Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ejj, miért kell még mindig ezt a TN-t erőltetni... :(

De ha 30-40k-ért fogják dobálni, akkor nem szóltam! :)

Viszont a design valószínűleg nincs ingyen... :U

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#2) Male válasza lezso6 (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert a vevők nagyrészének megfelel ez is :F

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#3) Máté94

Máté94
(őstag)

Még jó,hogy nem rég vettem egy Samsung 2032MW-t:D :U

(#4) Ste válasza lezso6 (#1) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha a sötétedéseket (alulról vagy felülről) és a színsávosodást levonjuk, akkor nekem sok bajom nincs a Tn panellal. korábban mva-s tft-m volt és féltem a Tn-től, viszont szerencsére hibátlanul használható

a kérdés inkább az, hogy menyire lesznek picik a pixelek. ekkora felbontás 22" alatt

True Success is Blonde

(#5) Eagl3 válasza Ste (#4) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem hiszem, h. sokkal kisebbek lennének a Lenovo l220X-nél.

(#6) erdoke válasza Ste (#4) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha jól látom, ez 16:9-es képarányú, azaz 16:10-ben kb. 22"-osnak felelne meg, pont mint az említett Lenovo.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#7) Bibby válasza erdoke (#6) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Nekem is ez ugrott be, hogyha ez 16:9-es akkor egy elég lényeges info maradt le a hírből. Felbontással együtt.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#8) Furky

Furky
(őstag)

Igen, lassan félrevezető a fullHD felírás ilyen viszonylatban, mert az 1920x1200as 16:10es képarányúakra is odaírják, de ez valóban 16:9-es, és 1920x1080-as felbontású. Legalábbis google találatok szerint, ahol mindenhol ezt írják, 4-5 helyen néztem.

(#9) vitar100

vitar100
(lelkes újonc)

Ez kisértetiesen hasonlít a Samsung T220-asára...

(#10) skylaner

skylaner
(fanatikus tag)

Kicsit sem Samsung T széria koppintás......elég érdekes.

Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220

(#11) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

21.5", van olyan? :)
Am meg sztem teljesen felesleges egy Full Hd felbontás egy 21-22 colos monitorra :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#12) Depression válasza luw2win (#11) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lesz értelme megvenni a legdrágább vid.karit. :-)

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#13) skylaner válasza luw2win (#11) üzenetére

skylaner
(fanatikus tag)

Jaja van.
A Samsung 223BW és a 2253LW 21,6"-os.

Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220

(#14) Furky válasza skylaner (#13) üzenetére

Furky
(őstag)

Igen, de azok 16:10-es méretarányúak, ez pedig 16:9-es.

(#15) orbano válasza Bibby (#7) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

full hd, ott van a címben...

A vér nem válik VAZZE!™

(#16) tomio válasza Ste (#4) üzenetére

tomio
(kvázi-tag)

A pixel méret szerintem jó.
Nekem tetszik nagyon.
Én pont azt nem bírom ha egy pixel akkora mint a fürdőszobában a csempe. Egy képpont az legyen pont.

Haiku, Linux, BSD, Syllable, ReactOS... Van még több is! distrowatch.com/ http://earth.google.com/ - Világutazás a monitor előtt ülve...

(#17) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Mi is ez az overdrive 5ms@2ms? :F

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18) Croissant

Croissant
(tag)

Én lenovol220x-tulaj vagyok, és pont olyan távolságból használom, mint anno a 17"@1280*1024-es moncsimat, és semmi negatív különbség nincs a pixelméretből adódóan, de más miatt sem.

FullHD filmet az eredeti felbontásán nézni meg sztem igenis jó 22-es monitoron is.

8800gt natívban 100+ fps-sel viszi a cod4-et (mondjuk közepes beállítások, textúrák extrán), a cs:s-t pedig 60-on, (vsync miatt ennyi, de amúgy is csak ~10-zel több).

Csak összehasonlítás végett írtam ezt le.

(#19) BenJoe válasza Devid_81 (#17) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

Bekapcsolt overdrive-nál felbúg a hűtés, a kondik izzanak, és gyorsabb lesz a képváltás + természetesen magasabbra tudsz ugrani FPS-játékokban. ;]

Now we're the ones who help to set the sun...

(#20) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem jó cucc ez, főleg, ha nem lesz horror az ára (tudom, a kezem a bilibe lóg :) ).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#21) Inv1sus

Inv1sus
(őstag)

Remélem elég lesz a buszozásból maradt visszajáró a vételhez...

DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ

(#22) xuldar

xuldar
(őstag)

Dizájn: jeles
Tartalom: elégtelen (alá)

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#23) orbano válasza Devid_81 (#17) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

lótusszakítás

A vér nem válik VAZZE!™

(#24) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

21.5-re fullhd-t rakni...
Apró betűk, ráadásul tnfilm ha jól szűröm le.
Max 5-60 lenne a reális ára...bár inkább 100ért fogják árulni.

(#25) Furky válasza misirulez (#24) üzenetére

Furky
(őstag)

Annyiért azért csak nem:) Max 85-re tippelek. persze ez függ a bolttól is, hogy mennyire pofátlan. Majd meglátjuk.

