Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

lassan moziban is TV-n nézzük a filmeket.. :DD

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#2) misx válasza sNORh (#1) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja, vetítőgépek már csak a múzeumba lesznek. ;)

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#3) joi29

joi29
(őstag)

mod

akosf
Bocs akkor én számoltam el, de ez sem tűnik valami nagy technológiai áttörésnek.

[ Szerkesztve ]

(#4) akosf válasza joi29 (#3) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak 0,3cm x 0,3cm.

(#5) dabadab válasza joi29 (#3) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem, harom mm, ilyen celokra boven eleg.
Egyebkent 1500 cd/m2-t produkal, ami hatarozottan jo teljesitmeny.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#6) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

1088x640 - wattafánk? :F
Jó, nem feltétlen a filmnézés volt a szempont, de akkor is... :U

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#7) Móci válasza sNORh (#1) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ekkora tévén már lehetne... :)
Kíváncsi leszek a hajlítható kijelzőkre.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#8) dabadab válasza dabadab (#5) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Egyebkent 1500 cd/m2-t produkal"

Jol szamolom egyebkent, hogy negyzetmeterenkent annyi fenyt ad, mint kb 7 db 100W-os ego?

[ Szerkesztve ]

(#9) Translator

Translator
(tag)

A legutolsó hír, amit láttam, arról szólt hogy árulnak 15 hüvelykes OLED-et .Ahhoz képest meglepődtem, hogy van 10x akkora...

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#10) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Erdekes dolog, egyre nagyobbak lesznek a kijelzok. Csak igy tovabb.

"There is nothing permanent except change"

(#11) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah meg a felbontast kicsit megpiszkaljak, meg eltelik 5 ev es mar megfizetheto is lesz.
Sebaj, lenyeg, hogy jo uton haladnak es vegre lesz fekete szin is ami nem fog "vilagitani"

.::www.megadanceradio.hu::.

(#12) hypno skate

hypno skate
(tag)

Nekem majd akkor szóljanak, ha bármely cég mondjuk 100K-ért forgalmazza a 32"-os OLED Tv-t kéttuneres PIP-el fullHD felbontással. ;)

A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász''

(#13) mephi666 válasza hypno skate (#12) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

arra várhatsz még pár évet :P

én már annak örülnék, ha a vb előtt tudnék 120körül venni valami normális (minimum) 42"-os fullhd-t :K

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#14) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyon-nagyon komoly,csak még egyenlöre nem versenyképes az ár végett(biztos rohadt drága) :K
nálam még mindig a plazma a nyerö :K

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#15) Dluinet válasza Translator (#9) üzenetére

Dluinet
(PH! addikt)
LOGOUT blog

100× nagyobb mint egy 15-ös!

Semmi ok a nyugalomra, mindenki őrizze meg a pánikot!!!

(#16) Balika911 válasza Dluinet (#15) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Viszont a felbontása kisebb. Nem is érdemes összehasonlítani őket. Ezt fogják egyáltalán tömeggyártani, vagy csak demonstrációs céllal állították ki?

Végig 149 hüvelyk szerepelt a cikkben? Meg mertem volna esküdni rá, hogy korábban 143-at olvastam.

[ Szerkesztve ]

(#17) madgie válasza Balika911 (#16) üzenetére

madgie
(VIP)

Legalább nem kell bika VGA, ha ilyenen akarna az ember játszani :D
(persze csak poénkodok, egy ilyen árából pár 5970 kijönne)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#18) Balika911 válasza madgie (#17) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Attól még lehet játszani rajta. Mondjuk ping-pongot lehet érdemesebb, mint Crysist. :D

(#19) TESCO-Zsömle válasza Balika911 (#18) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja. Ping-ponghoz nem kell akkora VGA-se. Elég valami kicsi, ami nem fárasztja a csuklót.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#20) zed1983 válasza mephi666 (#13) üzenetére

zed1983
(őstag)

Nem biztos, hogy olyan sokat kell várni...a 32" végül is nem egy nagy kép átmérő...

(#21) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még pár év és beérik a dolog. Addig marad a LED.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#22) Translator válasza Dluinet (#15) üzenetére

Translator
(tag)

Nézőpont kérdése, nekem ilyen lineáris agyam van, nem kvadratikus :P

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#23) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mitsubishi gyártott japánban elöször sorozatgytásban autót 1917-ben
Forza3 ;)

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#24) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Hát elég kicsinek tűnik a felbontás. Mondjuk ezt nem 30 centiről fogja nézni az ember. :)
Inkább pusztulna már a tn és jobban terjednének ezek.

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#25) elefant

elefant
(HÁZIGAZDA)

sziasztok mindenkik.

Szóval a mitsu ezt elsősorban a beltéri, üzleti felhasználásra szánja. tehát mondjuk a postán, plazákban, repülőtereken, pályaudvarokon, bankokban, ahol nem elvárás az óriási felbontás. nyilván ennek megvannak az okai, többek között az szerintem, hogy ott tényleg ki lehet használni azt, hogy különféle kialakítású felületekre lehet applikálni a kijelzőt, tehát nem kell a szabvány téglalap-tévé alakban gondolkodni.

nyilván én is csak találgatok, elvileg holnap mutatják be hivatalosan a terméket, úgyhogy sokat nem lehet tudni, és a mitsubishi üzleti terveit illetően meg ezt követően se leszek jobban képben.

(#26) kételkedem válasza elefant (#25) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Változó tartalmú reklámtáblának tökéletesen megfelel!

Mekkora tv-d van? 6,2 négyzetméteres :P

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#27) Cs_Laci válasza Balika911 (#18) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Már csak 4 talp meg egy háló kell, és akkor VGA nélkül lehet rajta ping-pongozni :)

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#28) gempula válasza Cs_Laci (#27) üzenetére

gempula
(tag)

És még a grafika is jó lesz meg az optimalizálás. :DDD

[ Szerkesztve ]

Just when I thought I was out... they pull me back in!

