Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Zso2

Zso2
(őstag)

Nem tudom ki hogy van vele,de ha meghallom ,vagy meglátom a 3D -t már rosszul vagyok...
1. ránézésre az oldalsó i/o-k szerintem qva csúnyák(nálam pont az látszódik ha a nappaliba megyek,vagy a bejárattól jövök). A távirányító is nagyon gáz(kinek a pap...),ettől a 2 éves Lg-mé is szebb.Ilyen plazmáknál előny a hang az LCd-hez képest , remélem legalább az nem gyengült a "vastagság "változásával arányosan...
Az árról inkább ne beszéljünk,jó hogy újdonság, meg minőségi márka, név stb.(habár már nincs biztos nincs akkora előnyük) nagon brutál az ára... az értékelés pont jó ... a cikk jó lett.

[ Szerkesztve ]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#2) determinator

determinator
(újonc)

Igen. Szép TV, jó TV, csak az ára...
Még ha milliárdos lennék, akkor se adnék egy TV-ért ennyit. Olyan messze még nem gurult el az a gyógyszer. :))
Ez olyan számomra, mint egy luxus autó, hogy de szép, ilyen is van. :)
Az ilyen TV-k maximum presztízs kérdésben játszhatnak szerepet. Pl. a sok karikás autógyár vezérigazgatója már el tud gondolkodni ilyenen.
Én inkább a 150.000.-es kategóriában keresgélek.
A Tetszett értékeléssel pedig egyetértek.

"Ezért jobb a dinnye mindnél... rengeteg magja van." By: KaiotEch

(#3) Zso2 válasza determinator (#2) üzenetére

Zso2
(őstag)

Aki ilyen árkategóriában néz az is meggondolja, porhintés ez az "újdonság".. több alternatíva van ennyi pénzért.

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#4) DeathAdder válasza Zso2 (#1) üzenetére

DeathAdder
(senior tag)

Szerintem is nagy vicc eza 3D őrület. Nekem volt,de amint tudtam túladtam rajta.
Labdába sem rúghat egy BD50-es Blu-ray film mellett.
Látok én elég 3D-t ha kimegyek a szabadba :DDD

[ Szerkesztve ]

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#5) frenetik

frenetik
(lelkes újonc)

végre egy normális pana távirányító!

(#6) Daywalker válasza DeathAdder (#4) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Ez utóbbi mondatodat beraknám aláírásba, ha szabad :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7) Márton

Márton
(PH! addikt)

200 Hz? Akkor azon végre simán mennek az 50i 3D videóim :-)

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#8) Integra

Integra
(Jómunkásember)

még mindig a pana plazma a csúcs, de ez a tv is sajnos úgy meg van szórva szeméttel, hogy a nyavajának kell igy.. adják csak az üveglapos panelt, tunerrel meg hdmi in-nel, se lejátszó, se hanszóró, se más teljesen felesleges és funkcióját soha 100%-ban el nem látó felesleges ficsőr nélkül, és bestseller-t csinálnak.

[ Szerkesztve ]

(#9) Otisz

Otisz
(senior tag)

Azt hiszem, ehhez egy új lakást is kellene vennem...

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#10) stevve válasza DeathAdder (#4) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Szerintem is nagy vicc eza 3D őrület. Nekem volt,de amint tudtam túladtam rajta.
Labdába sem rúghat egy BD50-es Blu-ray film mellett."

Ez a két dolog hogy függ össze? :F Mi nem rúghat labdába?

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#11) mzso

mzso
(fanatikus tag)

Lehet ekkora méretnél már inkább laservue-t érdemse venni. Az csak 3,494.66 USD 75 collra. Már csak azt nem értem miért csak az usában árusítják.

A nettó 100 Hz tetszik, kár hogy nem legalább ennyi a norma filmeknél/TV-nél. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem tud 200-at simán ha stereoban megy...

(#12) diablo666

diablo666
(lelkes újonc)

brutalisan jo Tv...ha milliomos lennek ez lenne az elso,amit megvennek.. :DDD

(#13) DeathAdder válasza stevve (#10) üzenetére

DeathAdder
(senior tag)

Igaz.nem összehasonlítható a 2 dolog,de tágabb értelembe véve ,hogyha azt nézzük,hogy leülök a TV elé, akkor szerintem a 3D egyáltalán nem ér fel egy kristálytiszta Blu-ray-el.
Főleg ha 2ésfél órás "műsorról" van szó,én már fél óra után unom az enyhe térhatás érezetét (+ még a szemüveg a kobakodon :((( ) BR oldalról viszont volt hogy csak a remek kép miatt néztem végig egy alapjába véve unalmas filmet.
Persze ez szubjektív.

(#14) Komplikato válasza DeathAdder (#13) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Most csak én nem értem, hogy 3D BD lemez vs 2D BD lemez összehasonlításról van szó? Mert akkor ha létezne normális megjelenítés ami nem nyeli be a fényerő 50-70%-át, akkor nem ugyan ott kéne lennie a kettőnek minőségben? :F

Close the World ..... Open the Next!

