Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csini :) (végre egy olyan mobil cucc, ami tetszik is nekem (nemcsak a külseje)

a pirosat elfogadnám :))

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#2) Lenry válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

cím végére sosem teszünk pontot, nagyon gyorsan vedd le onnan, mert fujj ;)

Mr Csizmás: bocs, nem válasz akart lenni :B

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#3) Mr.Csizmás válasza Lenry (#2) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

no problem. :)

OFF: SZKT-s tujás vagy? :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#4) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

A 800$-os alapmodell nem is rossz, ha azt vesszük, hogy ezért egy Dell gépet kapunk. A gond csak az, hogy nálunk ennyi lesz Euro-ban. Így viszont máris sok(nekem legalábbis). :( Nem mindegy, hogy 180K vagy 225K.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#5) shteer válasza Lenry (#2) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a Dell nem egy rövidítés? ;]

ritka manapság ez a visszafogott, matt stílus de még mindig tetszik

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#6) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ez a piros (színes) külső nagyon nem passzol a letisztult, üzleti belsővel. Olyan öszvér-hatása van az egész gépnek: megcélozzuk a netbookon gondolkodó fiatalokat, de az üzleti notebook-piacra is szánjuk a cuccot.

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#7) -XadAnuX+ válasza D.Orion (#4) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Bizony nem mindegy...
Nagyon tetszik, csak valahogy 200 fölött nekem már a lélekhatárt túllépi. A másik dolog, hogy nálunk mennyibe fog fájni, gondolom jócskán rá fognak tenni, mint minden másnál.

(#8) venember83 válasza ^Clown (#6) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem üzleti az a belső annyira, Vostro ez, kérem szépen. Inkább igényesebb otthoninak mondanám. :)

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#9) pacorro válasza Lenry (#2) üzenetére

pacorro
(VIP)

Töröltem, köszi. :B

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#10) Lenry válasza Mr.Csizmás (#3) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

miből gondolod? :U

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#11) Scalpel válasza shteer (#5) üzenetére

Scalpel
(senior tag)

Akkor halljuk, minek a rövidítése! ;]

Igen, gyakorlatilag a visszafogottabb stílus csak a business classban maradt meg...

(#12) Integra válasza venember83 (#8) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

üzleti? még véletlenül sem.
az e széria is fröccsöntött műanyag a jelenleg még futó/kifutó d-hez képest, milyen lehet vajon ez...
:F

(#13) Napfénysüti válasza Scalpel (#11) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És milyen nagy kár hogy csak ott... :(
Ezektől a mai csillivilli konzumer gépektől a falra tudnék mászni :DDD

De ez a Vostro egész csinos kis gép.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#14) Cyrin

Cyrin
(őstag)

Akkor lenne értelme az utolsó mondatnak, ha az a magyar honlapra mutatna, ahonnan ugyanígy konfigurálgatva meg lehetne rendelni. De ez csak álom. Maradnak az ilyen-olyan disztribútorok, rohadt drágán, aztán még próbáljunk meg rajtuk keresztül konfigurálgatni.

[ Szerkesztve ]

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#15) Mr.Csizmás válasza Lenry (#10) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

T6A2-t emlegettél nemrég :DD

(#16) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

800 dolláros konkurencia a netbookoknak? :U

Milyennapvan?

(#17) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nagyon tetszik, áááá fullbejövős

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#18) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem említi a cikk, de a C2D verzióhoz azt írják máshol, hogy 6 cellás aksival 9 órát bír ki.

Nem is rossz egy C2D és az X4500HD együtt... :K

PH semleges

(#19) yorka

yorka
(tag)

Reméljük jobb billentyűzete lesz, mint a nagyobb testvérének. Múltkorában volt a kezem alatt egy Vostro, és vagy fél centit besüllyedt a billentyűzet, ha középen lenyomtam. Tiszta FuSi feeling...

(#20) spirit007 válasza D1Rect (#16) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja , mondjuk a U115 Hybrid Windnek ami 172K ?

(#21) Lars

Lars
(senior tag)

Na valami ilyesmire gondoltam. Mondjuk a feketét.
Ezt egy c2d-vel, mondjuk basic helyett valami komolyabb windowsal, olyan 200 körül. Talán a nagyobbik akksival. Még akár meg is gondolnám a dolgot.
Ha valaki meg szeretne lepni egy ilyennel, priviben megírom a részleteket :D

[ Szerkesztve ]

(#22) Champipi válasza Lars (#21) üzenetére

Champipi
(fanatikus tag)

Igen, de ha raktank bele lebalább egy 8400GS vagy 9400-at, akkor még játékok is elindulnának...

(#23) kokyt

kokyt
(senior tag)

Hmm... Végre egy sub is van a sok net között :) Azt hittem lassan elfelejtik ezt a kategóriát.
Vállalható külső, és C2D-vel végre munkára is tökéletes. Kíváncsi lennék majd a melegedésre, és az itthoni árára, mert a 800$=800€ kicsit erős :(

(#24) Lars válasza Champipi (#22) üzenetére

Lars
(senior tag)

Ezek a pici gépek szerintem egyáltalán nem játékra valóak, az akksi időt is hazavágják azok a vga-k. Meg ha bele gondolsz, 12.1-es laptopot így megerőszakolni.
Játszani ott a 17-től felfele. ( Bár inkább az asztali gépek )

(#25) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Végre nem egy tertis méretű cucc!

