Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) feliks

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

225k? :Y Az Acer Aspire 4755 jelentősen olcsóbban tudja ugyanezt, csak abban i3 helyett i5-2430 van!
(és az kicsit jobban néz ki, van ilyen masszív, stb...)

[ Szerkesztve ]

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#2) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

A belseje tetszik. De 225k nálam már nem PB kategória. Fényes kijelző miatt amúgy is kuka :B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#3) StLui válasza feliks (#1) üzenetére

StLui
(senior tag)

én most i3-al látok árgépen, de 150-160-ért 4755-öt

gamertag: StLui

(#4) lujó55

lujó55
(őstag)

Hát ide tényleg kellett a metal case. Ez a kijelző normális peremrögzítés nélkül egy műanyag tokban csak nyeklene, mint a luca széke. Amúgy nem dobogtatta meg a szívemet.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#5) feliks válasza StLui (#3) üzenetére

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

ipon 180k i5-tel.

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#6) korion

korion
(tag)

végre :C :C :C
1-2 év és érdemes lesz P.Bell gépet is venni!
de ezeknek nem olcsóbbnak kéne lenni?
üdv!

Szerintem egy "GAMER" gépnek full grafika mellett el kell érni az 50fps-t átlagban... +36702341385

(#7) 4trASS

4trASS
(újonc)

rossz vicc ez a gép

(#8) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

Az az enter-ű elrendezés instant agyfasz... bezzeg az MSN-nek vagy mi a bánatnak kellett a külön billentyű. Ehh. :U

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#9) fi:zi'k

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz, de drágább a kelleténél. :(

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#10) misx válasza feliks (#1) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Külsőre nagyon bejön, legalábbis összecsukva. :D

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#11) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Packard Bell, az mi?

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#12) cellpeti válasza hemaka (#11) üzenetére

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem rossz laptop márka. Hozzá kell tennem, hogy nekünk egyszerűbb van és a mienk csak 120 volt tavaly. De tökéletesen elég amire használjuk. Net,film,word, excel, még a 2007es AutoCAD-hez is bőven elég, pedig Celeron proci van benne. Én is szart vártam, de nem az. Legalábbis eddig.

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#13) aram01 válasza feliks (#1) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

picit elreppentek az árával,nem lesz tömegcikk :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#14) maross

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt meg tudja mondani valaki, ha minden teszt sir a tukrozodo muanyag es kijelzo feluletek miatt, akkor miert gyartanak meg mindig tukrozodoeket? Nem tudom a kijelzoben dragabb-e, de a burkolaton nem hinnem, sot.

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#15) stifi

stifi
(senior tag)

durva, hogy csinálnak egy kvázi travelmatet alu billentyűzettel meg ethos touchpaddal, ötvöznek minden jót és nem Acer matricát raknak rá..
jó cucc :)

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#16) Tikakukac válasza maross (#14) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Mert szépen beállítva lehet vele olyan szép színes képeket kirakni amilyeneket egy anti-glare nem tudna. Csillogó villogó képeket megint azért csinálnak mert eladja magát, mert szép. Az emberek nagy része bemegy és vesz valamit ami neki tetszik. Használni meg bűnsz@r a csillogós kijelzőt. A fényes felületek meg úgy karcolódnak mint az állat és full lenyomatos maszatos az egész. N5110 tömeglaptopokat szoktam egyetemen nézegetni, katasztrofális...

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#17) maross válasza Tikakukac (#16) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Enyem is olyan, szerencsere a burkolat nem fekete, hanem vilagosszurke, ezen nem latszik, a kijelzo csillogvillog persze. De pl ceghez most vettunk egy fekete Dell-t, hat elszegyelltem magam az utan az 5 perc utan amig hasznaltam, ugy nezett ki az egesz rogton, mintha disznok fetrengtek volna rajta, persze letakarithatatlan.

(#18) nincsisbéla

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A címben lévő eggyel, az nem egyel akart lenni? :B :)

Mentalita'

(#19) maross válasza nincsisbéla (#18) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

eggyel es egyes

(#20) rudi válasza nincsisbéla (#18) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nézz utána kicsit, és meglátod...

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#21) Tikakukac válasza maross (#17) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Nem véletlen nem csillog egy Thinkpad vagy egy Elitebook mint a salamon töke. Anyagminőségben pedig csillagtávolság van ezektől. Ha nem is most hanem 1-2 év múlva mikor agyig koptak a billentyűk esik majd le, hogy annyira még sem volt jó vétel az olcsó konzumer...

