(#38) (Darkwood) válasza buherka (#29) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Én akkor egy VF900 led VGA hűtővel leptem meg magam és azóta is rendben üzemel! :)

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#39) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Seasonic bél így meg úgy. Nem egyszerűbb Seasonic-ot venni?...
Főleg ha nem csak a tápról van szó, hanem a többi eszköz biztonságáról
is, amit rá kötünk. Ezt sokan hajlamosak elfelejteni...

Kryptonite lakatok a legolcsóbban nálam >> http://tinyurl.com/krybike

(#40) 14adam válasza LonGleY (#39) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Corsair Hx 520 ---> 25K
Seasonic S12II 500 ---> 32K

Na,de hagyom már a Corsair tápokat,mert itt a Zalman tápoknak a helye

(#41) vPhis

vPhis
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

600W : oké
nem moduláris : elfogadható
Zalman : oké
Zalman áron : na ebből nem kérek

(#42) Freeman2 válasza vPhis (#41) üzenetére

Freeman2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szép,de miért ilyen drága?Mondjuk a jelenlegi codegenem cseréjén gondolkodom ezt is számításba kéne venni :C

Half Life Story!

(#43) bteebi válasza buherka (#8) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Nekem ZM500-HP-m van, szintén a Mistral-ból :DDD, és cicereg, ami nagyon idegesít :(((. Megkérdeztem 1-2 ZM600-HP tulajt, hogy náluk is van-e ez a fura hang, de ők azt mondták, hogy nincs (vagyis ott valószínűleg kevesebb modellnél jött elő a probléma).

Visszavittem, egyrészt megemlítvén ezt is, másrészt pedig mondtam, hogy (akkor még AMD-s alaplappal) az érzékelők szerint a 12 V-os ág feszültsége viszonylag gyakran meghaladja a 12,6 V-ot (a szabvány szerinti tűréshatár 5%). Egy héten belül jött az SMS, hogy mehetek érte. A szervizes csávó egyszerűen annyit mondott, hogy "jó" :W. Alaposan megindokolta, hogy miért is :D. Aztán rákérdeztem, hogy mégis mit csinált vele, mire azt mondta, hogy pár napig ment az egyik gépükben, és semmi baja nem volt - de szerintem feszültséget nem is mért :(((. Bár az új(abb) Inteles alaplapom szenzorai szerint nincsenek gondok a feszültségekkel.

Ja, annó 23k volt a Mistral-ban, és a következő legolcsóbb helyen is 29-30 k volt, szóval "kénytelen" voltam ott venni... :U

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

(#44) 14adam válasza bteebi (#43) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szoftveres mérés nem minősül mérésnek.Multiméterrel mérj rá

(#45) Duree

Duree
(PH! addikt)

:C :C

Notebook javítás,Notebook alaplapjavítás smd szinten akár chipkészlet cserével.Vga kártya javítás csere VGA chip csere,Kijelzö csere javítás.Akku beszerzés eredeti és utángyártott is,tartozékok,alkatrészek beszerzése.

(#46) bteebi válasza 14adam (#44) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Nyilván, ez világos (de azért köszi a tippet :) ). Ezt alapvetően csak kifogásnak akartam felhozni nekik, hátha kicserélnék a tápot. De minden bizonnyal nem néztek meg rajta semmit se, jobb esetben talán kipróbálták, mielőtt leráztak volna annyival, hogy "jó".

Te is fiam, Bluetooth?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.