.::www.megadanceradio.hu::.

(#26) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

végre cserélhető proci:D
a Dell mindig is márka volt :)
(mondja ezt egy IBM fan )

(#27) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Szerelmes vagyok. :) Nagyon tetszik.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#28) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon tetszik. Csak az alap Celeront dobnám is ki belőle.... :)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#29) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kifejezetten tetszetős darab, azt meg kell hagyni. Belsőleg komoly konkurencia lehet a netbook-oknak az biztos. De nem hiszem, hogy sok, netbookban gondolkodó ember választaná mégiscsak ezt, árilag eléggé komolytalan ellenfél.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#30) Scalpel válasza szuper-t (#26) üzenetére

Scalpel
(senior tag)

Káromkodtál. Bánd meg vétkeid!
100 'ThinkPad forvever' ima elmorzsolása a penitencia. :D

A designja ennek a cuccnak kicsit azért felemásra sikeredett... diszkrepancia van kérem a designelemek között. De legalább nem valami überdesign acer... :D

(#31) venember83 válasza Integra (#12) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ugyanazt írtam én is, nem üzleti a Vostro. ;)

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#32) bogyo112

bogyo112
(őstag)

Szép masina, tetszik nekem is! :)
Bár ha a procit C2D-re, az akksit 6 cellásra, a vinyót SSD-re, az oprendszert Vista Home Premiumra/WIN7-re cseréljük (hogy tényleg jó is legyen a gép), akkor simán lesz az ára itthon 300kHUF, az pedig enyhén szólva is túlzásnak tűnik.... :(
(Vagy csak én vagyok nagyon sóher? :F )

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#33) footy

footy
(senior tag)

A Core2Duo-s változat tuti nem áll meg 250 alatt, az meg nem netbook kategória.
Nálam még mindíg az S12-es Lenovo a befutó. Csak jönne már :B

Liter

(#34) xedos

xedos
(PH! addikt)

Jófej a gyártó... kerestem a súlyát:
Preliminary weight Staring weight: 1.52kg / 3.36 lbs With a 4-cell battery, Solid State Drive, premium LED and air bay

Szóval majd 2kg... az átlag modell...

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#35) BiP válasza shteer (#5) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Igen, Michael Dell-t hívják röviden Dell-nek :)

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#36) Dr. Akula válasza venember83 (#8) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Manapság divat mindenre az "üzleti" jelzőt aggadni, olyan mint 10 éve a "new" felirat sokágú csillagba foglalva. Ennek sincs semmi köze hozzá, elég csak ránézni.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD

(#37) Napfénysüti válasza Dr. Akula (#36) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a baj hogy ezzel sok embert meg is tudnak vezetni. Meghallják hogy üzleti és gondolják hogy fú de jó nem valami kis sima szar. Közben fogalmuk sincs az igazi üzleti gépekről. Ez szerintem kissé szemét húzás.
Persze aki utánajár eleget vagy kicsit járatosabb a témában az ki tudja szűrni mi üzleti és mi nem. Csak a laikus többség akit le lehet húzni nem ilyen.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#38) Dr. Akula válasza Napfénysüti (#37) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Sztem a HP újfajta elnevezései is ezt a célt szolgálják. Régen ott is volt egyértelmű határvonal a business és kommersz közt, ma már nincs. Arra fogják rá hogy business amelyikre nem szégyellik. Ezzel a megtévesztett homeusereknél lehet hogy növelik az eladásaikat, viszont a céges / komoly vásárlókat elriasztják, merthát azok nem szeretnének szarba nyúlni.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD

(#39) Napfénysüti válasza Dr. Akula (#38) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A ProBookra gondolsz? Név hallatán én is azt hittem valami jó üzleti gép. Aztán megláttam és olvastam róla egyből megváltozott a véleményem. :D
Cégek szerintem tudják mit vegyenek. Legalábbis a komolyak. Ők gondolom tájékozódnak mielőtt kidobak milliárdokat a gépekre.

(#40) Dr. Akula válasza Napfénysüti (#39) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Nem, arra hogy régen volt nc/nw, most meg számozgatnak vegyesen mindent, és sakkozd ki melyik melyik lehet. Sakkozik a franc, inkább veszek olyat amelyik nem akar átkúrni (pl. Lenovo).

[ Szerkesztve ]

(#41) Napfénysüti válasza Dr. Akula (#40) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Utolsó mondatoddal nagyon egyetértek. :K

(#42) Cyberb0b

Cyberb0b
(kvázi-tag)

Egész megfogott a kis gép és még az ár sem vészes :)

♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠

(#43) Füge007

Füge007
(senior tag)

Tetszetős kis gép, de az ára sok, főleg ha normálisan felszereltként kérem! A méret ideális, mostanában ez lett a kedvenc notikategóriám.

Köszönhető egy MSI VR220X-nek, ami egy kis izompacsirta igazán kedvező áron!

[ Szerkesztve ]

Füge

(#44) radamsky

radamsky
(senior tag)

csini egy gépecske, ehető tartalommal
mindjárt megnézem mennyibe kerülne pontosan ha vennék ilyet dollárba (ugy örülnék ha megint lemenne 142 ft-ra:D )

(#45) kariad

kariad
(senior tag)

Nem mérik olcson :( .... Csak is a színe miatt bíztos!! :D

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.