Ha fotóstudióban ilyen projektorokkal válogattok képeket,azt megérdemlitek.
1.munkára nem jó
2.a CRT-TV-nél bizos jobb képe van egy projektornak!(nem beszélve az árárol a régi 72cm CRT TV-et ano 2000-ben 128ezerért vásároltuk)
3.Ez nem a jómóduságtol függ,hanem a szándéktól,amit az elöbb felvázoltam az 200.000Ft-os keretben helyetfoglalt.
Ha valaki fotókat akar retusálni,vagy fotókat akar nézegetni,akkor ahhoz passzoló Ledes monitorokat tudok ajánlani,ami színhű és jó, az kb 200.000Ft-tól kezdődik és nem nagyobb mint 27"!
Mozira van kigegyezve a projektor,vagy némi kis games is belefér.
Ha egy projektorral laikusoknak válogatsz képeket,azoknak tök mindegy mennyire színhelyes vagy nem!
Vagy, akkor te is csak nyálcsorgatni jössz erre a fórumfelé,mert engem nem győzől meg az biztos?
És csoróságod,szarozásban nyilvánul meg?(jólvan elnézést kérek,csak úgy érdekel)
"Igazad van, nem lehet rossz egy "moziszoba", ha az ember megengedheti magának."
Nem moziszoba,hanem egy egyszerü nappali!(a lakásom 50m2-es!)
Annyira engedheti magának meg ,az ember,mint egy Plazmatévét!
Szerintem ez manapság már nem annyira luxus,sőt már alap...
(plazma tv fogyasztása 200-350W) 107-128cm képátlóval felbontása 1024x768 jobb esetben 720p!
A projektor fogyasztása hasonlóan 180-230W+max30W brazos! felbontása azonos ,viszont 4x5x akkora képpel!(vászon nem kell hozzá,ill nem muszáj)
képátmérő 14"-200" ig élvezhető! 3kg a súlya! egy kis polcon elfér!
A plazmatv kb 35-50Kg-os nehéz batár állat!
[ Szerkesztve ]
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/