(#29) Male válasza dabadab (#8) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvileg 120 cd egy 100W-os égő, ugyhogy 12-13 darab lesz az.

Akárhogy is OLED, azért a fogyasztása szép lehet egy ekkorának már :D

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#30) TESCO-Zsömle válasza Translator (#22) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor bizonyára fel se tudod fogni, hogy a képátlóval a méret nem lineárisan növekszik. :DDD

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#31) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Szép és jó, de még mindig hosszú éveknek kell eltelnie. És egyáltalán nem biztos, hogy be fog futni.
Jelenleg monitornak vannak nagyon jó S-IPS vagy S-PVA panelek, amelyek tökéletesen megfelelnek szinte bármihez, legyen szó játékról, vagy akár grafikai munkáról. TV nézéshez pedig a plazma az ideális, nem tudom léthatóan mennyire lesz jobb a képe egy OLED-nek. Igazából tényleg akkor lenne értelme, ha valóban annyival olcsóbb lenne nemcsak a gyártás, hanem a végfelhasználói ár is.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#32) Pulsar

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem a laser tv úgyis ki fogja ezeket szorítani, ha végre megjelenik.

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#33) nesa válasza hypno skate (#12) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Full HD az 2MP ne rohogtess... az parasztvakitas :K minimum QHD legyen.

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#34) madgie válasza Ijk (#31) üzenetére

madgie
(VIP)

Minden mostani LCD panelnek van hátránya, az OLED ezekhez képest nem lilul oldalról, jó a betekintési szöge, gyors képfrissítéssel bír és kegyetlen feketéi vannak. Ja és sokkal kevesebbet fogyaszt, mint egy plazma. Felőlem jöhet dögivel :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#35) Ijk válasza madgie (#34) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Felőlem is jöhet, ha olcsóbb lesz és nem purcan ki két év alatt. Ebben az esetben egy 26"-ost elviselnék itt szembe.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#36) bolic

bolic
(senior tag)

Több infó kéne, pl. melyik válaszidőt és élettartamát ígérhet a cég, ha egyáltalán változás történik a technológia fejlődés során?

Ennyi felbontása van? Otthoni falra biztosan nem raknék ki. :W Eddig csak fullhd TV-t, fullhd moncsit vettem magamnak, se kevesebb.

Áhh a lézeres technológiát nem fogják behozni, kockázatosabb és nem hajlékony. De ugye nem felejtétek el, hogy néhány év múlva ki fogják dobni a piacra a 2 vetítős TV-t? Mármint valósághű 3D TV-t, de majdnem vastag burkolatban. Eszméletlen volt megnézni a youtube videómegosztón, nagyon praktikus. :K Olyan mint régen a trendi prizmás vonalzó! Majd utána talán a hologramos talp vetítő (megcsinálták, sajnos csak 3D állóképként vetít minden szögből látható minden 3D felületén, nem tud folyamatosan vetít, rajta van a youtube-n), színes változat jön stb. Mi utána? Nemtom. :DDD Netán gondolat átviteli kapocs? ;]

[ Szerkesztve ]

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

(#37) dezz válasza dabadab (#8) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, találkoztam már 480 cd/m2-es LCD-vel, ami igen brutális volt max. fényerőn, de szerintem nem ért fel 2db 100W-os égővel...

(#21) ^Clown: Milyen "LED"? Kültéri LED-mátrix kijelzőkön nézel tévét? ;)

madgie: Nem oldalról, hanem rézsútos szögből! :) És nem feltétlenül lilás lesz, hanem lehet az sárgás vagy zöldes, típustól függően. És csak a fekete. Na mindegy. Az persze valószínű, hogy az OLED a legjobb IPS-nél is jobb lesz. Bár, úgy hallottam, hogy az igazán jó (megfelelő hullámhosszú) kék színnel világító organikus anyag túl gyorsan öregszik, ezért egy kevésbé jót alkalmaznak. Persze fejlődhet még a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#38) Male válasza dezz (#37) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

....de gondolom nem volt meg 1 m2-es az az LCD...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#39) dezz válasza Male (#38) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valóban nem. Bocs, a #29-est épp nem láttam tegnap (amiből most már lejön, hogy az égő fénye nem cd/m2-ben van, csak simán cd-ban), mert du. 5 előtt frissítettem utoljára írás előtt (szoktam írás előtt még1x, de most kimaradt), aztán utólag még beszerkesztettem a #34-esre adott választ.

Ami a fogyasztást illeti, ugyebár a LED-ek a CCFL-nél is hatékonyabbak (mármint azonos fénykibocsátás mellett is) -- ez talán áll az OLED-re is. Ráadásul nem kell egyfolytában világítaniuk, mint egy háttérvilágításnak.

[ Szerkesztve ]

(#40) Male válasza dezz (#39) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, sokkal hatékonyabbak, mint a hagyományos izzó... de ekkorában még így is több száz Watt lehet.

(#41) dabadab válasza Male (#29) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Elvileg 120 cd egy 100W-os égő, ugyhogy 12-13 darab lesz az."

A cd a kibocsátás szögétől is függ, egy azonos cd értékű izzó meg LED közül az első ad (jóval) több fényt, mert nem csak egy kis szűk csóvában világit, hanem minden irányban. A monitornál 180 fokkal számoltam (mivel hátrafele nem világít), így meg már stimmel az eredmény.

(#42) Male válasza dabadab (#41) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igaz, cd = lm/sr.

(#43) bolic

bolic
(senior tag)

Lézertévé, 3d tévé, szuper-hd tévé - index.hu

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.