88 bitang sok, a ramdisk mindig jól jön(ne)...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Alaplapok, chipsetek, memóriák » [Re:] 128 GB RAM az alsó(bb) kategóriában – érkezik az MSI X79A-GD45 (8D)Hozzászólások

Youri
(PH! addikt)
betegek...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

bsh
(senior tag)
keresem, keresem, de nem találom a pci csatlakozókat

TeeBee73
(őstag)
Vagy a szemem rossz, vagy a képek. Ezen egy deka hagyományos PCI foglalatot sem látok, csak expresst 
MOD: bsh: Egyre gondoltunk. Majd holnap a Kerékben kivesézzük. 
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
88 ezeré' ez nem alsó(bb) kategória... még néhány ezres és szerverlapot lehet venni.
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

lujó55
(őstag)
Ez így van!
Szándékos ferdítés, vagy elírás? Ez bitang extrém cucc.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
dizájn plágium rólam:

![]()
![]()
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

TeeBee73
(őstag)
Pereld őket! Mi melletted vagyunk! 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

daa-raa
(MODERÁTOR)
Mert nincs rajta.
Si vis pacem, para bellum.
88ért szerintem sok egy ilyen alulszerelt lap
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
A te szemed jó, az én szemem rossz. Szóval az két pcie 2.0 x16
Tanulság: megnézni a képet normálisan.,
Különben is Abu azt mondta (ő sem szúrta ki
), hogy az MSI rontotta el, mert nem tett rá
[ Szerkesztve ]

daa-raa
(MODERÁTOR)
Mondjuk a megtévesztő hatást tovább növeli, hogy a csatlakozókon nincs rajta oldalt a "recesor" (ami egyébként milyen célt szolgál egyáltalán?).

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Jah, vlaszeg az kavart meg, aztán azt már nem néztem, hogy merre áll maga a foglalat
Nagy hiba...sorry.
Jó kérdés, hogy mire jó, nem is minden lapon van. Oli sem gondolkodott még rajta

TeeBee73
(őstag)

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Ezért ma vezekelni fogok, megígérem. 

daa-raa
(MODERÁTOR)
A foglalat ugyan arra áll, mint a PCI. Csak kicsit más a távolsága a lap szélétől, más a hossza, a szélessége és a magassága.

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Mondom, hogy összezavar...téged is
Vagy nem egyre gondolunk.
[ Szerkesztve ]
Rögzítésre való. Bár ha mindegyikbe olyan kártyát teszel, aminek szükséges is a rögzítés (olyan nehéz, hogy különben kiesne), akkor bekapcsolás után fél órával ki is veheted a frissensült kártyát..

Silentfrog
(őstag)
Ez pohármelegitő a géped tetején? 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Látott már valaki ilyen kártyát, ami otthoni felhasználásra volt tervezve?
[ Szerkesztve ]

CyDoN
(fanatikus tag)
az összes 8D-s MSI lap támogat 128Gb ram-ot
durva!
Gy.B.

daa-raa
(MODERÁTOR)
Engem ugyan nem zavart össze.

Srodney
(senior tag)
egy darabig lehet bele pakolni a cuccot az biztos....
Én még csak 8 gigás modult láttam "elérhető áron".
16-os modult hol lehet kapni olcsón? 
daa-raa: senki, csak én kérdezem, hogy van-e valahol mondjuk egy modul 40k alatt? Mert akkor érdekes csak, hogy lehet bele 128 gigát pakolni... Bár akkor sem... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

daa-raa
(MODERÁTOR)
Ki mondta, hogy lehet kapni olcsón?
Pl. high-end VGA kártyát? Szerintem már te is 

wolfnet
(lelkes újonc)
honnan szerzek ekkora modulokat? még 8G-s dedikált modult se látni....
levitték az árát. pár napja még 3.200,- ojró volt...
8x8 az 64...
(itt olvashatsz róla magyarul.)
gondolm, 1-2 nap múva majd itt is lesz hír. így szokták, felváltva...
szerk.tévedtem.
volt már itt is hír, és előbb....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
De ez még mindig csak 64 giga... Én 128-at akarok és punk-tum... ![;]](/dl/s/v1.gif)

wolfnet
(lelkes újonc)
egen ugyanis még nincs. és ugye egy alaplapot támogatott ram modulok szerint adnak ki. Ha ezt is megtudnánk, kiderülne belőle honnan szerzünk 128GB nyi modult 
véső, kalapács...

kavboy
(tag)
De mi a fenet kezdenek 128giga rammal???? Most ertem el abba a fazisba, hogy a 4 helyett 6 vagy 8 kellene de 128??? 
vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso

tombar
(fanatikus tag)
presztízs terméknél sose keresd a rációt xD
de pölö 8x1 giga nagy tuning potenciálú ramoknak jó a 8 slot xD
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

kavboy
(tag)
ez mondjuk igaz...
En inkabb varok meg egy generaciovaltast a prociknal meg lapoknal, boven jo nekem a 2 evvel ezelotti core i7 proci, meg evekig nem fogom kinoni sem a procit sem a meglevo 6gb ramot...
vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso

daa-raa
(MODERÁTOR)
Kár, hogy ebben a rendszerben semmi értelme a RAM tuningnak.
Viszont ha azt nézzük, hogy ez sokkal inkább WS kategória, mint asztali PC, akkor mindjárt lesz értelme a 128GiB RAM-nak.

tombar
(fanatikus tag)
azért mindenféle csillivilli cuccokat ráraknak batár nagy bordákkal, szerintem erősen a mainstream kategória felsőháza is célba lett véve.
btw erősen gondolkozok egy x79es konfigon. remélem jövő nyárra lesz rá elég keret. ha jól tudom ivyből is jön egy -e cpu sorozat. a rajt neki is akkor lesz, amikor az ivynak vagy megint lesz késés?
[ Szerkesztve ]
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Imádjuk a RAMdisket 
TRON addict
ezek szerint sikerüt? mennyit dedikáltál a mennyiből?
gyakortatban jól működik?
a hdd-ről, (ssd-ről), ramba olvasás ill. a win kikapcsoláskor a visszamentés miatt volt valami érzékelhető lassulás? (feltéve, ha jól értelmezem a ficsőr működési elvét...)
mert ugy menet közben valszeg 100x gyorsabb....
szerk:
már látom, össz 24-ed van. és ebből mennyi a ramdisk?
[ Szerkesztve ]