Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

körbeforgatható webkamera. asztaaa....
nem hittem volna, h még ebben a században valaki meg tudja csinálni ezt a bámulatos, mindenki által igényelt technikai bravúrt
biztos a nasa van a háttérben :DDD

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#2) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt motor forgatja vagy kézzel kell?

(#3) Cyno válasza akosf (#2) üzenetére

Cyno
(tag)

Persze, 8800 Ft-ért még távirányító is jár zozzá. :)

(#4) akosf válasza Cyno (#3) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kicsit utánanéztem, mert kezdett érdekelni a dolog, de úgy tűnik rosszak az információid.

Itt a lista hogy mit tartalmaz a csomag: [link]
- i-Look 1321 web camera
- Quick guide
- Driver & Genius WebMate (CD)
- CrazyTalk Avatar Creator (CD)
- CrazyTalk Cam Suite (CD)
- User’s manuals (CD)

Ráadásul egy kanyi információt nem találtam arról hogy PC-ről vezérelhető lenne hogy merre nézzen. 8800 Ft-ért, így egy kicsit soknak tűnik... :(

szerk.: Persze, akkor meg mi a fenét takar a forgathatóság? Forgathatóság nélkül is úgy állítom ahogy akarom, nem? :F

[ Szerkesztve ]

(#5) Thrawn válasza akosf (#4) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt nem komolyan gondolta, azért a smiley ;)

Different songs for different moods.

(#6) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Wow... az én genius mikrofonom is 360 fokban forgatható :))

ugyanaz a gömbcsuklós megoldás :DDD

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#7) akosf válasza Thrawn (#5) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eh. Azt hittem azért örül mert így neki is tetszik az ára... :B

(#8) orbano

orbano
(PH! félisten)

fizetett hirdetésünket olvashatták :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#9) wolruf

wolruf
(senior tag)

Nekem Logitech QuickCam Sphere van, a képminőséget leszámítva a forgatás egy kalap... szóval annyira nem jó :-D Darabos, lassú és bődületesen zajos a motor miatt, ami nagyon közel van a belső mikrofonhoz (ezért használok külsőt hozzá).
A képe csodás, gyenge fénynél is jól látszik, erős fénynél pedig ég és Föld szinte minden más kamerával szemben. Ennél is talán jó az optika és az érzékelő, és akkor ezt az árat megéri.

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#10) janos1988 válasza akosf (#4) üzenetére

janos1988
(őstag)

Hehe, az altalad belinkelt hivatalos oldalon Dwonload van irva, kicsit elnezte a weboldal keszito :)

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#11) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Nahát, az én laptopomon is körbeforgathatós webkamera van. Ha lehajtom a laptop fedelét, akkor a wemcam is lefele néz, ha teljesen hátrahajtom, akkor a plafont bámulja. Ha meg oldalra kell forgatni, akkor elfordítom a laptopot is. Nagy ügy. :DDD

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#12) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez mind szép és jó...na de minek? Ahogy apám mondaná: "Olcsó játék hülye gyerekeknek" :D

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.