Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A vevők is ennyire oda vannak ezekért a 3D-s dolgokért, vagy csak a gyártók? Mert egyelőre inkább az utóbbit látom.

..hááát, a 3D-től eltekintve ezek teljesen átlagos projik. (az a 2000 óra annyira azért nem vészes 4000 lumen mellett)

...viszont utálom a DLP-t.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) yakuza.tora válasza Male (#1) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ez jó kérdés. Én egyelőre nem tervezem lecserélni a BenQ500-am! :N

Alléz Olympique de Marseille!

(#3) Márton válasza Male (#1) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

Én vevő lennék, és odavagyok igen! :K
De ma sokkal jobban megéri az Acer 5360, 170ezerért 720p minőség!
3000 óra tényleg nem kevés, nem tudom miért szerepel ez a cikkben,
mintha a maiak 5-6 ezreket mennének alapból. Napi egy 3 órás film 3 éven keresztül.
Ez tényleg kevés?...
A trapézkorrekció funkciót nem sokan fogják értékelni, lévén digitális és ront a képminőségen.

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#4) bteebi

bteebi
(senior tag)

"A készülék 2500 dollárba kerül, és már egy magyarországi forgalmazó kínálatában is megtalálható, egészen pontosan 337 000 forintot kell érte kifizetni."

Ez mindenképp el van valahol írva - mert hát vagy 1500 dollár, vagy pedig 537000 forint - de a 2500 USD/337000 HUF nagyon nem stimmel. Vagy az is lehet, hogy csak simán nagyon jóért' váltják a dollárt :DDD.

Kíváncsi lennék a projektorok 3D-s "teljesítményére". Valószínűleg különösebben nem nyűgözne le. Persze ez még igencsak a belépő (ár)kategória.

Te is fiam, Bluetooth?

(#5) Male válasza yakuza.tora (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...én is jól megvagyok a 2D-s Sonymmal :)
(bár a "lens shift" jó dolog, ami a tiédben is van... az hiányzik kicsit)

Márton: Egy már van akkor :)
A LED-es 20.000-ekhez képest tényleg kevés, csak hát az más kategória ilyen 30-60 lumennel.
Jah, azt a korrekciót jobb elkerülni.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#6) yakuza.tora válasza Male (#5) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

:D
Az előző projektorom egy BenQ W100-as volt, (DLP) de nagyon nem bírtam a szivárvány efektust...

Alléz Olympique de Marseille!

(#7) Teasüti

Teasüti
(őstag)

Vmi nem tiszta.
Mitől is 3D-s egy megjelenítő?
Mi olyan különleges ezekben a cuccokban?

Mert én eddig úgy tudtam, h csak egy magas képfrissítés kell hozzá és egy shutter szemüveg...

Viszont látom ezeket a tévéket meg mindenfélét, amik hú de cool, hú de fasza 3D-s képet adnak, de ezen felűl tök átlagos, vagy néha átlagon aluli képességeik vannak, de mégis horror áron kelletik magukat. :F

3D-hez csak 3D-s médium kell, nem? Vagy van ezekben vmi hardveres varázslás is?! :C

Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

(#8) Márton válasza Teasüti (#7) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

maximum egy szinkronkimenet a szemüveghez.
de alapvetően a többség 120Hz-es.
De van hdready-s plazma 200k alatt.

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#9) Jarlaxle

Jarlaxle
(senior tag)

Hat ez a felbontas nagyon gyengusnak tunik nekem, ilyen arban inkabb valami 1080p 2D projektort neznek, 3D tartalom az meg ugysincs. Talan majd 1 ev mulva erdemes lesz 3D megjelenitot beszerezni...

(#10) Male válasza yakuza.tora (#6) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az zavar engem is rettenetesen... mondjuk van aki nem látja, ő meg csak értetlenkedik mellettem, hogy mi a bajom a képpel.
(Nekem egy Sharp PG-B10S volt előtte... na azon volt lens-shift... szerettem is nagyon.)

(#11) M@trixfan válasza Male (#5) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Ha SXRD-s Sony vetítőd van akkor nagyon gratula és jó értelemben irígyellek érte! :R Amúgy is gratula a vetítőhöz, de ha SXRD (LCOS) akkor az nagyon hűha :)

Akinek van már vetítője szvsz érdemes várni legalább még egy évet a 3D-vel mert könnyen bejöhet a 200 Hz vagy akár még magasabb frissítés támogatása ami egyre kellemesebb a szemnek ezeknél a Shutter Glass Megoldásoknál.

twitter: MatrixfanLive

(#12) Male válasza M@trixfan (#11) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neeeem, LCD-sem van :)

Amíg a lámpa bírja, nem fogok cserélni.... az még pár év elvileg... addig kijöhet jópár dolog :)

(#13) arty

arty
(senior tag)

prezentácios 3D vetitők? ezekne kaztán van értelme ... :(

(speckok alapján ezek bizony nem házimozira vannak...)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.