LegitReviews már tesztelte is.
Durván melegedős fajta.
TRON addict

LegitReviews már tesztelte is.
Durván melegedős fajta.
TRON addict

"Dógozzon' csak ténsasszony, dógozzon'!" 
Cserélhetem lassan a 2 terásokat.
Felszaporodtak a Linux disztrók.
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Ideje lenne már végre kihozni a belső 4 terásakat is! 

GoFlex szétbont, vinyó kivesz
[ Szerkesztve ]

Gari ugrik ![;]](/dl/s/v1.gif)
TRON addict

Az első vinyóm 40Mb -os volt... 

Gondolom az új tömörített image formátumban tárolod melynek mkv a kiterjesztése ![;]](/dl/s/v1.gif)
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

Pontosan. Ubuntu v. XXX 18+GB Edition. 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Csak tudnám miért poén elsőnek külső egységként kihozni a cumót. 
Valahogy nem látom a célközönséget. 
2 TB, 500 GB, 7200 RPM, garis winyó van óccóé' eladóóó : http://goo.gl/bWrs3

És akkor a melegedés miatt nem lehet megkapni sima belső driveként?
Ahogy nézem, ebben már 800gigás platterek vannak. A Hitachinak már van 1Terás. Na abból kéne 5-öt összepakolni. Szép kis szörnyeteg lenne. (pláne 2db olyan Raid0-ban)
[ Szerkesztve ]
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

ejha, méretes darab ![;]](/dl/s/v1.gif)
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

Nekem meg 10-es meg utána rögtön egy 20-as 
[ Szerkesztve ]
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö

Elég sok BIOS még a 3TB-osokat sem kezeli. Külső vezérlővel nem gond.

nem lényeg
[ Szerkesztve ]
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

a probléma csak bootra vonatkozik, ha csak tárolásra kell akkor meg jó
[ Szerkesztve ]

Lassan külön tv-állvány kell a számítógépekhez, ilyen dobozokban van minden külön, ugye jönnek lassan a külső vga-k is
.
[ Szerkesztve ]
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Nézem nézem a linkelt oldal utolsó oldalát:
1,43+3,63 nem = 4 tera...
bocs... giga tera
-Egyébként merre haladunk??

Pedig ha nem csak néznéd, hanem látnád is:
Capacity: 4,000,776,187,904 = 3.63TB
Szóval megvan az a 4Tera, csak míg mindenki más a bináris számrendszer alapű 1024-es váltószámmal számolunk, (így 3,63), addig a vinyógyártók 10-es számrendszerben számolnak, (1000-es váltószám) és úgy a 4billó byte elegendő a 4Terához.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

az egységekkel csak prefixum szinten volt bajom (giga, és tera...[ a hozzászólás szerkesztőben nincs lehetőség space-ekkel kitölteni a helyet, pedig pont a megfelelő helyen voltak az okézás élőtt...].) poénból már rég kiszámoltam, hogy ez kb. 92,xx %-os különbség, tudom jól!!! (hisz itt vagyok...)
először a rövid verziókat néztem: mondom MI?; aztán a hosszú vezetett a megoldáshoz...
[ Szerkesztve ]
-Egyébként merre haladunk??

szerintem meg 4darab 1TB-os tányér van benne
Seagate nem szokott 5tányéros vinyókat gyártani azt csak a Hitachi vállalja be általában.
Samsungnak meg WD-nek meg még 4tányéros sincs ők 3-nál meg szoktak állni tudtommal...
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

ha már mac-es is lesz, csinálhattak volna belőle thunderboltosat is. usb 2 kicsit kevés.

Én is ezt gondoltam, de a #1-ben linkelt Legitreview teszt azt mondja:
"Inside the GoFlex Desk 4TB enclosure is a single Seagate 3.5" SATA 6Gbps hard drive that has five 800GB platters spinning at 7200 RPM."

A P1 -et se zavarja ha rákötöm az 500 GB -os Seagate -em. Nem bootol róla, de miután elindult a Linux, minden egyéb varázslat nélkül lehet matatni. 
2 TB, 500 GB, 7200 RPM, garis winyó van óccóé' eladóóó : http://goo.gl/bWrs3