lassan moziban is TV-n nézzük a filmeket.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

lassan moziban is TV-n nézzük a filmeket.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Ja, vetítőgépek már csak a múzeumba lesznek. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

mod
akosf
Bocs akkor én számoltam el, de ez sem tűnik valami nagy technológiai áttörésnek.
[ Szerkesztve ]
Csak 0,3cm x 0,3cm.
Nem, harom mm, ilyen celokra boven eleg.
Egyebkent 1500 cd/m2-t produkal, ami hatarozottan jo teljesitmeny.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
1088x640 - wattafánk? 
Jó, nem feltétlen a filmnézés volt a szempont, de akkor is... 
[ Szerkesztve ]
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Ekkora tévén már lehetne... 
Kíváncsi leszek a hajlítható kijelzőkre.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
"Egyebkent 1500 cd/m2-t produkal"
Jol szamolom egyebkent, hogy negyzetmeterenkent annyi fenyt ad, mint kb 7 db 100W-os ego?
[ Szerkesztve ]
(#9) Translator

A legutolsó hír, amit láttam, arról szólt hogy árulnak 15 hüvelykes OLED-et .Ahhoz képest meglepődtem, hogy van 10x akkora...
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

Erdekes dolog, egyre nagyobbak lesznek a kijelzok. Csak igy tovabb.
"There is nothing permanent except change"

Nah meg a felbontast kicsit megpiszkaljak, meg eltelik 5 ev es mar megfizetheto is lesz.
Sebaj, lenyeg, hogy jo uton haladnak es vegre lesz fekete szin is ami nem fog "vilagitani"
.::www.megadanceradio.hu::.

Nekem majd akkor szóljanak, ha bármely cég mondjuk 100K-ért forgalmazza a 32"-os OLED Tv-t kéttuneres PIP-el fullHD felbontással. 
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász''
arra várhatsz még pár évet 
én már annak örülnék, ha a vb előtt tudnék 120körül venni valami normális (minimum) 42"-os fullhd-t 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
nagyon-nagyon komoly,csak még egyenlöre nem versenyképes az ár végett(biztos rohadt drága) 
nálam még mindig a plazma a nyerö 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
100× nagyobb mint egy 15-ös!
Semmi ok a nyugalomra, mindenki őrizze meg a pánikot!!!

Viszont a felbontása kisebb. Nem is érdemes összehasonlítani őket. Ezt fogják egyáltalán tömeggyártani, vagy csak demonstrációs céllal állították ki?
Végig 149 hüvelyk szerepelt a cikkben? Meg mertem volna esküdni rá, hogy korábban 143-at olvastam.
[ Szerkesztve ]

Legalább nem kell bika VGA, ha ilyenen akarna az ember játszani 
(persze csak poénkodok, egy ilyen árából pár 5970 kijönne)
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Attól még lehet játszani rajta. Mondjuk ping-pongot lehet érdemesebb, mint Crysist. 
Ja. Ping-ponghoz nem kell akkora VGA-se. Elég valami kicsi, ami nem fárasztja a csuklót.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Nem biztos, hogy olyan sokat kell várni...a 32" végül is nem egy nagy kép átmérő...
Még pár év és beérik a dolog. Addig marad a LED.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Nézőpont kérdése, nekem ilyen lineáris agyam van, nem kvadratikus 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
Mitsubishi gyártott japánban elöször sorozatgytásban autót 1917-ben
Forza3 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Hát elég kicsinek tűnik a felbontás. Mondjuk ezt nem 30 centiről fogja nézni az ember. 
Inkább pusztulna már a tn és jobban terjednének ezek.
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

sziasztok mindenkik.
Szóval a mitsu ezt elsősorban a beltéri, üzleti felhasználásra szánja. tehát mondjuk a postán, plazákban, repülőtereken, pályaudvarokon, bankokban, ahol nem elvárás az óriási felbontás. nyilván ennek megvannak az okai, többek között az szerintem, hogy ott tényleg ki lehet használni azt, hogy különféle kialakítású felületekre lehet applikálni a kijelzőt, tehát nem kell a szabvány téglalap-tévé alakban gondolkodni.
nyilván én is csak találgatok, elvileg holnap mutatják be hivatalosan a terméket, úgyhogy sokat nem lehet tudni, és a mitsubishi üzleti terveit illetően meg ezt követően se leszek jobban képben.
Változó tartalmú reklámtáblának tökéletesen megfelel!
Mekkora tv-d van? 6,2 négyzetméteres 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Már csak 4 talp meg egy háló kell, és akkor VGA nélkül lehet rajta ping-pongozni 
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

