Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Pavti

Pavti
(senior tag)

Nem rossz, bár szerintem kicsit sok az a 80$ érte.

• Powered by: Tanker` •

(#2) Z86

Z86
(őstag)

Biztosan nagyszerű technika, csak ezzel a névvel olyan "vérpistikés" :U

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#3) Dassler

Dassler
(őstag)

Na végre! Csak ez miatt nem vettem eddig Alienware gépet.

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#4) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Látszik hogy nyár van, ennyire nincs hír hogy ez hír. Most őszintén, kb hány embert érinthet ez magyarországon?

Sami Koivikko - Sapphire

(#5) Daywalker válasza capulet75 (#4) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Hát nincs dömping, de elég sok dolgot meg szoktunk írni, nem csak a magyar vásárlókra vonatkozó dolgokat is. Nem mellesleg itthon is lehet Alienware konfigokat kapni. Aki pedig nagyon akar valamit, az beszerzi kintről.

(#6) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Router is van hozzá amivel ezt ki lehet használni?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#7) capulet75 válasza Daywalker (#5) üzenetére

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem a munkátokat akarom leszólni, ez távol álljon tőlem. De nyilván egy pörgös őszi-téli hónapban nem kerül főoldalra egy ilyen hír.

Sami Koivikko - Sapphire

(#8) fricz19 válasza Oliverda (#6) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

az nincs :DDD

(#9) Daywalker válasza fricz19 (#8) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

De van!:) A D-Linknek van, DIR-665 a típusa (amerikában Xtreme N 450).

(#10) Daywalker válasza capulet75 (#7) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Értem, hogy nem leszólni akarod, de azt nem értem, hogy mi az, hogy a főoldalra. Minden hír kikerül a főoldalra. Alul az ott a folyam, ahova minden blog, hír, bemutató, teszt és néha hirdetés is kikerül (lásd ma PR jelzéssel).
Nyilván nyár van, el kell fogadni, hogy bizony vannak napok, amikor nincs semmi olyan érdekes, ami nagy érdeklődésre tarthat számot. Nekünk is jobb lenne, ha pörgős anyagok jelennének meg, de abból gazdálkodunk, ami van :O

(#11) Muerte75 válasza Daywalker (#10) üzenetére

Muerte75
(senior tag)

Engem például érdekelt ez a hir,még érinthet is úgyhogy köszi :R

TMUF timeless

(#12) Daywalker válasza Muerte75 (#11) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Akkor már nem dolgoztunk hiába :C :R

(#13) capulet75 válasza Daywalker (#10) üzenetére

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyenkor kell pár új hírcsoportot kreálni.PL: álhírek, dögös csajok akik már majdnem számitógépeztek, 1PH ivóverseny... ;]

Sami Koivikko - Sapphire

(#14) Entryy

Entryy
(fanatikus tag)

Éppen ide (is) vág:

Szórakoztam kicsit az Alienware gépösszerakójával és az M18x el maximum internal felszereltség és minimum software és external hardware-kel 4év adv. garival
8662 $
:D
Egy laptopért...
Bár ingyenes a házhozszállítás.
:D

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#15) Dassler válasza Entryy (#14) üzenetére

Dassler
(őstag)

neba...akkor 100 dodó ajcsi van

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#16) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

valaki tudja amúgy hogy régebbi notebookokba miért nem lehet kapni miniPCI-E N-es wifi kártyát? néztem TP-Link kínálatot nincs, néztem Linksys-t nincs

nem gondoltak arra hogy több millió régebbi tulaj szívesen kicserélné a G-s kártyát N-re ha kapna bővítőkártyát?
én pl kapásból 5laptopot cserélnék át ha pár ezerért lehetne kapni bele N-es kártyát de nem találok sehol max ilyen laptop bontókba

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#17) M. Andris válasza TeeJay (#16) üzenetére

M. Andris
(lelkes újonc)

intel 6200 as kártyáit innen onnan belehet szerezni kb 5-6ezer forint itthon is

(#18) tntmax

tntmax
(lelkes újonc)

És milyen távolságon belül tudja majd a 450-et? Max 1 méter ha nincs köztes akadály?

(#19) Radványi

Radványi
(kvázi-tag)

Engem pl erdekelt ez a hir eppen alien noti vasarlas elott allaok mar csak azt varom hogy bekerul e az amd uj udvoskeje a rendelheto cuccok koze.

Csak igy tovabb minden hir johet meg ha kicsi is inkabb ezt olvasom mint barmi mas organumot.

[ Szerkesztve ]

(#20) Muerte75 válasza Radványi (#19) üzenetére

Muerte75
(senior tag)

Már bekerült [link]

TMUF timeless

(#21) Radványi válasza Muerte75 (#20) üzenetére

Radványi
(kvázi-tag)

VGA valoban de en cpu ra varok talan osszel vagy karacsonyra lesz az is ha mar elrajtoltak rendesen a buldozerrel.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.