(#22) rudi válasza maross (#14) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez egy nagy talány. Kérdeztem már párszor kiállításokon, itt-ott a gyártóktól, hogy minek a tükör a notebookokra, ha se monitoron, se tévén nem jött be és nem is alkalmazzák. Rendszerint valami kitérő, kamu választ szoktam kapni, hogy jobban mutatnak rajta a színek és bla-bla-bla. Mindenesetre a Samsung már matt kijelzőt rak egyes konzumer gépeire is, szóval lehet reménykedni, hogy abbamarad ez a tükrös marhaság.

(#23) nincsisbéla válasza rudi (#20) üzenetére

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Utána néztem, és megláttam! :B [valamiért bennem az volt, hogy az 1-gyel az 1db gy... ezek szerint következetesen rosszul írtam! :B ]

Mentalita'

(#24) nagysandor88

nagysandor88
(kvázi-tag)

Ez a max terhelésen akkuról kevesebbet fogyaszt, mint hálózatról, nem tudom, hogy ki találta ki!? A Win7 kiegyensúlyozott profiljában akkuról is hagyja 100%on pörögni a rendszert, a turbo órajelbe sem szól bele, ergó nem tudom miért fogyasztana (hagsúlyozom) max terhelésen akkuról kebesebbet?
Részletkérdés, de már több cikkben is láttam, pedig nem igaz.

Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiér!?

(#25) domperke

domperke
(őstag)

Kicsit sokallom az árát...

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#26) Tikakukac válasza nagysandor88 (#24) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Olyan csalás van, hogy a proci jobb esetben max terhelésen is beéri az eggyel kisebb feszültséggel ami be van neki állítva. És akksinál ezt használja, tápnál meg mindent becsutkáz amit tud. Tegnap hajnalban böngészgettem valamelyik Lenovo gépnek a topikját és talán ott volt pont erről szó.

(#27) Chaser válasza korion (#6) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Érdemes hát...100k alatti szegmensben ha épp nincs jobb, 1 év gar rizikós egy notebooknál.

szerk: hemaka: Már egy ideje acer álruhában, úgy mint az emachine vagy a gateway, bár utóbbiból nem sok fordult elő nálunk.

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#28) rudi válasza nagysandor88 (#24) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Á valóban! Akkor délibáb volt, hogy a Fraps által mutatott fps értékek alaposan lecsökkentek, amikor kihúztam a töltő csatlakozóját - elnézést kérek!

(#29) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Egy Packard Bell-ért ez nagyon sok... :(

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#30) Boxi88 válasza domperke (#25) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Én is, és ahogy olvasom sokan mások is! Ezt leszámítva egész jó gépi.

(#31) belakiraly

belakiraly
(újonc)
LOGOUT blog

Nekem egy nemet valtozat van, 175GE a vegzodese. Fura, hogy a packardbell.de weblapon ennek nyoma sincs, csak 127 meg 274 van. Procival meg rammal varialnak, meg nehol HDD merettel. Ebben i5 2430 van 2410 helyett, es 6 giga ram 4 helyett.

Hasznalom mar kozel 1 honapja, ugyhogy van vele nemi tapasztalatom. Elso erintesre a fedlap zsenialis, csak ragad ra a kosz, pont ugy mint a touchpadra. No meg a keztamaszra is, szep foltos tud lenni par ora hasznalat utan, aztan lehet torolgetni mint a bal egergombot egy kiados lanparty utan. A touchpad. Nem voltunk jo baratok az elejen. Az meg hagyjan, hogy fenyes es ha erosebben nyomod ra az ujjad, akkor ragad. Meg gombok is erintosek, vagyis ha csak rateszed az ujjadat, akkor kurzormozgatasra szolgal. En meg szepen megszoktam, hogy mint a heja ugy csapok le a linkekre (az egyik ujjam mindig a touchpad gombjan van), ezert zoomoltam agyba fobe vagy 1 hetig. Es meg most is neha.

Billentyuzet korrekt, viszont azt eszrevettem, hogy vannak billentyuk amit ugye mindig az egyik oldalan nyomtam le, na azok szepen ferden koptak be. A space balra lejt, es a : is lefele. Emberrel meg nem talalkoztam, aki ne nezett volna hulyenek emiatt, de engem iszonyatosan zavar. Majd ha lesz idom bekoptatom a masik iranyba is :D

Masik idegesito dolog, a kek led ami a touchpad alatt 6 billio lumen eroseggel vilagot ha fel van toltve a szerkezet, es a a tolto meg be van dugva. Este gond nelkul atvilagitja a szemhejamat, nem barat. Halozati toltohoz kapcsolodik(hat) meg, hogy ha be van dugva, es a keztamaszt simitom ujjal, akkor rezeg rajta az ujjam, ha kihuzom akkor meg nem. Szokik az aram?