És még a grafika is jó lesz meg az optimalizálás. 
[ Szerkesztve ]
Just when I thought I was out... they pull me back in!
Elvileg 120 cd egy 100W-os égő, ugyhogy 12-13 darab lesz az.
Akárhogy is OLED, azért a fogyasztása szép lehet egy ekkorának már 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
(#30) TESCO-Zsömle válasza Translator (#22) üzenetére
Akkor bizonyára fel se tudod fogni, hogy a képátlóval a méret nem lineárisan növekszik. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Szép és jó, de még mindig hosszú éveknek kell eltelnie. És egyáltalán nem biztos, hogy be fog futni.
Jelenleg monitornak vannak nagyon jó S-IPS vagy S-PVA panelek, amelyek tökéletesen megfelelnek szinte bármihez, legyen szó játékról, vagy akár grafikai munkáról. TV nézéshez pedig a plazma az ideális, nem tudom léthatóan mennyire lesz jobb a képe egy OLED-nek. Igazából tényleg akkor lenne értelme, ha valóban annyival olcsóbb lenne nemcsak a gyártás, hanem a végfelhasználói ár is.
Beginning is easy - Continuing is hard.
szerintem a laser tv úgyis ki fogja ezeket szorítani, ha végre megjelenik.
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

Full HD az 2MP ne rohogtess... az parasztvakitas
minimum QHD legyen.
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

Minden mostani LCD panelnek van hátránya, az OLED ezekhez képest nem lilul oldalról, jó a betekintési szöge, gyors képfrissítéssel bír és kegyetlen feketéi vannak. Ja és sokkal kevesebbet fogyaszt, mint egy plazma. Felőlem jöhet dögivel 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Felőlem is jöhet, ha olcsóbb lesz és nem purcan ki két év alatt. Ebben az esetben egy 26"-ost elviselnék itt szembe.
Beginning is easy - Continuing is hard.

Több infó kéne, pl. melyik válaszidőt és élettartamát ígérhet a cég, ha egyáltalán változás történik a technológia fejlődés során?
Ennyi felbontása van? Otthoni falra biztosan nem raknék ki.
Eddig csak fullhd TV-t, fullhd moncsit vettem magamnak, se kevesebb.
Áhh a lézeres technológiát nem fogják behozni, kockázatosabb és nem hajlékony. De ugye nem felejtétek el, hogy néhány év múlva ki fogják dobni a piacra a 2 vetítős TV-t? Mármint valósághű 3D TV-t, de majdnem vastag burkolatban. Eszméletlen volt megnézni a youtube videómegosztón, nagyon praktikus.
Olyan mint régen a trendi prizmás vonalzó! Majd utána talán a hologramos talp vetítő (megcsinálták, sajnos csak 3D állóképként vetít minden szögből látható minden 3D felületén, nem tud folyamatosan vetít, rajta van a youtube-n), színes változat jön stb. Mi utána? Nemtom.
Netán gondolat átviteli kapocs? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)
Hát, találkoztam már 480 cd/m2-es LCD-vel, ami igen brutális volt max. fényerőn, de szerintem nem ért fel 2db 100W-os égővel...
(#21) ^Clown: Milyen "LED"? Kültéri LED-mátrix kijelzőkön nézel tévét? 
madgie: Nem oldalról, hanem rézsútos szögből!
És nem feltétlenül lilás lesz, hanem lehet az sárgás vagy zöldes, típustól függően. És csak a fekete. Na mindegy. Az persze valószínű, hogy az OLED a legjobb IPS-nél is jobb lesz. Bár, úgy hallottam, hogy az igazán jó (megfelelő hullámhosszú) kék színnel világító organikus anyag túl gyorsan öregszik, ezért egy kevésbé jót alkalmaznak. Persze fejlődhet még a dolog.
[ Szerkesztve ]
....de gondolom nem volt meg 1 m2-es az az LCD...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Valóban nem. Bocs, a #29-est épp nem láttam tegnap (amiből most már lejön, hogy az égő fénye nem cd/m2-ben van, csak simán cd-ban), mert du. 5 előtt frissítettem utoljára írás előtt (szoktam írás előtt még1x, de most kimaradt), aztán utólag még beszerkesztettem a #34-esre adott választ.
Ami a fogyasztást illeti, ugyebár a LED-ek a CCFL-nél is hatékonyabbak (mármint azonos fénykibocsátás mellett is) -- ez talán áll az OLED-re is. Ráadásul nem kell egyfolytában világítaniuk, mint egy háttérvilágításnak.
[ Szerkesztve ]
Igen, sokkal hatékonyabbak, mint a hagyományos izzó... de ekkorában még így is több száz Watt lehet.
"Elvileg 120 cd egy 100W-os égő, ugyhogy 12-13 darab lesz az."
A cd a kibocsátás szögétől is függ, egy azonos cd értékű izzó meg LED közül az első ad (jóval) több fényt, mert nem csak egy kis szűk csóvában világit, hanem minden irányban. A monitornál 180 fokkal számoltam (mivel hátrafele nem világít), így meg már stimmel az eredmény.
Igaz, cd = lm/sr.