Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ész ventura

ész ventura
(fanatikus tag)

Ezt se nekem csinálták!

"Az eddig leírtak alapján sejthető, hogy ezeket a gépeket sem sűrű hurcolgatásra tervezték; a nagyobbik notesz 4,1, a kisebbik csupáncsak 3,5 kilogrammot nyom, ami legfeljebb a nappali-hálószoba távolság gyors és kényelmes leküzdéséhez ideális, bár talán pont ez az, amit egy hordozható házimozitól elvár az ember."

Nem tudom, biztosan lesz rá kereslet májeréknél, viszont ha csak lakáson, házon belül gondolják a felhasználást, akkor inkább a nem hordozható házimozira tenném le a voksom!
560000-ből az is kijönne!

Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...

(#2) Thomas1 válasza ész ventura (#1) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

560k-ból kijönne Full HD tv-vel együtt is egy kicsi HTPC.
Erre tökéletes megoldás az új 780G chipset.
Vagy akár veszel egy PS3-at a Blu-ray miatt.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#3) Ijk válasza ész ventura (#1) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

560k-ból kijön egy normális pva paneles tv [pl.](nem ilyen TN fos amit egy ember tud nézni), és egy HTPC konfig, amit úgy bővítesz ahogy akarsz.
Igaz így nem futja arra az 5.1-es rendszerre...

Látom ugyanezzel megelőztek

[ Szerkesztve ]

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#4) Stalker-2572 válasza Ijk (#3) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Mindneki szidja a TN-Filmet. Miért? :F

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#5) orbano

orbano
(PH! félisten)

"egyébként érdemes leszögezni, hogy nevükkel és a sajtófotók által sugallt látvánnyal ellentétben egyáltalán nem kék színűek"

lehet a cikk képeiben sem ártott volna helyrerakni a fehéregyensúlyt ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#6) eM'82

eM'82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

azért titkon reménykedtem, hogy valóban 200 alatt lesz az alapmodell...
/habár az a korai 900$ vsz. a nagyker.árat jelentette, ill. ha 1000db-ot rendel az ember.. v. tudja a fene.../
Nya mind1.. most már nincsenek illúzióim az árakkal kapcsolatban.
Akkor inkább egy Lenovo Thinkpad..

(#7) Hebry

Hebry
(senior tag)

Én is inkább a stabilra szavaznék.
Bár ha a haverokhoz viszed rajolni, akkor hasznos lehet... :DDD

(#8) Hebry válasza eM'82 (#6) üzenetére

Hebry
(senior tag)

Hát ennyiért sokkal inkább Thinkpad...

(#9) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Mi értelme egy 19es monitoron 1080-as filmet nézni?? :F Már csak azt kell kivárni,h a mobilok 2"os kijelzőjét is fullHD felbontásúra gyártsák és akkor milyen királyság lesz!
Kicsit olyan szagát érzem a dolognak mint amikor egy alsó-közép kat-s vga-ra rátolnak 1 giga ddr2-s ramot.

[ Szerkesztve ]

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#10) bugger válasza Stalker-2572 (#4) üzenetére

bugger
(lelkes újonc)

Mert a betekintési szögei igencsak rosszak (lásd: mások a színek alul-felül, pedig elvileg ugyanannak kéne lennie), ráadásul a színei se a legjobbak...

(#11) dekoninck

dekoninck
(senior tag)
LOGOUT blog

Szövegszerkesztésre is jó?
Biztos jó ez a cucc (bár a HD filmek engen nem érdekelnek), de minek a notebook formátum? Miért nem inkább egy Sony L-type, iMac vagy Dell XPS-szerű házba öntötték a cuccot? Méret kb ugyanaz lenne, egy fogantyúval meg az is hordozható. Ezt senki nem cipeli a munkahelyére vagy akárhova, ahogy a cikk is megállapította.

(#12) rootka

rootka
(lelkes újonc)

Ha lenne ennyi pénzem, akkor biztos nem egy ilyen "izét" vennék házimozira.
Ebből a pénzből már lehet venni egy normális hm erősitőt hangfalszettel és még egy 32"-os LCD is belefér.