Kijelzonek lehetne nagyobb kontrasztja, de ugye melyiknek nem. Azert a kijelzo dolesszog nem olyan egetrengeto. Olbe veve teljesen kihajtva ad jo szineket. A keskeny kava tenyleg csalas, de meg igy is faszan nez ki.

Az akksi jol birja, wifis netezessel 5-6 ora siman benne van, jatekkal max 80 perc.
Nem csalodtam osszessegeben. Nagyon korrektul osszeszerelt masina (egyedul az optikai meghajto alatt tud benyomodni kicsit a haz alja), penge teljesitmennyel. 700 eruo volt azt hiszem nemetorszagban, viszont ezert i5 van benne 6 giga rammal, es 2 ev garival, ami meg bovitheto is. Igaz, a bill nemet, de az engem pont nem erint :D 220 ezerert valoban van sok mas alternativa, de tudom ajanlani barkinek.

(#32) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

ha azt írom, hogy hulladék notebook, akkor az gáz? :P

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#33) rudi válasza Saint_ (#32) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, csak szerintem tévedés. Egyébként láttad a masinát élőban, használtad esetleg 10 percnél többet?

(#34) spyduck válasza rudi (#33) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Itt sztem szerepel az a két indok ami miatt ki se próbáljuk ;]

"- csak egy év garancia az alapárban
- terhelve alaposan melegszik"

www.laptopkalauz.hu

(#35) Chaser válasza spyduck (#34) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

+ a harmadik..garancia nem is bővíthető.. a 4. ott a timelinex

(#36) Saint_ válasza rudi (#33) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

nem :(

de vót ám szmájli is ott.

[ Szerkesztve ]

(#37) rudi válasza spyduck (#34) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tréfás :)

(#38) rudi válasza Saint_ (#36) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bocs, aszt hittem ez a látatlanban szakértés nemvű közkedvelt magyar tevékenység, de most már vettem, hogy szerencsére csak vicc :)

(#39) Saint_ válasza rudi (#38) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

szóljál be még, köszi :R

(#40) csaabz

csaabz
(senior tag)

Tetszik külsőre belsőre, de az ára sajnos sok...

World of Tanks - Forza 4

(#41) Chaser válasza rudi (#37) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nincs abban semmi térfás hogy 1 év gart adnak rá, ráadásul házon belül ott a timelinex. Magát a gépet nézve nem rossz, de a call centeres baromság, az 1 év nem bővíthető alapgar miatt ha engem kérdeznek azt fogom mondani véletlen se...

(#42) rudi válasza Chaser (#41) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Olvastad a cikkben, hogy rövidesen lesz hároméves garibővítésük?

(#43) Chaser válasza rudi (#42) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hiszem ha látom:)

(#44) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A billentyűzet és a touchpad nagyon ott van.:K

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#45) gekkoXT

gekkoXT
(tag)

Na ennek is egy regény van az aljára írva a matricákon.

(#46) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Jól néz ki, de drága :(

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#47) spyduck válasza rudi (#42) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Ami Bruno-ba szól? ;]

www.laptopkalauz.hu

(#48) rudi válasza spyduck (#47) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Minden bizonnyal. Mindenesetre alkalmanként a csehek is vannak olyan bénák, mint a hazaiak, jól el tudják ott is szúrni a dolgokat. Máskor meg egy héten belül megfordul a gép, és még a lakásból sem kell kimenni az intézkedéshez.

(#49) effendi2

effendi2
(lelkes újonc)

Huhh, ez elég drága...

Meg van egy tévedés a cikkben:

"Mi sokkal jobban örültünk volna a vékony perem helyett a matt felületű vagy az 1366x768 pixeles mellett opcionálisan 1440x900 pixeles kijelzőnek."

Az 1440x900-as felbontás az 16:10-es képarány. Gondolom 1600x900-ra gondoltatok.

(#50) korion válasza belakiraly (#31) üzenetére

korion
(tag)

ne haragudj,de 220-ért nagyon drága volt!
és Németországba még nagyobb a választék mint itthon( SZERINTEM)
nem rossz....,de 220ért :Y :Y :F :Y
üdv!

Szerintem egy "GAMER" gépnek full grafika mellett el kell érni az 50fps-t átlagban... +36702341385

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.