hi
hehe és ramdrive-ból füt a win7
amúgy impressive
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!

hi
hehe és ramdrive-ból füt a win7
amúgy impressive
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!

Majd jonnek a 640kb-os peldaval, aztan jon moonman es cafolni fogja majd... 
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

jóez, biztos Gamer 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Aztaaa. Hát hova már??
Minden esetre mutatósak... 
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

Valóságos lopás megvenni ennyi pénzért 
[ Szerkesztve ]
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
Hát az...nehogymár ennyi pénzt érjen a válogatás, csomagolás...
225 USD egy 4GB-os 1333MHz-es CL9-es memcsiért... 
primus inter pares

És akó hol a led? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ezt mondom én is
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
jaja... cáfolja akkor is ha video van róla....
persze sokszor megmondta az igazat, ajánlom ezt a videot Ulkeshnek: 
[link]
szerk:
Ez a video igazi? [link]
Mondja vki ezután nincs humoruk....
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
A második hatalmas. 
Milyennapvan?
Jogos.
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
De 24 GB sem lesz mindenre elég örökké, hiába írta ezt Abu. 
Majd évek múltán visszahivatkozhatunk erre a hírre. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Ilyen alapon lehetne DDR2-es ram is, mert az ehhez tartozó teljesítmény nem valami meggyőző, amit a DDR3 produkál ezen a szinten. (Most az más dolog, hogy az i5-höz nem lehet DDR2-t...)
a második vid

még jópárszor meg fogom nézni
[ Szerkesztve ]
1333Mhz? CL9? Haggggyuk má'! Kicsit lehúzás szaga van ilyen árral.
Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b
Jófajta cucc ez. Bár ezek a 4GB-os modulok egyelőre csak 1333/CL9-en mennek, de elég az mindenre i7 mellett.
6 modulnál picit nő a meghibásodás aránya, ez senkit nem izgat?
én 2 fölé nem nagyon mennék, najó max 1x trichannel.

na hol az a videó?
"of all the machines I've ever seen..." mindezt a 80-as években. 
a második: hogy ne lenne igazi?
ez is az. meg van még jópár, sokat marhultak ezek anno.
Sent from my Windows Phone

persze hogy elég csak lassú a 9-es időzítéssel, szuperszámítógépbe-mi?
ha jól emlékszem a 6GB és 12GB között a a különbség teljesítményben nulla, csak fogyasztás lesz nagyobb...
éljenek a fölösleges dolgok! UP!
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Mármint hol, milyen alkalmazásban nulla? A ramok fogyasztása meg senkit sem érdekel egy olyan gépen, amiben négy csúcskategóriás videókártya van. Főleg ha mindez 5-10-szer drágább gépet vált ki.
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!
jaja, első gondolatom nekem is.
méghogy SSD
csigalassú 

Miért is nőne a meghibásodási arány?
[ Szerkesztve ]

Üdv. ezt a 24GB-t nem a játékok mellé találták ki, amik 2-3 GB-t is ritkán esznek meg, hanem mondjuk Vmware vagy egyéb memóriaigényes alkalmazásoknál hamar betelik a 20 GB memória... Persze nem sok otthoni felhaszáló futtat egyszerre 5-6 Virtuális Gépet, de azok lehet megveszik majd. Egyelőre ennyi pénzért ugyanaz vele a helyzet, mint az Asus új hipersuper 300e ft-os VGA-jával. Szinte senkinek sem fog kelleni.
Miért fölösleges, gondolkozol ilyenkor?
"A terméket a gyártó a manapság terjedőben lévő személyi szuperszámítógépekhez ajánlja"
Oda bizony kell is a memória, pl ha hatalmas mennyiségű adatokat kell kezelni, keresni, egy rendkívül gyors, de memória igényes hasítótábla könnyedén felzabálhat sok memóriát.
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

Várom azt amikor majd a Win ennyi memóriát fog kérni minimum szinten hogy stabilan fusson. 
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Akkor ha ezt megveszem, fog futni a krájzisz 500 fps-el? 

Én nem várom.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
ASrockéknál már a 24GB az alap 
[ Szerkesztve ]

Nagyon nyálcsorgatóan néznek ki a memóriák a fényképen, de részemről a CL9-es késleltetés a 2133Mhz-hez illene már nem pedig az 1333Mhz-hez. Persze ha nem gamer konfigról van szó, gondolom nem számít annyira a késleltetés. Vagy mégis?