(#13) orbano válasza dekoninck (#11) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

jó ezért ez más kategória. ha kell, ezt tényleg tudod hordozni: le tudod vinni a kertbe, vagy elvinnyi nyarlni.

A vér nem válik VAZZE!™

(#14) ityam

ityam
(senior tag)
LOGOUT blog

engem csak az mergesit hogy elvileg 900$ os induloarat irtak. es hat ez barhogy is szamolom ketszer annyiba kerul.
nekem nagyon teccett ez, es ha tenyleg 200 rugo alatt lett volna akkor valszeg vettem is volna de 300Kt nem er.

(#15) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Lapotophozdozós futártatyómban így is 4 kilós lánccal cangázok, néha 5-6 üveges sör társaságában. :] Engem nem érdekelne, hogy 3 vagy 4 kilós a lapi, ha egyszer jó a kijelzője (ami a munkához igencsak jól jön). Ilyen fényes felületű, nagyfelbontású kijelzővel már találkoztam haverom ASUS-ának tárgyában - iszonyat más érzés ilyet bámulni -, de az Acer ára sem jobb annál. Viszont ha a linuxokat és az XP-t nem támogatja(?), akkor egyetlen notinak sem látom értelmét - kizárólag buznyákvisztával.

[ Szerkesztve ]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#16) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Milyen jó hordoható HTPC lehetne kijelző nélkül és féláron. :K

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#17) Khaal válasza erdoke (#16) üzenetére

Khaal
(őstag)

Pont erre gondoltam én is. Lehetne mondjuk kétszer ilyen vastag, kijelző nélkül egy guszta kis házban. Mert szerintem a 16 colos kijelző és a laptopos 5.1 azért nagyon messze van a házimozitól...

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#18) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt igazából arra szánták, hogy mobil eszközöd legyen a rengeteg BR lemezed lejátszására. Sajnos azonban több sebből vérzik:
1. a notik hangja legfeljebb valami harasó fülesen keresztül lesz jó minőségű és telt
2. fényes felületű kijelző - ennek mi értelme van? Ha nem sötétszobában nézed akár sminkelni is lehet benne
3. az ára BR drive nélkül 300k-nál kezdődik. MICSODAAAA???
4. Ha adnék ennyit egy notiért nem szeretnék ilyen gagyi rajzolattal szitázott ronda érintőpanelt rá.
5.Megint az ára...

Ja, pont a súlya esne leginkább az "érdektelen" kategóriába. A processzorokról miért nem kaptunk infót? És az akku élettartamáról? Mobil eszköznél fontos infó lenne.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#19) Dark Archon

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Szinte ingyen van, hogy a laptop előtt görnyedve vakulj meg :DDD

Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN

(#20) Ijk válasza simonzé (#18) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Most őszintén szólva, hova akar az ember magával vinni egy hd lejátszót? Elmegyek valami tengerpartra nyaralni, nekem nem hiányozna egyáltalán. Teszem azt valami kevésbé napos és meleg helyre megy, nem hinném ,hogy ne tudna 1 hétig meglenni 1080p Transformers nélkül.
Ráadásul ezt útközben nem tudod használni, mert nem bír ki 1,5 órát terheléssel.

Nemvaló ez semmire, marketing. Asus notim Tn kijelzőjén kínszevedés filmet nézni, mire beállítom a szöget, akkor feljebb ülök és máris sötétebb.

[ Szerkesztve ]

(#21) dekoninck válasza orbano (#13) üzenetére

dekoninck
(senior tag)
LOGOUT blog

Eszembe se jutott, hogy nem tudnék meglenni HD videós nyarlás vagy kapálás nélkül, bocsánat.

(#22) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

itt ulok a WC-n, es arra jottem ra, hogy mennyire maradi leszek par het mulva, mert en csak a forumot fogom lesegetni, addig mas hd filmeket fog nezni tronolas kozben :))

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#23) simonzé válasza hyperspace (#22) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én szégyellem magam, hogy mennyire nem vagy trendi...

