Ő..jól látom hogy 'elérhető' szférába kerültek a 4Gb-s modulok? mert eddig csak 2 GB-s set láttam..
ui: jöhetnek a 12 után a 24 gigás csomagok!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Útvonal
Fórumok » Alaplapok, chipsetek, memóriák » [Re:] 4 GB-os SO-DIMM modul a Patriot tálalásábanHozzászólások

motoros2
(újonc)

-XadAnuX+
(őstag)
Én sem emlékszek arra, hogy gyakran láttam volna notiba 4 GB-os modult.
Persze ehez már olyan terülten kell dolgozni, hogy ki tudja használni.
Hát végülis elérhető.
De akkoris 38ezer forint az a 4 gigás modul... 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

D.Orion
(PH! kedvence)
Mikor lesz már végre asztali gépbe is 4GB-os modul?
Már marhára itt lenne az ideje, a francnak sincs kedve 4db 2GB-os modulból felépíteni a rendszert és szenvedni ha emiatt nem megy annyira a tuning. 
Nah kicsit elgurult a gyógyszerem mi? 
Tudom, hogy már van 1-2 fecske, de az nem választék...
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
DDR3 a barátod - két 16 gigás modul. ![;]](/dl/s/v1.gif)
DDR2 4 gigásban olyan mint a DDR1 1 gigásban...
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Zotya84
(tag)
Még nekem sem szúrta ki semelyik gyártónál a szemem 4+GBos DDR3 1600 modul, pedig én is szívesebben vennék 2*4G-t mint 4*2-t... 
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

D.Orion
(PH! kedvence)
DDR3?
Azon időzítések mellett nekem nem kellenek, plusz(jah igen a második a nyomósabb érv) valahogy nincs kedvem 130K-t költeni a procira és a lapra, hogy vehessek mellé ddr3-mat...
Nah jó nem iszok ám többet ma.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
van occón combo lap meg a ddr3 ára sem olyan durva már.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

kovsol
(PH! nagyúr)
de most sok értelme nincs váltania nem lesz előrébb azzal se szerintem 
amugy meg szerintem sok olyan noti van ami 4GB-os modult nem is tud kezelni, bár azok olyan tudásuak amikbe fölös lenne 8GB ram 
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
nem szorítottam pisztolyt a fejéhez.
csak mint alternatívát írtam.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
KB 2 napja volt hogy (igaz PC-be) de árulnak 12 GB-os kiszerelést. 
[link]
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Bevállalnám, de nem tudom, elviszi-e a notim. Most 4 van, az is elég majd mindenre. Viszont 8-nál kikapcsolnám a virtual memory-t.
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Devid_81
(PH! kedvence)
Ehhh, sajna nem minden noti fog ezzel összemelegedni 
.::www.megadanceradio.hu::.
Valaki megmondaná hogy Notbookba minek 8 GB memória? 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Aláírásban jól mutat. Jampis...
[ Szerkesztve ]
Ja, összesen 6db modullal.
Van asztaliba is, igaz egyelőre szerverfronton 4gigás modul.
A legjobb lenne ezkeket Netbook-ba rakni
(tudom, nem látná, de lehetne a gizdaság új mérőfaktora)
True Success is Blonde

J03Y
(tag)
Átlagfelhasználónak az összesen 4Gb is sok... (itt "keményen" a játékokra is gondolok)
Jó megértem, mert 4Gb-ot már olcsón is be lehet szerezni, az én gépemben is annyi van. De minek több?
(kivételt képez az, aki tényleg kihasználja, de szerintem azért nem sok ilyen ember van)
Tel: 0630 / 447 1223
Nagyon kevés noti támogatja egyelőre a 4 gigás modulokat sajnos.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
kb azért, hogy ha dvd-t nézel rajta, akár fel tudná bufferelni az egész lemez tartalmát a ramba
meg a tűzróka is fél tucat megnyitott lappal már megesz párszáz megát... (elég nagy zabagép lett mostanság) egyébként az más kérdés, hogy kb semmi értelme átlag felhasználóknál, max csak a menőzés... kb annyi haszna van, mint a 10+ megapixeles kompakt fényképezőknek... meg a többezres megadott iso értékeknek... van aki keménykedik vele és azt hiszi, h nagyon menő... más meg röhög rajta magában, mert tudja h "ennek nincs semmi értelme" 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Ugyanazért, amiért a többibe, vazz.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Komplikato
(PH! addikt)
"Mikor lesz már végre asztali gépbe is 4GB-os modul?"
Kapaszkodj, értelmesebb országokban kb. 2008 októbere óta kapható, és pont annyiba kerül, mint 2db 2GB-os modul. 
[ Szerkesztve ]
Close the World ..... Open the Next!