[ Szerkesztve ]

(#26) FTeR válasza luw2win (#11) üzenetére

FTeR
(PH! addikt)

azok fogják szeretni, akik 15,4"-on 1680x1050-ben nyomják. just like me :)

(#27) orbano válasza FTeR (#26) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

és akik 15,4-en 1920x1200-on nyomják, azok mit szóljanak? Szegénykéknek milyen sokk lehet egy akármilyen köznapi monitor :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#28) Maestrohun válasza luw2win (#11) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Én egyetértek veled. Nekünk egy 20"-os Samunk van, a haverom most vett 22"-os Fusit. Mind2 1680x1050-es felbontású. Sokkal kellemesbb, olvashatóbb a 22"-on. De hogy ekkora méretre Full HD az majd' rosszabb az első esetnél. Milyen fárasztó lehet a szemnek azon dolgozni... :(((

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#29) orbano válasza Maestrohun (#28) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

hallottál már a betűméret-nővelésről? vagy arról, hogy nem csak szövegek olvasására alkalmas egy monitor? :(((

A vér nem válik VAZZE!™

(#30) Jim Tonic válasza Maestrohun (#28) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Mi köze van az ikonok és a betűk méretének a felbontáshoz???

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#31) misirulez válasza Jim Tonic (#30) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Én pl egy 15,4-es 1680x1050 en próbálkoztam betűnöveléssel, de csak bizonyos betűk lettek nagyobbak.
Pl fórumban hozzászóló neve nagyobb betűvel lett írva de a hsz tartalma maradt ugyanolyan pici.

(#32) orbano válasza misirulez (#31) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

a böngészpknek van beépített funkciója erre. mint ha firefoxban láttam volna általános (html, css kódtól független) betűméret-növelést, az IE7 pedig tud zoomolni. bár szerintem wsxga+ notebookon nincs rá szükség, elég közelről nézed, nem sokkal kisebb szögben látod, mint a 20"-ost, ami perfekt olvasható.
persze nekem sas szemem van, nálam 12" 1400x1050 a favorit :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#33) v.tom

v.tom
(őstag)

Nekem tetszik a monitor. Kicsi szobában, másodlagos monitornak filmezésre, játékhoz, stb, tökéletes. A 19"-os 1440x900 meg marad minden másra.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#34) v.tom válasza orbano (#32) üzenetére

v.tom
(őstag)

Igen, van nagyítás. Ha firefox-ban lenyomod a crtl-t, akkor közben az egérgörgővel lehet zoomolni. Asszem így van ie-ben is.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#35) CSorBA válasza Depression (#12) üzenetére

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ez tökéletes választás annak, aki nem engedhet meg magának egy LCD tévét, és mondjuk van egy átlagos gépe és játékra pedig valamilyen konzolja...

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#36) k.t.a.

k.t.a.
(senior tag)

Miért fél mindenki kis képpontoktól ennyire? Lehet a betűket/ikonokat nagyobbra is állítani. Vista alatt még egyszerűbb a dolog.

(#37) Maestrohun válasza orbano (#29) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Én lusta vagyok azt külön állítgatni. :(((

Kipróbáltam. Feljebb állítottam a windowsban a betűméretet, de ettől még a böngészőben nem módosult pl a címsor betűmérete. És akkor ez még csak egy program volt a sok közül. Lehet nem csoda ha eddig nem foglalkoztatott a dolog.

[ Szerkesztve ]

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#38) orbano válasza Maestrohun (#37) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Nem olvastad el, amit írtam, fuss neki mégegyszer!

A vér nem válik VAZZE!™

(#39) DonK válasza luw2win (#11) üzenetére

DonK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Miért, Én pl. (sok fórumtárs mellett) 17colon használok 1920x1200-t, illetve 22-n 1680-at, és a nagy monitorról a kicsire kellemesebb a váltás mint fordítva. A TN-nel nekem sincs bajom, legalább olcsób lesz, már ha a design nem dob az áron...

(#40) Bgs válasza ^Clown (#20) üzenetére

Bgs
(senior tag)

A [link] szerint Japanban 48e Ft korul lesz. Lehet ebbol szamolgatni a korulbeluli magyar arakat... :)

Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

(#41) tomas15

tomas15
(lelkes újonc)

Hali.
Én is épp egy ilyen monitorba gondolkodom. Szeretném megkérdezni mi a véleménytetek róla? HDMI-n mien minőségű a képe.

(#42) Aviszti

Aviszti
(kvázi-tag)

nekem szint ugy ez a kérdésem mit tud megéri a pénzét?

Megbizhatoságom http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=+%09+Aviszti

(#43) tomas15 válasza Aviszti (#42) üzenetére

tomas15
(lelkes újonc)

Szerintem megéri az árát főleg ha olyan vga-d van ami teljesen kihasználja. Láttam már én ilyen monitort nemrég nagyon szép életben a HDMI- vel pedig a képe is teljesen életszerű. Már az egy nagy élmény hogy full hd-s. Ha neked megéri az árát akkor vedd meg sztem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.