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#24) LonGleY válasza simonzé (#18) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

simonzé fényes felületű kijelző - ennek mi értelme van? Ha nem sötétszobában nézed akár sminkelni is lehet benne

Szeirntem te még nem láttál ilyen kijelzőt. Ég és föld van e közt és a megszokott, mindenhol benyomódós, matt dzsuvaszedő közt, ami egyébként szerintem sokkal olvashatatlanabb erősebb fényben. A síkabb legalább letörölhető - de nyilván nem a tükrözés érdekében lett így kialakítva.

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#25) Ijk válasza LonGleY (#24) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Én ilyen kijelzőt használok (fényes) és kifejezetten nem szeretem. Sötétben még jó, de ha mögötted van vmi fényforrés, kifejezetten zavaró. A mattnál nincs ilyen gond, és azt is ugyanúgy tudom tisztítani.

(#26) ityam

ityam
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem volt mar matt is es most fenyes is es arra kellett rajonnom hogy mind1 milyenem van. ha mogottem van fenyforras eggyik sem lathato.

(#27) Diopapa

Diopapa
(kvázi-tag)

Mondjuk én azért kiváncsi lennék az akksi üzemidőre is :) Remélem lesz valamikor a késöbbekben róla egy részletes(ebb) teszt.

(#28) HavocS válasza Stalker-2572 (#4) üzenetére

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

http://youtube.com/watch?v=toQVXSTS-p4

Nézd meg ezt a videót. A monitoron a háttérkép színe amúgy sötétkék. Ezért :O

Finally S-PVA!

(#29) gerii

gerii
(fanatikus tag)

hmm, a legolcsóbb kivitel nem full HD-s és nincs benne BluRay olvasó sem.
de akkor miért vegyek pont egy ilyen gépet? 300-ért azért már lehet kapni talán jobb notikat is 1680x1050-es kijelzővel, igaz azokban nincs 5.1-es DTS :DD hangrendszer :P
nekem elég lenne egy olcsó laptopba szerelhető BluRay olvasó is, a vas megvan alá, a kijelző is majdnem jó, és nem került 4-500-be...

(#30) macilaci78 válasza simonzé (#18) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Proci: sokat zabáló kétmagos, akku: egy elemlámpát meghajt 8 órán át. :))

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#31) ityam

ityam
(senior tag)
LOGOUT blog

baze tenyleg 300K lett az ara :(
nagyker nettoja is 200K folott van.
2GHz es C2D 2 giga ram dvd iros 1366 os kijelzovel :(
nah hatha lemegy gyorsan az ara nagyker netto 200 ala majd akkor talan benevezek ra.

(#32) Den

Den
(VIP)
LOGOUT blog

Na egy kis tapasztalt. Végre kapható a gép, apám vett is magának egyet. 18,4-s kijrelző, br meghajtó 2,5ghz-es proi 8mb kessel800mhz fsb 4gb ram 2 darab 320gb-os vinyó

a burkolat anyagminősége sztem jó, szép, kellemes. Nem egy ibm t széria a merevsége,le nem ejteném de sztem hozza a hasonló notik anyagminőségét. a mérete és az aránai miattimpozáns de mégsem robosztus nehézkes a külseje, kimondottan vékony benyomást kelt.

eddig még csaképp kipróbáltuk, akku nagyon jól birta (8cellás) ahhoz képest milyen hardver van a gépben, viszont a gyári alapbeállítással akkus üzemben nagyon lelasítja a procit sztem,de ezt majd be kell állítani.

teljesen hangtalan, csak a hdd led villogása mutatja hogycsinál vmit, na meg a kijelzőn történtek.

a kijelző tényleg tn film, de ez leginkább csak a lefelé világosdó fekete képernyőn látható, a szinek szépek a kontraszt jó, és ekkora méretű kijelzőn ilyen felbontás az durva, medöbbentő, lenyűgöző, stb...

Még csak a hozzá adott br demó lemezt néztük meg de télleg döbbenet

Megynyitottunk egy excelt (főleg munkára lesz használva), új dimenziót nyit a táblázatkezelésben

asszem 540k volt az ára, így első szúrásra megérte, jó gép. de majd még kóstolgatjuk

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.