mi az a maghajtólemez 
///

gondolom a moncsihoz kapott progik vannak rajta

hát a két vagy több magos cpu-kat jól meghajtja
You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu
OK az a senseye, de ennyiért gondolom tn paneles ami meg se tud minden színt jeleníteni max 262k-t. Nekem ez a két dolog nem fér össze.
Amúgy király lehet ha tényleg működik az a sensor és minden külső fényre másképpen állítja be a képet.
Amúgy van rajta DVI is!
[ Szerkesztve ]
gyúrunk vazze

Nekem is tetszik, de az 1680x1050-es felbontás gyenge egy ekkora monitornál. Nem hinném, hogy a profi grafikusok egymást gyilkolják majd érte. 
Azért trükközve megjeleníti... de tényleg nem az igazi.
lumber_hw: Grafikusokat inkább a TN panel riasztja el 
Ez a szokásos felbontás 22"-on...
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Mutass nekem 22" wide TFT monitort nagyobb felbontással.
A külső fényerő szenzor egyébként jó dolog, a notebookomban és a telefonomban is van, nem is igazán értem, hogy ez miért ilyen nehéz ügy monitorok esetében.
Másban viszont nem igazán látom, hogy miért újdonság ez a monitor... 
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Lenovo ThinkVision L220X
22.0-inch (559.0 mm) viewable image size
Native resolution of 1920 x 1200
High definition 1080p video content (Full HDD) support
DVI, USB hub, dönthető, forgatható, emelhető, sőt, a Senorg állítólag 87e bruttóért fali tartót is kínál hozzá (mondjuk így hirtelen más kínálatában nem is láttam). Ennyiért ekkora felbontással ajándék. Where's the catch? 
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Van vele némi kavarodás... hogy most milyen panel is van benne, stb. katt.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
NEC-nek is van.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
De ezek mind valamilyen VA paneles (fél)profi cuccok. Őszintén szólva aLenovo ára meg is lepett, de ahogy elnézem ott valami komoly mismásolás van a háttérben, csak még nemigen tudni, hogy pontosan mi. Gondolom klasszikus brandek, mint a Viewsonic, vagy az Eizo is kínálnak ilyesmit, de most mégiscsak TN paneles otthoni cuccokról szól a cikk, és azt nem értem igazából, hogy ez így, ebben a formában miért hír (eltekintve a fényérzékelőtől).
p

A HBEU és HCEU változatok (S-PVA) 450€-tól indulnak itt németben. Mint a feljebb linkelt PH-s hozzászólásokból látszik, a HNEU TN-paneles...
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

Lenovo ThinkVision L220x teszt. (Yany tesztelte az én monitoromat
)
[ Szerkesztve ]