Szépek ezek a zöld NYÁKok 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Zodicus
(fanatikus tag)
Valóban gyönyörűek

old school 
4 sale http://tiny.cc/aprok
A régi időkre emlékeztet, de kit érdekel, ha már a házban van úgysem látom többé. 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Most ez komoly, hogy a kicsi ferde szeműek kézzel válogatják a kosárból a memória chipeket, hogy az egészen fantasztikus 8 MHz-es órajelemelést véghez tudják vinni? 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Akkor ha jól értem a cikk elejét számíthatunk további gyártóktól is 2gb 560Ti kártyákra? ( pl msi, asus stb... ).
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

NOD
(senior tag)
Ahol ki lehetne használni a 2gb memóriát, ez ott meghal 
[ Szerkesztve ]

yakuza.tora
(PH! addikt)
Valamit valamiért! 
Alléz Olympique de Marseille!
Ennek csak marketing értéke van, más semmi.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

TeeBee73
(őstag)
Meg is ünnepeltük aNYÁK napján. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

blackydan
(fanatikus tag)
Lesz Beast változat?!? Na arra tényleg kivi lennék 
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black
Az a 8MHz annyira kellett, mint egy falat kenyér a hátamra. 
[ Módosította: BioNiCMaN ]

pschio
(őstag)
na. hogyhogy nem ddr2 van rajta és miért nem egyből 4 giga?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
Ez most nem Sparkle 
Éjszakánként álmodom, de nappal realista vagyok /MS/

kpal
(PH! kedvence)
erre 2Gb vram
akkor már az 580 jobban kihasználja a 3Gb -ot .

zazahoho
(őstag)
Kíváncsi lennék a hangjára is
gtx 460-nál sem fogyott a 2gb változat.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

kpal
(PH! kedvence)
460-ra is minek 2Gb ram csak marketing
[ Szerkesztve ]

TOM-202
(fanatikus tag)
Nekem is ez a gondolat járt a fejemben. Nem nagyon van olyan játék a GTA IV kivételével aminél nagyon sokat számítana a 2GB VRAM. A dobozon jól mutat a felirat, de haszna nem hiszem hogy sok van. Főleg addig nem, amíg a jelenlegi konzolváltozatok miatt DX9 es grafikájú játékokat kell megjeleníteni mindegyiknek. 

zazahoho
(őstag)
Így igaz , a gta4 az üdítő kivétel 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

lujó55
(őstag)
Nem egy break-through termék és még csak nem is néz ki jól.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Hát gondolom nem lesz valami nagy best-buy! 
De majd meglátjuk!
► "Húzd a procid, éljen teljes életet!" ◄

TeeBee73
(őstag)

Gl4diator
(kvázi-tag)
Jah, minek is a 2GB? Nálam a Crysis 2 simán megesz 1,6GB-ot a videómemóriából ha fullra rakok mindent
A rendszermemóriából is megesz vagy 5 GB-ot a 8 -ból, szal az se hülyeség ha van már 8GB a gépben.
[ Szerkesztve ]

Duracellm...
(őstag)
Kicsit lehetne gusztusosabb az a hűtő, nekem a "bóvli" benyomását kelti.
A zöld nyák pedig kuriózum, nemsokára megint divatba jön. Mert így a kis kínai a junka-ban, holdfénynél is tud majd smd-t beültetni. Így nagyobb a termelés, gazdaságosabb a gyártás 
kézzel válogatott alkatrészek 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
Én azért kiváncsi lennék végre 2 gigás kártya teszteredményeire. Legalább 1.5, 2 hónapja kapható idehaza(mármint Palit, Gainward, stb.), s sehol semmi.

