Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

7200-as vajon? :U

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#2) Csepy válasza sNORh (#1) üzenetére

Csepy
(senior tag)

Nem 7200-asből a 250-es a legnagyobb.
Mire kell a 7200rpm egy külsőben?

Regards: Csepy

╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

(#3) rgranc válasza Csepy (#2) üzenetére

rgranc
(kvázi-tag)

Én pl. arról futtatok USB-sített Windows XP-t a céges notin... :D

(#4) Csepy válasza rgranc (#3) üzenetére

Csepy
(senior tag)

Jó, de ahhoz nem kell 500GB ;)

Egy ilyen adattárolásra való, és hordozgatásra és hogy azt a 10-20-30 gigát, amit fel-le másolgastsz azt nem mindegy, hogy 15 perc, vagy 20 perc alatt msáolja?

Félreértés ne essék, nem vagyok a 7200rpm ellen ebben a méretben (nekem is egy 200-as 7200-as Seagate dübürüg a notimban), de külsőbe nem látnám értelmét, egyelőre nem.

╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

(#5) audi100td válasza Csepy (#4) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Főleg úgy, hogy csak USB-n csatlakozik...

(#6) sNORh válasza Csepy (#2) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

"friss fejlesztésű winchester dolgozik" ebből mertem gondolni :)

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#7) Csepy válasza audi100td (#5) üzenetére

Csepy
(senior tag)

Pontosan. eSATA már más kérdés lenne.

(#8) Loha válasza Csepy (#7) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

7200-es azért sem szokás USB-re rakni, mert nem bírja táppal ellátni.
eSATA sztem hülyeség lenne ilyen kis hordozható HDD-nél, senki sem fog azért külön tápot hurcolászni magával, hogy 35MB/s helyett 45MB/s-el másolgasson.

[ Szerkesztve ]

(#9) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

méretes és pofás darab - majdnem olyan szép mint a passport :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10) Penge_4

Penge_4
(PH! addikt)

35 000 körüli áron nem is olyan drága. Csak USB helyett lenne FireWire, vagy már jönne az USB 3.0, mert addig tényleg csak ideiglenesen kisebb terjedelmű adatok tárolására alkalmas, de USB 2.0-t 500 giga azért necces. :D

(#11) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez most a WD 500-asához hasonlóan normál magasságú 2,5" HDD, vagy még a vastagabb szériából való?

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#12) BITBOYS válasza erdoke (#11) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Tehát a Pasport széria vagy a normál 3,5"-ra gondolsz?

szerk: Tutira a 2,5" versön.

[ Szerkesztve ]

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#13) as_Rock válasza Loha (#8) üzenetére

as_Rock
(őstag)

2 USB-port kevés hozzá? :Y

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#14) Loha válasza as_Rock (#13) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Lehet, hogy 2 USB port elég hozzá, de lehet hogy nem, főleg laptopokon szokott ezzel probléma lenni, meg ugye nem mind1, hogy hova dugod azt a 2 USB csatit, mert csak akkor fog több tápot kapni, ha két külön tápellátású portra sikerült. Meg az sem mind1, hogy milyen hosszú az a USB kábel, mert minél hosszabb, annál kisebb az esély a problémamentes tápellátásra. Az sem mind1, hogy a USB/SATA elektronika milyen a külső házban, egyrész ez is USB-ről kapja a tápot, másrészt sebesség szempontjából is fontos tényező.
Minek két csati, ha az 5400-as és 4200-as vinyókat egy sima USB port is elviszi és 30-35MB/s-et ezek is tudnak?

[ Szerkesztve ]

(#15) erdoke válasza BITBOYS (#12) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Arra a hírre gondoltam, amit nemrég olvastam, miszerint a WD 500 GB-os 2,5" HDD-je volt az első, amelyik ezt a kapacitást 2 tányérral, és ezért normál magassággal bírta. A korábbi 500-asok vastagabbak voltak. A kérdésem tehát a tányérok száma, vagy a meghajtó magassága. Lehetne számolgatni a teljes, keretes méret alapján, de lusta vagyok megkeresni a számokat, hátha valaki már tudja.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.