(#15) diablo666 válasza DeathAdder (#13) üzenetére

diablo666
(lelkes újonc)

ennek a modellnek a 3D-je is kiemelkedoen jo..biztos nem dobnad ki,ha meglatnad :D es nem 3D-s forrasoknal is az altalanos kepminoseg jobb a 3D technikaval rendelkezo Tv-knek,ennel a modellnel meg kiemelkedoen jobb,a dizajn is fejlodott az elozo evi modellekhez,bar ez szubjektiv..

(#16) stevve válasza DeathAdder (#13) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az rendben van, hogy a Blu-ray tetszik, nekem is, de ettől még nem muszáj 3D-ben nézni és ezen a tv-n is minden bizonnyal ugyanolyan lenne a képe a nem 3D-s 1080 filmnek, mint egy másikon, ami nem tud 3D-t. :)

PH semleges

(#17) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

És hány embernek lesz ilyenje, már megjelenéskor :(

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#18) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég jó tv, elfogadnám, igaen az ára már nem annyira, de ugye ez felsőkategória. :K
Egyébként nemtudom, h. van vele a többség, a Pana tvirányítók nagyon is jók, legalább is nekem jobban bejön mint a Samu ( oké, több is van, kimondottan a 8-7 kategória giccses irányítóira gondolok ) de ugye izlések és pofonok.
Jó teszt, köszönjük. :R

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#19) Peat;) válasza stevve (#16) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Szerintem pont ezt írja, hogy neki fölösleges volt a 3d, maradt a 2d-nél annak ellenére hogy a készüléke tudta. Sokan vannak így és nem ismerem a célközönséget de erős a gyanúm hogy 1-2 alkalom után ezen 3d készülékek az életük 99%-át hagyományos használattal fogják tölteni.

(#20) Kinder válasza Peat;) (#19) üzenetére

Kinder
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Még kb 5 évig igen, marad 99%-ban a 2D.
De aztán egyre több lesz a 3D adás és egyre jobb tévék lesznek.
Én nem mondom, hogy hülyeség, igenis jöjjön a 3D. Fejlesszék csak szépen. :)

(#21) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

Remek, ennyi pénzért már inkább micsu LaserTVt vennék, ha láttam volna életemben összerakva ennyi pénzt :D

[ Szerkesztve ]

(#22) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

1.1 milla a 65"-ért, az ár az szörnyű, viszont az árkülönbség 55" höz képest nem vészes.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#23) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Szó sincs ilyesmiről.
A TV-t úgy elfogadnám ahogy van, és vennék is ha lenne rá éppen keretem.(vagy talán Sharpot).
Most is Panám van,és teljesen megvagyok elégedve vele, imádom őket :)

[ Szerkesztve ]

(#24) hcl

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A ventik meg gondolom olyanok, hogy pár év múlva elkezdenek hrrhrhrhrhrhrhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aztán akkor úgyis TV-t cserél az ecceri pógár.

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#25) HUNNIA1920

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

"A készülék ára 789 990 forint, ami nem kevés, ellenben sok."
Micsoda bölcsesség. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Nagy-Magyarország te sosem maradsz árva, mindig szívünkben élsz, szeretetbe zárva" - EF.

(#26) stevve válasza Peat;) (#19) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Rendben, ezt értem, de nincs nagy különbség egy 3D-t is tudó tv és egy hasonlóan teljesítő, csak 3D nélküli között akkor, ha nem 3D-s tartalmat nézel. Ergo az, hogy van benne 3D nem hátrány, max. felesleges lesz. :)

PH semleges

(#27) GIJoe válasza stevve (#26) üzenetére

GIJoe
(fanatikus tag)

vagy akkor már kibírnék még 1 évet és... "Már jövőre piacon az LG 140 centis (55 inch) OLED TV"

(#28) stevve válasza GIJoe (#27) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

wow, bár gondolom, nem a mostani LCD árban fogják mérni. :D

PH semleges

(#29) Integra válasza stevve (#28) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

addig még sok projektort el lehet adni, és gyanitom utána is :)

(#30) Johnny Cage válasza GIJoe (#21) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

az egy sima projektoros TV...

(#31) GIJoe válasza Johnny Cage (#30) üzenetére

GIJoe
(fanatikus tag)

akkor ajánlom figyelmedbe ezt a sima írást

HDTV Power Consumption: LaserVue vs. Plasma

[ Szerkesztve ]

(#32) headhunter válasza GIJoe (#21) üzenetére

headhunter
(senior tag)

Igaz, nem falra szerelhető, de 92"-nál 216W fogyasztás a "nem sámli" kategória! :Y

[link]

[ Szerkesztve ]

(#33) mzso válasza headhunter (#32) üzenetére

mzso
(fanatikus tag)

Az szerintem nem lézeres amúgy. A 75-ös laservue 103 wattja még annál is érdekesebb.