"gamer" konfignál sem számít a késleltetés.
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

valószínűleg abban a windozban lesz beépített hangulatfelismerés, gondolatolvasás, a home verzió pedig felismer 12 felhasználót gépelési stílus, vagy szag alapján. a widgetek között meg lesz ősrobbanás-szimuláció, galaxisütköztetés, képernyőkímélőnek meg kvazárok mágneses tereit fogja elénkvetíteni, vagy fehérjéket kunkorítani 
A vér nem válik VAZZE!™
Így van
... Most még Bill Gates monológját emlegetik, de pár évtized és eljön az én időm. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Nekem is pontosan ez jutott eszembe 
A cím nem kis dejavu érzést váltott ki belőlem 

lol
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Ha már IE... [link]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Erről haverom jut eszembe mikor a számtech tanára azt mondta neki h 32mb ramot soha az életben nem fogtok kihasználni. 
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

a kell mi most is szívesen kiröhögünk, nem kell ehhez várnod évtizedeket 
A vér nem válik VAZZE!™

wwaaaoOOOoohhh ...holy crap ... 
a safarai ikon minden visz 
mad'leestem a röhögéstől ...
prffffffff 
ja .. amőgy ennyi memória nem csak szuperszámító gépekbe kellhet ... csak sajnos a mezei user-szint programok nem is akarnak támogatni ennyit ... (PS CS4 extended is "csak" 7.5 gigát hajlnadó látni 64 bites OS alatt ... hogy ebben mi a ráció????)
[ Szerkesztve ]
akárkivót'tevótá

Személyi szuperszámítógépekbe? ÉS AZ ECC HOL MARAD ENNYIÉRT? 
Ejnye Corsair.
Való igaz! 
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

egyszerűen én most tényleg nem tudom elképzelni mire nem elég 24gb.... mire ez eljön már nem is lesz ram, egyesül a hdd és a ram. tudomisén.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
A Windows 7 es Windows 2008 alatti tesztelesnek dedikalt ESX-nel nem eleg a 32GB, meg kell valogatni melyik virtualis gep fusson epp es melyik nem. Peldaul. Mondjuk a masiknal (XP, 2K3, Linux teszteles) ugyanez a helyzet, csak nem ennyire kirivo.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

egyszeri otthoni használatra (MSN IRC CHAT Skype, browsing, word, excel, openooffice, Linux, GIMP, Paint, Foto-retus, Film-nézés, családi fotoalbumok tárolása) szerintem már a 3 évvel ezelőtti használt gépek is elegendőek. És sok olyan dolog van, ami kicsit extrémebb felhasználás, és már a 24 Giga sem elég.
Szvsz. soha nem lehet olyan kijelenteni, hogy 24 giga elég-nem elég, mert mindig ki kell egészíteni, mindig felveti azt a kérdést, hogy "mire?"
640 Kbyte is elég lesz mindig 286-oson SPSS-zni, fractalozni, QuattroProzni, vagy IndyCar-ozni (-:
Odáig soha nem "süllyedhet" a személyi számítógépek piaca, hogy 24 giga kelljen hétéköznapi használatra :-/
akárkivót'tevótá

"Mezei" i7 támogatja egyátalán?

Ez az egész hülyeség. Ha valaki már olyan komoly dolgokkal foglalkozik, hogy személyi szuperszámítógép kell neki, akkor fontos a megbízhatóság. Ebben az esetben viszont nem árt egy komolyabb munkaállomás minimum ecc-s ramokkal. Szóval nincs a terméknek igazán poziciója.
izé

Dehogy nincs, ha nincs egy valag pénzed.

Odáig soha nem "süllyedhet" a személyi számítógépek piaca, hogy 24 giga kelljen hétéköznapi használatra
pedig simán lehetséges, ha addig nem lesz vmi nagyobb változás
hétköznapi használatra is növekszik a memóriaigény
amiket felsoroltál, azokra régen elég volt 256 mega is (meg kevesebb is), ma meg már illik legalább 1 giga, hogy gördülékenyen menjen
egyre összetettebbek és több dolgot tudnak a programok, lásd orbano hozzászólását 

Nah sniper lassan vehet ramot is
Kevés a 6-12 giga már neki 
[ Szerkesztve ]
Ilyen sebességgel és árral ennek 6-7-6-18 kéne lennie.