Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) he7edik.

he7edik.
(őstag)

450 juróért nem is rossz

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#2) RexpecT válasza he7edik. (#1) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Nagyon hajt a Sony :) ....

Walter White is Bad*ss!!

(#3) tomio

tomio
(kvázi-tag)

Egy 280GTX áráért egy komplett gép, amin semmi nem szaggat, HD-élményt ad és Blue-ray-t játszik... :Y

Haiku, Linux, BSD, Syllable, ReactOS... Van még több is! distrowatch.com/ http://earth.google.com/ - Világutazás a monitor előtt ülve...

(#4) Croissant válasza tomio (#3) üzenetére

Croissant
(tag)

Ebből látszik, hogy milyen drága a 280gtx :D

(#5) rhen válasza Croissant (#4) üzenetére

rhen
(fanatikus tag)

Meg a PC is. Különösen ha játékra veszi az ember.
(Nem rég vettem gépet, de több pc-m nem lesz. Egy netbook, vagy nettop netezésre, meg fényképekhez meg ilyenek, játszani konzolon olcsóbb.)

[ Szerkesztve ]

Pulse - um840 rom

(#6) Spancho

Spancho
(tag)

Nem értem miért csinál egyre drágább cuccokat a sony.Hiába az a bigyó érzékelő + az a pár ócska játék.Szerintem aki bohóckodni akar vesz egy Wii-t.Az X360igy is jobban megy mert szinte u.a mint az Ps3 csak kicsitt jobb a játék ellátása és nem kicsit jobb az ára :))
szvsz ebben a "nex gen" csatában az x360 a jobb,pár év és jönnek az új harcosok :C
(és nem vagyok a ps3 ellen , nekem is jól jönne egy db pár játék miatt , csak az árából 2x360ra is futja , és kishazánban elég nagyúr a money) :R

(#7) Kraptor válasza tomio (#3) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Ez a semmi nem szaggat enyhe túlzás...

(#8) Depression válasza Spancho (#6) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

50 júróért 3 játék + dupla tárhely szerintem nagyon is csábító.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#9) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

a konzol sw-ek árait is bele kellene számolni :U

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#10) he7edik. válasza Kraptor (#7) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Mért mi szaggat?

(#11) edward2

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

hahaha. mindig nevetek az ilyen embereken aki bebizonyitja hogy konzol olcsobb. 280gtx árához képest biztos, de azért 280gtx nem is ezt a gyík grafikát nyomja ki magából. tehát ha lemegyünk az 1080pre minden aa meg szutykos af nélkül butitott grafikával akkor nem kell ide 280gtx. de még csucskártya se és máris ps3 árban van a pc ára... és akkor előjön hogy ez nem csak játékra jó.

(#12) he7edik. válasza edward2 (#11) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Picit meglepődnél ha meglátnál néhány PS3 exclusive játékot :P

(#13) Versus82 válasza Spancho (#6) üzenetére

Versus82
(fanatikus tag)

hát messze nem kis hazánk eladásain fog eldőlni a háború.... de nyugi,ezt a kört is a sony fogja nyerni:)

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#14) Abu85 válasza he7edik. (#10) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pár játékra eléggé panaszkodnak a felhasználók ilyen szempontból ... Mostanában a Fallout 3 van terítéken. :D

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#15) Kopi31415 válasza Spancho (#6) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha ugy nezzuk egy PS3-mal megsporoltad a BD lejatszo arat is, vagyis mar nemisolyan draga. PLusz talan a PS3 csak merevlemezes verzioban letezik, vagyis csak hasonlo tarhellyel biro XBOX-szal erdemes osszevetni.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#16) he7edik. válasza Abu85 (#14) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Az nem exclusive!
Az MGS4, LPB, Resistance 2, KillZone 2, Heavy Rain, Quantum Theory...stb. aligha panaszkodnak/fognak panaszkodni.
Csak elég időt kell szánni a játékra, nem csak portoljuk át gyorsba box/pc-ről lesz amilyen lesz

(#17) Versus82 válasza he7edik. (#16) üzenetére

Versus82
(fanatikus tag)

god of war 3.... na az lesz csak igazán nagy durranás majd... meg a tekken...

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#18) v.tom

v.tom
(őstag)

A ps3 kontroller-ről volt szó már a ph keretein belül. Nem lesz ez sok egy kicsit? :)

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#19) he7edik. válasza Versus82 (#17) üzenetére

he7edik.
(őstag)

A Tekken 6 jön box-ra is

(#20) he7edik. válasza v.tom (#18) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Nem mert azt egy Gamer365 hír ez meg egy PH hír

(#21) Versus82 válasza he7edik. (#19) üzenetére

Versus82
(fanatikus tag)

hová fajul ez a világ:(

(#22) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kedves cikkíró tájékoztatására (őőő, ennek nem fordítva kellene történnie? :) ) elmondanám, hogy a PS3 kontrollerei eddig is mozgásérzékelősek voltak (mindhárom tengelyen elmozdulás+forgatás!), néhány játék használja is, csak nem volt pontos célzás, mint a Wii-nél. Ez a fehér golyó + a kamera ezt oldja meg.

(#6) Spancho: "Az X360igy is jobban megy"

Aha, egy kicsit, az utóbbi 2 hónapban. Éves átlagban meg a PS3...

"mert szinte u.a mint az Ps3"

Ez egy érdekes alkalmazása a "szinte" szónak, de most ne menjünk bele. :P

(#11) edward2: Csak tudod, az 1000-féle PC-s konfigra 10x nehezebb optimizálni - nem is teszik...

(#23) edward2 válasza he7edik. (#12) üzenetére

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

ja jo hogy szoltál. meglepődtem. (hogy mennyire fos). blur bloom nélkül még ennyire se lehetne eladni ezeket...

(#24) he7edik. válasza edward2 (#23) üzenetére

he7edik.
(őstag)

:F

(#25) kariad

kariad
(senior tag)

Sok drága Kacat! :))

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.