(#34) kerelo

kerelo
(senior tag)

"A készülék ára 789 990 forint" Ez számomra több mint megdöbbentő :Y Főleg az 50-es verzióhoz képeset.Hogy lehet ekkora felárat kérni +5 hüvelyk-ért

[ Szerkesztve ]

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#35) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Számomra az a szomorú, hogy mo-n nem lehet 50"-nál nagyobb 2D-s pana plazmát kapni. Pl: egy P60s30-at...

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#36) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

ez számomra kicsit erős:
"Ugyanezen család 50"-es változata 520 000 forintos árával megérdemelne egy ajánlott díjat,"

az 520 ezer forint is bődületesen sok pénz igen sok ember számára (nekem 7 havi fizum)
igaz nem a mi fizetésünkhöz szánták

[ Szerkesztve ]

(#37) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép meg jó de brutál drága és még kispórolták belőle a wifi vevőt is... :U

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#38) kpal válasza kerelo (#34) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Én is nézek hogy mennyi :Y ok szuper képe van de inkább akkor már veszek egy LG ami 60"-os vagy egy 60-as Samut és még olcsóbban is kijönne . Kicsit ez vibrálás zavar a Pana plazmákban néztem boltban is én speciel láttam a szemem nem bírta lehet másoknak nem ennyire érzékeny a szemük..

(#39) hcl válasza kpal (#38) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lehet, hogy a neonokkal interferált?

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#40) kpal válasza hcl (#39) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Nem hiszem mások is mondták akinek erre érzékeny a szemük és a AVFORUM-on is írták De embere válogatja ki veszi észre ki nem .

(#41) rsf

rsf
(kvázi-tag)

Az árát jobban elfogadnám mint magát a tv-t.

(#42) kpal válasza rsf (#41) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Ki nem.... :U :))

(#43) Steve(AMD)

Steve(AMD)
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

789 900Ft, na szép! :Y
Ennyiért már moziba is "teleportálhatná" tulajdonosát! :)

Olvasd végig a hirdetést légy szíves, mielőtt írsz! (Legyen benne az is, melyik termék felől érdeklődsz...) Köszönöm!

(#44) Bucser

Bucser
(újonc)

Ezeket a tv-ket nem a magyar Piacra szánják, így az áron sem kell hülledezni.

A cégünk Pana márkaboltjában london belvárosában az 55-ös és az 50-es modell az egyik bestseller.

(ahogy a samsung boltot is a 46 és 55-ös 7-8-as szeria tartja víz felett)

Jó tv-k az emberek meg veszik mint a cukrot és mivel jó a képminőség sokat nem is kell küzdeni egy eladásért:)

(#45) kpal válasza Bucser (#44) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Hát azért itt is meg van az a réteg akiknek ennyi lé nem számít . :U

(#46) Steve(AMD) válasza kpal (#45) üzenetére

Steve(AMD)
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Bizony meg van, de nem hiszem, h. beírna ide bármit is...

Olvasd végig a hirdetést légy szíves, mielőtt írsz! (Legyen benne az is, melyik termék felől érdeklődsz...) Köszönöm!

(#47) kpal válasza Steve(AMD) (#46) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Azok nem itt vannak :)

(#48) bolic válasza hcl (#24) üzenetére

bolic
(senior tag)

Többéves Pana plazma TV-m van, 5db venti dolgozik benne és sohasem romlanak el, mert minimális járatban vannak (imho 12V helyett kb. 5V-8V lehetséges), persze nagyon csendesek, kézrátétellel is. A minőségi ventik akár 100 évig bírnak, pl. a kb. 80-100 éves asztali ventillátor is még mindig működnek. Nagyon jól tudjátok hogy szir-szar alkatrészt nem érdemes betenni a minőségi TV-be, habár az TV-mben belenéztem az áramkört és félek a rövid élettartamú bufferkondiktól, az nem úgy mint a minőségi fémkondik az új alaplapokon.

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

(#49) hcl válasza bolic (#48) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"agyon jól tudjátok hogy szir-szar alkatrészt nem érdemes betenni a minőségi TV-be"
Nagyon jól tudjuk, hogy beleteszik :D
(TV-t is gyártó cégnél dolgozom, szerinted? ;] ;) )

"Fémkondi"
Az miiii ? :)
Arra gondolsz, hogy az SMD elkó, ami ugyanúgy elkó, mint a nem SMD elkó, az fémszínű?
Mert akkor benézted... A szilárdelektrolit az más, az viszont tényleg tartósabb, de ha minden kondi olyan lenne a TV-ben, akkor 3x ára lenne...

[ Szerkesztve ]

(#50) rsf válasza bolic (#48) üzenetére

rsf
(kvázi-tag)

És mi az a Buffer kondi??

Én csak Puffer kondit ismerek. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.