Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Youri

Youri
(PH! addikt)

Emellett az interfész a külső grafikus kártyák piacát is felrázhatja, melyet a gyártók régóta próbálnak felpörgetni, egyelőre kevés sikerrel

Szerintem a fuzionálás világában halva született gondolat :U

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#2) Supra

Supra
(újonc)

hát, szerintem is elég halva született dolog - nem azért, mert nem lehetne jó, csak még piacra sem dobták, már toszogatják jobbra- ballra...

Ez amúgy jellemző az intelre, majd meglátjuk, mennyire jön be ez a lenéző arrogancia olyan területen, ahol már van konkurencia!

CSillagkapu rajongók ide -> www.SG-1.hu

(#3) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Procik terén Intel párti vagyok, de a cikket olvasva a(z érthető módon) megboldogult BTX jutott az eszembe...

(#4) Lenry válasza Angel1981 (#3) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem olyan rossz ám a BTX, nézz csak bele egy Dell munkaállomásba, vagy Apple Mac Pro-ba, azok se véletlenül vannak úgy rendezve, ahogy...
csak kár, hogy nem igazán volt kompatibilis semmivel.

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#5) Angel1981 válasza Lenry (#4) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Valóban nem fogalmaztam egyértelműen.
Azt írtam, "érthető módon megboldogult", de nem arra céloztam, hogy rossz megoldás volt, hanem hogy semmilyen tekintetben nem volt kompatibilis az ATX-szel, ennek tudatában teljesen érthető, hogy megbukott, mert az ATX akkor már egy teljesen befutott szabvány volt, ugyanakkor a BTX annyival nem kínált többet, hogy megérje rá váltani - mindezt persze úgy, hogy "minden mást is eldobunk" vele együtt...

(#6) lujó55 válasza Youri (#1) üzenetére

lujó55
(őstag)

Én is ezen kaptam fel a fejem. Akkor most a gyártók és az IGP hogyan hatnak egymásra?

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#7) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Thunder, thunder, a aaaaaa a!

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#8) Angel1981 válasza Youri (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

2014-ben meg pláne az lesz, ha a tendenciák folytatódnak...

(#9) Duracellm... válasza banhammer (#7) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

[link]:K

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#10) G A M E R

G A M E R
(újonc)

Még az USB3 sincs teljesen elterjedve. Igény biztos lenne erre a nagyobb sebességű portra, de szerintem még a 2014 is korai dátum. Sőt, lehet, hogy mire elterjedne az egész, addigra már az adatok nagy részét (sajnos) felhőben fogjuk tárolni.

(#11) dchard

dchard
(senior tag)
LOGOUT blog

"A Thunderbolt terjedésének elengedhetetlen eleme, hogy a felület kiépítésének anyagi vonzata olcsóbb legyen."

Meg arra, hogy intel már most minden létező chipsetébe integrálja, ha azt szeretné, hogy 5 év múlva legyen is ebből valami. Ha komolyan azt gondolják, hogy majd licenszelik ezt extra pénzért a gyártók, csak hogy legyen egy interfészük amihez nincs eszköz (ergó az ügyfél szemében semmit nem ér), akkor nagyot tévednek.

Jól látható, hogy azok az interfészek fejlődnek és terjednek, amiknek van chipset szintű támogatásuk (USB, SATA, PCI Express), aminek meg nincs, azt szépen elfelejtik (Firewire).

Dchard

(#12) banhammer válasza Duracellm... (#9) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Látom valaki legalább tudta mire céloztam.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#13) pusszycat válasza G A M E R (#10) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Avagy, esetleg, talán, addigra kijön az USB 4.0 :DD

Samsung Wave GT-8500

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#14) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

50Gbps miért is? Home usernek kihasználhatatlan, hacsak nem az a cél, hogy a monitor, meg egyéb hardver komponensek így legyenek bekötve. Mert hogy adattároló ki nem használja az száz. 5 gigabájt/sec hibajavítással, 10 sata3-as SSD raid0-ban

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#15) Youri válasza JoeYi (#14) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

dokkolónak jó lehet, másra nem...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#16) XtremLor válasza Youri (#15) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

ahoz viszont kell is a sebesség, múlthetén volt szó pont az msi Thunderbolt dokkolóról.

"Legen...Wait for it...Dary"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.