TOM-202
(fanatikus tag)
Hmmm...régen láttam már a GTA IV ezen beállításainak oldalát. Ez ha jól látom a maximum beállítás amit én még a valóságban soha sem láttam játék közben.
Annyira azért emlékszem még hogy nekem kb. 1280MB VRAM-ot írt ki régen ilyen beállítások mellett. Pislogtam is nagyokat akkoriban az X1900Pro kártyám mellett 256MB RAM támogatásával. 
Lehet hogy időközben volt valami patch ami orvosolta a játék indokolatlan memória igényét? Nem lennék meglepve ha lenne ilyen.
Egyébként is lényegtelen mert ez is amellett szól hogy most már ez a játék sem igényli az 1GB VRAM-nál többet a maximális grafika futtatásához. Esetleg a 3DMark-ok, vagy videoszerkesztő programoknak szüksége lehet többre mint 1GB GDDR5?

Mostly Harmless
(lelkes újonc)
a Civ V is eszi a videomemóriát. nem mondom, hogy mind a 2 gigát kihasználja, de másfelet simán.
(the cake is a lie)

TeeBee73
(őstag)
Játékok alatt nem hinném. Viszont más alkalmazások simán igényelhetik, és ott lehet, többet ér 2GB DDR2, mint 1GB GDDR5.
MOD: Ehhez nem értek, majd az okosabbak megmondják. 
MOD2: Speed(R): Nem tudok nyilatkozni ebben az ügyben, minden esetre, a fenti beállításokkal Min:37, Avg: 48 FPS-t hoz, egy "elavult, középkategóriás" 5870.
Szaggatást sehol nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
Ennek ellenére mégis simábban fut 1+GBos karival, többek tapasztalata.
Pillanatnyilag nem tudom tesztelni a lapom miatt, de fsb1000 is írt erről..
Én azt mondom, hogy van létjogosultsága ezeknek a modelleknek, mert pl. Surround gamingnél nem fhd a felbontás, hanem durvább. Pl. 5760x1080ban szerintem tuti jobb lenne 2db 2GBos 560, mint 2 1GBos. És ez (mármint a 3db fhd kijelző 2db 560assal) nem is olyan elszállt összeállítás.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

TeeBee73
(őstag)
Más vélemény: (Lejárt a limit).
Aki 3 db. FullHD kijelzővel akar nyomulni, valószínűleg nem 22"-os BenQ-ban gondolkozik (semmi kifogásom az említett termékkel, nem azt kritizálom), és nem is 2 db. 560-at fog alá rakni.
De ez csak egyéni vélemény. Én legalább is, nem így csinálnék Eyefinity-t.
(Az árakra gondoltam.)
[ Szerkesztve ]

Angel1981
(PH! addikt)
Én sem látom sok értelmét ebben a kategóriában - marketing és kész.

TOM-202
(fanatikus tag)
Közben gondolkodtam rajta, és arra jutottam hogy a többképernyős megjelenítésnek kellhet 2GB VRAM a mostani modern fejlesztésű és PC-re optimalizált játékoknál.

Boxi88
(őstag)
Nem sok haszna van a 2GB-nak, de azért nem baj ha van tartalék... 

