usb-n azért ellennék vele amíg telepakolom egy menetben
mondjuk összesen nincs ennyi hely a gépemen, de azért egy firewire jól jött volna még rá, ha már lan nem
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
usb-n azért ellennék vele amíg telepakolom egy menetben
mondjuk összesen nincs ennyi hely a gépemen, de azért egy firewire jól jött volna még rá, ha már lan nem
És kezeli az ékezetes karaktereket a feliratokban?
Mert ezeknek a lejátszóknak csak ez egy bajuk van, sajna 
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Nem igazán gyorsabb az átlag firewire, (400Mbit az elterjedt) mint az usb 2.0 (480Mbit). Főleg, ha számításba veszed, hogy 2.5" vinyó és maga az eszköz szvsz nem olyan gyors, hogy ki is használja.
érdemes lenne kipróbálnod, van különbség közte, nekem bent egy noname házam van mobilvinyóhoz, átraktam firewirere, és érezhetően gyorsult... nem azt mondom hogy villám lett persze
Realis atviteli sebessegben kb. 20-25%-al gyorsabb a Firewire. USB 30-33MB/s vs. Firewire 40-42MB/s.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Igazán megvárhatták volna vele az USB 3.0-át
(#7) dying_star
Ekkora, és nincs flac, no comment..
https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

kis aranyos
nekem tetszik! bár ha 720p-t támogatja, akkor egy HDMI csatit igazán rádobhattak volna. amúgyis kb platina árban lesz, sokkal nem dobta volna meg az árát.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
lol nincs flac, és ogg sem, pedig mind2 full ingyenes. Ez egy fosch!
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
jaja, flac kéne már ekkora vinyóhoz. avagy ha már tvre köthető, akkor miért ne köthetnénk ki a hifire is/használhatnánk otthon egy rendes fülessel.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.