Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Hú, szerintem nagyon szép. A szál-csiszolt borítás engem majdnem minden esetben le tud venni a lábamról :) A piros berakások pedig nagyon elegánssá teszik a gépet. Nekem kifejezetten tetszik :)
Már csak az sajnálatos, hogy nem az én árkategóriám.

[ Szerkesztve ]

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#2) Z86

Z86
(őstag)

Ránézésre nagyon masszív darabnak tűnik.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#3) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

"...továbbá van harman/kardon mélynyomós hangrendszere..."

Na, ez érdekes! Jöhetett volna egy picit több infó is... :K

Alléz Olympique de Marseille!

(#4) HZoli87 válasza Eddie141 (#1) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Szerintem csak festett műanyag.

Itt van több kép is gépről. Link

(#5) Peter13 válasza yakuza.tora (#3) üzenetére

Peter13
(tag)

Legendákart mesélnek a Qosmio-k hangjáról, úgyhogy csatlakozom: én is nagyon kiváncsi lennék hogy mit is pakoltak bele pontosan. A külseje speciel nekem nem jön be (de hát ez tényleg ízlés kérdése), viszont nem értem miért kell egy bálnának beállítani: az én laposom szintén 17,3-as (Samu r720 - igaz kicsit könnyebb), és egyáltalán nem érzem se nagynak, se hordozhatatlannak (bejárta velem fél Európát, és rengeteget hurcolászom a lakásban is az emeletek között). Azért mert a netbook a divat, ez még nem egy bálna, és nem hordozhatatlan...

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#6) yakuza.tora válasza Peter13 (#5) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Manapság a tábla a trendi, (majd kinövik) aztán ami már nem sorolható ebbe a kategóriába, azt könnyen ledinoszauruszozzák. Nem kell ezzel foglalkozni. ;)

Alléz Olympique de Marseille!

(#7) Eddie141 válasza HZoli87 (#4) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Valóban az. Elég megtévesztő, de csak távolról. Pedig a súlyából kifolyólag én rögtön el is könyveltem, hogy az bizony fém. Érdekes. Közelebbről már nem olyan szép megoldás.
Nem szeretem az ennyire félrevezető propaganda képeket :(

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#8) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon szép és nagyon drága. :)

(#9) Koley

Koley
(kvázi-tag)

Nem gyenge :D

(#10) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is rossz az ára, ez egy gamer noti (mobility 6870 szinten van), és még 3D-s is. Sőt, még csak nem is az idétlen (személyes vélemény) MSI übergémer notebook kinézete van. Jó cucc. :K

Mondjuk mire ideér, lesz vagy 500-600 rongy.

[ Szerkesztve ]

Trolololololol | Steam: thomahu

(#11) T. Almeida válasza Peter13 (#5) üzenetére

T. Almeida
(senior tag)

Nekem egy X500-asom van és tényleg döbbenetesen jó hangja van!

Az új qosmio gyönyörű, sokkal szebbnek tűnik kép alapján, mint az enyém. Kicsit sajnálom, hogy "visszavettek" a képernyő átmérőjéből.
Ez lesz a köv. gépem (persze csak ha sikerül meggyőznöm a főnököm, hogy virtualizációs tesztelésekhez kell egy ilyen erős gép :D)

(#12) labrat válasza Peter13 (#5) üzenetére

labrat
(újonc)

Nekem meg egy x305-ösöm van, azaz csak volt, mert épp behalt az alaplapja, de valószínűleg x770 lesz az utóda :)
És igen, audioban verhetetlen. Hihetetlen jól szól, külön asztali hangfalszett abszolút nem kell hozzá, még zenehallgatáshoz sem. Persze a vájtfülű audiofilek nyilván nem érik be ezzel, de nem is ők a célcsoport :)

Az x770 külsejéről meg annyit, hogy az x300-as szériához képest már így is klasszisokkal szebb, a Qosmio széria soha nem dizájnban volt erős, hogy finoman fogalmazzak...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.