Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) motoros2

motoros2
(újonc)

Ő..jól látom hogy 'elérhető' szférába kerültek a 4Gb-s modulok? mert eddig csak 2 GB-s set láttam..
ui: jöhetnek a 12 után a 24 gigás csomagok! :DDD

(#2) -XadAnuX+ válasza motoros2 (#1) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Én sem emlékszek arra, hogy gyakran láttam volna notiba 4 GB-os modult.
Persze ehez már olyan terülten kell dolgozni, hogy ki tudja használni.

(#3) lezso6 válasza motoros2 (#1) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát végülis elérhető.

De akkoris 38ezer forint az a 4 gigás modul... :DDD

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#4) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Mikor lesz már végre asztali gépbe is 4GB-os modul? :W Már marhára itt lenne az ideje, a francnak sincs kedve 4db 2GB-os modulból felépíteni a rendszert és szenvedni ha emiatt nem megy annyira a tuning. :W

Nah kicsit elgurult a gyógyszerem mi? :))
Tudom, hogy már van 1-2 fecske, de az nem választék...

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#5) lezso6 válasza D.Orion (#4) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

DDR3 a barátod - két 16 gigás modul. ;]

DDR2 4 gigásban olyan mint a DDR1 1 gigásban...

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#6) Zotya84 válasza lezso6 (#5) üzenetére

Zotya84
(tag)

Még nekem sem szúrta ki semelyik gyártónál a szemem 4+GBos DDR3 1600 modul, pedig én is szívesebben vennék 2*4G-t mint 4*2-t... :(

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#7) D.Orion válasza lezso6 (#5) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

DDR3? :DD Azon időzítések mellett nekem nem kellenek, plusz(jah igen a második a nyomósabb érv) valahogy nincs kedvem 130K-t költeni a procira és a lapra, hogy vehessek mellé ddr3-mat... :)) Nah jó nem iszok ám többet ma.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#8) Skizz válasza D.Orion (#7) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van occón combo lap meg a ddr3 ára sem olyan durva már.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#9) kovsol válasza Skizz (#8) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

de most sok értelme nincs váltania nem lesz előrébb azzal se szerintem :)

amugy meg szerintem sok olyan noti van ami 4GB-os modult nem is tud kezelni, bár azok olyan tudásuak amikbe fölös lenne 8GB ram :)

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#10) Skizz válasza kovsol (#9) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem szorítottam pisztolyt a fejéhez. :D csak mint alternatívát írtam.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#11) Killing válasza motoros2 (#1) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

KB 2 napja volt hogy (igaz PC-be) de árulnak 12 GB-os kiszerelést. :U
[link]

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#12) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Bevállalnám, de nem tudom, elviszi-e a notim. Most 4 van, az is elég majd mindenre. Viszont 8-nál kikapcsolnám a virtual memory-t.

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#13) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ehhh, sajna nem minden noti fog ezzel összemelegedni :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#14) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valaki megmondaná hogy Notbookba minek 8 GB memória? :F

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#15) Keldor papa válasza Killing (#14) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Aláírásban jól mutat. Jampis...

[ Szerkesztve ]

(#16) Ste válasza Killing (#11) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, összesen 6db modullal.
Van asztaliba is, igaz egyelőre szerverfronton 4gigás modul.

A legjobb lenne ezkeket Netbook-ba rakni :D (tudom, nem látná, de lehetne a gizdaság új mérőfaktora)

True Success is Blonde

(#17) J03Y

J03Y
(tag)

Átlagfelhasználónak az összesen 4Gb is sok... (itt "keményen" a játékokra is gondolok)
Jó megértem, mert 4Gb-ot már olcsón is be lehet szerezni, az én gépemben is annyi van. De minek több?

(kivételt képez az, aki tényleg kihasználja, de szerintem azért nem sok ilyen ember van)

Tel: 0630 / 447 1223

(#18) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon kevés noti támogatja egyelőre a 4 gigás modulokat sajnos.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#19) mephi666 válasza Killing (#14) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kb azért, hogy ha dvd-t nézel rajta, akár fel tudná bufferelni az egész lemez tartalmát a ramba :DD meg a tűzróka is fél tucat megnyitott lappal már megesz párszáz megát... (elég nagy zabagép lett mostanság) egyébként az más kérdés, hogy kb semmi értelme átlag felhasználóknál, max csak a menőzés... kb annyi haszna van, mint a 10+ megapixeles kompakt fényképezőknek... meg a többezres megadott iso értékeknek... van aki keménykedik vele és azt hiszi, h nagyon menő... más meg röhög rajta magában, mert tudja h "ennek nincs semmi értelme" :))

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#20) Jim Tonic válasza Killing (#14) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ugyanazért, amiért a többibe, vazz.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#21) Komplikato válasza D.Orion (#4) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"Mikor lesz már végre asztali gépbe is 4GB-os modul?"
Kapaszkodj, értelmesebb országokban kb. 2008 októbere óta kapható, és pont annyiba kerül, mint 2db 2GB-os modul. :U

[ Szerkesztve ]

Close the World ..... Open the Next!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.