2-3 éven belül olcsósított ultrabook? leizzadna az alma ha minőségben jó lenne...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
2-3 éven belül olcsósított ultrabook? leizzadna az alma ha minőségben jó lenne...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Portokat, értelmes kijelzőt és rendes hűtést alájuk. Majd utána veszem én is...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

Szerintem nem befolyásolná az Apple eladásait.
Azt azért veszik, mert APPLE, és nem számít nekik, hogy 2-3X annyiba kerül, mint egy ugyanolyan tudású "nem Apple".
Az ilyen sales-es marketingszagú grafikonokról mindig az Itanium eladási ábrája jut eszembe 
[link]
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
Ultra.... nem tudom minek kell ezt erőltetni, eddig is megvoltunk nélküle.
Szép és jó, de drága, és nem tudom az a 600 dollár ami előre van jelezve mégis mikor valósul meg 
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d - Csak a kettes Golf: aki tud hibátlan állapotút eladót szóljon
Gonosz, nagyon gonosz ![;]](/dl/s/v1.gif)
Falsus in uno, falsus in omnibus.
EGyszer majd az is elmúlik.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

Az ilyet nem tudom megérteni.
Az ősember is jól elboldogult tv nélkül mostanra meg már az emberek a MOBILJUKON TV-ZNEK! 
Volna pénzem, vennék belőle, de nincs, hát nem veszek. Engem csupán ennyi tart vissza. 
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

A helyzet az, hogy magát az ultrabook-ot az Intel preferálja, ő áll mögötte, és elég sok pénzt tesz bele ebbe a projektbe. Az ultrabook nem a gyártók úgymond találmánya, nagyon idézőjelesen.
A lényeg, hogy az Intelnek ezzel kapcsolatosan is van egy elég komoly terve.
A gyártók meg már most az elején az 1000 dolláros plafon miatt is hisztiztek/hisztiznek, mert féltik a profitot, ezért most 2011-ben 1200-1300 dolláros áron is jelenhetnek meg még ilyen gépek.
Jövőre a tervek szerint 1000 dolláros plafont mindenkinek tartania kell, és 2013-ra jut el odáig a dolog, hogy 600 dolláros ultrabook-ok is legyenek.
Persze ez utóbbiak gyengébb hardverrel.
Nálunk azért is drágább, mert a kedves gyártók a dollárt egy az egyben váltják EURO-ra.
Mindenesetre az ötletet és az innovációt kell ezekben a termékekben keresni.
Igaz az Apple a Macbook Air-el azért már egy ideje jelen van és pont az Air hívta életre ezt a kategóriát.

Továbbá az Intel eltökélt szándéka, hogy pár éven belül megszűnjön minden más és csak ilyen vékony és könnyű gépek legyenek.
Szóval eljön az idő, amikor már csak ezzel lehetsz meg, mert más nem nagyon lesz.

egyébként érthető és jó dolog ez, végre pozitív hozománya is van az Intel hatalmának. mivel a notebookgyártók kvázi ülnek a babérjaikon, az Intel "kényszeríti" őket egy jó marketinggel a T&L notebook vonal ésszerű fejlesztésére.
kíváncsi vagyok a nagy felbontású kijelzők evolúcióját hogyan tervezi az intel, örülnék, ha 1-2 éven belül komolyan megugrana az ilyen kicsi notebookok kijelzőinek a felbontása.
#10: azért ehhez lehet az AMD-nek is lesz pár szaba. legalábbis remélem 
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™

Na most akkor cím alapján: valaki gyártja ezeket az ultrabookokat, és az ASUS meg az Acer akart venni ezekből sokat (gondolom a dolgozóiknak)..., de úgy döntöttek, hogy annyi mégsem kell nekik, mert osztályvezetőtől lefelé jó lesz nekik a sima noti is? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aki él és nem boldog, az téved!
Szerintem várható volt, hogy nem fognak kapkodni az emberek az ultrabook-okért. A közös ezekben a termékekben, hogy a Macbook Air másolatai, viszont annál gyengébbek dizájnra/minőségre/fílingre, árban viszont lényegében ugyanott vannak. Ugye világos, hogy ha valakinek egy Macbook Air tetszik, akkor azt fogja venni, nem pedig az Asus vagy az Acer másolatait.
(#12) pilóta
Gondolom ODM-ek gyártják ezeket a gépeket, ezért van szó arról, hogy mennyit rendeltek.
(#11) orbano
Az Intel nem gyárt sem képernyőket sem pedig paneleket, szóval szerintem teljesen hidegen hagyja őket ez a kérdés. Egyébként igen, szerintem is k*rvára gáz, hogy jelenleg a gépek 95%-ánál egyetlen elérhető képernyőfelbontás van, függetlenül attól, hogy 12"-os vagy 15.6-os gépről beszélünk.

nem hagyja hidegen, pont volt róla cikk. nyilván szeretné az intel, ha kicsit agilisabban fejlesztenének lapopokat a gyártók, mert akkor jobban fogyna az ő portékája is. ha beinulna egy "retina display" mánia, az meg tudná dobni a notebook eladásokat. gyanítom az intel is valahogy így gondolkodhat.
A vér nem válik VAZZE!™

Az asusnak saját gyára van tudtommal, vagy az ultrabookokat másvalakivel gyártatják? elég fura. kivel?
A vér nem válik VAZZE!™
nem hagyja hidegen, pont volt róla cikk. nyilván szeretné az intel, ha kicsit agilisabban fejlesztenének lapopokat a gyártók
Ez kimaradt, egy linket esetleg tudnál adni?
ha beinulna egy "retina display" mánia, az meg tudná dobni a notebook eladásokat.
Nagyon remélem, hogy beindul. Szégyen, hogy szép lassan egy mobiltelefonba is ugyanakkora felbontású kijelzőt fognak szerelni, mint amivel a 15.6"-os gépeket szerelik.
Az asusnak saját gyára van tudtommal, vagy az ultrabookokat másvalakivel gyártatják? elég fura. kivel?
Csak tipp volt, nem tudom, ki gyártja ezeket a gépeket. Lehet, hogy a "rendelés" kifejezést úgy kell érteni, hogy az Asus rendeli a gépeket az Asustek-től, vagy valami hasonló
.

vagy a platformot az inteltől.
a cikk amiben szó volt a Reina Qualityről: [link]:
A vér nem válik VAZZE!™

Persze, egyszer minden elmúlik. 

Mutass nekem AIR tudású (és a tudásban a méretei és a kinézet is beleszámít), olcsóbb notit légyszi. Ami übereli szerintem, az mind szintén retek drága. Pl. Vaio Z.
A vér nem válik VAZZE!™
Nem értem miért kell erőltetni az ultrabookot amikor az ember olcsóbban hozzájut egy nagyon jó tablethez.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Igazából a tabletet se értem, annyiért már nagyon jó lemezvágóollókat lehet kapni 
Falsus in uno, falsus in omnibus.

+1 A vágódeszka funkciót, mint hobbiszakács én igencsak előre helyezem. Elitebook meg Thinkpad kell a fenének...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

ugyan ezt akartam írni... sápítoznak, hogy az air drága, de még egy olcsóbb ultrabook nem látott napvilágot.. közben az apple a 3. generációt fejleszti... csak 2 év tapasztalatbeli előny szól mellettük ebben a szegmensben..