TTomax
(PH! kedvence)
Az egyik szemem sir a másik nevet... csak SLI-re lehet érdemes ez a 2Gigás megoldás,több monitorhoz... viszont ez a hűtés egy ilyen rendszerhez több sebből vérzik...
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Akinek viszonylag kevés pénzmagja van, valszeg így fogja csinálni..mondjuk nem 21.6os TN BenQval, inkább 3db IPS Dell U2311Ht raknék egymás mellé, ha lenne igény, nomeg zsé. Igaz, a vidkari kérdés szívás nV oldalon, mert SLI kell hozzá, nem elég pl. 1db 580as..
Egyébként ha tele lennék, én sem így csinálnám..3db fhd projektor, ez üt..
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
hjam, lehet a videokártyákon is spórolnának kicsit
három monitor kicsit más szemszögből is:
hát, három 22es benq talán 100-120k huf lehet (nem ismerem naprakészen a magyar árakat), ugyanez a dell/lg 23"mas ipseiből 160-180, ugyanez a 24es dell ipsből majd 500.
figyelembe véve a a tn panelek sajátosságait (látószög) és az eyefinity fizikai kialakítását (széles), én ipsből építenék (vagy esetleg pvaból, bár mintha ott utánhúzás egyre problémásabb lett volna), és ott a dell/lg 21.5/23"as fulhd ipsei jól jöhetnek.
további probléma, hogy három, szélesvásznú monitorról beszélünk. a gyakorlatban ez helyigény, méghozzá nem is kicsi. a probléma a feliratok olvashatósága, de éppen egy 21.5ös fullHD monitorról írok: attól függően milyen távol ül az ember, működik. (23mas is beleférhetett volna a budgetbe, de a másik monitor cseréje is tervben, helyi árakon meg az már horror lett volna).
és akkor jön a dilemma: annyiért már van remek tv is, fullhdvel, elég hozzá kisebb videokártya és nincs káva. ez pedig játékos szempontokból mind igazak. a probléma ott kezdődik, amikor az eyefinityt nem eredendően játszani építik, hanem felbontásra van szükség (pl kifér egymás mellé 6 dokumentum egyszerre), meg esetleg játszani is. játéknál úgyse problémás, hogy a dolgok picit kisebbek.
aztán még: külföldi oldalak beszélnek még az olcsó, 3x19"es konfigról 5:4es monitorokkal, de ilyeneket már nem lehet kapni. én próbáltam venni még egyet (kettőt), és nem ment.
2db 560? én egy darab 6950@2gbn gondolkodok a későbbiekre;> nv megoldások kiesnek, két kártyát nem akarok (zaj, meleg, meg p35ön nem is szerencsés).
Speed(R): na, megelőztél
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Duracellm...
(őstag)
A Havx, F1 ok-volt, de a Tps/Fps rendesen idegesítő volt Körülfordulás közben.
lehet hogy a srác béna volt, de rendesen érződött hogy késett a kép az egérhez képest:először jobbra mellé lőtt, majd balra mellé lőtt, aztán nagy nehezen eltalálta az ellent.
Ugyan ez van nálam ha Vsinc on-van GTX 580-annal 
Tényleg beteg így 3 projektorral 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
Szimpatikus VGA-k. Főleg ha valóban válogatott GPU foglal helyet a PCB-én.
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

yakuza.tora
(PH! addikt)
Egy normális eyef. tényleg nem olcsó dolog.
Ráadásul engem idegesítene a káva... 
Alléz Olympique de Marseille!
3 db U2311H kb. 144.000,- Ft, nagyon lement az áruk. 
(#35) Speed(R)
Ez nagyon kemény. 
[ Szerkesztve ]
[ Módosította: BioNiCMaN ]
Nekem moddolt pc-m van szóval látni. Nekem nem tetszik annyira a zöld nyák. Kék, vagy egyéb sötét szín a bejövős. De ez tényleg offtopic. 
6970 Owner

Gomezz
(senior tag)
Mi a francnak egy Trabira 18" felni? 
tény, de irodai munkánál/programozásnál (tehát ha a lényeg a pixelszám és a használható terület növelése) nem zavaró a káva.
illetve prógálgattam GTR Evolutiont is "fake trihead setuppal" (3072x768 ablakban a matrox szoftverével
), úgy hogy a jobb és a középső a fullhdre esett, a bal pedig a 19"esre, kb az autó A oszlopával egy mezőben: szokni kellett, viszont eléggé flress volt utánna.
illetve supreme commandert toltam 2x19"es setuppal, az epikus volt. káva látszott, de mivel a GUI gyakorlatilag két részre volt bontva, ezért a játékélmény csak jobb lett. egy monitorral se volt rossz, de kettővel lett igazán zseniális a program.
BioNiCMaN: erre akcióban is 200 fölött lenne három dell.
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Piftuka
(fanatikus tag)
"a Civ V is eszi a videomemóriát. nem mondom, hogy mind a 2 gigát kihasználja, de másfelet simán."
Egy körökre osztott stratégiai játék? Ezt komolyan mondod?
Hát ide jutott a számítógépes játékipar? Elég szomorú!